Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

tamam cnm ben o zaman benimkine hemen iletiyorum diğer melek arkadaşlarına yolu öğretsin.... ya bu arada bizim bütün sülale erkek diyo bitek eşimle ben kız hissediyoruz...tabi önce sağlık bunlar işin şakası ama bakalım meleğimiz bizemi yoksa başkalarınamı süpriz yapacak...bu arada bi yerlerde bişi okumuştum şimdi o topiği bulamıyorum,,,kesenin sağındaysa bişi solundaysa bişi oluyomuş denenmiş bulunmuş...ama siteyi bulamıom...

Allah kuzunu sağ salim sağlıkla sana bağışlasın canım
hepimiz senin kadar şanslı oluruz umarım

slm kizlar
burayi yeni gordum yada dogrusu pek takilmadigim icin yeni gordum :)

eger liste hala yapiliyorsa tup bebek icin benide listeye alirmisiniz
fransada yasiyorum tedavi icin umut tup bebegi dusunuyorum bu ay insallah

bakalim burasi ugur getircekmi bana :)

colchi sğol cnm inş darısı hepinizin başına inş...

sympa hoşgeldin cnm aramıza tedavin hayırlı olur inş...

crafta cnm sende bu yoldasın sendende güzel hbrler alıcaz inş..

günaydınlar kızlar

yaaaaaaa NEDİR BİZİM BU ADETİN ELİNDEN ÇEKTİĞİMİZ
GELSE DERT GELMESE DERT
ALLAHIM KADIN OLMAK NE ZOR BİRŞEYYYYYYYYYY

canım benim hiç sormaa yaa hemde çok zorrr

tlyvz canim adetin kacgundur gecikti cunki benimde gecikm isti 26 sinda olmaam gerekirken 1 nde oldum ama ne olmak cok asiri oldum sende olursun canim merak etme biraz gecikiyo oda stres yapiyoruz ondan canim merak etme geliiirrr

canım 30 kasımda oldum en son adet halen gelmedi.stres yapıyorum ama gelmedikçe daha çok yapıyorum artık gelsinde başlasamm yaaaa :18:

günaydın güzeliklerimmmm
nasılsınız

EVET EVET YOL GÖSTERSİN BİZMKİLERE
CANIM YAAAA SANA YAZARKEN BENİM İÇİMDEN KIZ GEÇTİ ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI GERİSİ BOŞ

Canımm çok teşekkür ederimmm . İnşallahh burada güzel bir haber vermeyi okadar çok istiyorumki anlatamam..
İNŞŞŞŞ VERECEĞİZ CANIM GÜZEL HABERLER
HOŞ GELDİN ARAMIZA ELBETTE EKLER ARKADALAR LİSTEYE İNŞŞ UĞUR GETİİRİR BURASII SANA
CANIM ONLAR GELSİNLER BİZ BEKLERİZ

ohhh canımm maşallahh çok sevindimm sonuna kadar böyle güzel devam etsinn allah banada ve tüm isteyenlerede bu duyguları yaşamayı nasip etsinn biran öncee AMİNNNNNN:13:

merhabalarr...ben de aranıza yeni katıldım dün doktorumuz hemen tüp bebek dedi..maalesef normal yolla olmazmış bebeğimiz..anatolya tüp bebek merkezine randevu alcaz beklemek istemiyoruz eşimle..herkese sevgiler allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize...

Selam kızlar ekimde ilk denememden negatif almıştım.Dün Bismillah deyip dondurulmuş tedavime başladım hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum.

slmmmm canlarrrrr ben geldiiimmm

kizlarrr 3 tane minnosum olmus 1 tanesini transfer ettiler kalan 2 tanede isallah saglikli sekilde ilerlerse donduracaklar
kizlar yalniiz burda transferden sonra hic yatirmiyorlar daha yerlestirildigi o dkika hemn wc ye gittim cunku bekleyecek gibi deyildim ondan sonrada zaten hemen uzerimi giyindim ciktim eve geldik insllah bebisim tutunabilir turkiyede en az yarim saat dinlendiriyorlar diye biliyorum hairlisi bakalim

sizler nasilsinz umarim herkeslerde herseyler yolundadair

slm canlarımm bugün keyifler nasıl bakalım,kızlar sağolun teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inan bu duyguları herkes yaşasın diye hep dua ediyorum...
baby cnm muayenen varmış bugün güzel hbrlerle gel inş...
yetercim sen nasılsın yeğene gitmionmu artık?
diğer kızlaar sizden ne hbr?

cnm akılıma takılmıştı muayene etmeden nasıl kısa protokol der die
bende aradım hastaneyi
dedim böle böle
o da bana olabilir diye kısa demiştir
test ve muayene olmadan protokole karar verilmez dedi
biraz da olsa içim rahatladı.
Sen bilirsin şu istenen testler ne kadar tutuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…