yeterim canim bana daha bilgi vermediler
pazartesi 9.30 11. arasi arayip soyluycez dediler olusup olusmadigini eger olusmussa hemen o gun randevu verip koyacaklar test gunude ayin 15 olarak soylediler tabi insallah rabbim o asamayi gosterirse
canim esrayi bende merak ediyorum insallah hersey yolundadir acaba cokmu agrisi var hic gelmedigine gore insallah ondada haberler iyidir insallahhhhh birsuru embriyosu olmustur
kizlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim, herkesin yeni yilini tekrar kutlarim, 2011 de güzel allahim herkese bol sabir, saglik, huzur ve bebis versin insallahhhhhhhhhhhhh
her zaman seninle nasilsin bakalim ? derincim, canim benim nasil gidiyor, hayatim listenin son halini yayinlasana ben biraz uzak kaldim, gökkusagi sen nasilsin ? toanacim ya sen ????
kizlar bilgilerinizi verin, hepinizi sevgi ile kucakliyorum......
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
cnm inş senin içinde ptesi günü en güzel gününüz olur helede ayın 15i dönüm noktanız olur inş...sendende güzel hbrleri bekliyoruz cnm...
esrayı bende çok merak ettim yaa..
arkadaşlar oteldeyim dün yumoşlar toplandı cok agrım var detayı yazarım iyi geceleer
Gokkusagım sagol canım ınsalah hepımızın yuzunu guldursunevet tatlım daha bugun olabıldım nıhayet bakalım allah rast getırsın bu aksam gonal f baslıyorum allahım ugur getırsın bızlere bu yılda nedıyım canım duadan baska bırsey gelmıyo elımden ee sen anlat bakım nasıl aldılar yumurtalıgını sana onceden sakınlesmen ıcın hap verdılermı ne dedıler yumurtalıkla sperm bırlestımı anlat kızz benımkıyle aynımı acaba dıye merak ettım dogrusu
arkadaşlar nursin den hiç haber yokmu????
herkese iyi geceler...
yeni yılda rabbim hepimizin dualarına en hayırlı şekilde cevap verir inşallah...
bu siteyle hatta bu forumla tanıştığım için kendimi çok şanslı hisseyrm...ilk denememim olumsuz sonuçlanmasından 4-5gün geçti ama moralim çok iyi çok şükür...bunda sizlerin o kadar çok yardımı oldu ki anlatamam..başta yeter arkadaşım olmak üzere derin,herzaman seninle,baby ve ismini bilmediğim bilipte sayamadığım herkes...çok samimiyetle söylüyorum ki en yakın arkadaşım bile bana bu kadar iyi gelmedi..bizler benzer şeyleri yaşadığımızdan olsa gerek birbirimze en iyi gelenleriz gibi geliyor bana...Hepinizden Allah razı olsun,en kısa zamanda gönlünüzdeki dua göbişinizde büyüsün inşallah:90::90::90::90:sonrada böyle olasınız inşallah
insallah canim amin
canim moralinin iyi olmasina cok sevindim biliyorsun yolun sonu deyil insallah bir gun hepmiz bu mucadeleyi kazanacagiz rabbimin izniyle insallah 2. denemnde rabbim yuzunu guldurur ve bebisine kavusturur amin
normal canım benim birkaç damla gelmesi orda bir işlem yapıldı geçer inşalla geçmiş olsun
canım ben koşuyolu umut tüp bebekte yaptıracağım kısmetse... ayrıca 15 milyar çok uçuk bir rakamm bize 5000 fiyat verdiler... sizin tam olarak ne yapılacakki sorun nedir? merkezi çok iyi araştırr hemen karar verme canım.. zor bir süreç ama sabırlaaşıcağız kısmetse... Hayırlı olsun tedavinMerhaba arkadaşlar sorumu sormadan bi syliyimde lütfen cevap verin çok sevinirim hiç bir topik sorularıma cevap vermiyor kendi aralarında kaynaşmışlar...Arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başvurcam ist anadolu yakasında kartalda önerebileceginiz bir merkez varmı? Birde bir arkadaş zeynep kamilde yaptırıyor birsürü saglık taraması yapılmış ve anca 7 ay sonra başlanmış özeldede öylemi uzun bir süreçmi?Ben kartal umut hastanesinde fatih beyin hastasıyım ama bana ilaçlarda dahil 15 milyar dedi çok değilmi uygun biryer ve emin olunan biryer varsa bana adres verirmisiniz...1 kez yaptırıcaz eşim istemiyor tüp bebek oyüzden doktorun çok ilgili ve uzman olmasını istiyorum...Lütfen cevap verin çok memnun olucam...
canım hiç tedirgin olma lütfenn inşallahh herşey yolunda gidecek ve burdan doğum ahberini alıcazzzslm kızlaar,fena halim var malesef kanamam başladı bugün bütün morelim 0
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:
derincim canım öncelikleee kutlarımmm tedavine başlıyormuşsunn.. inşallah herşey mükemmel gider... bende güzel şeyler duydum merkez gerçekten önemliiHevukcum gizmcime de söledim bi görüşün.ben size sadece şunu söyleyebilirimm vicdanlarına ve işlerinin kalitesine çok güveniyorum.muayeneside çok uygun gidin bi görüşün derimmBenim kuzen de o hastanede her yerden teyit ettim ben çok araştırmacıyımdır mesleki hastalık heheheh:)))birde tüm kadro bayan oh ne rahat oluyor anlatamam
evet canım seni anlıyoruz hepimizz aynı duyguları yaşıyoruz ve yaşadıkk.. bol şans...hoşgeldinnAranıza yeni katıldım. Benim tüp bebek transferimin 10.günü tahlil yapmama 2 gün var ve zaman geçmiyorrr
canımmm hayırlı olsun inşallahh pozitif haberini bekliyoruzz... ağrıalr normal bildiğim kadarı ilekızlar transın 2. günündeyim kaç günde tutunuyo embiryolar kasıklarımdaki ağrıda gitmedi bi türlu...bacaklarımı uzatamıyorum bazen
dyg34 hayırlı olsun canımm çok sevindimm..arkadaşlar benimde iyi bir haberim var dün hastaneden aradılar ilk adetimden 3 gün önce hastaneye gidekmışim ama uzun protokol olacak gene ....galiba yolumuz uzun 21 günüme kadar doğum kontrol hapı 21 gününden sonra decapeptyl şubat ayında adetim 3 günü iğneleri başlarım herhalde ...yolum uzun .... ama bir umut ...... yeni yıl hepinize sağlık mutluluk ve bol bol bebişler
amin canım hepimizin inşallahhhmerhaba hanımlar, hemen hemen her gun gırıp yazılarınızı okuyorum. bende evlat sahibi olmak ıstıyorum.bir düşüğüm var bir tutmayan aşılama denemem. şimdi yumurtalık takıbındeyım.olumlu ya da olumsuz 6 ay da sonuc belli oluyormus.bir tanesi olumsuz olarak geride kaldı ama sizin yazdıklarınızı okudukca oyle mutlu oluyorum ki yazdıgınız olumlu her kelime bir umut haline dönüşmekte. cok guzel,hayırlı haberlerınzı eksık olmasın. Allahım işlerimizi pürüzsüz eylesin. herkese ıyı seneler
hadi hayırlı olsun canımmm.. iyi haberleini bekliyoruz..arkadaşlar oteldeyim dün yumoşlar toplandı cok agrım var detayı yazarım iyi geceleer
amin caım benimm. hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz... sonuçlarımız negatifte çıksa yolumuza devamm.. heyacnımızz ve kararlılığımızz pozitif sonuç almamızda etkili olacak inşallahhh... brbirimize destek olarakk tek tekk göbüşleri büyütücezzherkese iyi geceler...
yeni yılda rabbim hepimizin dualarına en hayırlı şekilde cevap verir inşallah...
bu siteyle hatta bu forumla tanıştığım için kendimi çok şanslı hisseyrm...ilk denememim olumsuz sonuçlanmasından 4-5gün geçti ama moralim çok iyi çok şükür...bunda sizlerin o kadar çok yardımı oldu ki anlatamam..başta yeter arkadaşım olmak üzere derin,herzaman seninle,baby ve ismini bilmediğim bilipte sayamadığım herkes...çok samimiyetle söylüyorum ki en yakın arkadaşım bile bana bu kadar iyi gelmedi..bizler benzer şeyleri yaşadığımızdan olsa gerek birbirimze en iyi gelenleriz gibi geliyor bana...Hepinizden Allah razı olsun,en kısa zamanda gönlünüzdeki dua göbişinizde büyüsün inşallah:90::90::90::90:sonrada böyle olasınız inşallah
canlarim yumurta toplama isleminden sonra 2.gun kanamanin olmasi normalmi ilk gun birkac damla olmustu bugun 2.gun aksam tekrar oldu ilk gunde gelmesi normal diye biliyorumda 2.gunde normalmi sizded olmusmuydu insallah yarina gelmez optummmmmmm
canım rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin. bizi bizden iyi anlayan olmuyor.herkese iyi geceler...
canlarim yumurta toplama isleminden sonra 2.gun kanamanin olmasi normalmi ilk gun birkac damla olmustu bugun 2.gun aksam tekrar oldu ilk gunde gelmesi normal diye biliyorumda 2.gunde normalmi sizded olmusmuydu insallah yarina gelmez optummmmmmm
esracım benim de ilk bebeğim 2. kalite idi ve tek ve ben hamilee kaldım bir çok arkadaş var böyle kaliteye takılma bence. blast transferi olup zamanında 3 tane transfer edilip tutmayan var sen duacı ol kaliteye hiç takılma inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?