Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cnm çapaya gittim
orası nasıl biyer öyleee
ağla ağla canım çıktı
resmen mahfoldum eşim de tuttu kolumdan saçmaladın iice die çıkarttı ordan
memorial e gittik
orada başlıoruz
regl olmayı bekliorum işte kurula gireceğim
ilaç vs belli olacak

banucugum sen herzaman hangi dozda kullandigini bilmiyormusun ona gire kendin bilirsin hani yumurta az verip cok vermediyini yada bilmiyorum bu ilk denemenmi
eger ilk denemense vurunursun yok herzamankinden dozun dusukse doktorunla konus derim sekerim allah yuzunu guldursun

TOANACIM NASILSIN CANIM TEDAVİN NASIL GİDİYOR??? UMARIM İYİSİN CANIM BENİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN

çok pişmanım umut tüp bebek gitmedime çok yıpratıcı birde benim doktorum çok ters hiçbirşey soramıyorum.ama bence benim ilacım az geldi sanıyorum biraz daha yüksek dozlarda kullanılabilirdi.
canım çok iyii anlıyorum seni benim doktorumda ters biri bende birsey soramıyom zaten utangaç bir yapım var doktorumda ters oyle olunce insan daha fazla stres yapıyor

mrb arka daşlar günde 6 tane estrofem kullananız varmı ben günde 6 adet içiyorum.ama bugün ayaklarım fena şişti.diz kapagımdan ayaklarıma kadar baya bi şişti . bacaklarım falan davul gibi oldu yaa yere basarken ayaklarım agrıyor.böyle şeyler yaşayan varmı aranızda bana ilaçtan gibi geldi ama

günaydın güzelikler
hayrlı cumalr

cumanız mübarek olsun

önce daha çok umutluydum. ama zaman geçtikçe ve gün yaklaştıkça umudum azalıyor.
yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. kendimi boğulacak gibi hissediyorum resmen...

inşşşşşşşşşşşşşş
güzel haberler alınca bu sıkıntıları unutacaksın

Ay çok şaşırdım valla b urda gidenler oldu hep memnun kaldılar bende memnundum şansına doktor iyi çıkmadı heralde hayırlısı memorial en iyi yer bende raporum olmasaydı oraya gidicektim.inşallah iyi haberler alırız

Canım benim ilk denemem ondan bilemiyorum bildiğim tekşey benden zayıf ve 4 yaş genç olanla aynı dozların kullanıldığı ne bilim sanki biraz fazla olsaydı daha iyi olurdu diyorum tabi sadece varsayım

canım çok iyii anlıyorum seni benim doktorumda ters biri bende birsey soramıyom zaten utangaç bir yapım var doktorumda ters oyle olunce insan daha fazla stres yapıyor

Senin tedavin nerde oluyor ne zor ters doktorla başlamak bu iş moral işi ama anlamıyorlar heralde inşallah iyi sonuçlar alırız senin kaç yumurtan oldu

Canım benim ilk denemem ondan bilemiyorum bildiğim tekşey benden zayıf ve 4 yaş genç olanla aynı dozların kullanıldığı ne bilim sanki biraz fazla olsaydı daha iyi olurdu diyorum tabi sadece varsayım

canım kulandığın ilacın dozu ne yaşına nede klona göre ayarlanıyor fhs homonun ve e2 bakılarak ayarlanır
ama eğer kafana takılan bir şey varsa bence merkezini değiştir

eğer böyle kendini yorsan üzersen sorunlar bitmez
iyi olacak diye düşün güzel olacak diye düşün
büyler
az olsun önemli değil kaliteli olsunlar yeter
büyük ihtimalle sana bir tane transfer yaapılacaktır
POZİTİF DÜŞÜN Kİ POZİTİF OLSUN

kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar...
ben halen adet olmadım dru aradım bakalım gün içersinde bana dönecek

Günaydınn Hayyyıırlıı cumalarrrrrr

Canlarım tüüüm tedavide ki arkadaşlarıımmmmm hepinize kolaylar gelsinnnhamişler bebeklere iyi bakınbeklemedeki arkadaşlar bugünn biraz daha kendinize iyi davranınnnn

Banucum bence bunları düşünme doktorun ne öneriyorsa onu yap zaten ne olacaksa olacak.düşünüp stres oldukça daha negatife gider herşey emin olbence herşeyde bir hayır vardır de toplat yumoşları bize lazım gelen 1 yumooşş bi sperm tatlım

toanam gökkuşağımmm esracımm yeteriimm minacım figeroom zeynepppcimm craftttyymmm dyg cum hepinize ve sayamadığım tüm arkadaşa selamalar keyifler nasıl bakalımmmm

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız? biz iyiyiz bugün bebişimin kalp atımlarını duyduk tetkiklerimizi yaptırdık sonuçları öğleden sonra alıp tekrar gideceğim inşallah onlarda çok iyi çıkacak kendinize iyi bakın öpüyorum sizi:79::79::79::79::79:

kızlar ben bugun 4. gunumdeyım sıddetlı hem gogus hmde kasık agrılarım var
altım yanıor sankı her an kanamam olacak gıbı ((

kızlar ben bugun 4. gunumdeyım sıddetlı hem gogus hmde kasık agrılarım var
altım yanıor sankı her an kanamam olacak gıbı ((

canım kasık agrısı ve gögüs ağrısı çok oluyor ilaçlarında etkisi ile sen takılma bunlara iyi düşün iyi olsun bende bekleme döneminde senin gibi heran adet olcakmış gibi hissediyordum beenim birde lekelenmem olmuştu sürekli wc ye gidiyordum çok şükür hamileyim rabbim inşallah senin emeklerini boşa çıkarmaz hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın:79::79::79::79:

günaydıın kızlaaarr malesef bu saatte günaydın diyebiliyorum çünkü benim bebiş çok uykucu yaa hep uyutuyo annesini yeni kalktım sayılır ve mide bulantım var kahvaltı bile edemedim daha ablamda kızıyo öğün atlama diye bu seferde kendime kızıyorum :84: çok uyuyorum die bilemedim ne olaca bu iş böle....
figerocum oh oh ne güzel duydun demek kalp atışlarını cnm çok şükür sonuçlarında güzel çıkar inş...
aaaa esraa cnm benim nasılsın tatlım yaa,cnm sende okumuşsundur tabi topiklerden ama o belirtilere takılıp adet olacak die düşünme sakın güzel belirtilerde ayrıca bendede olmuştu sen dinlenmene bak tatlım herşeyin başı dua eksik etme...
derincim sen nasılsın bitanem...

GUNAYDINLAR CANLARIM HAYIRLI CUMALAR GONLUNUZDEKI BEBISLERINIZI MEVLAM VERSIN HER BIRIMIZE TEK TEK GONDERSIN INSALLAH KIZLAAARRR

Dyg ecım sagol tatlım ıyıyım daha ıgnelerımı oluyorum bıtmedı oyle cok suruyokı bu ıgnelerım tatlım anlatamam allahtan hayırlısını dılıyorum dua edıyorum bukadar ıgne yıyom rabbım emeyımızı bos etmesın ınsallah bu cumalar gunu yuzu suyu hurmetıne hepınızın ınsallah hepımızın yuzumuzu guldursun ınsallah ,sen nasılsın hayatım ıyımısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…