Tazeee annişiiiiimmm benimmm:)Vallahi iyi diyelim iyi olalımm çok şüküüürrr geçen o kabus haftadan sonraa çook çookkk iyiyimm d.kontrol hapı dün bittiii lucrine devaammm:)ve dee bu hafta kırmızılar gelince nasipsee 2. tüpe başlıyoruummmm bende durum bu ttalımm arkaadaşımın eşi 2 kez yaptı testi ama benim merkeze gittik dün bide b iz bakalım dediler bi daha ki ayy başlamayı düşünüolar o zaman bakacaklarr inşallahhhh yaaa sen anlatt bakalımmm ne var ne yok günllerr nasıl geçioorrrr
kızlar bende bugün adetimin 2. günü iğnelere başlamaka için gittim ama endemetriumum kalınmış daha yarın bir daha gelin dedi....sizin başınıza geldimi böyle bişi....sorun olmaz dimi
hamile olmıyasın adete endometrıyum ince olması gerek rahim dokulur adetle beraber dokulmedğı taktırde hamilelik şuhpesi.....kızlar bende bugün adetimin 2. günü iğnelere başlamaka için gittim ama endemetriumum kalınmış daha yarın bir daha gelin dedi....sizin başınıza geldimi böyle bişi....sorun olmaz dimi
slm kızlaar nasılsınız bakalım bugün...benden güzel hbrler var...
gece 1.bucukta muayene olabildim ancak sıra bize geldi ama benden daha büyük haftalarda hamişler vardı ve yanlarında ilk çocukları uyuyodu dayanamadım sırayı onlara verdim hep ve muayene oldum en sonunda bebişimin kalp atışlarıda çoğalmış büyümüşte 1 cm olmuş teyzeleri fasulyecik
dr um tahlil sonuçlarımada baktı ve sorum yok gayet güzel dedi hamilelikte neler yasak neler değil onlardan bahsetti yiyecek olarak...ben kanamam olduğu için düşük tehlikesi yaşıyormuyum die sorduğumda ultrason görüntüsüne tahlil sonuçlarına göre sen kanama geçirdim demesen inanmazdım dedi güzel bi muayene gerçekleştırdik...çok şükürler olsun Allahıma...Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu...
hamile olmıyasın adete endometrıyum ince olması gerek rahim dokulur adetle beraber dokulmedğı taktırde hamilelik şuhpesi.....
adetin kaç gün sürüyor dökulür inşallah canım adetin 2...3 gün ince olması gerekir
canım benim dirde sordum ya hamilemisin ??? rahimdeki emdomertiyum tabakası her ay hamılelik için hazırlanırmış belirli bi kalınlıkta olması gerek mesela en ideal 9...12.mm embriyo yapışması için çok ideal bir ölçum hamilelik olmadğı taktirde bu tabaka adetle beraber dökulur ama seninki dökulmemiş geçen ay iğne veya hap kulandınmı???
üzülmeee bu çok kötu birsey değil...... aydan aya değişiyor bu ölçuler benimde mesela yumurtlama günlerimde 2 sene önce çokk inceydi 4mm hata şey sormuşlardı kürtaj felan varmı saçmalık düzelir canım korkmaa...genç kızkjen 7 idi şimdi 5 felan
üzülmeee bu çok kötu birsey değil...... aydan aya değişiyor bu ölçuler benimde mesela yumurtlama günlerimde 2 sene önce çokk inceydi 4mm hata şey sormuşlardı kürtaj felan varmı saçmalık düzelir canım korkmaa
bak canım benim yoğun kanaman varsa dokulür incelir korkma bak yarın güzel haberler alırsınyok canım....ben bu ay tüpe başlayacağım allah kısmet ederse....şu anda yoğıun gelen bir kanamam var...önceden düşük yapmıştım daha doğrusu kimyasal gebelik yinemi oldu ki((
MAŞALLAHslm kızlaar nasılsınız bakalım bugün...benden güzel hbrler var...
gece 1.bucukta muayene olabildim ancak sıra bize geldi ama benden daha büyük haftalarda hamişler vardı ve yanlarında ilk çocukları uyuyodu dayanamadım sırayı onlara verdim hep ve muayene oldum en sonunda bebişimin kalp atışlarıda çoğalmış büyümüşte 1 cm olmuş teyzeleri fasulyecik
dr um tahlil sonuçlarımada baktı ve sorum yok gayet güzel dedi hamilelikte neler yasak neler değil onlardan bahsetti yiyecek olarak...ben kanamam olduğu için düşük tehlikesi yaşıyormuyum die sorduğumda ultrason görüntüsüne tahlil sonuçlarına göre sen kanama geçirdim demesen inanmazdım dedi güzel bi muayene gerçekleştırdik...çok şükürler olsun Allahıma...Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu...
MAŞALLAHDARISI BAŞIMIZA MAŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?