Hey nerdesiniz millet kimsecikler yok bugun hepiniz hamis kalinda yatin emi[/QUOTE
Aminnnnnnnnn canım.
Hey nerdesiniz millet kimsecikler yok bugun hepiniz hamis kalinda yatin emi[/QUOTE
Aminnnnnnnnn canım.
AMAN ALLAHIM NE GÜZEL BİR DUAMI DESEM BEDDUAMI
AMA NEYSE ÇOK GÜZELLLLLLLLLLLLL
Merhaba kızlar bende bugün gittim doktora sadece 2 yumurta oluşmuş çok şaşkınım tahlilllerim hep güzeldi neden böylke oldu anlayamadım çok üzgünüm dr toplıyalım diyor ama ya döllenmezse ne bilim off içim kararıyor sürekli ağlıyorum off ne zor şey bir evlat sahibi olmak istemeyenin sürüyle.Sizce napıyım 2 yumurta toplatıyımmı ne dersiniz
Aminnnnnnnnn canım.
ayy böyle bedduaya can kurban inşallah..inşallah..
kızlar merhaba.
bu benim ilk tüp bebek denemem. o yüzden biraz endişeliyim.
24 aralıkta 13 tane yumurtam toplandı. 3 tanesi döllendi. ama 2 tanesi sağlıklı bölündü.
27 aralık pazartesi 1 tane 8 hücreli, 29 aralık çarşamba 1 tane çok hücreli transfer edildi.
doktor 8 ocakta kan tahlili demişti.
ben dayanamadım bugün evde yapılan testlerden yaptım ve çıkmadı.
moralim çok bozuldu.
sizce idrar testi için erkenmi? olsa çıkarmıydı?
kızlar merhaba.
bu benim ilk tüp bebek denemem. o yüzden biraz endişeliyim.
24 aralıkta 13 tane yumurtam toplandı. 3 tanesi döllendi. ama 2 tanesi sağlıklı bölündü.
27 aralık pazartesi 1 tane 8 hücreli, 29 aralık çarşamba 1 tane çok hücreli transfer edildi.
doktor 8 ocakta kan tahlili demişti.
ben dayanamadım bugün evde yapılan testlerden yaptım ve çıkmadı.
moralim çok bozuldu.
sizce idrar testi için erkenmi? olsa çıkarmıydı?
canım HAYIRLI OLSUN TEDAVİN
SANA ARDAŞIK TRANSFER YAPMIŞLAR
EMBİYOLARIYIN KALİTESİ İYİMİŞ
İNŞŞŞŞ TUTUNMUŞTUR BEBĞİN SANA
CANIM İDRADAÇIKMAYA BİLİR MORALİNİ BOZMADAN GÜNÜNÜ BEKLE VE KANDAN BAKTIR
KANDAN ÇIKAR CANIM İNŞŞŞ BEBĞİN SENİNLEDİR HAMİŞSİNDİR
bende düşük yaptım canım 2 deneme için gün sayıyorum allah yardımcımız olsun ama 2 ciyede tutacak diye birsey yok canım amaaaa düşük yaptımız için şansımız yuzde 37 artıyormuş 2ci denemeyeben de 2011 de şubatın da tüp bebek tedavim başlıyor ve ikinçi denemem ilk denemem de düşük oldu ve ikinci denenmede şansımın oldunu düşünüyorum ama endişeliyim benim gibi olupta hamile kalanız varmı cevap verir seniz sevinirim
yok canım ben zaif biriyim bende puregon gunde 300 vuruyordum 8 gün sonra herkesin yumurtaları toplandı ben 12 gün iğne yedim kiloyla alakası oldunu sanmıyorumkızlar acaba benim ilaçlarımmı az geldi acaba 300 gonalf 2 gün 225 oldum gittim 2 tane olmuş yaşım 34 eee kiloda var ondanmı acaba
yok canım ben zaif biriyim bende puregon gunde 300 vuruyordum 8 gün sonra herkesin yumurtaları toplandı ben 12 gün iğne yedim kiloyla alakası oldunu sanmıyorum
Yaşım 36 benimde yuksek doz ılaç kulandım bende 7 yumurtam toplandı 2 tane 1 kalite embriyo transfer edildi bio kimiyasal gebelik geçirdim
Ilaç fazlalığı yaşımızdan dolağı kiloyla alakası yok
Çok pişmanım umut tüp bebek gitmedime çok yıpratıcı birde benim doktorum çok ters hiçbirşey soramıyorum.Ama bence benim ilacım az geldi sanıyorum biraz daha yüksek dozlarda kullanılabilirdi.
Ya aradım konuştum artık yapılcak birşey yok burda devam edicez bakalım cumartesi büyüdülermi tabi off çok zor bir dönem sen naptın gittinmi hastahaneye ağustostan beri stersteyim bu dönem mutlu olucam dedim oda olmadı bir sürü aksilik yumurtada az oldu inşallah büyürbebeğim
ah ah ne diim
1 umutsuzluk yok
2 ara hemen yarın umut tüp bebeği sor anlat durumunu
3 bu kadar ilaç kullandın boşa gitmesin ver bi dr a muayene parası umut& memorial ne olursa git bi danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?