Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım benimde sınavlarım var ders çalışıyorum lisans tamamlıyorumda ben öyle işte yarın dr a gidecegiz pıt pıtlar ve tetkikler için bakalım bebişimiz nasılmış senin tedavide inşallah herşey çok güzel sıkıntısız bir şekilde geçecek canım dualarım seninle öptüm seni:79::79::79::79:

gunaydin derincim arkadasina sabir diliyorum tabii fsh yuksekse yani normalse testisinde sperm bulma olanagi yukselir galiba cunki bizde gectik o yollardan nediyim tatlim allah yuzlerine baksin herkesin hepimizin insallah,SENINDE TEDAVIN HAYIRLI OLUR INSALLAH BEBEEMM

Canım teeetercım duaların ıcın amııınnn ınsaalllahhhh ınsallaaahhh allahım rast getırsın hepımız hamıssssss Olaalımmmmmmm

kızlar bende bugün adetimin 2. günü iğnelere başlamaka için gittim ama endemetriumum kalınmış daha yarın bir daha gelin dedi....sizin başınıza geldimi böyle bişi....sorun olmaz dimi

kızlar bende bugün adetimin 2. günü iğnelere başlamaka için gittim ama endemetriumum kalınmış daha yarın bir daha gelin dedi....sizin başınıza geldimi böyle bişi....sorun olmaz dimi

cnm
benim 2 sene önce kalınlaşma olmuştu
ilaçla geçti 1 ayda.
inş seninki adeti tam dökememendendir ve yarın düzelir

hamile olmıyasın adete endometrıyum ince olması gerek rahim dokulur adetle beraber dokulmedğı taktırde hamilelik şuhpesi.....

slm kızlaar nasılsınız bakalım bugün...benden güzel hbrler var...
gece 1.bucukta muayene olabildim ancak sıra bize geldi ama benden daha büyük haftalarda hamişler vardı ve yanlarında ilk çocukları uyuyodu dayanamadım sırayı onlara verdim hep ve muayene oldum en sonunda bebişimin kalp atışlarıda çoğalmış büyümüşte 1 cm olmuş teyzeleri fasulyecik
dr um tahlil sonuçlarımada baktı ve sorum yok gayet güzel dedi hamilelikte neler yasak neler değil onlardan bahsetti yiyecek olarak...ben kanamam olduğu için düşük tehlikesi yaşıyormuyum die sorduğumda ultrason görüntüsüne tahlil sonuçlarına göre sen kanama geçirdim demesen inanmazdım dedi güzel bi muayene gerçekleştırdik...çok şükürler olsun Allahıma...Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu...

OHHHHHHHHHHHHHHHHH
şükür :)

hamile olmıyasın adete endometrıyum ince olması gerek rahim dokulur adetle beraber dokulmedğı taktırde hamilelik şuhpesi.....

adetimin 2. günü....hamile değilimdir:) 8,6 yada 6,8 dedi galiba

adetin kaç gün sürüyor dökulür inşallah canım adetin 2...3 gün ince olması gerekir

canım benim dirde sordum ya hamilemisin ??? rahimdeki emdomertiyum tabakası her ay hamılelik için hazırlanırmış belirli bi kalınlıkta olması gerek mesela en ideal 9...12.mm embriyo yapışması için çok ideal bir ölçum hamilelik olmadğı taktirde bu tabaka adetle beraber dökulur ama seninki dökulmemiş geçen ay iğne veya hap kulandınmı???

yok canım....ben bu ay tüpe başlayacağım allah kısmet ederse....şu anda yoğıun gelen bir kanamam var...önceden düşük yapmıştım daha doğrusu kimyasal gebelik yinemi oldu ki((

...genç kızkjen 7 idi şimdi 5 felan
üzülmeee bu çok kötu birsey değil...... aydan aya değişiyor bu ölçuler benimde mesela yumurtlama günlerimde 2 sene önce çokk inceydi 4mm hata şey sormuşlardı kürtaj felan varmı saçmalık düzelir canım korkmaa

yok sadece bu ay başlayacağız dedim ya...ondan endişe duydum....yarın belli olacak zaten

yok canım....ben bu ay tüpe başlayacağım allah kısmet ederse....şu anda yoğıun gelen bir kanamam var...önceden düşük yapmıştım daha doğrusu kimyasal gebelik yinemi oldu ki((
bak canım benim yoğun kanaman varsa dokulür incelir korkma bak yarın güzel haberler alırsın

canım bende bu ay kimiyasal gebelik geçirdim 22 adet gördum birdaha ne zaman görurum aceba?? sen kaç gün sonra görmuştun yardımcı olabilirmisin

MAŞALLAH DARISI BAŞIMIZA MAŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…