Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hayırlı olsun canım burda hepberaber güzel haberlerin almak dileyımle

Kızlaaaarrrhepimizzeee güsel günler olsun işallahhhhh

Gökkuşağımm maşallahh tatlım benimmm ohhhhminnoşş binmiş göbişeeeetatlışım benimmmNe zaman test günü bakalımmmm

Toanam daha iyiyim tatlımmmm saol bebeğim benimmmSen ne aşamadasın tatlım benim keyfin nasılll))

Herzaman seninlemmm maşallah hayatımm yaaa çok sevindimm tatlımmmmmmAllah sağlık versin ikinizeeedeeeeeee))))

Hepinizi kucaklıyorum yeni transefri olanlar,tedavi olan lar listeye yazılmak isteyenler arkadaşlar okumak çok zor bana mail atarsanız eğer çok seviniriimmm

Ben kötü bir gece geçirdim hiç uyumadım desem yeridir. Aklıma olumsuz hiç bir şey getirmicem diye söz verdim kendime fakat sürekli kasığığımın ağrıyo olması benim bu düşünceden uzaklaşmamı engelliyo.

canım iyi yapmışsın için rahatlamıştır ...tatlım testlrin ne kadar tuttuğunu bilmiyorum hiç çünkü eşimin çalıştığı yerde yaptırdık...

sğl cnm teşekkürler...Allahım herkese nasip etsin...

canım iyi yapmışsın için rahatlamıştır ...tatlım testlrin ne kadar tuttuğunu bilmiyorum hiç çünkü eşimin çalıştığı yerde yaptırdık...

saol cnm yaa
bende ssk da fln yaptıriim diorum
çünkü spermiyogram ve muzom mu ne öle bişi dedi sadece burda olması zorunlu olan o dedi
o sadece 320 TL
diğerleriyle 1.000 TL ye çıkar heralde gerek yok yani

progesteron jel kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar.....
bende ara ara hahverengimsi akıntı oluyo kanama belirtisimi yoksa jeldenmi kaynaklanıyo çözemiyorum çok fazla değil ama az yani nohut tanesi genişliğinde falan...
sizce?

canım ben jel kullanmıyorum ama jelden olur diye okumuştum için rahat olsun bebişi de yeni gördün ansıl olsa

canım ben jel kullanmıyorum ama jelden olur diye okumuştum için rahat olsun bebişi de yeni gördün ansıl olsa

haklısın cnm onuda biliyorum ama kanamada geçirdim ya tedirginim valla...

craft bizehiç öle şart koşmadılar burada yaptırın die yanlızca yum.topl.günü spermiogramları orada yaptırmamız gerekiyodu kısıtlı zaman die ondan onu orada yaptırdık.

minasofiaa nerelerdesin kız....

slm arkadaşlar
bende maya tüp bebek tedaviye başladım
perşembe günü yumurta toplama işlemi varr
heyecanlıyımm umarım herşey yolunda gider

saol canım bıkmadan verdiğin cevaplar için :)
sperm sorunumuz var bizim
onlardaki özel mikroskopla bakmak istedi
ondan sanırım :)

bendede aynı jel kullanıyorum hep geri çıkıyor topak topak olup dökülüyor için rahat olsun.biz bu jeli hepmi kullanacaz. bu ilaçları ne zaman bırakacagız bilgisi olan varmı .özelliklede şu estrofem hapını

cnm bende akıntı gibi geliyo jel oda çok az topak topak değil yani.ben dr a sormuştum 12.haftaya kadar jele devam dedi.ama ben jelden hariç birde folbiol kullanıyorum başka yok.estrofem ne için kullanıyosun faydası ne?

kızlar bişi sorcam size
ben yumurta rezervimi anlayabilmek için bu ay yumurtlama dönemimde dr a gideyim mi ne dersiniz?
Tüp bebek sürecinde işime yarar bir bilgi olur mu bu
geçen ay 21. günü yaptırdığım progesteronum 33,7 çıkmıştı
dr ii demişti

valla ben de günde 3 kez 1 avuc hap bide progesteron hap yuvarlak

estrofem var haplar arasında

valla ben de günde 3 kez 1 avuc hap bide progesteron hap yuvarlak

estrofem var haplar arasında
estrofen rahim tabakasını kalılaştırmak için kulanılıyor rahim duvarı normalden daha ince demek embriyo tutunması için en azında 9 mm olması lazım

derincim canim benim nasilsin ? nasil gidiyor, ben dün dr daydim. 8+1 hersey yolunda, insallahta hep böyle gider... listemize bol bol hamisler eklenir

biraz yorgunum ve cok uyuyorum, onun disinda hersey yolunda ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…