Ya aradım konuştum artık yapılcak birşey yok burda devam edicez bakalım cumartesi büyüdülermi tabi off çok zor bir dönem sen naptın gittinmi hastahaneye ağustostan beri stersteyim bu dönem mutlu olucam dedim oda olmadı bir sürü aksilik yumurtada az oldu inşallah büyür
canım çok iyii anlıyorum seni benim doktorumda ters biri bende birsey soramıyom zaten utangaç bir yapım var doktorumda ters oyle olunce insan daha fazla stres yapıyorçok pişmanım umut tüp bebek gitmedime çok yıpratıcı birde benim doktorum çok ters hiçbirşey soramıyorum.ama bence benim ilacım az geldi sanıyorum biraz daha yüksek dozlarda kullanılabilirdi.
önce daha çok umutluydum. ama zaman geçtikçe ve gün yaklaştıkça umudum azalıyor.
yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. kendimi boğulacak gibi hissediyorum resmen...
cnm çapaya gittim
orası nasıl biyer öyleee
ağla ağla canım çıktı
resmen mahfoldum eşim de tuttu kolumdan saçmaladın iice die çıkarttı ordan
memorial e gittik
orada başlıoruz
regl olmayı bekliorum işte kurula gireceğim
ilaç vs belli olacak
banucugum sen herzaman hangi dozda kullandigini bilmiyormusun ona gire kendin bilirsin hani yumurta az verip cok vermediyini yada bilmiyorum bu ilk denemenmi
eger ilk denemense vurunursun yok herzamankinden dozun dusukse doktorunla konus derim sekerim allah yuzunu guldursun
canım çok iyii anlıyorum seni benim doktorumda ters biri bende birsey soramıyom zaten utangaç bir yapım var doktorumda ters oyle olunce insan daha fazla stres yapıyor
Canım benim ilk denemem ondan bilemiyorum bildiğim tekşey benden zayıf ve 4 yaş genç olanla aynı dozların kullanıldığı ne bilim sanki biraz fazla olsaydı daha iyi olurdu diyorum tabi sadece varsayım
Ya aradım konuştum artık yapılcak birşey yok burda devam edicez bakalım cumartesi büyüdülermi tabi off çok zor bir dönem sen naptın gittinmi hastahaneye ağustostan beri stersteyim bu dönem mutlu olucam dedim oda olmadı bir sürü aksilik yumurtada az oldu inşallah büyür
kızlar ben bugun 4. gunumdeyım sıddetlı hem gogus hmde kasık agrılarım var
altım yanıor sankı her an kanamam olacak gıbı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?