Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

18 yumurta toplandı 5.gün transferi yapılacakmış ama benim asırı kabızlıgım var duphalac diye bir şurup verdi dr ama faydası pek olmadı napcamı bilmiyorum
bide burda taze ananas bulamadım konserve aldım zararlı olurmu acaba bir dilim yiyorum günde
figero,zeynep,her zaman seninle sizin de mi 5.gün transferiydi

zorlama sende çokmu rahatsız etti..mümkünse hoşaf iç, kayısı ye...gelmiyorsa zorlama

zorlama sende çokmu rahatsız etti..mümkünse hoşaf iç, kayısı ye...gelmiyorsa zorlama

kayıa suyu içiyorum kayısı yiyorum ama faydası olmadı benim normalde kabızlığım hep vardı şmdi ilaçlardan durdu iyice
transferden sonrada böle olursa :26::26::26::26:

kayıa suyu içiyorum kayısı yiyorum ama faydası olmadı benim normalde kabızlığım hep vardı şmdi ilaçlardan durdu iyice
transferden sonrada böle olursa :26::26::26::26:

kuzum bak şimdi benimde kabızlığım daimi...sen bol su iç meyvanı ye gelirse gelir gelzmese ıkınmayız olur biter....zaten alışığız sonuçta biraz daha avantajlıyız bence

canım benim 2. gün transferiydi yani sen çok daha iyi durumdasın hayırlısı olsun

iyiyimm tatlımm senden naber? Yarın saat 12 de merkezdeki randevuma gidiyorum bakalım doktor dondurulmuşlarla ne zaman başlamam gerektiğini konuşucazz ben hemen istiyorum aslında vakit kaybı olmasın diye ama doktor ne derse o olur hayırlısı diyorum inşallah dondurulmuşlarla yüzüm gülerr

Merhaba arkadaşlar

Uzun zamandır yazılanları takip ediyorum ama bugün yazmak nasip oldu. Ayın 31 inde transferim oldu şu an beklemedeyim. Sonucu pozitif olan arkadaşlardan transfer sonrası kendilerinde farkettikleri değişiklikleri paylaşmalarını rica ediyorumm.Benim transferin ertesi günü başlayan ve hala devam eden bel ve kasık ağrılarım var. Sizce normal mi? Şimdiden teşekkürlerr

hg aramıza belirti arama canım tadını çıkart belirtiler kişiden kişiye değişiyor

hoş geldin aramıza
canım evet arkadaşlar doru söylüyor beliritlere takılma
inşş hamiş haberlerini alırız

canımm hayırlı olsun sımdıden
kabızlık ıcın sana magnezee calcine onerebılırım
ben hemoroid amelıyatından sonra vermıstı kabız olmayaım dıye
ıshalde yapmıo ama yumusak kıvamda cıkmasını sağlıo
umarım işe yarar
bır olcek suya koy cok ıshal gıbı olursan yarın ölçeğe ındır

herkese iyi akşamlar...benimde bugün yumurtalarım toplandı toplam 10 adet yumurta toplandı....
izmir ege üniversitesinde tedavi görüyorum bu ilk tüp bebek denemem allah herkesin yardımcısı olsun bol şans ve sabır diliyorum....

canım rabbim yardımcın olsun
inşşşş her şey yolunda devam etsin

teyzoşları bebişim çok şükürler olsun çok iyi küt küt atıyo kalbi maşallah ....dr um güzelce muayene etti bebişimin kalp atışlarınıda duyduk Allahıma çok şükür herkese nasip etsin inş...
kanımızıda verdik testlerimiz yapılacak güzelce...kalp atış sayımız 134 çıktı şekerler dr iyi sorun yok dedi boyumuzda yarım cm olmuş oda iyi dedi çok şükürler olsun...
Allahım sen bana bu duyguları yaşattın burada olan olmayan tedavi veya normal yollarla bebeklerini bekleyen herkeslere bu duyguları yaşat ve sağlıkla sorunsuz kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbim....

oh oh GÜZEL HEBERLER GELMİŞ
CANIM ÇOK SEVİNDİM SAĞLICAKLA GELSİN KUZUN İNŞŞŞŞ

:
inş cnm inş.....

KKI ZHERZAMAN SENİNLE
SÖYLE O KÜÇÜK CADIYA (BURDAKİ CANI YİNE KIZ OLUYOR BU GÜN İKİNCİ KİŞİSİN KIZ OLCAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM)BİZİM SIPALARA SÖYLESİN YOL GÖSTERSİN ONLARDA GELSİNLER YETER ARTIK BİZİ BURADA BAĞIRTIP:84::84::84::84::84::84: DURMASINAR
ONLARI BİR BULURSAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…