Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

MİNASOFİE kızlar ne oldu bu mina ya dün bi geldi bi daha geliş o geliş...sanırım onun yarın muayene günü benmi yanlış hatırlıyorum...

selam herzaman seninle
dün gittik dr beye
kısa protokol dedi,
adetin 2. günü gel başlayalım dedi
bide test istedi.
Çok üstünkörü gibi geldi bana ne dersin?
Muayene etmeden kısa protokol demesini anlamadım?
Senin nasıldı?

Dyg canım noldu adetın parca felan geldımı merak ettım en son yazdıgında parca gelmedı dıyodun sımdı ıyımısın?
canım benim yok parça gelmedi 5 gün adet gördüm damla damla doktorum adet görecan demişti ama görmedim 2 haftam kaldı bende sil baştan başlıcam .... ha birde çok iyiim diyebilirim burda hepinize çokkkkk tşkler ben bukadar çabuk kendime toparlıcamı inamıyordum amaa çok güzel destek oluyorsun hepinizden allah razı olsun ......

Herzaman senınle ,baby sızler nasılsınız canlarım umarım ıyısınızdır bende gonal f me basladım adetımıde oluyorum bakalım ınsallah bu ay allah muradımıza erdırıcek kızllaar
her şey güzel gider hayırlı haberlerin alırız burada hep beraber seviniriz inşallah

cnm sorununuz demekki çok büyük değilki kısa dedi bilemem kii?zaten tedavideyken sadece bi dr a bağlı kalmayacaksın dr dr gezeceksin ortak çalışım oluyo yani hangi dr dan memnun olursan devamlı ona görünmek istersin cnm takma kafana...ben dr beyin bi arkadaşının tavsiyesi üzerine müstecep beye gitmiştim gayet güzel ilgilenmişti ama ben adetin 3.günü gidip muayene olup tedaviye hemen başlamıştık..aslında dediğin gibi muayene etmesi lazım kist mist bi sorun varmı diye ama istediği testleri yaptırın bakalım cnm inş sorunsuz çıkar.merak etme dr beyden memnun kalmazsan diğer dr lara muayene olursun ben daha çok hale hanıma muayene olmuştum çünkü dediğim gibi o daha çok iyi geldi bana..sende bi sonraki tedavin için eğer tabi istersen diğer dr lara muayene olabilirsin bu senin hakkın...

figero canim insallah guzel haberler verebilirim

cok sagolun tatlı hatunlarrrrrrrr

gokkusagı senın durumda zor ınş yarın bırlıkte transfere gıtmek nasp olur canım benımmmmmm

insallah esracigim insallah

her şey güzel olacak kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ALLAHIN İZNİ İLE

yeter insallah canim dualarinizi bekliyoruz

Gokkusagı umarım hersey yolunda gıder sende burdan bıze guzel haberlerını verırsın bak yarın bakarsın bebısın senınle Olur dualarım senınle allah yardımcımız olsun tatlım

toanam allah razi olsun canim sagol duaya cok ihtiyacim var insallah yarin guzel haberler varebilirim

herzaman seninle canim benim kucaginada almayi nasip etsin rabbim senin yuzunu gulduren allahim su 2011 de bizimde yuzumuzu guldursunnn insaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllhhhhhhhhh

canim ben tatile gitmeden dr gittim, kalp atislarini gördük 6+3 de ! mükemmel bir heyecandi, benimde bu tatilde kanamam oldu 6-7 damla cok acik pembe, bizde hemen dr gittik hastaneye, bir güzel kontrol etti, hicbir sorun yok dedi, ama bakalim bu aksam biraz sancim var... yarin gene dr kontrolüm var. yarin 8. haftaya merhaba diyicez allahin izni ile

ama ben cok heyecanliyim, her tuvalettew kontrol ediyorum, tik olustu valla, kan var mi diye. yarinda insallah güzel haberler alir size bildiririm, yalniz ben cok uyuyorum acayip, kafami yastiktan kaldiramiyorum. senin nasil geciyor ?

canim bozma moralini, 40 tane de toplansa, tutacak olan 1 tane. inan ki sans bu isler, hic öyle sayiya bakmiyo, degerleri süper diyosun, tutmuyo, pek umut yok gibi diyolar ikiz tutuyor. sen icini ferah tut valla. allahin isine kimse karisamaz, bebisinin bu dünya yiyecek ekmegi var dediyse yüce rabbim, 1 yumurta bile toplansa gene de olur, sen hep pozitif düsün yeter...

herzaman seninle canim benim kucaginada almayi nasip etsin rabbim senin yuzunu gulduren allahim su 2011 de bizimde yuzumuzu guldursunnn insaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllhhhhhhhhh

toana cım inş tatlım sizlerde 2011de hem hamiş kalıp hemde doğum yapacaksınız benim içime doğan inanın az önce hepimize dualar ettim Allahım dualarımı kabul etsin amin...

ayy cnm inş bidaha o kanamaları görmeyiz benim kahverngimsi kırmızımsı gibiyde ben kırmızı olmasından çok korktum ama bizdede sorun çıkmadı şükür inş yarın bunu tescillerim
ay sorma bendede tik oluştu yaa kanamadan sonra sorma bide progesteron jel kullanıyorum ya o daha sonradan su gibi akıyo o akarken ara ara eyvah yine başladı kanamam diyorum lavaboya gittiğimde hemen korkuyla bakıyorum ama şükür temiz tik oluştu valla sorma..inş sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız cnm inş...

aynennnnnnnnnnn bu kadar olur, bende progestoron hormonu icin vajinal tablet kullaniyorum, bende de bazen akinti oluyo, men kontrol ediyorum, bakalim insallah benimde yarin kontrolüm iyi gecer, her dr kontrolü öncesi heyecan basiyo beni

birde su adet sancisi gibi sancilarim olmasa cok iyi olucak.... insallah sorunsuz bir hamilelik yasariz canim benim, allah isteyen herkesin bu konuda yüzünü güldürsün insallah, yarahhim tedavi cok zordu ama hamilelikte cok zor, her an korku endise, kendimi rahatlatmaya calisiyorum insallah bu hafta annem gelicek türkiye den o zaman süper olur, hem o benle ilgilenir

yarin haberlesiriz o zaman, derin nerelerde hic ses yok ondan da, bu arada bizim topik almis basini gitmis, yetisemiyorum valla okumaya, herkese allah yardim etsin

Kızlarrr selaaaaaaaaaammmmm

gelemedim bir kaç gündüüürrmaşallahh trandferler olacak yumoşlar toplandı andac gökkuşağım esraa inşallah güzel haberler kapıdaaMinacımmmmmm kıs nerdesiin özledikkkkk))ohhhhh bebişimissseee yaaa

kızlar 31 inden beri lucrin vuruyorum kendime.farklı biş,i yok bi de toparlanmaya çalışıorum tebi şimdi listeyiii güncelleyim kızlaarr

Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Haftanın ılk guzel haberı benden kızlar bekledıgım tel geldı embrıyom olusmus bugun saat 13.30 transferım var
kac embrıyo ve kalıtesını soylemedıler ama onemlı olan embrıyomun olması bır umut dogdu ınsallah rabbım sonunuda hayırlı etsın
ınsallah hepmız ıcın hayırlı bır gun olması dılegıyle
optummmmmm canlarım

hadi hadi durma buralarda git kızın için (bu kız iiçimden geldi)hazırlan bütün güzelğinle git meleğini al ve gel
kızlarrrrr çok duyguladım yine kızların transferiolduğu için
allahım hepimize anne olmayı nasip etsin inşşşş

günaydın kızlarrrrrr

gunaydın yeterımmm nasılsın sekerım

canım tedavın hayırlı olsun startı verdın rabbım ınsallah bu tedavınle senı bebısıne kavustursun

guncelle canım benım test tarıhımde 15 ama ıdrarda ne tuhaf once 15 de evde test yapacakmısım ayy neyse pozıtıf olsunda ınsallah orası onemlı deyıl

derinim her şey güzel olcak kuzum

2011

OCAK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

BEKLEYENLER

*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE

*CANANO:BEKLEMEDE

*EMİKAD: BEKLEMEDE

*YETEEEEER: BEKLEMEDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE

*CAREFUL: BEKLEMEDE

*SİNOPEE:BEKLEMEDE

*SES_82:BEKLEMEDE

*EKİNBEBEK:BEKLEMEDE

*DEKOPA:BEKLEMEDE

*BABY2435: BEKLEMEDE

*DYG34:BEKLEMEDE

*BYY: ??????

*NURSIN:???????

TEDAVI ASAMASINDAKILER :92:

*DERİN2:TEDAVİDE

*TOANA: TEDAVİDE

*GÖKKUŞAĞIMM:YUMOŞLAR TOPLANDI

*ESRA8:YUMOŞLAR TOPLANDI

*NURME: TEDAVİDE

*ANDAC: YUMOŞLAR TOPLANDI

*TLVYZ:TEDAVİDE

HAMİŞŞLERİMİSSSS

*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)

*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM --HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)

*MİNASOFİE:10 ARALIK- HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))

*HERZAMAN_SENİNLE:14 ARALIK- HAMİŞŞŞ!!!:)))

*FİGERO:20 ARALIK –HAMİŞŞŞŞ!!!:)

*ZEYNEPELA:20 ARALIK –HAMİŞŞŞŞ!!!:)

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKESLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)
TÜM TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.
TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)
LİSTEDE Kİ ARKADASLAR LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…