gonal f i 250 ye alabilceğiniz bir eczane var. göztepe palmiye eczanesi
18 yumurta toplandı 5.gün transferi yapılacakmış ama benim asırı kabızlıgım var duphalac diye bir şurup verdi dr ama faydası pek olmadı napcamı bilmiyorum
bide burda taze ananas bulamadım konserve aldım zararlı olurmu acaba bir dilim yiyorum günde
figero,zeynep,her zaman seninle sizin de mi 5.gün transferiydi
zorlama sende çokmu rahatsız etti..mümkünse hoşaf iç, kayısı ye...gelmiyorsa zorlama
kayıa suyu içiyorum kayısı yiyorum ama faydası olmadı benim normalde kabızlığım hep vardı şmdi ilaçlardan durdu iyice
transferden sonrada böle olursa :26::26::26::26:
18 yumurta toplandı 5.gün transferi yapılacakmış ama benim asırı kabızlıgım var duphalac diye bir şurup verdi dr ama faydası pek olmadı napcamı bilmiyorum
bide burda taze ananas bulamadım konserve aldım zararlı olurmu acaba bir dilim yiyorum günde
slm kızlar nasılsınız? Esra canım kaliteye takılma sonuçta veren allah sen moralini bozma bol bol dua et gökkuşagım hayırlı haberlerini inşallah yarın bekliyoruz canım andac canım hayırlı olsun baby ne haber canım tedaviye nezaman başlıyacaksınız karar verdildi mi? Minacık hoşgeldin canım yeter ne haber kuzu sen nasılsın? Derincim sen nerelerdesin ? Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar hepinizi öpüyorum toana sen nasılsın canım? Buarada ben ders çalışıyorum sınavlarım var çok giremiyorum kendinize iyi bakın herzaman seninle seni unuttum sanma şeker aklımdasın sen yarın gidiyorsun galiba dra ben cuma gideceğim bakalım hayırlısı ile tetkikler inşallah tertemiz çıkar:79::79::79::79::79::79:
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır yazılanları takip ediyorum ama bugün yazmak nasip oldu. Ayın 31 inde transferim oldu şu an beklemedeyim. Sonucu pozitif olan arkadaşlardan transfer sonrası kendilerinde farkettikleri değişiklikleri paylaşmalarını rica ediyorumm.benim transferin ertesi günü başlayan ve hala devam eden bel ve kasık ağrılarım var. Sizce normal mi? şimdiden teşekkürlerr
herkese iyi akşamlar...benimde bugün yumurtalarım toplandı toplam 10 adet yumurta toplandı....
Izmir ege üniversitesinde tedavi görüyorum bu ilk tüp bebek denemem allah herkesin yardımcısı olsun bol şans ve sabır diliyorum....
oh oh GÜZEL HEBERLER GELMİŞ
teyzoşları bebişim çok şükürler olsun çok iyi küt küt atıyo kalbi maşallah....dr um güzelce muayene etti bebişimin kalp atışlarınıda duyduk Allahıma çok şükür herkese nasip etsin inş...
kanımızıda verdik testlerimiz yapılacak güzelce...kalp atış sayımız 134 çıktı şekerler dr iyi sorun yok dedi boyumuzda yarım cm olmuş oda iyi dedi çok şükürler olsun...
Allahım sen bana bu duyguları yaşattın burada olan olmayan tedavi veya normal yollarla bebeklerini bekleyen herkeslere bu duyguları yaşat ve sağlıkla sorunsuz kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbim....
oh oh GÜZEL HEBERLER GELMİŞ
CANIM ÇOK SEVİNDİM SAĞLICAKLA GELSİN KUZUN İNŞŞŞŞ
inş cnm inş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?