hayırlı olsun canım burda hepberaber güzel haberlerin almak dileyımleslmmmm canlarrrrr ben geldiiimmm
kizlarrr 3 tane minnosum olmus 1 tanesini transfer ettiler kalan 2 tanede isallah saglikli sekilde ilerlerse donduracaklar
kizlar yalniiz burda transferden sonra hic yatirmiyorlar daha yerlestirildigi o dkika hemn wc ye gittim cunku bekleyecek gibi deyildim ondan sonrada zaten hemen uzerimi giyindim ciktim eve geldik insllah bebisim tutunabilir turkiyede en az yarim saat dinlendiriyorlar diye biliyorum hairlisi bakalim
sizler nasilsinz umarim herkeslerde herseyler yolundadair
slm canlarımm bugün keyifler nasıl bakalım,kızlar sağolun teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inan bu duyguları herkes yaşasın diye hep dua ediyorum...
baby cnm muayenen varmış bugün güzel hbrlerle gel inş...
yetercim sen nasılsın yeğene gitmionmu artık?
diğer kızlaar sizden ne hbr?
cnm akılıma takılmıştı muayene etmeden nasıl kısa protokol der die
bende aradım hastaneyi
dedim böle böle
o da bana olabilir diye kısa demiştir
test ve muayene olmadan protokole karar verilmez dedi
biraz da olsa içim rahatladı.
Sen bilirsin şu istenen testler ne kadar tutuyor?
Kızlaaaarrrhepimizzeee güsel günler olsun işallahhhhh
Gökkuşağımm maşallahh tatlım benimmm ohhhhminnoşş binmiş göbişeeeetatlışım benimmm Ne zaman test günü bakalımmmm
Toanam daha iyiyim tatlımmmm saol bebeğim benimmmSen ne aşamadasın tatlım benim keyfin nasılll ))
Herzaman seninlemmm maşallah hayatımm yaaa çok sevindimm tatlımmmmmmAllah sağlık versin ikinizeeedeeeeeee ))))
Hepinizi kucaklıyorum yeni transefri olanlar,tedavi olan lar listeye yazılmak isteyenler arkadaşlar okumak çok zor bana mail atarsanız eğer çok seviniriimmm
canım iyi yapmışsın için rahatlamıştır ...tatlım testlrin ne kadar tuttuğunu bilmiyorum hiç çünkü eşimin çalıştığı yerde yaptırdık...
progesteron jel kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar.....
bende ara ara hahverengimsi akıntı oluyo kanama belirtisimi yoksa jeldenmi kaynaklanıyo çözemiyorum çok fazla değil ama az yani nohut tanesi genişliğinde falan...
sizce?
canım ben jel kullanmıyorum ama jelden olur diye okumuştum için rahat olsun bebişi de yeni gördün ansıl olsa
slm arkadaşlar
bende maya tüp bebek tedaviye başladım
perşembe günü yumurta toplama işlemi varr
heyecanlıyımm umarım herşey yolunda gider
saol canım bıkmadan verdiğin cevaplar için :)haklısın cnm onuda biliyorum ama kanamada geçirdim ya tedirginim valla...
craft bizehiç öle şart koşmadılar burada yaptırın die yanlızca yum.topl.günü spermiogramları orada yaptırmamız gerekiyodu kısıtlı zaman die ondan onu orada yaptırdık.
minasofiaa nerelerdesin kız....
slm arkadaşlar
bende maya tüp bebek tedaviye başladım
perşembe günü yumurta toplama işlemi varr
heyecanlıyımm umarım herşey yolunda gider
Allah yardımcın olsun tatlım
herşeyin yolunda gitsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
hayırlısı olsun cnm inş bebiş sağlıkla tutunu annesin...
progesteron jel kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar.....
bende ara ara hahverengimsi akıntı oluyo kanama belirtisimi yoksa jeldenmi kaynaklanıyo çözemiyorum çok fazla değil ama az yani nohut tanesi genişliğinde falan...
sizce?
bendede aynı jel kullanıyorum hep geri çıkıyor topak topak olup dökülüyor için rahat olsun.biz bu jeli hepmi kullanacaz. bu ilaçları ne zaman bırakacagız bilgisi olan varmı .özelliklede şu estrofem hapını
valla ben de günde 3 kez 1 avuc hap bide progesteron hap yuvarlakcnm bende akıntı gibi geliyo jel oda çok az topak topak değil yani.ben dr a sormuştum 12.haftaya kadar jele devam dedi.ama ben jelden hariç birde folbiol kullanıyorum başka yok.estrofem ne için kullanıyosun faydası ne?
estrofen rahim tabakasını kalılaştırmak için kulanılıyor rahim duvarı normalden daha ince demek embriyo tutunması için en azında 9 mm olması lazımvalla ben de günde 3 kez 1 avuc hap bide progesteron hap yuvarlak
estrofem var haplar arasında
Kızlaaaarrrhepimizzeee güsel günler olsun işallahhhhh
Gökkuşağımm maşallahh tatlım benimmm ohhhhminnoşş binmiş göbişeeeetatlışım benimmm Ne zaman test günü bakalımmmm
Toanam daha iyiyim tatlımmmm saol bebeğim benimmmSen ne aşamadasın tatlım benim keyfin nasılll ))
Herzaman seninlemmm maşallah hayatımm yaaa çok sevindimm tatlımmmmmmAllah sağlık versin ikinizeeedeeeeeee ))))
Hepinizi kucaklıyorum yeni transefri olanlar,tedavi olan lar listeye yazılmak isteyenler arkadaşlar okumak çok zor bana mail atarsanız eğer çok seviniriimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?