:
KKI ZHERZAMAN SENİNLE
SÖYLE O KÜÇÜK CADIYA(BURDAKİ CANI YİNE KIZ OLUYOR BU GÜN İKİNCİ KİŞİSİN KIZ OLCAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM)BİZİM SIPALARA SÖYLESİN YOL GÖSTERSİN ONLARDA GELSİNLER YETER ARTIK BİZİ BURADA BAĞIRTIP:84::84::84::84::84::84: DURMASINAR
ONLARI BİR BULURSAM
hoş geldin aramıza
canım evet arkadaşlar doru söylüyor beliritlere takılma
inşş hamiş haberlerini alırız
tamam cnm ben o zaman benimkine hemen iletiyorum diğer melek arkadaşlarına yolu öğretsin.... ya bu arada bizim bütün sülale erkek diyo bitek eşimle ben kız hissediyoruz...tabi önce sağlık bunlar işin şakası ama bakalım meleğimiz bizemi yoksa başkalarınamı süpriz yapacak...bu arada bi yerlerde bişi okumuştum şimdi o topiği bulamıyorum,,,kesenin sağındaysa bişi solundaysa bişi oluyomuş denenmiş bulunmuş...ama siteyi bulamıom...
colchi sğol cnm inş darısı hepinizin başına inş...
sympa hoşgeldin cnm aramıza tedavin hayırlı olur inş...
crafta cnm sende bu yoldasın sendende güzel hbrler alıcaz inş..
yaaaaaaa NEDİR BİZİM BU ADETİN ELİNDEN ÇEKTİĞİMİZ
GELSE DERT GELMESE DERT
ALLAHIM KADIN OLMAK NE ZOR BİRŞEYYYYYYYYYY
tlyvz canim adetin kacgundur gecikti cunki benimde gecikm isti 26 sinda olmaam gerekirken 1 nde oldum ama ne olmak cok asiri oldum sende olursun canim merak etme biraz gecikiyo oda stres yapiyoruz ondan canim merak etme geliiirrr
günaydın güzeliklerimmmm
nasılsınız
EVET EVET YOL GÖSTERSİN BİZMKİLEREtamam cnm ben o zaman benimkine hemen iletiyorum diğer melek arkadaşlarına yolu öğretsin.... ya bu arada bizim bütün sülale erkek diyo bitek eşimle ben kız hissediyoruz...tabi önce sağlık bunlar işin şakası ama bakalım meleğimiz bizemi yoksa başkalarınamı süpriz yapacak...bu arada bi yerlerde bişi okumuştum şimdi o topiği bulamıyorum,,,kesenin sağındaysa bişi solundaysa bişi oluyomuş denenmiş bulunmuş...ama siteyi bulamıom...
İNŞŞŞŞ VERECEĞİZ CANIM GÜZEL HABERLERCanımm çok teşekkür ederimmm . İnşallahh burada güzel bir haber vermeyi okadar çok istiyorumki anlatamam..
HOŞ GELDİN ARAMIZA ELBETTE EKLER ARKADALAR LİSTEYE İNŞŞ UĞUR GETİİRİR BURASII SANAslm kizlar
burayi yeni gordum yada dogrusu pek takilmadigim icin yeni gordum :)
eger liste hala yapiliyorsa tup bebek icin benide listeye alirmisiniz
fransada yasiyorum tedavi icin umut tup bebegi dusunuyorum bu ay insallah
bakalim burasi ugur getircekmi bana :)
CANIM ONLAR GELSİNLER BİZ BEKLERİZgünaydınlar kızlar
canım benim hiç sormaa yaa hemde çok zorrr
canım 30 kasımda oldum en son adet halen gelmedi.stres yapıyorum ama gelmedikçe daha çok yapıyorum artık gelsinde başlasamm yaaaa :18:
teyzoşları bebişim çok şükürler olsun çok iyi küt küt atıyo kalbi maşallah....dr um güzelce muayene etti bebişimin kalp atışlarınıda duyduk Allahıma çok şükür herkese nasip etsin inş...
kanımızıda verdik testlerimiz yapılacak güzelce...kalp atış sayımız 134 çıktı şekerler dr iyi sorun yok dedi boyumuzda yarım cm olmuş oda iyi dedi çok şükürler olsun...
Allahım sen bana bu duyguları yaşattın burada olan olmayan tedavi veya normal yollarla bebeklerini bekleyen herkeslere bu duyguları yaşat ve sağlıkla sorunsuz kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbim....
iyiyimmm canımm sen nasılsınn? Hazırlanmaya başlıcam birazdan doktor randevum var bakalım neler olucak hayırlısı
inşşşşşşşşş
güzel olacak her şey
inşallahhhhhhhh canımmm dondurulmuşlarımla hemen başlamak için can atıyorumm umarım doktor çok fazla aya ertelemezzz
slm canlarımm bugün keyifler nasıl bakalım,kızlar sağolun teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inan bu duyguları herkes yaşasın diye hep dua ediyorum...
baby cnm muayenen varmış bugün güzel hbrlerle gel inş...
yetercim sen nasılsın yeğene gitmionmu artık?
diğer kızlaar sizden ne hbr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?