Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

tekrar merhabalar..cumartesi günü ilk randevumuzu aldık görüşmeye gidiyoruz..o kadar şaşkınım ki beni ne beklediğini hiç bilmiyorum..daha 3 gün önceye kadar normal yolla bebeğimiz olur sanıyorduk..çok heycan yaptım ben

olsun canim bunlar en guzel haller sonunda melegn kucginda olucak onu dusun canim darisi bizlerin bsina bkalim benimd 3 gunum kaldi test gunume

cnm ben b ebeğim için herşeye katlanırım o yüzden güçlüyüm yanide, bişiler yiyemezsem heleki bunlar bebişim için faydalıysa o zaman kendi kendime sıkıntı yapıyorum..inş yolun sonunda bebişimi sağlıkla sıhhatle sorunsuz kucağıma almam nasip olur herkes için geçerli bu..inş tatlım sende 3 gün sonra bebişinin seninle olduğu hbrini alırsın cnm benim

geç olsun güç olmasın ve bu son tedavin olsun inş cnm benim..yeter arkadaşımızda martta başlayacaz Allah yardımcınız olsun cnm...

ne guzel anlatmissin canim insallah diyorum ama hc mi hic umudum yok

saol canım benimm inşallahhh bu kez bende hamileyimm demek istiyorumm allah nasip etsinde canım doktor kendini zorlamaman için demiştir canın istemezse yeme diye ama sen yinede canın neyi isterse onu yee hem kendini hemde bebişini mutlu et sevdiğin ne varsa ye canımm allahımm bizede bu duyguları yaşamayı nasip etsinn kendine dikkat et tatlımm öpüyorum seni

baby çok sevindim canım her şey yoluna gider inşallah 2011sana hepimize uğurlu olsun

inşallahhh canımmm benimm bu sefer hamile kalıcaz allahın izniylee seninle transferimiz aynı ay olacakk belkide test gününü birlikte sayarızzz allahım bize bu mutluluğu yaşatsınn aminnnnnnnnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...neyimleri.html (İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri)

yeni bi topik açtık, gelenleri sevgiyle bekliyoruz..:))))))))))))))

inşallahhh canımmm benimm bu sefer hamile kalıcaz allahın izniylee seninle transferimiz aynı ay olacakk belkide test gününü birlikte sayarızzz allahım bize bu mutluluğu yaşatsınn aminnnnnnnnnn
baby birsey sorcam canım sen kaçında adet gördun???? ben 22 aralıkta gördum birdaki adet ocak ay için gene 22 diyom korkuyorum düşük yaptım yaa birde doktorum dediki adetten 3 gün once gel amaa neye göre hesaplarım bilmiyorum normalde bu ay 19 da doktora gitmem lazım çok korkuyorum adet görmem diye düşükten sonra üffffff

canım aslında tedaviler başlamadan yapılsa çok daha iyi olur
ama bu durumd r dan dr a değişiyor
bazıları 3.5 düşükte yada negatif denemide bile sitemiyorlsr bu testi ama bence hemen yaptır
ayrıvca kan pıhtılaşması için olan testlerinide mutlaka yaptır

cnm ya esrayı bende çok merak ettim hbr yok valla hergün yazan kızdan ses çıkmaz oldu aman olsun yazmasın hbr vermesin ama bebişi tutunsun ben onada razıyım inş ondan yana bi sorun yoktur...

canım annsinde kalıyor oradada netti yok
ama teli neden kapalı bilmiyorum
inşş her şey yolundadır

kızlar valla yetişemiyorumm hızzınızaaaa maşallahhhhepiniziiiiii öpüyorumm öncelikleeehamişlerrrr nasıl bebeklerimiss bakalımmmtedavidekiii beklemede kii tüm yol arkadaşlarımızzzaaaa sevgilerrr ve deee bol sağlıklı günlerr

herzaman seninle bebebğim olur hassasiyet hiç korkma doktorun yemezsen zorlama diyor çünkü bebek sende ki depoyu kullanıyor kendin için yiyorsun aslında.o yüzden bi kaç günlük ya da haftalık bile olsa sıkıntı yapma bebeğim))

figerocum bugün desoleti bıraktım 1 hafta içinde regli olurumm kaliba vede başlarıssss iğnelerimiseeeakşamları lucrin devammm:)bebekimis buk buklarını dinletecekkk demekkk yerim onuuu

Minaaaa:)dertlenme bebeğim ya annende gelsin bak maşallah herşey yolunda ağrı olması bile normal bebişimiss gelişiyooooo yerim onu

Kız NEZOOOOO sen ne fenasın öldüm meraktan mesaj attım özelden ulaşamadım sana bi türlüüü yaaaaa neler oldu detay ver bakalllıımmmmmhayırlı olsunnn ikinci tedavinde hadi bakalım mm hayırlıısıııııı

Gökkuşağım toanammm nerelerdesinizzz))

andac zeynep yeter esra emikad yeni gelen tüüüm arkilerr hep,nizi öpüyorummm:)

Bu arada bugün azosperm bi arkadaşı benim merkeze götürdük fsh ı 4.15 çıktıı doktor umut var dediiiKızlar bu durum hakkında hiç fikrim yak ne dersinizzz

sagol bebem netim yoktu simdi bile telefonla griyorum cok sukur iyiym negatif bi sonuc aldm hemen devam ettik dondurulmuslarla denedk bkalim cumarteri test gunum gdicem bakalim erdeme ne cikack senin nasil gidiyor tedavin

iyiylik canım sen nasılsın
bak çimden ne geçirdim
TAM SANA DİLÇIKARTACAKTIM NEDEN BANA SLM DEMİYORSUN DİYE

BİR BAKTIMKİ YETER DİYORSUN

Nolsun nezo ilk deneme negatif aşılama negatif oluşan bi kist:)kist aspirasyonu:)ardından çöken bi bağışıklıkkşimdi ancak toparlanmaya çalışan ikinci deneme için her akşam lucrin vuran birr sarsılmışş savaşçııııişte böle bugün d.kontrol hapı bittiii ragli olunca iğnelerle 2. denemeye devammm

aşkolsun yeterimm bu topicdeee in cin top oynuyodu kız biz senle dertleşirkenntatlım hya sen bilirsin arkadaşın eşinde hiç sperm bulamadılarrr fshına bakıldı 4.15 umutlandık tese için.hatta bi örnek alıp bi de biz tarayalım dedilerrne dersinn yeteriiimm kızlarrrr bilenlerr yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

derincim sğl cnm iyiyiz şükür biz yeni uykudan uyandık yeme işine gelince evet dr umda onu kastetdi senden beslenmiyo daha diyerek ...Allah seninde yardımcın olsun...

tek git çift dön inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…