olsun canim bunlar en guzel haller sonunda melegn kucginda olucak onu dusun canim darisi bizlerin bsina bkalim benimd 3 gunum kaldi test gunume
Bende bi hesap yaptım akşam bu seferki transferim mart15 bulur 2haftam kaldı adet görecam 21 gün doğum kontrol hapı 10gün adetıme kadar decapeptyl adetim 3 günden sonra iğne 2tane daha geçenlerde merional ve puregon kullandım ben yanı hesabıma göre 15 martı bulur
cnm ben b ebeğim için herşeye katlanırım o yüzden güçlüyüm yanide, bişiler yiyemezsem heleki bunlar bebişim için faydalıysa o zaman kendi kendime sıkıntı yapıyorum..inş yolun sonunda bebişimi sağlıkla sıhhatle sorunsuz kucağıma almam nasip olur herkes için geçerli bu..inş tatlım sende 3 gün sonra bebişinin seninle olduğu hbrini alırsın cnm benim
slm kızlarrr,nasılsınız bugün bakalım ben 2 gündür sabahları yorgun kalkıyorum sonrada kendime gelemiyorum...mide bulantıların başladı sabahları kahvaltım geçe kalıyo yumurta sanki kokmaya başladı 2 sabahtır yiyemiyorum...olay bu canların dr canın yemek yemek isterse ye istemezse yeme dedi onada bi anlam veremedim ama bebişimi düşünüyorum yaaa
baby canım hadi seninde tedavin hayırlı olsun dondurulmuşlarla yüzün güler inş sana yakışır cnm..
aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde h.g nizzz...
baby çok sevindim canım her şey yoluna gider inşallah 2011sana hepimize uğurlu olsun
tekrar merhabalar..cumartesi günü ilk randevumuzu aldık görüşmeye gidiyoruz..o kadar şaşkınım ki beni ne beklediğini hiç bilmiyorum..daha 3 gün önceye kadar normal yolla bebeğimiz olur sanıyorduk..çok heycan yaptım ben
baby birsey sorcam canım sen kaçında adet gördun???? ben 22 aralıkta gördum birdaki adet ocak ay için gene 22 diyom korkuyorum düşük yaptım yaa birde doktorum dediki adetten 3 gün once gel amaa neye göre hesaplarım bilmiyorum normalde bu ay 19 da doktora gitmem lazım çok korkuyorum adet görmem diye düşükten sonra üffffffinşallahhh canımmm benimm bu sefer hamile kalıcaz allahın izniylee seninle transferimiz aynı ay olacakk belkide test gününü birlikte sayarızzzallahım bize bu mutluluğu yaşatsınn aminnnnnnnnnn
yetercim nbr?
Sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim...bişey sorucam sana her zamank gbi..bu genetik testler tüp bebeğe hiç başlamadanmı yapılması gerkiyor?yoksa bi sorun çıkıp ilk deneme tutmadığında mı?? Bnm ilk transferim olumsuz çıkınca dr genetk test yaptr dedi..ama başka arkadaşlardanda bu tedaviye hç başlamadn o testlerin yapılması gerekyr diy duydum...kafam karıtı gene...bnde bu hfta genetk test yaptrmayı düşünyrm...sonra ikinci deneme bakalım...inşallah hepimiz için hayırlısı olur..
cnm ya esrayı bende çok merak ettim hbr yok valla hergün yazan kızdan ses çıkmaz oldu aman olsun yazmasın hbr vermesin ama bebişi tutunsun ben onada razıyım inş ondan yana bi sorun yoktur...
kızlar valla yetişemiyorumm hızzınızaaaa maşallahhhhepiniziiiiii öpüyorumm öncelikleee hamişlerrrr nasıl bebeklerimiss bakalımmm tedavidekiii beklemede kii tüm yol arkadaşlarımızzzaaaa sevgilerrr ve deee bol sağlıklı günlerr
herzaman seninle bebebğim olur hassasiyet hiç korkma doktorun yemezsen zorlama diyor çünkü bebek sende ki depoyu kullanıyor kendin için yiyorsun aslında.o yüzden bi kaç günlük ya da haftalık bile olsa sıkıntı yapma bebeğim))
figerocum bugün desoleti bıraktım 1 hafta içinde regli olurumm kaliba vede başlarıssss iğnelerimiseeeakşamları lucrin devammm:)bebekimis buk buklarını dinletecekkk demekkk yerim onuuu
Minaaaa:)dertlenme bebeğim ya annende gelsin bak maşallah herşey yolunda ağrı olması bile normalbebişimiss gelişiyooooo yerim onu
Kız NEZOOOOO sen ne fenasın öldüm meraktan mesaj attım özelden ulaşamadım sana bi türlüüü yaaaaa neler oldu detay ver bakalllıımmmmmhayırlı olsunnn ikinci tedavinde hadi bakalım mm hayırlıısıııııı
Gökkuşağım toanammm nerelerdesinizzz))
andac zeynep yeter esra emikad yeni gelen tüüüm arkilerr hep,nizi öpüyorummm:)
Bu arada bugün azosperm bi arkadaşı benim merkeze götürdük fsh ı 4.15 çıktıı doktor umut var dediiiKızlar bu durum hakkında hiç fikrim yak ne dersinizzz
kızlar valla yetişemiyorumm hızzınızaaaa maşallahhhhepiniziiiiii öpüyorumm öncelikleee hamişlerrrr nasıl bebeklerimiss bakalımmm tedavidekiii beklemede kii tüm yol arkadaşlarımızzzaaaa sevgilerrr ve deee bol sağlıklı günlerr
herzaman seninle bebebğim olur hassasiyet hiç korkma doktorun yemezsen zorlama diyor çünkü bebek sende ki depoyu kullanıyor kendin için yiyorsun aslında.o yüzden bi kaç günlük ya da haftalık bile olsa sıkıntı yapma bebeğim))
figerocum bugün desoleti bıraktım 1 hafta içinde regli olurumm kaliba vede başlarıssss iğnelerimiseeeakşamları lucrin devammm:)bebekimis buk buklarını dinletecekkk demekkk yerim onuuu
Minaaaa:)dertlenme bebeğim ya annende gelsin bak maşallah herşey yolunda ağrı olması bile normalbebişimiss gelişiyooooo yerim onu
Kız NEZOOOOO sen ne fenasın öldüm meraktan mesaj attım özelden ulaşamadım sana bi türlüüü yaaaaa neler oldu detay ver bakalllıımmmmmhayırlı olsunnn ikinci tedavinde hadi bakalım mm hayırlıısıııııı
Gökkuşağım toanammm nerelerdesinizzz))
andac zeynep yeter esra emikad yeni gelen tüüüm arkilerr hep,nizi öpüyorummm:)
Bu arada bugün azosperm bi arkadaşı benim merkeze götürdük fsh ı 4.15 çıktıı doktor umut var dediiiKızlar bu durum hakkında hiç fikrim yak ne dersinizzz
nolsun nezo ilk deneme negatif aşılama negatif oluşan bi kist:)kist aspirasyonu:)ardından çöken bi bağışıklıkkşimdi ancak toparlanmaya çalışan ikinci deneme için her akşam lucrin vuran birr sarsılmışş savaşçıııı işte böle bugün d.kontrol hapı bittiii ragli olunca iğnelerle 2. Denemeye devammm
kızlar yaaa ben halen adet olmadımm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?