slm canlarımm bugün keyifler nasıl bakalım,kızlar sağolun teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inan bu duyguları herkes yaşasın diye hep dua ediyorum...
baby cnm muayenen varmış bugün güzel hbrlerle gel inş...
yetercim sen nasılsın yeğene gitmionmu artık?
diğer kızlaar sizden ne hbr?
canim nasilsin ? valla ben dün dr gittim . 8 + 1 hersey yolunda cok sükür, uyku halim devam ediyor, dr 3 ay bitimine kadar sürer, isin yoksa yat uyu bol bol dedibugün hastaneye gidip dogumhaneyi ziyaret edicez, almanya da istedigin hastane de dogum yapma sansin var, önceden gidip hastaneyi geziyorsun, personel ve dr la tanisiyorsun... bakalim biraz korkuyorum cünkü burda sezeryan yapmiyorlar, normal dogum oluyor. sezeryan tibbi acidan gerekli ise yapiliyormus. hayirlisi olsun bakalim. sen nasilsin, kaccinci hafta ? sen neler yasiyorsun, uyku hali, yemek istegi varmi ?
arkadaşlar naslsınız bu gün genetik testlerinin sonuçları çıkmış pnları almay gittim çok yoruldum yaaaaaaaaaa
Yetercim iyiyiz sen nasılsın :))
Sonuçların nasıl inşş sorun yoktur tatlım
sağol canım çok yorgunum
ama iyi çıktı sonuçlar bir şey yokmuş
sevindim
KIZ KARDEŞİMİDENE TĞP BEBK DOSYASINDA EKSİKLER VARMIŞ ONLARIDA TAMALADIM KOŞTURDULAR ORADAN ORAYA AMA HALLETTİM HEPSİNİDE
CANIM HAYILI OLSUN İNŞŞŞŞŞ HE RŞEY YOLUNDA İLERLESİN KALTELİ YUMOŞLARIN VE EMBİRYOLARIN OLSUNslm arkadaşlar
bende maya tüp bebek tedaviye başladım
perşembe günü yumurta toplama işlemi varr
heyecanlıyımm umarım herşey yolunda gider
CANIM İSTERSEN GİM AMA YUMURTLAMAN HER AY DEĞİİR YANİ BU AY 2 YUMURTAN OLUR AMA GELECEK AY 6 HER AYDEĞİŞİR BU DURUMkızlar bişi sorcam size
ben yumurta rezervimi anlayabilmek için bu ay yumurtlama dönemimde dr a gideyim mi ne dersiniz?
Tüp bebek sürecinde işime yarar bir bilgi olur mu bu
geçen ay 21. günü yaptırdığım progesteronum 33,7 çıkmıştı
dr ii demişti
iyiym canım yok kız kardeşim rahatsız biraz evde onun için yoksa ben ONSUZslm canlarımm bugün keyifler nasıl bakalım,kızlar sağolun teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inan bu duyguları herkes yaşasın diye hep dua ediyorum...
baby cnm muayenen varmış bugün güzel hbrlerle gel inş...
yetercim sen nasılsın yeğene gitmionmu artık?
diğer kızlaar sizden ne hbr?
CANIM O KAHVERENDİ ŞEY JELDEN KALNALR HİÇ ENDİŞELENME HATTA İRİ PARÇALR DAHİ DÜŞE BİLR DEDMİŞTİ DR BİZEprogesteron jel kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar.....
bende ara ara hahverengimsi akıntı oluyo kanama belirtisimi yoksa jeldenmi kaynaklanıyo çözemiyorum çok fazla değil ama az yani nohut tanesi genişliğinde falan...
sizce?
yetercim cnm ne güzel bak güzel gelişmeler var ben inanıyorumki bu tedavinde bebişin sana gelecek allahın izni ile....
kııııızlaaaaaaaar otelde giderek heyecanlanıyoruuum
5. Gün transferi olan varmı aranızda umut verin bana
transferim çok mu gecikti
Zeynepcim ki gündür yoksun
canım sanırım sen 5. Gün transferi yapılacak
bu çok iyi 5. Gün transferi tutunma şansı daha yüksek
andac 5.gün transferi çok güzel bişi şansın dahada artıyo sevinmelisin bence...
canım inşşşşşşşşşşşşbu benim üçünçü tüp bebe ilk ikisi 3. Gündü kimyasal gebelik oldu hcg 124 üzerine çıkmadı inşşş. Bu sfer yüzüm güler
minacııım iyiyiimm maşalaaahhhhh canım benim bebişimiss pek güseellll gelişiyorbol boll uyu hayatım ohh mis gibi tadını çıkarr hamişliğinnn ben bildiğin gibi tedavileri oldum daha iyiyimmm lucrinlerimi vuruyorum akşamları bakalım işallah bu kezz iyi şeyler hissediyorummm
Yetercim maşaallllaaahhhhhh sonuçlar süper başlangıç ne zaman bakalımmmm
Andac tatlım blast aşamaı transferi iyi derler her yerde.hiç endişelenmee şimdiden relaksa al vücudunuu kii bebişimiss göbişine bininceee rahat etsiinn
Transferi olan tedavide olan herkeseeee bol şansss dualarım sizinleee
Gökkuşağım göbişine koydu minnoşu esradan haberi olan var mııııı:26:
cnm bende akıntı gibi geliyo jel oda çok az topak topak değil yani.ben dr a sormuştum 12.haftaya kadar jele devam dedi.ama ben jelden hariç birde folbiol kullanıyorum başka yok.estrofem ne için kullanıyosun faydası ne?
inşşş en kocamanından olmak istiyom
yarın transferden sonra da yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?