KIZ iyi bak fasülyeciğeslm kızlaar nasılsınız bakalım bugün...benden güzel hbrler var...
gece 1.bucukta muayene olabildim ancak sıra bize geldi ama benden daha büyük haftalarda hamişler vardı ve yanlarında ilk çocukları uyuyodu dayanamadım sırayı onlara verdim hep ve muayene oldum en sonunda bebişimin kalp atışlarıda çoğalmış büyümüşte 1 cm olmuş teyzeleri fasulyecik
dr um tahlil sonuçlarımada baktı ve sorum yok gayet güzel dedi hamilelikte neler yasak neler değil onlardan bahsetti yiyecek olarak...ben kanamam olduğu için düşük tehlikesi yaşıyormuyum die sorduğumda ultrason görüntüsüne tahlil sonuçlarına göre sen kanama geçirdim demesen inanmazdım dedi güzel bi muayene gerçekleştırdik...çok şükürler olsun Allahıma...Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu...
Canım teeetercım duaların ıcın amııınnn ınsaalllahhhh ınsallaaahhh allahım rast getırsın hepımız hamıssssssOlaalımmmmmmm
canım bende bu ay kimiyasal gebelik geçirdim 22 adet gördum birdaha ne zaman görurum aceba?? sen kaç gün sonra görmuştun yardımcı olabilirmisin
sğl yeter teyzesiisğl...fasulyeciği merak etme iyi durumda
gözün aydın canım darısı başımıza
sğl yeter teyzesiiSğl...fasulyeciği merak etme iyi durumda
yeğenim önce allaha sonra sana emanet iyi bak yoksa bilmem bak
tamam yaa herseferinde kafama kakma :82::82:
kız ben anlamam ben yeğenime sizden kız alacağım ona göre bakın bebişlere
slm kizlar bugun saat 10 tel actik yumurtalarim döllendi mi diye dölenmemis 7 taneydi nasil oldu anlamadik hayretler icinde kaltik yumurtaliklarimda hic birsorun yoktu hersey yolundaydi dr yasiniz cok genc olur diye birde cok ümitlendik adeta cöktüm aglaya aglayaGözlerim sisti üstelik hic kimseye derdimi hic kimseyle paylasamiyorum cünkü ne esimin ailesi nede benim ailemin haberi var ancak esimle birbirimizi teseli etmeye calisiyoz en cok esim ümitlenmisti ilk defa agladigini gördum icim dahada cok yandi ne kadar zor birsey allahim yarin drla görüsmeye gidecegiz hayat sanki durmus gibi
canımm yazdıkların benim ilk tedavimde başıma gelene çok benziyor
umarım aynı şey değildir
benim yumurta kalitemin bozuk olduğuna karar verdi dr
yani yumurtalığımda sorun yok gibi görünüyor yetrli derecede yumoş olyur ama dölenen sayısı çok az yada hiç yok
az olduğu dönemdede kalitesiz embiryolar olşuyor
beyzaa cnm benim çok üzüldüm durumunuza ama ne yazıkki Allahın verdiğinin önüne geçilemiyor..inş bi sonraki tedavinizde bebişin zorluklar çıkartmadan gelir annesine...bizimde tüp bebeklehamile kaldığımızı dr larımız hariç kimse bilmiyo ilk denememizde negatifi alınca kimseyle üzüntümü paylaşamadım eşim hariç bu dahada zor bir durum ama cnm güçlü olmaya çalış ve bol dua et..haerşeyin hayırlısı
artik bakacagiz yetercim ben hemen birdaha tüp bebek denemek istiyoz ama aradan 1 ay gecmesi gerekiyormus yetercim eger yumurta kalitesi bozuk olursa ne gibi ilaclar kulaniliyor
merhaba kızlar bende bugün gittim doktora sadece 2 yumurta oluşmuş çok şaşkınım tahlilllerim hep güzeldi neden böylke oldu anlayamadım çok üzgünüm dr toplıyalım diyor ama ya döllenmezse ne bilim off içim kararıyor sürekli ağlıyorum off ne zor şey bir evlat sahibi olmak istemeyenin sürüyle.sizce napıyım 2 yumurta toplatıyımmı ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?