Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrrr

butun psıkolojım bozuldu
beynen ıı olan esra gıttı o telefondan sonra
sankı butun umıtlerım tarnsferden once bıttı
duanıza ıhtıyacım var

gunlerdır hersey guzel gıdınce böle bır telefon sarstı benı
bırsey hısetmıorum neden bılmıorum

canım bana telefon geldiğnde 18 yumurtanızdan hiç dölenmedi dedikleri olmuştu
9 tane ebiryon varmış ne kadar şanslısın
2. Kaliede olması hiç te kötü bir şey değildir
biizm merkezdeki esra hanım dr bana dediki biz yle kötü embiyolar transfer ettiğimiz oluyor ki asla olmaz dediğimiz ama kadın 9 ay sonra sağlıklı nur topiu gibi çocuk doğuruyor bu sesin bebeğini ne kadar istediğinlede ilğili demişti
yarın küçük yeğenimi alıp gel innşşş ben inanıyorum ve dua ediyorum seni hiç bırakmasın diye

canım kaliteye takılma bence banada 1kalite 2 embriyo transfer edildi eeee ne oldu????? kimiyasal gebelik geçirdim umutlu ol rabim ne derse odur kaliteye takılmaa

yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı
canım ben burada neler okudum tek embriyo 2 kalite ve 2günün embriyosu hamile kalmışlar takılma canım benim rabimiz ol derse olur canım .....birsey daha embriyonun kalitesi tutunmayle alakası yok bi yerde okudum ben ...çok soran var benim 1 kalite embriyo transfer edildi neden tutmadı ????doktorlar diyorki 1 kalite embriyonlar hamilelik şansı artırmazzz.....

Merhaba Arkadaslar,
elimde bir adet hic kullanilmamis bir adet de cok az bir kismi kullanilmis Gonal-F 450 mevcut.
Bu ilaclari raporlu aldigim icin sadece katki paylarini odedim. Elimde kalanlari satmak istiyorum.Acik olan 14.12.2010 tarihinde kullanildi dolayisi ile 28 gun icin de tedaviye baslayacaklar icin ise yarayabilir. Acilmamis olan herkes icin uygundur. Ilgilenenler bana ozelden mesaj atabilirler mi?
Tesekkurler

esra cımm sakın takılma 2. yada 3.gün embriyosu diye sen dualarını eksik etme bizlerde sana dua edicez merak etme hayırlısıyla bi tutunsun yeter cnm benim kendini sıkıntıya sokup vücudunu yıpratma bebişin tutunması daha zor olur 2.gün diye sakın kafana takma herşey çok güzel olacak ben buna inanıyorummm..

her zamn senınle 3. gun embrıosu olacak zaten ama kalıte bakımından 2. kalıte
neyse sagolun kızlar szı cok sevıorum
destekler ıcın allh razı olsun

slm arkadaşlar benimde 12,gün kan degerim 297 çıktı çok şükür pazartesi tekrar test yaptıracam.degeri böyle yüksek çıkıpta sonradan düşen oluyormu inş. 2 ye katlanıp gider.birde ne zaman kese görünüyor kişiden kişiye degişiyormu

maş saglıklan kucagına al ınşşşş
banada dua etsen yarın transferım var

canım tebrikler değerin çok güzel eğer bi sorun olmazsa Allah korusun ama bir hafta -10 gün sonra kese görebilirsin

canım hayırlı olsun değerin çok güzelllll
inşşşş katlamaya devam eder :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
selam kızlar.enımde transferım oldu, 2.gun 1.kalıte 4 hucrelı tek embrıyo.2.gun dıe benımde kafam allak bullak tutmayacak dıe korkuyorum.2 emb transfer edıelcektı ama tek embrıyo olustu onuda 2.gun transfer ettıler.05 ocakta test gunum.Sızce sansım varmı??

yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı

canim insallah hersey guzel olacak pozitif ol bebisin sana SIMSIKI tutunsun
rabbim yardimcin olsun ne guzel bak embriyon olmus o yonden dusun bak benimki daha ne olacagi hic belli deyil yarin arayacaklar insalllah olulu sonuc alirim
KIZLARRR NE OLUR DUALARINI BIZLERDEN EKSIK ETMEYIN

her zamn senınle 3. gun embrıosu olacak zaten ama kalıte bakımından 2. kalıte
neyse sagolun kızlar szı cok sevıorum
destekler ıcın allh razı olsun

canımmm neden üzülüyorsun ki hiç üzülme tutunacak oldukduktan sonra tutunur merak etme bak bana benimde 3. gün embriyosuydu hemde birinci kaliteydiler ama maleseff ki tutunamadılarr herşey allahtan bunu unutmamak gerekiyoo inşallah seninkiler sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmazlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…