hadi hadi durma buralarda git kızın için (bu kız iiçimden geldi)hazırlan bütün güzelğinle git meleğini al ve gel
kızlarrrrr çok duyguladım yine kızların transferiolduğu için
allahım hepimize anne olmayı nasip etsin inşşşş
canım yeterım bende cok duygulandım allahım ınsallah hepımızın gonlumuzdekı muradını versın canım
ıyıkı varsınız bılıyormusun daha sadece sızın haberınız var transferın gercekleecegınden esımın bıle haberı yokUyuyor daha soylemedım hemen buraya geldım sızler benım kader arkadaslarımsınız ıykı burdayım ıyıkı sızınleyım
canım inşşşşşşşşşşş güzel haberlerle gel
allahım emeklerinizi karşılığını versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar ben çok kötüyüm göbeğimin tam 1 karış altı kesilecek gibi ağrıyo, kasık ağrılarım bitti, bu benim adet ağrımdır yaaa...galiba tutunmadılar transferin 6.günü bugun ...gece yataktan fırladım ağrıdan çok korkuyorum ya tutmazsa ....
cnm böyle düşünme yaa bak seninledir bebiş buna inan..ağrılar oluyo adet olcakmış gibi ama hemen tutunmdılar deme yaa..bekle ve mutlu ol[/QUO
iki gözüm iki çeşme.... canım çok sıkkın olmaması beni çok korkutuyo kocam 15 gündür benimle uğraşıyo kendimi geçtim kocamın emekleri boşa çıkmasın ....
iyidir şeker senden ne haber bakemgeçte olsa günaydın kızlaarr...
minacım oh oh ne güzel annen geliyo demek gözünaydın cnm inş bugünkü kontrolün sorunsuz geçer cnm...bende sadece jel kullanıyorum...
gökkuşağı hadi gözün aydın cnm transferin sorunsuz geçecek ve meleğini alıp geleceksin ve 12 gün sonra seninde haykırışlarını duyacağız inş...
yetercim sanada günaydın tatlım....
ee daha ne var ne yok....
kızlar ben çok kötüyüm göbeğimin tam 1 karış altı kesilecek gibi ağrıyo, kasık ağrılarım bitti, bu benim adet ağrımdır yaaa...galiba tutunmadılar transferin 6.günü bugun ...gece yataktan fırladım ağrıdan çok korkuyorum ya tutmazsa ....
kızlar merhabakar hepinize benim kırmızılar gelmedi ya gecikti glucophage adet geciktirirmi bilmiyorum yada kistmi oldu acaba bende offf bekliyorum diye gelmiyor tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum :94:
valla kuzu...gonal f in kutusu 340 mış: 4 kutu 1360 tutyor, 425 iğne, 74 jel tolamda 1860 tl , bbir topikte okudum 1200 civarını karşılıyormuş...burdanda 700 civarı diyorum ama
selam arkadaşlar oteldeyim iki güdür agrılarım vardı yazamadım cuma yumurta toplandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?