Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim nasilsin ? valla ben dün dr gittim . 8 + 1 hersey yolunda cok sükür, uyku halim devam ediyor, dr 3 ay bitimine kadar sürer, isin yoksa yat uyu bol bol dedi bugün hastaneye gidip dogumhaneyi ziyaret edicez, almanya da istedigin hastane de dogum yapma sansin var, önceden gidip hastaneyi geziyorsun, personel ve dr la tanisiyorsun... bakalim biraz korkuyorum cünkü burda sezeryan yapmiyorlar, normal dogum oluyor. sezeryan tibbi acidan gerekli ise yapiliyormus. hayirlisi olsun bakalim. sen nasilsin, kaccinci hafta ? sen neler yasiyorsun, uyku hali, yemek istegi varmi ?

pek sık gelmiyosun artık kk ya?...cnm iyiyiz bizde biz sana göre küçüğüz daha teyzesi 6+5iz bugün bendede uyku ya eğilim var ama pek değil.önceden mide bulantılarım gündüzleri oluyordu artık sabahlarıda başladı kahv edemez hale geldim çok geçe kalıyo kahvaltım bu yüzden..bizde dün gittik dr a kalp atışlarını duyduk çok şükür...dr umda bana uyumak istersen uyu gezmek istersen gez ağlamak istersen ağla tutma kendini dedi..testlerimiz için kan verdim perşembe yada cuma sonuçlarla tekrar gideceğim..bizde durumlar böyle sen progesteron olarak ne kullanıyosun?

arkadaşlar naslsınız bu gün genetik testlerinin sonuçları çıkmış pnları almay gittim çok yoruldum yaaaaaaaaaa

Yetercim iyiyiz sen nasılsın :))
Sonuçların nasıl inşş sorun yoktur tatlım

sağol canım çok yorgunum
ama iyi çıktı sonuçlar bir şey yokmuş
sevindim
KIZ KARDEŞİMİDENE TĞP BEBK DOSYASINDA EKSİKLER VARMIŞ ONLARIDA TAMALADIM KOŞTURDULAR ORADAN ORAYA AMA HALLETTİM HEPSİNİDE

Ay olsun sonuç güzel olduğu için yorgunluğun önemi yok :))
Allah razı olsun senden kardeşin içinde koşturuyorsun inanıyorum en kısa zaamanda seninde yüzün gülecek tatlım
Acaba bende mi genetik testleri yaptırsam kafam karıştı benim şimdi :18:

slm arkadaşlar
bende maya tüp bebek tedaviye başladım
perşembe günü yumurta toplama işlemi varr
heyecanlıyımm umarım herşey yolunda gider
CANIM HAYILI OLSUN İNŞŞŞŞŞ HE RŞEY YOLUNDA İLERLESİN KALTELİ YUMOŞLARIN VE EMBİRYOLARIN OLSUN
İNŞŞŞ ARAMIZA DÖN

CANIM İSTERSEN GİM AMA YUMURTLAMAN HER AY DEĞİİR YANİ BU AY 2 YUMURTAN OLUR AMA GELECEK AY 6 HER AYDEĞİŞİR BU DURUM
iyiym canım yok kız kardeşim rahatsız biraz evde onun için yoksa ben ONSUZ olurmuyum
CANIM O KAHVERENDİ ŞEY JELDEN KALNALR HİÇ ENDİŞELENME HATTA İRİ PARÇALR DAHİ DÜŞE BİLR DEDMİŞTİ DR BİZE

kııııızlaaaaaaaar otelde giderek heyecanlanıyoruuum
5. gün transferi olan varmı aranızda umut verin bana
transferim çok mu gecikti
zeynepcim ki gündür yoksun

kııııızlaaaaaaaar otelde giderek heyecanlanıyoruuum
5. Gün transferi olan varmı aranızda umut verin bana
transferim çok mu gecikti
Zeynepcim ki gündür yoksun

canım sanırım sen 5. Gün transferi yapılacak
bu çok iyi 5. Gün transferi tutunma şansı daha yüksek

Minacııım iyiyiimm maşalaaahhhhh canım benim bebişimiss pek güseellll gelişiyorbol boll uyu hayatım ohh mis gibi tadını çıkarr hamişliğinnnben bildiğin gibi tedavileri oldum daha iyiyimmmlucrinlerimi vuruyorum akşamları bakalım işallah bu kezz iyi şeyler hissediyorummm

Yetercim maşaallllaaahhhhhh sonuçlar süper başlangıç ne zaman bakalımmmm

andac tatlım blast aşamaı transferi iyi derler her yerde.hiç endişelenmee şimdiden relaksa al vücudunuu kii bebişimiss göbişine bininceee rahat etsiinn

Transferi olan tedavide olan herkeseeee bol şansss dualarım sizinleee

Gökkuşağım göbişine koydu minnoşu esradan haberi olan var mııııı:26:

bu benim üçünçü tüp bebe ilk ikisi 3. Gündü kimyasal gebelik oldu hcg 124 üzerine çıkmadı inşşş. Bu sfer yüzüm güler
canım inşşşşşşşşşşşş
iyi düşün koca göbüşlü bir kadınolursun inşşşşş hemde şişkoooo

anım evet iyi çıktılar çok şükür marta inşşşşşşş
canım yaaaaaaaaa

estrofemi rahim tabakasının kalınlıgı için incelmesin diye kalın olunca dahada iyi tutunuyormuş.benim transfer olurken kalınlık10.6 idi, bunun için

inşşş en kocamanından olmak istiyom
yarın transferden sonra da yazarım

yaaaaaaa ne güzel olur
Evet yaz canım yaa

kızlar bu arada ben 2 gündür esrayı aryıyorum ama teli kapatmış yaaaaa
ulaşamadımmerak ettim annesine gdecekti oradada net yoktu sanırım
ama transferi nasıl geçti nasıl şimdi hiç bilmiyorum yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…