Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar naslsınız bu gün genetik testlerinin sonuçları çıkmış pnları almay gittim çok yoruldum yaaaaaaaaaa

yetercim nbr?
sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim...bişey sorucam sana her zamank gbi..bu genetik testler tüp bebeğe hiç başlamadanmı yapılması gerkiyor?yoksa bi sorun çıkıp ilk deneme tutmadığında mı?? bnm ilk transferim olumsuz çıkınca dr genetk test yaptr dedi..ama başka arkadaşlardanda bu tedaviye hç başlamadn o testlerin yapılması gerekyr diy duydum...kafam karıtı gene...bnde bu hfta genetk test yaptrmayı düşünyrm...sonra ikinci deneme bakalım...inşallah hepimiz için hayırlısı olur..

selammm kızlarr ben geldimmm bugünkü doktor randevum çok güzel geçti funda hanım kendisi bizzat ilgilendi muayene oldum yumurtalıklara baktı çok güzel dedi herhangi bi sorun yok dedi rahimde güzel dedi ilk adetimde d.kontrol habıyla başlıyorum gene sonrasında günde bi defa göbekten iğnelerim varmış martın ortalarında da dondurulmuşlarla transferini yaparız dedi 3 tane yumurtam var biri 8 hücreli birinci kalite dedi diğer ikisi arkadan geliyo 5 ve 2 hücreli dedi onları transfer yapalım eğer tutmazsa yine genetik araştırma yapar hazirandada sıfırdan başlarız dedi inşallahhh tekrardan başlamaya gerek kalmaz kızlarr şu dondurulmuşlar bi tutunsaaa bi hamile kalsam başka birşeyy istemem inşallahh dondurulmuşlarımla yüzüm güler ve tekrardan aynı acıları yaşamak zorunda kalmam hakkımda hayırlısı olsun arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsunn

KIZLARR YA BU DONDURULMUŞLAR ÇÖZÜLDÜKTEN SONRA KALİTELERİ DEVAMM EDERSE TRANSFER YAPARIZ DEDİ EĞER DEVAM ETMEZSEE TRANSFERİNİ YAPAMAYIZ DEDİ AMA BİZ SENİ TRANSFERE HAZIRLIYCAZZ İNŞALLAHH Bİ SORUN ÇIKMAZZ DEDİİ inşallahh bu sefer olurr kızlarrr herşey kader kısmett ne diyelimm:79::79::79::79::79:

babycim çook sevindim senin adına...bak ne güzel geçmiş herşey..inşallah çok daha da iyi olacak..benmde ilk denemem tutmamıştı,bu ay genetik testleri yapıp öyle ikinciyi deneyeceğiz dedi doktorum...bende dondurulmşlarla deneyeceğim..merak ettim neden tekrar iğnelere başlayacaksın?ben dondurulmşlarda iğne vurulmyr diye biliyrdum sanki..rahimi hazırlamak için mi ki=???

saoll tatlımm inşallahh hepimiz için çok güzel olucak herşey ben sorduğumda doktora yumurtalıklardaki östrojeni kontrol altına almak için günde bi defa vurulcaksın dedi bende hiç sevmiyorum iğneyi ama yine mecbur vurulcamm belki senin doktorun vermez farklı bi ilaç verebilir hayırlısı olsunn inşallahh hamile kalalımda ben iğneye razıyımm

Gokkusagı bırde doktor nededı sana bırsey tvsıye ettımı transferden sonra nededı ne ılac verdı canım

canim valla hic bir tavsiyede bulunmadi ilac olarak sadece ultrogestan capsul verdi gunde 3 defa 2 ser vajinadan baskada hic bisey vermediler turkiyedeki doktorlar birsuru ilac veriyorlar transferde sonra valla bunlar bize niye vermiyorlar acaba hayirlisi baklaim rabbim ol derse zaten olur

derin canim ayin 15 tes gunu ama kanda deyil canim tuhaf ama idrarda yapacakmisim hayirlisi baklaim insallah guzel haber verebilirim

günaydın kızlar nasılsınız? ben iyiyimcuma dr a gideceğim pot pıtlar için inşallah duyarız pıt pıtları yeni tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun transferi yapılan arkadaşlar rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bebişler size sıkı sıkı tutunurlar:79::79: gökkuşağım canım benide transferden hemen sonra yürüttüler sıkıntı yapma inşallah bebişin sımsıkı sana tutunmuştur andac canım 5. gün transferi daha iyi şimdiden hayırlı olsun canım yetercim genetiik testlerine çok sevindim gözün aydın:79::79: canım baby canım hayırlı olsun tedavin inşallah her şey çok güzel olacak :79:derin ne haber canım sende başladın dimi tedaviye bence bu sefer herşey çok güzel olacak pozitif olalım hep birlikte dualarım sizinle öpüyorum hepinizi:79::79::79::79:

saol canımm benimm 2011 hepimiz için iyi bir başlangış yılı olsun inşallah bu sefer minişlerimiz sımsıkı tutunurlar ve 9 ay boyuncada bırakmazlar canım inşallahh cuma günü pıtpıtları duyacaksınn ne kadar güzel bi duyguu senin adına seviniyorumm allahım bizlerede bu duyguyu yaşatmayı nasip etsinn

Selam hanimlar ben gene geldim uzun suredir nete gremedm basarisiz bi tup bebek dnemem var simdi dondurulmuslarla dnedm bugun transferimin 7 gunu bakalim allah sonumu hayir etsin cunku icimde hic umut yok

Selam kızlar 3 hafta sonra tekrar yazmaya başladım.Malum ev değişikliği ile internet bağlantı sorunu dün giderildi.Hamilelere ve tedavi olanlara,bekleyenlere kolay gelsin.Topikte kimler başlamış .Tekrar yayınlanırsa iyi olur.Canlar inşallah hamiş haberleri ile şenleniriz.

Hey nerdesiniz millet kimsecikler yok bugun hepiniz hamis kalinda yatin emi

slm kızlarrr,nasılsınız bugün bakalım ben 2 gündür sabahları yorgun kalkıyorum sonrada kendime gelemiyorum...mide bulantıların başladı sabahları kahvaltım geçe kalıyo yumurta sanki kokmaya başladı 2 sabahtır yiyemiyorum...olay bu canların dr canın yemek yemek isterse ye istemezse yeme dedi onada bi anlam veremedim ama bebişimi düşünüyorum yaaa
baby canım hadi seninde tedavin hayırlı olsun dondurulmuşlarla yüzün güler inş sana yakışır cnm..
aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde h.g nizzz...

canim aynilari bende de oldu kokuya hassasiyet... dr cok normal dedi 12. haftadan sonra yasamimiz normale dönücekmis
benimde 2 aksamdir karnimi bir yere carpmisim gibi bir aci var normal mi bilmiyorum, ilk gebelik oldugu icin hicbirseye anlam veremiyorum, insallah cuma türkiye den annem gelince o biraz yardim eder, cünkü herseyi dert eder oldum, bu arada topigimiz o kadar hizla ilerliyor ki, okumaya yetisemiyorum....

bir sürü yeni arkadas gelmis, hos gelmis, herkese 2011 de bol sans diliyorum, insallah hersey yolunda gider ve hamis listemize eklenirler, allah herkesin yardimcisi olsun... INSALLAHHHHHHHHHH

olsun canim bunlar en guzel haller sonunda melegn kucginda olucak onu dusun canim darisi bizlerin bsina bkalim benimd 3 gunum kaldi test gunume

baby çok sevindim canım her şey yoluna gider inşallah 2011sana hepimize uğurlu olsun

slm canım benimde dondurulmuşlarla transferim oldu vede tuttu benimde 15. gün 1090 çıktı seninle aynı ilaçları kullanıyorum.haftaya kese görmeye gidecem o zamana kadar ilaçları içeceksin dedi.bende valla biran önce şu estrofemden kurtulmak istiyorum ama hayırlısı.senin öncekidemi dondurulmuşlarla tutmuştu

Bende bi hesap yaptım akşam bu seferki transferim mart15 bulur 2haftam kaldı adet görecam 21 gün doğum kontrol hapı 10gün adetıme kadar decapeptyl adetim 3 günden sonra iğne 2tane daha geçenlerde merional ve puregon kullandım ben yanı hesabıma göre 15 martı bulur

gozun aydin canim bend beklemedym test gunumu hic icimd melegm vrmis gbi gelmiyor send belirtiler varmiydi

Merhaba,
Benim ikinci dondurulmuş transferim.ilkini ekim ayında transfer ettirmiştik.tuttu ama düştü.bu seferki de tuttu...umatım sağlıklıdır ve düşmez.Sizin de gözünüz aydın.hemen hemen aynı günlerde transferimiz olmuş.umarım sağlıkla devam eder:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…