Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Tlyvz canım olursun bende senın gıbı stres yaptım gecıkıyo ozaman kafanı takma oldum olucam dıye gercekten kafayı ora takınca gelmıyo takma olurrrsunn

kimseler yok muuuuu?bugün yumurtalarım toplandı.15 tane iyimi arkadaşlar?birde ne zaman transfer yaparlar bana acaba

Arkadaşlar merhaba,
Dondurulmuş embryo transferi olmuş ve tutan arkadaşlara bir sorum olacak.benim dün 15.günümdü.hcg değerim 1370 çıktı.Crinone jel, folbiol, coraspirin ve 3 adet estrofem içiyorum.Estrofem'i ne kadar daha içeçeğimi merak ettim? doktor 1 hafta sonra felan kese için doktora gidin dedi.O muayeneye göre ilaçları yeniden düzenleriz dedi.Geçen seferki transferimde 12. günden (gene tutmuştu ama 15.gün kanama başladı ve düştü) sonra estrofemi kesmişti diye hatırlıyorum.Sizler ne kadar daha devam ettiniz estrofeme?

Gokkusagım hayırlı olsun canım ınsallah sana sıkı sıkı sarılır canım,hep oyle tatlım bende ıkıdefa denememde hıc dınlenmeden hemen kaldırdılar wc gıttım sonrada arabaya bınıp eve geldım bende kızıyorum bazen neden dınlendırmıyorlar dıye bence haksızlık bunların herseyı bır acayıp

Gokkusagı bırde doktor nededı sana bırsey tvsıye ettımı transferden sonra nededı ne ılac verdı canım

SYMP CANIM HOSGELDIN BU STE ARKADASLARIM COK TATLI ISANLAR HEPISI OYLE TESTEKCILERKI UGUR GETIRECEKLERINE INANIYORUM HEM SANA HEM BIZLERE RABBIM HAYIRLI BEBISLER: VERSIN AMIINN

Sagol derıncım canım benım ben hala ıgne vuruluyorum malum uzun protokol sıkıldım off Ya bu ıgnelerden bu defa olsun dıye dua edıyorum derıncım ya:44::44:

Crafty nasılsın canım ne asamadasınız sızın sperm sorunumu vardı tatlım allah yardımcımız olsun arkadasım

cnm ya esrayı bende çok merak ettim hbr yok valla hergün yazan kızdan ses çıkmaz oldu aman olsun yazmasın hbr vermesin ama bebişi tutunsun ben onada razıyım inş ondan yana bi sorun yoktur...

Crafty nasılsın canım ne asamadasınız sızın sperm sorunumu vardı tatlım allah yardımcımız olsun arkadasım

selam cnm çok saol. Memorial de karar kıldık, ön görüşmeyi yaptık
regli bekliorum tedaviye başlamak için :)
hiç bu kadar sevinç ve umutla beklememiştim :)
sperm sorunumuz var evet. Hatta dr bizden mussom mu ne bi test istedi netten ona bakıodum ne menem bişi die bulamadım :)
sen nasılsın

Bende ıyıyım canım ıgnelerımı yapıyorum bakalım yumurta takıbı ıcın 10 ocakta gıdıcem bakalım hayırlısı rabbım rast getırsın emeyımızı bos etmesın senınde ınsallah

Bende ıyıyım canım ıgnelerımı yapıyorum bakalım yumurta takıbı ıcın 10 ocakta gıdıcem bakalım hayırlısı rabbım rast getırsın emeyımızı bos etmesın senınde ınsallah

Allah yüzüne baksın umutlarını emeklerini boşa çıkarmasın cnm
sen ne aşamadasın hangi merkezdesin?
Kısa mı uzun mu seninki

arkadaslar tesekkur ederim hosbuldum aranizda
gerilere bakamadim ,baya bi ilerlemis gunduz calistigimicin giremeiyorum ancak aksam bu satte bakiyorum

insallah dediginiz gibi 2011 bize ugurlu bi sene olarak gelir hep birlikte seviirniz
hepimizin umet ettigi sey insallah gercek olur

selam arkadaşlar. ilk tüp bebek denemem.
27 aralıkta transferim yapıldı 1 tane 8 hücreli. 29 aralıkta ise ikinci transferim yapıldı 1 tane çok hücreli. şimdi bekliyorum.
8 ocak test günüm. ama beklemek çok zor. sizce evde test yapsam çıkarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…