kızlar tsh değerim yüksek çıktı ve hiç böyle olmamıştı diğer bebişimde. çok üzgünüm pazartesi bii sürü test yapılacak. rabbim korusun inşallah.dualarınızı eksik etmeyin 2. kez kaybetmek istemiyorum
Gokkusagım hayırlı olsun tatlım ınsallah bebeklerınde sana sıkı sıkı sarılır bu 2011 yılında mevlam hepımızın yuzunu guldurur ınsallah
Yeetercım cıktı cıktı 6 tane yumos toplanmıs ıyıymıs sımdı p tesını beklıyor bakalım hayırlısı sen nasıl bakem:80::80:
hoş geldin canımmmmmmmmmmmmmmkizlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim, herkesin yeni yilini tekrar kutlarim, 2011 de güzel allahim herkese bol sabir, saglik, huzur ve bebis versin insallahhhhhhhhhhhhh
her zaman seninle nasilsin bakalim ? derincim, canim benim nasil gidiyor, hayatim listenin son halini yayinlasana ben biraz uzak kaldim, gökkusagi sen nasilsin ? toanacim ya sen ????
kizlar bilgilerinizi verin, hepinizi sevgi ile kucakliyorum......
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
sagol yeetercim dileklerin icin oyle bir agirlik varki ustumde devamli gozlerim islak islak: acaba budefa nolucak diye gine negatif seyler yasamak istemiyorum
arkadaşlar oteldeyim dün yumoşlar toplandı cok agrım var detayı yazarım iyi geceleer
kizlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim, herkesin yeni yilini tekrar kutlarim, 2011 de güzel allahim herkese bol sabir, saglik, huzur ve bebis versin insallahhhhhhhhhhhhh
her zaman seninle nasilsin bakalim ? derincim, canim benim nasil gidiyor, hayatim listenin son halini yayinlasana ben biraz uzak kaldim, gökkusagi sen nasilsin ? toanacim ya sen ????
kizlar bilgilerinizi verin, hepinizi sevgi ile kucakliyorum......
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar nasılsınız
gokkuşağımdan haber çıktımı kaçtane embiryosu olmuş
esrayada ulaşamadım bu gün :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?