Tlyvz canım sen hamılemısınYoksa amın ınsallah olur olur Valla bır baktır hele:94::94:
canım güzel düşüncen için çok sağol keşkeeee ama nerde ben hayatımda hiç birşeyi kolay elde etmedim ayrıca dr arıcakya bugün sorar diye test yaptım ama sonuç şaşırtmadı negatif bakalım ne dicek doktorumuz
bende iyim canım benim allah razı olsun adet için gün sayıyorumGünaydınn Hayyyıırlıı cumalarrrrrr
Canlarım tüüüm tedavide ki arkadaşlarıımmmmm hepinize kolaylar gelsinnnhamişler bebeklere iyi bakın beklemedeki arkadaşlar bugünn biraz daha kendinize iyi davranınnnn
Banucum bence bunları düşünme doktorun ne öneriyorsa onu yap zaten ne olacaksa olacak.düşünüp stres oldukça daha negatife gider herşey emin olbence herşeyde bir hayır vardır de toplat yumoşları bize lazım gelen 1 yumooşş bi sperm tatlım
toanam gökkuşağımmm esracımm yeteriimm minacım figeroom zeynepppcimm craftttyymmm dyg cum hepinize ve sayamadığım tüm arkadaşa selamalar keyifler nasıl bakalımmmm
korkma esracımkızlar ben bugun 4. gunumdeyım sıddetlı hem gogus hmde kasık agrılarım var
altım yanıor sankı her an kanamam olacak gıbı((
Günaydınn Hayyyıırlıı cumalarrrrrr
Canlarım tüüüm tedavide ki arkadaşlarıımmmmm hepinize kolaylar gelsinnnhamişler bebeklere iyi bakın beklemedeki arkadaşlar bugünn biraz daha kendinize iyi davranınnnn
Banucum bence bunları düşünme doktorun ne öneriyorsa onu yap zaten ne olacaksa olacak.düşünüp stres oldukça daha negatife gider herşey emin olbence herşeyde bir hayır vardır de toplat yumoşları bize lazım gelen 1 yumooşş bi sperm tatlım
toanam gökkuşağımmm esracımm yeteriimm minacım figeroom zeynepppcimm craftttyymmm dyg cum hepinize ve sayamadığım tüm arkadaşa selamalar keyifler nasıl bakalımmmm
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız? biz iyiyiz bugün bebişimin kalp atımlarını duyduk tetkiklerimizi yaptırdık sonuçları öğleden sonra alıp tekrar gideceğim inşallah onlarda çok iyi çıkacak kendinize iyi bakın öpüyorum sizi:79::79::79::79::79:
kızlar ben bugun 4. gunumdeyım sıddetlı hem gogus hmde kasık agrılarım var
altım yanıor sankı her an kanamam olacak gıbı((
kızlar nasılsınız şöyle geçmişe baktım çok fazla gelen olmamış
KEYİFLER NASIL BAKALIM
kızlar nasılsınız şöyle geçmişe baktım çok fazla gelen olmamış
KEYİFLER NASIL BAKALIM
yeterimmmmmm nasilsin canimmmm
Ben iyiyim bekliyorum baklaim canim hic bir belirti yok hayirlisi olsun hakimizda optum bidenem
yeterimmmmmm nasilsin canimmmm
Ben iyiyim bekliyorum baklaim canim hic bir belirti yok hayirlisi olsun hakimizda optum bidenem
ben ssk da yaptırdım 1 denemem 7 tane yumurtam toplandı 2 embriyo transfer edildi kalanları dondurulacak kalıtede değildi 12 gün sonra adettimi bekliyorum adetten 3 gün önce gel dedi doktorum ........canım benim benimki 1 denemede tuttu düşürdum bio kimiyasal yaşadım .... gene kimiyasal olacak diye çokkkk korkuyorum çok yıprandım çunkü bazen diyorumki keske tutmasaydı tutmadı derdim belki olay biterdi amaaa yaşadıklarım çok zorrr bi sevindik bi üzülduk eşimi çok üzdüm onu boyle hiç görmemiştim ......beceremiyordu ama çok yardımcı oldu bana transferden sonra yemek temizlik bana çokkk destek oldu onu çokkk seviyorum .....ssk da bir denemem kaldı eşim bana çok moral veriyor diyorki tutmasada dışarda deneriz özelde ayıp soylenmesi şuan durumum yok eşim diyorki arabamı satarım yaparızz allahım kimsenin kucağı boş bırakmaSenin tedavin nerde oluyor ne zor ters doktorla başlamak bu iş moral işi ama anlamıyorlar heralde inşallah iyi sonuçlar alırız senin kaç yumurtan oldu
canım hayırlısı olsun
belirti ara inşş bebişin seninledir ve
annesine sımsıkı tutunmuştur
ben ssk da yaptırdım 1 denemem 7 tane yumurtam toplandı 2 embriyo transfer edildi kalanları dondurulacak kalıtede değildi 12 gün sonra adettimi bekliyorum adetten 3 gün önce gel dedi doktorum ........canım benim benimki 1 denemede tuttu düşürdum bio kimiyasal yaşadım .... gene kimiyasal olacak diye çokkkk korkuyorum çok yıprandım çunkü bazen diyorumki keske tutmasaydı tutmadı derdim belki olay biterdi amaaa yaşadıklarım çok zorrr bi sevindik bi üzülduk eşimi çok üzdüm onu boyle hiç görmemiştim ......beceremiyordu ama çok yardımcı oldu bana transferden sonra yemek temizlik bana çokkk destek oldu onu çokkk seviyorum .....ssk da bir denemem kaldı eşim bana çok moral veriyor diyorki tutmasada dışarda deneriz özelde ayıp soylenmesi şuan durumum yok eşim diyorki arabamı satarım yaparızz allahım kimsenin kucağı boş bırakma
canim hayirlisi olsun herserde bir hayir vardir uzulme kandami yaptirdin kacinci gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?