Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım yeterım bende cok duygulandım allahım ınsallah hepımızın gonlumuzdekı muradını versın canım
ıyıkı varsınız bılıyormusun daha sadece sızın haberınız var transferın gercekleecegınden esımın bıle haberı yok Uyuyor daha soylemedım hemen buraya geldım sızler benım kader arkadaslarımsınız ıykı burdayım ıyıkı sızınleyım

canım inşşşşşşşşşşş güzel haberlerle gel
allahım emeklerinizi karşılığını versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

geçte olsa günaydın kızlaarr...
minacım oh oh ne güzel annen geliyo demek gözünaydın cnm inş bugünkü kontrolün sorunsuz geçer cnm...bende sadece jel kullanıyorum...

gökkuşağı hadi gözün aydın cnm transferin sorunsuz geçecek ve meleğini alıp geleceksin ve 12 gün sonra seninde haykırışlarını duyacağız inş...

yetercim sanada günaydın tatlım....

ee daha ne var ne yok....

Ahmet Seçkin Önoğlu'nda tedavi görüpte hamile kalan varmı???
Ahmet bey'e gitmekte kararsız kaldığım için merak ettim

kızlar ben çok kötüyüm göbeğimin tam 1 karış altı kesilecek gibi ağrıyo, kasık ağrılarım bitti, bu benim adet ağrımdır yaaa...galiba tutunmadılar transferin 6.günü bugun ...gece yataktan fırladım ağrıdan çok korkuyorum ya tutmazsa ....

cnm böyle düşünme yaa bak seninledir bebiş buna inan..ağrılar oluyo adet olcakmış gibi ama hemen tutunmdılar deme yaa..bekle ve mutlu ol

kızlar merhabakar hepinize benim kırmızılar gelmedi ya gecikti glucophage adet geciktirirmi bilmiyorum yada kistmi oldu acaba bende offf bekliyorum diye gelmiyor tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum :94:

iyidir şeker senden ne haber bakem

CANIM YAAA EĞERKİ NEGATİF ALIRSAN AĞLAYACAK ÜZÜLECEK ÇOK ZAMANIN OLACAK:26::26::26:
ŞU ANDA BEBĞİN SENİNLE NEDEN BUNUN TADINI ÇARMIYORSUN ONUNLA KAONUŞMUYORSUN
EVET BU SÜREÇ ÇOK ZOR SIKICI
AMA BEBKLERİMİZE GİDEN YOL MALESEF BURADAN GEÇİYOR
BİZDE BU SÜRECİ EN KEYİLİ ŞEKİLDE GEÇİRMEK DÜŞÜYOR
STRES EN BÜYÜK DÜŞMAN BUNU ASLA UNUTMA
VE OLUMSUZ DÜŞÜNCE BEBĞİN TUTUNMASINI %15 ETKLİLER
İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

kızlar merhabakar hepinize benim kırmızılar gelmedi ya gecikti glucophage adet geciktirirmi bilmiyorum yada kistmi oldu acaba bende offf bekliyorum diye gelmiyor tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum :94:

yaaaaaaa NEDİR BİZİM BU ADETİN ELİNDEN ÇEKTİĞİMİZ
GELSE DERT GELMESE DERT
ALLAHIM KADIN OLMAK NE ZOR BİRŞEYYYYYYYYYY

gunayyyddiinn kizlarr,canim gokkusagim hayirli olsun tatlim insallah hersey yolunda gider gozun aydin canim benim opt

selam arkadaşlar oteldeyim iki güdür agrılarım vardı yazamadım cuma yumurta toplandı

tlyvz canim adetin kacgundur gecikti cunki benimde gecikm isti 26 sinda olmaam gerekirken 1 nde oldum ama ne olmak cok asiri oldum sende olursun canim merak etme biraz gecikiyo oda stres yapiyoruz ondan canim merak etme geliiirrr

hayirli olsun andac cim insallah cok yumoslarin toplanmistir yani onemli olanlarda tutunmasi hersey gonlince olsun hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…