canım benim yok parça gelmedi 5 gün adet gördüm damla damla doktorum adet görecan demişti ama görmedim 2 haftam kaldı bende sil baştan başlıcam .... ha birde çok iyiim diyebilirim burda hepinize çokkkkk tşkler ben bukadar çabuk kendime toparlıcamı inamıyordum amaa çok güzel destek oluyorsun hepinizden allah razı olsun ......Dyg canım noldu adetın parca felan geldımı merak ettım en son yazdıgında parca gelmedı dıyodun sımdı ıyımısın?
her şey güzel gider hayırlı haberlerin alırız burada hep beraber seviniriz inşallahHerzaman senınle ,baby sızler nasılsınız canlarım umarım ıyısınızdır bende gonal f me basladım adetımıde oluyorum bakalım ınsallah bu ay allah muradımıza erdırıcek kızllaar
selam herzaman seninle
dün gittik dr beye
kısa protokol dedi,
adetin 2. günü gel başlayalım dedi
bide test istedi.
Çok üstünkörü gibi geldi bana ne dersin?
Muayene etmeden kısa protokol demesini anlamadım?
Senin nasıldı?
slm kızlar nasılsınız? esra canım kaliteye takılma sonuçta veren allah sen moralini bozma bol bol dua et gökkuşagım hayırlı haberlerini inşallah yarın bekliyoruz canım andac canım hayırlı olsun baby ne haber canım tedaviye nezaman başlıyacaksınız karar verdildi mi? minacık hoşgeldin canım yeter ne haber kuzu sen nasılsın? derincim sen nerelerdesin ? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar hepinizi öpüyorum toana sen nasılsın canım? buarada ben ders çalışıyorum sınavlarım var çok giremiyorum kendinize iyi bakın herzaman seninle seni unuttum sanma şeker aklımdasın sen yarın gidiyorsun galiba dra ben cuma gideceğim bakalım hayırlısı ile tetkikler inşallah tertemiz çıkar:79::79::79::79::79::79:
cok sagolun tatlı hatunlarrrrrrrr
gokkusagı senın durumda zor ınş yarın bırlıkte transfere gıtmek nasp olur canım benımmmmmm
her şey güzel olacak kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ALLAHIN İZNİ İLE
Gokkusagı umarım hersey yolunda gıder sende burdan bıze guzel haberlerını verırsın bak yarın bakarsın bebısın senınleOlur dualarım senınle allah yardımcımız olsun tatlım
minacım cnm h.g bitanem seninde yeni yıın kutlu olsun cnm...
nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bi sorunun yoktur umarım ne zman gidiyodun sen dr a?
bende çarşamba günü kanama geçirdim cnm hemen dr a gittik keseyi bigün önceden gördük sonrada kanama pembeye ve kahverengiye dönüp bitti,perşembe günü tekrardan gittim içim içimi yiyodu çünkü ve oda ne kalbi atmaya başlamış bile bebişimin...pıt pıt ları duymadık ama gördük çok güzeldi...ptesi tekrar gidicem bakalımmuayeneye içim içimi yiyiyo bi sorun olmaz inş pıt pıtlarda
hosgeldin canim seninde yeni yilin kutlu olsun
nasil gecti tatil? bebisle birlikte buyukleri ziyaret ettiniz oh ne guzel
canim benimde yumoslar toplandi sayi biraz az ama rabbimden umit kesilmez ve kesilmeyecegi gosterdi zaten yuce allahim 3 diye bildigimiz yumos 4 buyuk 2 kucuk olmak uzere 6 tane cikti simdi hastaneden haber bekliyorum insallah rabbim kismet ederse saglikli embriyo olusursa pazartesi transfer yapacaklar
herzaman seninle canim benim kucaginada almayi nasip etsin rabbim senin yuzunu gulduren allahim su 2011 de bizimde yuzumuzu guldursunnninsaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllhhhhhhhhh
canim ben tatile gitmeden dr gittim, kalp atislarini gördük 6+3 de ! mükemmel bir heyecandi, benimde bu tatilde kanamam oldu 6-7 damla cok acik pembe, bizde hemen dr gittik hastaneye, bir güzel kontrol etti, hicbir sorun yok dedi, ama bakalim bu aksam biraz sancim var... yarin gene dr kontrolüm var. yarin 8. haftaya merhaba diyicez allahin izni ile
ama ben cok heyecanliyim, her tuvalettew kontrol ediyorum, tik olustu valla, kan var mi diye. yarinda insallah güzel haberler alir size bildiririm, yalniz ben cok uyuyorum acayip, kafami yastiktan kaldiramiyorum. senin nasil geciyor ?
ayy cnm inş bidaha o kanamaları görmeyiz benim kahverngimsi kırmızımsı gibiyde ben kırmızı olmasından çok korktum ama bizdede sorun çıkmadı şükür inş yarın bunu tescillerim
ay sorma bendede tik oluştu yaa kanamadan sonra sorma bide progesteron jel kullanıyorum ya o daha sonradan su gibi akıyo o akarken ara ara eyvah yine başladı kanamam diyorum lavaboya gittiğimde hemen korkuyla bakıyorum ama şükür temiztik oluştu valla sorma..inş sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız cnm inş...
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Haftanın ılk guzel haberı benden kızlar bekledıgım tel geldı embrıyom olusmus bugun saat 13.30 transferım var
kac embrıyo ve kalıtesını soylemedıler ama onemlı olan embrıyomun olması bır umut dogdu ınsallah rabbım sonunuda hayırlı etsın
ınsallah hepmız ıcın hayırlı bır gun olması dılegıyle
optummmmmm canlarım
günaydın kızlarrrrrr
kızlarrr selaaaaaaaaaammmmm
Gelemedim bir kaç gündüüürrmaşallahh trandferler olacak yumoşlar toplandı andac gökkuşağım esraa inşallah güzel haberler kapıdaa minacımmmmmm kıs nerdesiin özledikkkkk ))ohhhhh bebişimissseee yaaa
kızlar 31 inden beri lucrin vuruyorum kendime.farklı biş,i yok bi de toparlanmaya çalışıorum tebişimdi listeyiii güncelleyim kızlaarr
kızlarrr selaaaaaaaaaammmmm
Gelemedim bir kaç gündüüürrmaşallahh trandferler olacak yumoşlar toplandı andac gökkuşağım esraa inşallah güzel haberler kapıdaa minacımmmmmm kıs nerdesiin özledikkkkk ))ohhhhh bebişimissseee yaaa
kızlar 31 inden beri lucrin vuruyorum kendime.farklı biş,i yok bi de toparlanmaya çalışıorum tebişimdi listeyiii güncelleyim kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?