Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

KIZ iyi bak fasülyeciğe
YAAAA ÇOK SEVİNDİM HER ŞEYİM YOLUNDA OLMASINA

Canım teeetercım duaların ıcın amııınnn ınsaalllahhhh ınsallaaahhh allahım rast getırsın hepımız hamıssssss Olaalımmmmmmm

CANIM HER ŞEY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUN

canım bende bu ay kimiyasal gebelik geçirdim 22 adet gördum birdaha ne zaman görurum aceba?? sen kaç gün sonra görmuştun yardımcı olabilirmisin

ben kimyasal gebeliğimden somnra 34üncü gün adet oldum...sonra 26 oldu sonra 32 galiba...3. ayın sonunda 29 güne döndü

slm kizlar bugun saat 10 tel actik yumurtalarim döllendi mi diye dölenmemis 7 taneydi nasil oldu anlamadik hayretler icinde kaltik yumurtaliklarimda hic birsorun yoktu hersey yolundaydi dr yasiniz cok genc olur diye birde cok ümitlendik adeta cöktüm aglaya aglaya gözlerim sisti üstelik hic kimseye derdimi hic kimseyle paylasamiyorum cünkü ne esimin ailesi nede benim ailemin haberi var ancak esimle birbirimizi teseli etmeye calisiyoz en cok esim ümitlenmisti ilk defa agladigini gördum icim dahada cok yandi ne kadar zor birsey allahim yarin drla görüsmeye gidecegiz hayat sanki durmus gibi

canımm yazdıkların benim ilk tedavimde başıma gelene çok benziyor
umarım aynı şey değildir
benim yumurta kalitemin bozuk olduğuna karar verdi dr
yani yumurtalığımda sorun yok gibi görünüyor yetrli derecede yumoş olyur ama dölenen sayısı çok az yada hiç yok
az olduğu dönemdede kalitesiz embiryolar olşuyor

beyzaa cnm benim çok üzüldüm durumunuza ama ne yazıkki Allahın verdiğinin önüne geçilemiyor..inş bi sonraki tedavinizde bebişin zorluklar çıkartmadan gelir annesine...bizimde tüp bebeklehamile kaldığımızı dr larımız hariç kimse bilmiyo ilk denememizde negatifi alınca kimseyle üzüntümü paylaşamadım eşim hariç bu dahada zor bir durum ama cnm güçlü olmaya çalış ve bol dua et..haerşeyin hayırlısı

artik bakacagiz yetercim ben hemen birdaha tüp bebek denemek istiyoz ama aradan 1 ay gecmesi gerekiyormus yetercim eger yumurta kalitesi bozuk olursa ne gibi ilaclar kulaniliyor

sagol canim benim saten dua etmekten baska caremiz yok

artik bakacagiz yetercim ben hemen birdaha tüp bebek denemek istiyoz ama aradan 1 ay gecmesi gerekiyormus yetercim eger yumurta kalitesi bozuk olursa ne gibi ilaclar kulaniliyor

canım öncelikle şunu çpk iyi bilmelsin bir kadının yumurtalığı her ay kalitesz yumurta yetiştirecek diye bir şey yok
bu ay kalitesiz olabilir ama önümüzdeki ay kaliteli olur yumoşların
canım malesef ama eğerki yumurtalar kalitesizse bunu bir ilacı yokmuş ben bunu bir kaçtane tüp bebk dr konuştum bazı vitaminler önerile biliyormuş ama bu durumu düzeltirmi şansa kalmış bir durumuş dr öyle diyor
ben baltarçın çörek otu karışımı yaptım etkiliyormuş yumurta kalitesi
istersen bazı bitkiler var kesin kaliteyi düzeltir demiyolar ama çayşeklinde içliyor onlarıda yazarım sana
lütfen üzme kendini ve pozitif düşün

Herzaman senınle sevındım adına tatlım benım amın canım bızlerede mevlam tattırsın bu duyguları ınsallahhh

Beyzacım cok uzuldum tatlım alah yuzunuze baksın bır mucıze yaratsın mevlam yardımcınız olsun merak etme allahım buyuk canıım

Merhaba kızlar bende bugün gittim doktora sadece 2 yumurta oluşmuş çok şaşkınım tahlilllerim hep güzeldi neden böylke oldu anlayamadım çok üzgünüm dr toplıyalım diyor ama ya döllenmezse ne bilim off içim kararıyor sürekli ağlıyorum off ne zor şey bir evlat sahibi olmak istemeyenin sürüyle.Sizce napıyım 2 yumurta toplatıyımmı ne dersiniz

canım yaaa
bence bu kadar iğneden hormondan sonra toplatmalısın dölenirse ve kaliteli olursa
transfer edilir
canım kendiliğindenhamile kalbilen kadınalr değiliz onun içinde kendimizi onlarla lıyaslamıyoruz
sen bunları düşünme üzme kendini inşş sevineceğin haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…