arkadaşlar naslsınız bu gün genetik testlerinin sonuçları çıkmış pnları almay gittim çok yoruldum yaaaaaaaaaa
selammm kızlarr ben geldimmmbugünkü doktor randevum çok güzel geçti funda hanım kendisi bizzat ilgilendi muayene oldum yumurtalıklara baktı çok güzel dedi herhangi bi sorun yok dedi rahimde güzel dedi ilk adetimde d.kontrol habıyla başlıyorum gene sonrasında günde bi defa göbekten iğnelerim varmış martın ortalarında da dondurulmuşlarla transferini yaparız dedi 3 tane yumurtam var biri 8 hücreli birinci kalite dedi diğer ikisi arkadan geliyo 5 ve 2 hücreli dedi onları transfer yapalım eğer tutmazsa yine genetik araştırma yapar hazirandada sıfırdan başlarız dedi inşallahhh tekrardan başlamaya gerek kalmaz kızlarr şu dondurulmuşlar bi tutunsaaa bi hamile kalsam başka birşeyy istemem inşallahh dondurulmuşlarımla yüzüm güler ve tekrardan aynı acıları yaşamak zorunda kalmam hakkımda hayırlısı olsun arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsunn
KIZLARR YA BU DONDURULMUŞLAR ÇÖZÜLDÜKTEN SONRA KALİTELERİ DEVAMM EDERSE TRANSFER YAPARIZ DEDİ EĞER DEVAM ETMEZSEE TRANSFERİNİ YAPAMAYIZ DEDİ AMA BİZ SENİ TRANSFERE HAZIRLIYCAZZ İNŞALLAHH Bİ SORUN ÇIKMAZZ DEDİİ inşallahh bu sefer olurr kızlarrr herşey kader kısmett ne diyelimm:79::79::79::79::79:
babycim çook sevindim senin adına...bak ne güzel geçmiş herşey..inşallah çok daha da iyi olacak..benmde ilk denemem tutmamıştı,bu ay genetik testleri yapıp öyle ikinciyi deneyeceğiz dedi doktorum...bende dondurulmşlarla deneyeceğim..merak ettim neden tekrar iğnelere başlayacaksın?ben dondurulmşlarda iğne vurulmyr diye biliyrdum sanki..rahimi hazırlamak için mi ki=???
Gokkusagı bırde doktor nededı sana bırsey tvsıye ettımı transferden sonra nededı ne ılac verdı canım
Kızlaaaarrrhepimizzeee güsel günler olsun işallahhhhh
Gökkuşağımm maşallahh tatlım benimmm ohhhhminnoşş binmiş göbişeeeetatlışım benimmm Ne zaman test günü bakalımmmm
Toanam daha iyiyim tatlımmmm saol bebeğim benimmmSen ne aşamadasın tatlım benim keyfin nasılll ))
Herzaman seninlemmm maşallah hayatımm yaaa çok sevindimm tatlımmmmmmAllah sağlık versin ikinizeeedeeeeeee ))))
Hepinizi kucaklıyorum yeni transefri olanlar,tedavi olan lar listeye yazılmak isteyenler arkadaşlar okumak çok zor bana mail atarsanız eğer çok seviniriimmm
hayırlı olsun canım burda hepberaber güzel haberlerin almak dileyımle
günaydın kızlar nasılsınız? ben iyiyimcuma dr a gideceğim pot pıtlar için inşallah duyarız pıt pıtları yeni tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun transferi yapılan arkadaşlar rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bebişler size sıkı sıkı tutunurlar:79::79: gökkuşağım canım benide transferden hemen sonra yürüttüler sıkıntı yapma inşallah bebişin sımsıkı sana tutunmuşturandac canım 5. gün transferi daha iyi şimdiden hayırlı olsun canım yetercim genetiik testlerine çok sevindim gözün aydın:79::79: canım baby canım hayırlı olsun tedavin inşallah her şey çok güzel olacak :79:derin ne haber canım sende başladın dimi tedaviye bence bu sefer herşey çok güzel olacak pozitif olalım hep birlikte dualarım sizinle öpüyorum hepinizi :79::79::79::79:
slm kızlarrr,nasılsınız bugün bakalım ben 2 gündür sabahları yorgun kalkıyorum sonrada kendime gelemiyorum...mide bulantıların başladı sabahları kahvaltım geçe kalıyo yumurta sanki kokmaya başladı 2 sabahtır yiyemiyorum...olay bu canların dr canın yemek yemek isterse ye istemezse yeme dedi onada bi anlam veremedim ama bebişimi düşünüyorum yaaa
baby canım hadi seninde tedavin hayırlı olsun dondurulmuşlarla yüzün güler inş sana yakışır cnm..
aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde h.g nizzz...
slm kızlarrr,nasılsınız bugün bakalım ben 2 gündür sabahları yorgun kalkıyorum sonrada kendime gelemiyorum...mide bulantıların başladı sabahları kahvaltım geçe kalıyo yumurta sanki kokmaya başladı 2 sabahtır yiyemiyorum...olay bu canların dr canın yemek yemek isterse ye istemezse yeme dedi onada bi anlam veremedim ama bebişimi düşünüyorum yaaa
baby canım hadi seninde tedavin hayırlı olsun dondurulmuşlarla yüzün güler inş sana yakışır cnm..
aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde h.g nizzz...
baby çok sevindim canım her şey yoluna gider inşallah 2011sana hepimize uğurlu olsunselammm kızlarr ben geldimmmBugünkü doktor randevum çok güzel geçti funda hanım kendisi bizzat ilgilendi muayene oldum yumurtalıklara baktı çok güzel dedi herhangi bi sorun yok dedi rahimde güzel dedi ilk adetimde d.kontrol habıyla başlıyorum gene sonrasında günde bi defa göbekten iğnelerim varmış martın ortalarında da dondurulmuşlarla transferini yaparız dedi 3 tane yumurtam var biri 8 hücreli birinci kalite dedi diğer ikisi arkadan geliyo 5 ve 2 hücreli dedi onları transfer yapalım eğer tutmazsa yine genetik araştırma yapar hazirandada sıfırdan başlarız dedi inşallahhh tekrardan başlamaya gerek kalmaz kızlarr şu dondurulmuşlar bi tutunsaaa bi hamile kalsam başka birşeyy istemem inşallahh dondurulmuşlarımla yüzüm güler ve tekrardan aynı acıları yaşamak zorunda kalmam hakkımda hayırlısı olsun arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsunn
kızlarr ya bu dondurulmuşlar çözüldükten sonra kaliteleri devamm ederse transfer yaparız dedi eğer devam etmezsee transferini yapamayız dedi ama biz seni transfere hazırlıycazz inşallahh bi sorun çıkmazz dedii inşallahh bu sefer olurr kızlarrr herşey kader kısmett ne diyelimm:79::79::79::79::79:
Arkadaşlar merhaba,
Dondurulmuş embryo transferi olmuş ve tutan arkadaşlara bir sorum olacak.benim dün 15.günümdü.hcg değerim 1370 çıktı.Crinone jel, folbiol, coraspirin ve 3 adet estrofem içiyorum.Estrofem'i ne kadar daha içeçeğimi merak ettim? doktor 1 hafta sonra felan kese için doktora gidin dedi.O muayeneye göre ilaçları yeniden düzenleriz dedi.Geçen seferki transferimde 12. günden (gene tutmuştu ama 15.gün kanama başladı ve düştü) sonra estrofemi kesmişti diye hatırlıyorum.Sizler ne kadar daha devam ettiniz estrofeme?
slm canım benimde dondurulmuşlarla transferim oldu vede tuttu benimde 15. gün 1090 çıktı seninle aynı ilaçları kullanıyorum.haftaya kese görmeye gidecem o zamana kadar ilaçları içeceksin dedi.bende valla biran önce şu estrofemden kurtulmak istiyorum ama hayırlısı.senin öncekidemi dondurulmuşlarla tutmuştu
slm canım benimde dondurulmuşlarla transferim oldu vede tuttu benimde 15. gün 1090 çıktı seninle aynı ilaçları kullanıyorum.haftaya kese görmeye gidecem o zamana kadar ilaçları içeceksin dedi.bende valla biran önce şu estrofemden kurtulmak istiyorum ama hayırlısı.senin öncekidemi dondurulmuşlarla tutmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?