slm arkadaşlar benimde 12,gün kan degerim 297 çıktı çok şükür pazartesi tekrar test yaptıracam.degeri böyle yüksek çıkıpta sonradan düşen oluyormu inş. 2 ye katlanıp gider.birde ne zaman kese görünüyor kişiden kişiye degişiyormu
selam kızlar.enımde transferım oldu, 2.gun 1.kalıte 4 hucrelı tek embrıyo.2.gun dıe benımde kafam allak bullak tutmayacak dıe korkuyorum.2 emb transfer edıelcektı ama tek embrıyo olustu onuda 2.gun transfer ettıler.05 ocakta test gunum.Sızce sansım varmı??
slm kızlar nasılsınız? Esra canım kaliteye takılma sonuçta veren allah sen moralini bozma bol bol dua et gökkuşagım hayırlı haberlerini inşallah yarın bekliyoruz canım andac canım hayırlı olsun baby ne haber canım tedaviye nezaman başlıyacaksınız karar verdildi mi? Minacık hoşgeldin canım yeter ne haber kuzu sen nasılsın? Derincim sen nerelerdesin ? Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar hepinizi öpüyorum toana sen nasılsın canım? Buarada ben ders çalışıyorum sınavlarım var çok giremiyorum kendinize iyi bakın herzaman seninle seni unuttum sanma şeker aklımdasın sen yarın gidiyorsun galiba dra ben cuma gideceğim bakalım hayırlısı ile tetkikler inşallah tertemiz çıkar:79::79::79::79::79::79:
cok sagolun tatlı hatunlarrrrrrrr
gokkusagı senın durumda zor ınş yarın bırlıkte transfere gıtmek nasp olur canım benımmmmmm
cnm hayırlısı olsun oh oh bebiş var demekki ne güzell,kendine dikkat et..
PASIFLORA DOKTORUNMU TEK KOYDURDU YOKSA SIZIN ISTEGINIZLEMI TEK EMRIYO KOYDULAR OLSUN TATLIM YA ALLAH BUYUK TEK EMRIYO DAHA SAGLIKLI DIYOLAR EN AZINDA INSALLAH TUTARSA COGUL GEBELIYIN OLMAZ ICINI RAHAT TUT INAN BANA STRES OLDUKTAN SONRA 4 TANEDE KOYSALAR YINE TUTMAZ ONUN ICIN STRES YAPMA HERSY GONLUNCE OLSUN BEBISIN SANA SIKI SIKI SARILSIN INSALLAH
teşekkür ederim canım.inş. hayırlısıyla devam eder,benimkiler dondurulmuş embriyolardı.böyle daha kolay ve zahmetsiz oldu.fazla embriyonuz olursa ilerisi için dondurun stresi az oluyor maliyetide az oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?