butun psıkolojım bozuldu
beynen ıı olan esra gıttı o telefondan sonra
sankı butun umıtlerım tarnsferden once bıttı
duanıza ıhtıyacım var
canım böyle söylersen olmaz ben bebeğim benimle demiştim bence öyle yapma
gunlerdır hersey guzel gıdınce böle bır telefon sarstı benı
bırsey hısetmıorum neden bılmıorum
canım ben burada neler okudum tek embriyo 2 kalite ve 2günün embriyosu hamile kalmışlar takılma canım benim rabimiz ol derse olur canım .....birsey daha embriyonun kalitesi tutunmayle alakası yok bi yerde okudum ben ...çok soran var benim 1 kalite embriyo transfer edildi neden tutmadı ????doktorlar diyorki 1 kalite embriyonlar hamilelik şansı artırmazzz.....yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı
slm arkadaşlar benimde 12,gün kan degerim 297 çıktı çok şükür pazartesi tekrar test yaptıracam.degeri böyle yüksek çıkıpta sonradan düşen oluyormu inş. 2 ye katlanıp gider.birde ne zaman kese görünüyor kişiden kişiye degişiyormu
maş saglıklan kucagına al ınşşşş
banada dua etsen yarın transferım var
slm arkadaşlar benimde 12,gün kan degerim 297 çıktı çok şükür pazartesi tekrar test yaptıracam.degeri böyle yüksek çıkıpta sonradan düşen oluyormu inş. 2 ye katlanıp gider.birde ne zaman kese görünüyor kişiden kişiye degişiyormu
canım hayırlı olsun değerin çok güzelllll
inşşşş katlamaya devam eder:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı
her zamn senınle 3. gun embrıosu olacak zaten ama kalıte bakımından 2. kalıte
neyse sagolun kızlar szı cok sevıorum
destekler ıcın allh razı olsun
her zamn senınle 3. gun embrıosu olacak zaten ama kalıte bakımından 2. kalıte
neyse sagolun kızlar szı cok sevıorum
destekler ıcın allh razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?