Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Tlyvz canım sen hamılemısın Yoksa amın ınsallah olur olur Valla bır baktır hele:94::94:

canım güzel düşüncen için çok sağol keşkeeee ama nerde ben hayatımda hiç birşeyi kolay elde etmedim ayrıca dr arıcakya bugün sorar diye test yaptım ama sonuç şaşırtmadı negatif bakalım ne dicek doktorumuz

merhaba kizlarrr

hayirli cumalar nasilsiniz insallah herksler iyidir
bende hic bir belirti yok bekliyorum bakalim rabbim hayirlisini versin optum hepinzden

canim hayirlisi olsun herserde bir hayir vardir uzulme kandami yaptirdin kacinci gunun

bende iyim canım benim allah razı olsun adet için gün sayıyorum

kızlar ben bugun 4. gunumdeyım sıddetlı hem gogus hmde kasık agrılarım var
altım yanıor sankı her an kanamam olacak gıbı ((
korkma esracım allahın izinyle hiç kötu birsey olmazburda hep beraber güzel haberlerini alırız inşallah

kızlar nasılsınız şöyle geçmişe baktım çok fazla gelen olmamış
KEYİFLER NASIL BAKALIM

merhaba derincigim ben iyiim bekleme asamasindayim hic bir belirti yok hayirlisi bakalim sen nasilsin nasil gidiyor tedavin optum canim

ohhh canim masallah darisi bizlere insallah
insallah tetkiklerinizde guzel cikacak canim benim optum

kızlar ben bugun 4. gunumdeyım sıddetlı hem gogus hmde kasık agrılarım var
altım yanıor sankı her an kanamam olacak gıbı ((

canim korkma bircok arkadasimiz yazmisti ayni belirtilerive simdi hamileler insallah darisi bizim basimiza canim optum

esra
gökkuşağım
güzel heberler alırsınız
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ve sonuç bekleyen diğer arkadaşlar
rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeterimmmmmm nasilsin canimmmm
Ben iyiyim bekliyorum baklaim canim hic bir belirti yok hayirlisi olsun hakimizda optum bidenem

canım hayırlısı olsun
belirti ara inşş bebişin seninledir ve
annesine sımsıkı tutunmuştur

yeterimmmmmm nasilsin canimmmm
Ben iyiyim bekliyorum baklaim canim hic bir belirti yok hayirlisi olsun hakimizda optum bidenem

canım hayırlısı olsun
belirti ara inşş bebişin seninledir ve
annesine sımsıkı tutunmuştur

Senin tedavin nerde oluyor ne zor ters doktorla başlamak bu iş moral işi ama anlamıyorlar heralde inşallah iyi sonuçlar alırız senin kaç yumurtan oldu
ben ssk da yaptırdım 1 denemem 7 tane yumurtam toplandı 2 embriyo transfer edildi kalanları dondurulacak kalıtede değildi 12 gün sonra adettimi bekliyorum adetten 3 gün önce gel dedi doktorum ........canım benim benimki 1 denemede tuttu düşürdum bio kimiyasal yaşadım .... gene kimiyasal olacak diye çokkkk korkuyorum çok yıprandım çunkü bazen diyorumki keske tutmasaydı tutmadı derdim belki olay biterdi amaaa yaşadıklarım çok zorrr bi sevindik bi üzülduk eşimi çok üzdüm onu boyle hiç görmemiştim ......beceremiyordu ama çok yardımcı oldu bana transferden sonra yemek temizlik bana çokkk destek oldu onu çokkk seviyorum .....ssk da bir denemem kaldı eşim bana çok moral veriyor diyorki tutmasada dışarda deneriz özelde ayıp soylenmesi şuan durumum yok eşim diyorki arabamı satarım yaparızz allahım kimsenin kucağı boş bırakma

canim insallah bu denemende rabbim senin ve esinin yuzunu guldursun emeklerinizi bosa cikarmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…