Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim bende seninle benzer durumu yasadim hemsire sadece 3 yumurta var toplamayabiliriz doktorla konusmam lazim dedi sonra devam etme karari aldilar ve tolama gunu 3 yumurta 6 yumurta oldu rabbimden umidi kesmemek lazim 6 yumjustan 3 tanesi dollendi rabbime sukurler olsun 1 tanesi transfer edildi 2 tanesindende haber bekliyorum insallah dondurmuslardir sende umudunu yitirme heran bir mucize olabilir sana lazim olan 1 yumos belki 2side dollencek ve insallahda sonc pozitif olacak rabbimden umidi kesmemek lazim optum

sizde sorun neydi canım?

ne habersiniz kızlarrrrrrrr

çok sevgili kader arkadaşlarımmm bu hafta depresyondayım :18::18: giremedimm..

durumlar nasıllll çok yazı var okuyamadım bir çoğunuu okusamda kafam almıyor ama merak ediyorum durumlar nasıl.. tedaviler nasıl gidiyorr....
umarım güzel haberler gelmiştir ben yokken... hadiiii beni azcık sevindirinnnn

hepinizeee öpücük ve acil bebişşşşş

bebğim bizim kafalar hep karışık
canım canını sıkan ne bilmiyorum kafanı karıştıran
ama inşş geçer
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

merhaba ben aranıza yeni katıldım. bugün tedavimin 10. günü şimdiye kadar çok fazla ağrım olmadı. dün bel ve kasık ağrım vardı. bugün çok hafif pembe bir akıntım oldu ve şimdi de hafif ağrılarım var. göğüslerimde çok ağrı yok ama ucları kaşınıyor birazda şişkinlik var. yarın sabah evde test yapsam acaba çıkar mı adet olmaktan çok korkuyorum. yerleşme kanaması genelde hangi gün olur 10. gün çok geç değilmi bana yardımcı olun lütfen :)

canım hayırı olsun
inşş bebişin seninledir
ve sana sımsıkı tutunmuştur
bence evde test yapma kandan baktır daha kesin olur
birde yerleme kanması herkesde olmaz olanlarda şu gün bu gün diye birşey yoktur
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLÜDRSÜN

amin canm inş olumlu sonuç alırım. dr da gerçi hiç bir belirti aramana gerek yok olur ya da olmaz diye birşey diyemeyiz dedi. kanama olabilirde olmayabilirde demesine rağmen ben adet olmatan çok korkuyorum. bu ilk denemem bir defa aşılama yaptırdım olmadı. bunda da negatf sonuç almak istemiyorum. 5. gün transferi 1. kalite ve tek emrio transferi yapıldı. herşey çok iyi gitti aslında ama beklemek çok sinirlerimi bozu çok zor. o kadar emek verdikten sonra insan olumlu birşeyler bekliyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun inş.

canım nekADAR YOLUNBAŞINDASIN
İNŞŞŞŞŞ BEBĞİNİ BURADA BU TEDAVİDE BULURSUN
canım ben tam 5 kez denedim mikro
ne kadar zordur ne can sıkıcıdır iyi bilirim ama düşün sonunda bebğin seninle olacksa he rşeye değer
İNŞŞ BEBİŞN SENİNLEDİR

Slm kızlar
dün yumurtalarımı toplattım geldim
çok korkmuştum ama çok şükürki genel anestezi oldugu için bişey hissetmedim
ama uyanırken aglayarak uyanmışımm

sonuç olarak 14tane yumurtam toplandı ve bugün 5tanesinin saglıklı yumurta oldugunu ve beşininde döllendigini söylediler
pazar günü transferim var inşallah allahın izniyle bebeşimm tutunurr bana
allah herkese yardım etsinn
dışardan basit gibi gelsede çok zor biyoll....

yeterrrr sen erkek infertilitesi topiginde tanıdıgım yetersinn dimiiii??????????

evet ben o yeterim

Kuzum hayırlı uğurlu olsun
inşş he rşey yolunda gitsin ve pazar gün seninle olsun mucizen

olmadı.
0,5 çıkmış değerim. ağladım ağladım ağladım...
gözlerim şişti.
bana 2 gün arayla 2 tane transfer yapılmıştı.
doktor 2. transfer için birkaçgün sonra tekrar tahlil yaptıralım dedi.
0,5 değerinin yükselmesi mümkün değil!
yine hüsran...

evet ben o yeterim

Kuzum hayırlı uğurlu olsun
inşş he rşey yolunda gitsin ve pazar gün seninle olsun mucizen

herkese bıkmadan usanmadan cvp yazmandan tanıdım seni
canım sen şuan ne aşamadasın

simerayy
allahım nasip etmeyince hiç birşey olmuyor
üzülme aglama diyemem
çok zorr tahmin edebilirimmm
ama herşeyinn hayırlısııı

canım yaaa ben ara verdim biraz çok yoruldum
mart gibi falan düşünüyorum
ama yine adanamı olucak bilmiyorum
zaten son kez yaptıracağız 5 kez yaptırdık
6, olacak kısmet artık ilaç bakıyordum formdlardan
onun içinde beklemdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…