Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cnm inş senin içinde ptesi günü en güzel gününüz olur helede ayın 15i dönüm noktanız olur inş...sendende güzel hbrleri bekliyoruz cnm...
esrayı bende çok merak ettim yaa..

hosgeldin canim seninde yeni yilin kutlu olsun
nasil gecti tatil? bebisle birlikte buyukleri ziyaret ettiniz oh ne guzel
canim benimde yumoslar toplandi sayi biraz az ama rabbimden umit kesilmez ve kesilmeyecegi gosterdi zaten yuce allahim 3 diye bildigimiz yumos 4 buyuk 2 kucuk olmak uzere 6 tane cikti simdi hastaneden haber bekliyorum insallah rabbim kismet ederse saglikli embriyo olusursa pazartesi transfer yapacaklar

cnm inş senin içinde ptesi günü en güzel gününüz olur helede ayın 15i dönüm noktanız olur inş...sendende güzel hbrleri bekliyoruz cnm...
esrayı bende çok merak ettim yaa..

canim insallah insallah sabirsizlikla bekliyorum hayirlisiysa
sende pazartesi tekrar bebisini gorup pit pitlari duyacaksin rabbim saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin insallah

Son düzenleme:

canim hadi hayirlisi allahim en kisa zamanda haklarimizda hayirlisi ise hepmizi bebilserimize kavustursun amin,
tatlim biliyosun ne korkularla gitmistim anestezisiz yapacaklar diye ama hic umdugum gibi olmadi islemden 2 saat once 500 mg lik 2 tane paracetemol al dediler aldim giitim
okadar guzel ilgilendilerki sanki bebekmisim gibi koldan agri kesici ilac yaptilar sonraislem yapilan odaya adiktan sonrada rahime 2 tane igne yaptilar sadece igneyi yaparken cok az bir aci hissttim sonrasinda hic birsey normal ekrandan yumoslari nasil bosaltiklari izledim tamamen acisiz okadar guzel ilgileniyorlarki doktor islemi gerceklestiriken basucumdada bir hemsire bekledi heran sordu aci hisdiyormusun diye beni okadar rahatlattilarki islem biitikten sonra beni dinlenme odasina aldilar hemn icecek bisyeler getirdiler yanimda yiycek biseyler goturmem gerekiyormus ben goturmemistim henm yiycek bisey getirdiler o sure icerisindede doktor hemen bir yuzeysel olrak baklaim size birazdan bilgi veririz dediler yarim saat sonra falan doktor geldi sperm bulduk yumurta 6 tan cikti dedi sonra pazartesiyi bekle dediler simdi belkliyorum bakalim hayirlisi iste boyle canim
insallah herkesinki boyle aciziz gecer

herkese iyi geceler...
yeni yılda rabbim hepimizin dualarına en hayırlı şekilde cevap verir inşallah...
bu siteyle hatta bu forumla tanıştığım için kendimi çok şanslı hisseyrm...ilk denememim olumsuz sonuçlanmasından 4-5gün geçti ama moralim çok iyi çok şükür...bunda sizlerin o kadar çok yardımı oldu ki anlatamam..başta yeter arkadaşım olmak üzere derin,herzaman seninle,baby ve ismini bilmediğim bilipte sayamadığım herkes...çok samimiyetle söylüyorum ki en yakın arkadaşım bile bana bu kadar iyi gelmedi..bizler benzer şeyleri yaşadığımızdan olsa gerek birbirimze en iyi gelenleriz gibi geliyor bana...Hepinizden Allah razı olsun,en kısa zamanda gönlünüzdeki dua göbişinizde büyüsün inşallah:90::90::90::90:sonrada böyle olasınız inşallah

nursinin kanaması vardı ...merak ettim iyidir inşallah ...kaç gündür girmiyor

canlarim yumurta toplama isleminden sonra 2.gun kanamanin olmasi normalmi ilk gun birkac damla olmustu bugun 2.gun aksam tekrar oldu ilk gunde gelmesi normal diye biliyorumda 2.gunde normalmi sizded olmusmuydu insallah yarina gelmez optummmmmmm

normal canım benim birkaç damla gelmesi orda bir işlem yapıldı geçer inşalla geçmiş olsun

insallah canim amin
canim moralinin iyi olmasina cok sevindim biliyorsun yolun sonu deyil insallah bir gun hepmiz bu mucadeleyi kazanacagiz rabbimin izniyle insallah 2. denemnde rabbim yuzunu guldurur ve bebisine kavusturur amin

insallah canim amin
canim moralinin iyi olmasina cok sevindim biliyorsun yolun sonu deyil insallah bir gun hepmiz bu mucadeleyi kazanacagiz rabbimin izniyle insallah 2. denemnde rabbim yuzunu guldurur ve bebisine kavusturur amin

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy kızlar hepinizee selammmmm okurken yoruldumm.. sadece bir haftada neler olmuşşş

[ canım ben koşuyolu umut tüp bebekte yaptıracağım kısmetse... ayrıca 15 milyar çok uçuk bir rakamm bize 5000 fiyat verdiler... sizin tam olarak ne yapılacakki sorun nedir? merkezi çok iyi araştırr hemen karar verme canım.. zor bir süreç ama sabırlaaşıcağız kısmetse... Hayırlı olsun tedavin
canım hiç tedirgin olma lütfenn inşallahh herşey yolunda gidecek ve burdan doğum ahberini alıcazzz pazartesi ne kadar önemşi oldu böyle bende pazartesi doktordayımm inşallahh herkes için hayırlı sonuçlar çıkarr
derincim canım öncelikleee kutlarımmm tedavine başlıyormuşsunn.. inşallah herşey mükemmel gider... bende güzel şeyler duydum merkez gerçekten önemlii
Aranıza yeni katıldım. Benim tüp bebek transferimin 10.günü tahlil yapmama 2 gün var ve zaman geçmiyorrr
evet canım seni anlıyoruz hepimizz aynı duyguları yaşıyoruz ve yaşadıkk.. bol şans...hoşgeldinn
kızlar transın 2. günündeyim kaç günde tutunuyo embiryolar kasıklarımdaki ağrıda gitmedi bi türlu...bacaklarımı uzatamıyorum bazen
canımmm hayırlı olsun inşallahh pozitif haberini bekliyoruzz... ağrıalr normal bildiğim kadarı ile
dyg34 hayırlı olsun canımm çok sevindimm..
amin canım hepimizin inşallahhh
arkadaşlar oteldeyim dün yumoşlar toplandı cok agrım var detayı yazarım iyi geceleer
hadi hayırlı olsun canımmm.. iyi haberleini bekliyoruz..
amin caım benimm. hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz... sonuçlarımız negatifte çıksa yolumuza devamm.. heyacnımızz ve kararlılığımızz pozitif sonuç almamızda etkili olacak inşallahhh... brbirimize destek olarakk tek tekk göbüşleri büyütücezz
canlarim yumurta toplama isleminden sonra 2.gun kanamanin olmasi normalmi ilk gun birkac damla olmustu bugun 2.gun aksam tekrar oldu ilk gunde gelmesi normal diye biliyorumda 2.gunde normalmi sizded olmusmuydu insallah yarina gelmez optummmmmmm

canım benimmm hadi inşallahh pozitfi haber ver bize... kafanı takma stres yapmaa gerçi zor bilyorum ama.. doktorunla herşeyi paylaş onun dediklerini uygula cnım.. kanama normal olanlarda var stres yapma sakın. benim mesela hiç kanamam olmadığı halde negatif sonuçlandı ilk denemem.. kişiden kişiye değişebiliyor canımm... bol şans.

canım rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin. bizi bizden iyi anlayan olmuyor.

canım normal benim olmadı ama bana verilen kağıtta olabilir yazıyordu sadece fazla olursa merkezi arayın diyordu

esracım benim de ilk bebeğim 2. kalite idi ve tek ve ben hamilee kaldım bir çok arkadaş var böyle kaliteye takılma bence. blast transferi olup zamanında 3 tane transfer edilip tutmayan var sen duacı ol kaliteye hiç takılma inan bana

aynen katılıyorum canımm. benim blast transfer iki adettt süper kalite doktor mutlaka tutacak dedii.... foosssssssssssss.... takılma canımmm dualarımız seninle .. inşallahhh pozitif olucakkk esraa sakin ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…