Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

zeynebim inşallahh güsel haberler vereceksin bize dualarım seninle korkma tatlımmm

Meraba kızlar hepınızın yenı yılını kutluyorum mevlam ınsallah gonlunuzdekı bebeyınız versın hayırlısıyla yuzlerımızı guldursun

Gokkusagım hayırlı olsun tatlım ınsallah bebeklerınde sana sıkı sıkı sarılır bu 2011 yılında mevlam hepımızın yuzunu guldurur ınsallah

HERZAMAN SENINLE SAGOL ARKADASIM SANADA MUTLU YILLAR INSALLAH GULE GULE YAVRUNU KUCAGINA ALIRSIN BU YENI YILDA INSALLAH BIZLERDE HAMILELIYE ADIM ATARIZ INSALLAH ISTEYEN BUTUN ARKADASLARIMA BOL BOL BEBISLER

üzülme canım vardır her işte bir hayır,dier bebişim derken bu ikinci bebek içinmi denemen?yoksa kötü birşeymi yasadın dilim varmıyor sormaya,rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eyler inşallah.

kızlar nasılsınız
gokkuşağımdan haber çıktımı kaçtane embiryosu olmuş
esrayada ulaşamadım bu gün :26::26::26:

Gokkusagım sagol canım ınsalah hepımızın yuzunu guldursunevet tatlım daha bugun olabıldım nıhayet bakalım allah rast getırsın bu aksam gonal f baslıyorum allahım ugur getırsın bızlere bu yılda nedıyım canım duadan baska bırsey gelmıyo elımdenee sen anlat bakım nasıl aldılar yumurtalıgını sana onceden sakınlesmen ıcın hap verdılermı ne dedıler yumurtalıkla sperm bırlestımı anlat kızz benımkıyle aynımı acaba dıye merak ettım dogrusu

Yeetercım cıktı cıktı 6 tane yumos toplanmıs ıyıymıs sımdı p tesını beklıyor bakalım hayırlısı sen nasıl bakem:80::80:

Yeetercım cıktı cıktı 6 tane yumos toplanmıs ıyıymıs sımdı p tesını beklıyor bakalım hayırlısı sen nasıl bakem:80::80:

canım yumoşunun 6 tane olduğunu okudumda embiryosunu merak ettim
toana canım inşş senin için her şey güzel olsun

kizlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim, herkesin yeni yilini tekrar kutlarim, 2011 de güzel allahim herkese bol sabir, saglik, huzur ve bebis versin insallahhhhhhhhhhhhh

her zaman seninle nasilsin bakalim ? derincim, canim benim nasil gidiyor, hayatim listenin son halini yayinlasana ben biraz uzak kaldim, gökkusagi sen nasilsin ? toanacim ya sen ????

kizlar bilgilerinizi verin, hepinizi sevgi ile kucakliyorum......

öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

sagol yeetercim dileklerin icin oyle bir agirlik varki ustumde devamli gozlerim islak islak: acaba budefa nolucak diye gine negatif seyler yasamak istemiyorum

minacim nolsun hayatim ignelerime ilk ignelerimi baslamistim 15 gun once felan bu defada adetim gecikti biraz ondan dun gonal f basliycaktim bugun adet gorduyum icin bugun basladim ikinci ignelerime anliycan yavas yavas yumoslar buyuyo bakalim allahim rast getirsin yuzumuz gulsun insallah ,senden ne haber tatlim

hoş geldin canımmmmmmmmmmmmmm
sagol yeetercim dileklerin icin oyle bir agirlik varki ustumde devamli gozlerim islak islak: acaba budefa nolucak diye gine negatif seyler yasamak istemiyorum

canım hiç neğetif şeyler düşünme
inşşşş güzel şeyler olcak

arkadaşlar oteldeyim dün yumoşlar toplandı cok agrım var detayı yazarım iyi geceleer

minacım cnm h.g bitanem seninde yeni yıın kutlu olsun cnm...
nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bi sorunun yoktur umarım ne zman gidiyodun sen dr a?
bende çarşamba günü kanama geçirdim cnm hemen dr a gittik keseyi bigün önceden gördük sonrada kanama pembeye ve kahverengiye dönüp bitti,perşembe günü tekrardan gittim içim içimi yiyodu çünkü ve oda ne kalbi atmaya başlamış bile bebişimin ...pıt pıt ları duymadık ama gördük çok güzeldi...ptesi tekrar gidicem bakalımmuayeneye içim içimi yiyiyo bi sorun olmaz inş pıt pıtlarda

kızlar nasılsınız
gokkuşağımdan haber çıktımı kaçtane embiryosu olmuş
esrayada ulaşamadım bu gün :26::26::26:

yeterim canim bana daha bilgi vermediler
pazartesi 9.30 11. arasi arayip soyluycez dediler olusup olusmadigini eger olusmussa hemen o gun randevu verip koyacaklar test gunude ayin 15 olarak soylediler tabi insallah rabbim o asamayi gosterirse
canim esrayi bende merak ediyorum insallah hersey yolundadir acaba cokmu agrisi var hic gelmedigine gore insallah ondada haberler iyidir insallahhhhh birsuru embriyosu olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…