Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

insallah bu son tedavin olurda hamile kalirsin.hala erdemdemisin

Tabiiii tatlımm:)ben çok memnunumm onlardaannbi de hamiş kalsammm temammdır Allah hepsinden razı olsun

bende cok memnunum kalcaz kis serap hanim olsun betul hanim olsun iyi ilgeniyorlar bu senenin ilk hamisleri oluruz ins...

slm kizlar benim bugun yumurtalarim toplandi 7 tane yarin saat 10 tel acacaklar döllenip döllenmedini haper verecekler insaallah dölenmistir 7 tane yumurta azdeyil mi kizlar....

slm kizlar benim bugun yumurtalarim toplandi 7 tane yarin saat 10 tel acacaklar döllenip döllenmedini haper verecekler insaallah dölenmistir 7 tane yumurta azdeyil mi kizlar....

canım inşşşşşşşşşşş dölenirler
ama önemli olan kaliteli olması ve sana sımsıkı tutunması

allahim hepimizin canim yuzumuzu guldursun,ben hollanda da universitede yaptiriyorum tedavimi,ben 3 denemem olucak bakalim ALLAHIM RAST GETIRSIN SIMDI IGNELERIMI YAPIYORUM CANIM BAKALIM ILK ECOM AYIN 10 DA ALLAH YUZUMUZU GULDURSUN ARKADASIM

Evet gookkusagım hayırlısı canım rabbım yuzlerımızı guldursun emeyımızı bos etmesın ınsallah

derincim saol hayatim, valla insallah hersey yolundadir, 21 ocak ta gene kontrol var, senin nasil gidiyor ?

yetercimmmmmmm nasilsin ????

her zaman seninle uyku sana da vuruyo dimi bende gözümü acamiyorum...

gökkusagi canim nasilsin ? valla uzun zaman oldu yazamiyorum kimseye ayri ayri, bu topigin hizina yetisemiyorum ben artik

yeni arkadaslar merhaba, herkese bol sans, allah isinizi rast getirsin insallah

Nezocum hosgeldın pozıtıf dusun canım ıyı olur ınsallah bebıslerın sana sıkı sıkı sarılsın ınsallah

Herzaman senınle ,mınasofıya nasılsınız canlarım hamılelık nasıl gıdıyo bakalım ınsallah hersey guzel olur cıcık anneler sızııı bak bızede dua edın bak gelırım ama

arkadaslar benıde yazın ocak 15 veya şubat 15 de baslıycam tüp bebege 4.denemem olacak bu son olur ıssallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…