Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Benide ekle tekrar cnim listeye 8 ock test gunum

slm kızlaarr.eşim bu akşam gelirken tahlil sonuçlarımıda getirdi ve benim şu yurtdışındaki dr umda bu akşam nöbetçiymiş bu akşam ve onla görüştük 11 12 gibi gelin daha sakin olur görüşelim dedi bu akşam bebişimi görmeye gideceğim gene kızlaarrr inş sonuçlarımdanda çok büyük bişi çıkmaz inş...
minacım sorma felaket uykuluyum şuan bile..
toana merak etme cnm dualarımız seninle...

111---beyza5153 acıbademmaslak

allah büyük umarim kalite olanda vardir ya beklemek ne kadar zor ben transferden sonra 12 gün nasil bekliyecam bilemiyorum
canım bebğinin geleceğini seninle olcağını düşün
inşşşşşşşşşşş
Ozaman daha klay geçer zaman

iyiyim kuzum yaaaaaaaaa
Sen nasılsın

BİZİM PARALOLAMIZ NEYDİİİİİİİİİ

İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUNNNNNNNNNNNNNNN

BUNU UNUTMUYORUZ

HER ŞEY GÜZEL OLCAK

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

:HADİ BAKİM HERKESE BOL BEBİŞLİ GÜNLERRRRRRRRRRRRR

HERKESİ BÖYLE GÖRMEK NASİP OLUR İNŞŞŞŞŞŞŞ

gozun aydin canim bend beklemedym test gunumu hic icimd melegm vrmis gbi gelmiyor send belirtiler varmiydi

çok saolasın canım inş. senin sonucunda pozitif olur.benim aynı adet olcakmışım gibi agrılarım oldu hatta ben olmadı diye üzülüyordum.ama olmuş yani belirtiler kişiden kişiye degişiyor belirtilere takma kafanı herkes farklı şekilde yaşıyor.

bende varım şubatta inşallah başlıycam ocak ayıydı ama genetik çıkmadı o yüzden şubata kaldı hayırlısı olsun hepimiz için arkadaşlar

karyotip testi dedi doktor..kan pıhtılaşmasını kapsıyormu acaba??

Kızlar günaydınnnnn

Öncelikle kendi laptopum kapalı açar açmaz yeni arkadaşları listeye ekleyeceğimm

Minacımm ohh uyuda büyüsün minikimiss:)

Herzaman seninle sende gör melekini inşallah sağlıklaaa

Kızlar hepinize sağlık dolu bir gün diliyorummm

Bir sorum olacakkk Bilen arkadaşlar LÜTFEN YARDIMCI OLUNN:18:arkadaşımın eşinde hiç sperm görülemedi testte kanda fshına bakıldı .15 çıktı bu durumda doktor umutlarımız yükseldi dedi.Bu bir gösterge olabilir mi arkadaşlarrrrrrrNE DERSİNİZZZZ???????????

günaydın derin erkekte fsh bildiğim kadarıyla testisi ve sperm yapımını etkiliyor üst sınır galiba 12 idi ama başka tetkiklerde yapılması gerekiyor diye biliyorum ayrıca spermiyogram sadece bir kere bakıldı ise tekrar bakılması gerekiyor bir kere ile azosperm tehşisi konulmuyor ilaçla fsh ı düşürüp tekrar spermiyogram yaparlar galiba inşallah sperm bulunur allahtan ümit kesilmez canım bence çok araştırsınlar artık tıp çok ama çok ilerledi herşeye çare var allah yardımcıları olsun buarada sen nasılsın?:79::79::79:

günaydın kızlar? ne haber? inşallah hepiniz iyisinizdir güzel bir gün geçirmek dileğiyle öpüyorum hepnizi:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

günaydın kızlar? ne haber? inşallah hepiniz iyisinizdir güzel bir gün geçirmek dileğiyle öpüyorum hepnizi:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

Tazeee annişiiiiimmm benimmm:)Vallahi iyi diyelim iyi olalımm çok şüküüürrr geçen o kabus haftadan sonraa çook çookkk iyiyimmd.kontrol hapı dün bittiiilucrine devaammm:)ve dee bu hafta kırmızılar gelince nasipsee 2. tüpe başlıyoruummmmbende durum bu ttalımmarkaadaşımın eşi 2 kez yaptı testi ama benim merkeze gittik dün bide biz bakalım dediler bi daha ki ayy başlamayı düşünüolar o zaman bakacaklarrinşallahhhh yaaasen anlatt bakalımmm ne var ne yok günllerr nasıl geçioorrrr

günaydınnnnnnnnnnnn
yol arkadaşlşarımmmmmmmmmmm nasısınız bu gün

bende varım şubatta inşallah başlıycam ocak ayıydı ama genetik çıkmadı o yüzden şubata kaldı hayırlısı olsun hepimiz için arkadaşlar

hayırlısı olsun canım yaaaaaaaaaaaaa
bebeişler gelsin 1 ay fazla bekleyelim bir şey olmaz

KIZLAR RABBİM HEPİMİİZN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ÇIKITIĞIMIZ BU YOL KISA VE SONU GÜZEL OLSUN HEPİMİZİN EVLAT HASRETİ DİNSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BURASI HAMİ,ŞLERLE DOLSUNBEBEKLERİ VE ANNELERLE TAŞSIN
HERKES TEK GİTTİĞİ YERDEN ÇİFT DÖNSÜN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…