Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cnm hayırlısı olsun oh oh bebiş var demekki ne güzell,kendine dikkat et..

canım tabiki çünkü aynı durumla hamileyim ben için rahat olsun duacı ol

slm kızlar nasılsınız? esra canım kaliteye takılma sonuçta veren allah sen moralini bozma bol bol dua et gökkuşagım hayırlı haberlerini inşallah yarın bekliyoruz canım andac canım hayırlı olsun baby ne haber canım tedaviye nezaman başlıyacaksınız karar verdildi mi? minacık hoşgeldin canım yeter ne haber kuzu sen nasılsın? derincim sen nerelerdesin ? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar hepinizi öpüyorum toana sen nasılsın canım? buarada ben ders çalışıyorum sınavlarım var çok giremiyorum kendinize iyi bakın herzaman seninle seni unuttum sanma şeker aklımdasın sen yarın gidiyorsun galiba dra ben cuma gideceğim bakalım hayırlısı ile tetkikler inşallah tertemiz çıkar:79::79::79::79::79::79:

figeroo bi an beni unuttun sandım çok kötü oldum
evet cnm yarın gidicez kısmetse ama eşim nedense çarşamba gidelim kendi dr umuza gidelim diyo bizimki izinde ya şuan çarşamba geliyo ama ben yinede onu ikna ettim gidecez yarın en azında tahlillerimizi yaptıralım pıt pıt ları duyalım yeter bana kalsa ben hergün gidecem görmeye bebişimi...

canım iyiyim çok şükür :26::26::26::26::26:

cok sagolun tatlı hatunlarrrrrrrr

gokkusagı senın durumda zor ınş yarın bırlıkte transfere gıtmek nasp olur canım benımmmmmm

cok sagolun tatlı hatunlarrrrrrrr

gokkusagı senın durumda zor ınş yarın bırlıkte transfere gıtmek nasp olur canım benımmmmmm

her şey güzel olacak kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ALLAHIN İZNİ İLE

kizlar hepinize iyi aksamlar,gokkusagi arkadasim sevindim adina tatlim bana daha deyisik islemler yapiyolar seninki farkliymis canim ama en onemlisi cok ilgilenmeleri insallah yarinda hayirli haberler alirsin hersey gonlunce olsun

esracim olsun hayatim 2 kalitelerde tutuyo rabbim ol deyince zaten ha birinci kalite ha ikinci canim ALLAH BUYUK

Dyg canım noldu adetın parca felan geldımı merak ettım en son yazdıgında parca gelmedı dıyodun sımdı ıyımısın?

Gokkusagım ben yumoslarımı aldırdıgımda orda bıraz kanamam olmustu daha sonra gelmedı ama yınede normaldır canım merak etme okk

PASIFLORA DOKTORUNMU TEK KOYDURDU YOKSA SIZIN ISTEGINIZLEMI TEK EMRIYO KOYDULAR OLSUN TATLIM YA ALLAH BUYUK TEK EMRIYO DAHA SAGLIKLI DIYOLAR EN AZINDA INSALLAH TUTARSA COGUL GEBELIYIN OLMAZ ICINI RAHAT TUT INAN BANA STRES OLDUKTAN SONRA 4 TANEDE KOYSALAR YINE TUTMAZ ONUN ICIN STRES YAPMA HERSY GONLUNCE OLSUN BEBISIN SANA SIKI SIKI SARILSIN INSALLAH

Gokkusagı umarım hersey yolunda gıder sende burdan bıze guzel haberlerını verırsın bak yarın bakarsın bebısın senınle Olur dualarım senınle allah yardımcımız olsun tatlım

Fıgaro sagol canım ıyı olmaya calısıyorum ıkı ucgundur adetım gecıkmıstı sımdıde dunden berı kanamam cok oluyo bakalım hayırlısı senden nehaber canım

Herzaman senınle ,baby sızler nasılsınız canlarım umarım ıyısınızdır bende gonal f me basladım adetımıde oluyorum bakalım ınsallah bu ay allah muradımıza erdırıcek kızllaar

geçen yıl bu topikte (ilk sayfalara doğru baktığınızda göreceksiniz)edaeda nikli bir arkadaş vardı 4 EMBİYO TRANSFERİ YAPILMIŞTI VE HEPSİ TUTU SIKINTILI BİR DÖNMEDEN SONRA 2 TANESİNİ KALBİ DURDURULDU ÇOK ZOR BİR DURUMDUR HERHALDE
VE BİR BAŞKA ARKADAŞIN TANIDIĞINA 8 TANE EMBİRYO TARNSFER ETMİŞ DR VE NEGATİFFFFF
(BU 8 EMBİRYO TRANSFERİ YAPILAN ARKADAŞ ŞİMDİ ANKR UMUT TIP MERKEZİ DİYE BİR YER VARMIŞ ORADA YAPTIRDI VE HAMİŞŞŞŞ TEK EMBİRYO İLE )
ARKADAŞLAR TEK EMBİRYO ŞU KALİTE BU HÜCRE RABBİM OL DEİKTEN SONRA KALANI BOŞ ALLAHIN VERESİ GELSİN TEDAVİDEKİ ARKADAŞIN ANNE OLMA ZAMANI GELSİN İŞTE O ZAMAN BEBİŞİN GELMESİNİ HİÇ BİR ŞEY ENĞELEYEMEZ

teşekkür ederim canım.inş. hayırlısıyla devam eder,benimkiler dondurulmuş embriyolardı.böyle daha kolay ve zahmetsiz oldu.fazla embriyonuz olursa ilerisi için dondurun stresi az oluyor maliyetide az oluyor

malesef cnm bende pek embriyo çıkmıyo 3 yada 2 kaliteleride çok iyi olmayınca 1 yada 2 sini transfer edip gerisi çöpe gidiyo malesef...sil baştan tedaviye başlamıştık biz 2. için ama şükürler olsun oda tutundu hamişim...tutunsunda ben sil baştan başlamaya razıydım herzaman...dondurulmuş tabi daha iyi oluyo madden maneviyen haklısın cnm hem vücut yıpranmış olmuyo iğneler iğneler haplar falan...herşeyin hayırlısı cnm...

yetrcim çok haklısın cnm Allahım ol dedikten sonra hiçbişeye karşı gelinemez...

toanacım iyiyiz cnm yarın yarın kontrolümüze gidicez pıt pıt ları duyacaz tahlillerimizi olacaz bakalım benim minnoş ne yapıo içerde onu görecez inş Allahın izni ile..inş güzel hbrlerle dönerim canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…