Merhaba kızlar bende bugün gittim doktora sadece 2 yumurta oluşmuş çok şaşkınım tahlilllerim hep güzeldi neden böylke oldu anlayamadım çok üzgünüm dr toplıyalım diyor ama ya döllenmezse ne bilim off içim kararıyor sürekli ağlıyorum off ne zor şey bir evlat sahibi olmak istemeyenin sürüyle.Sizce napıyım 2 yumurta toplatıyımmı ne dersiniz
ben ssk da yaptırdım 1 denemem 7 tane yumurtam toplandı 2 embriyo transfer edildi kalanları dondurulacak kalıtede değildi 12 gün sonra adettimi bekliyorum adetten 3 gün önce gel dedi doktorum ........canım benim benimki 1 denemede tuttu düşürdum bio kimiyasal yaşadım .... gene kimiyasal olacak diye çokkkk korkuyorum çok yıprandım çunkü bazen diyorumki keske tutmasaydı tutmadı derdim belki olay biterdi amaaa yaşadıklarım çok zorrr bi sevindik bi üzülduk eşimi çok üzdüm onu boyle hiç görmemiştim ......beceremiyordu ama çok yardımcı oldu bana transferden sonra yemek temizlik bana çokkk destek oldu onu çokkk seviyorum .....ssk da bir denemem kaldı eşim bana çok moral veriyor diyorki tutmasada dışarda deneriz özelde ayıp soylenmesi şuan durumum yok eşim diyorki arabamı satarım yaparızz allahım kimsenin kucağı boş bırakma
sebepsiz infertilitesizde sorun neydi canım?
test sonucu bekliyorum kızlar...
Ne olur dua edin.
test sonucu bekliyorum kızlar...
ne olur dua edin.
çok sevgili kader arkadaşlarımmm bu hafta depresyondayım :18::18: giremedimm..
durumlar nasıllll çok yazı var okuyamadım bir çoğunuu okusamda kafam almıyor ama merak ediyorum durumlar nasıl.. tedaviler nasıl gidiyorr....
umarım güzel haberler gelmiştir ben yokken... hadiiii beni azcık sevindirinnnn
hepinizeee öpücük ve acil bebişşşşş
merhaba ben aranıza yeni katıldım. bugün tedavimin 10. günü şimdiye kadar çok fazla ağrım olmadı. dün bel ve kasık ağrım vardı. bugün çok hafif pembe bir akıntım oldu ve şimdi de hafif ağrılarım var. göğüslerimde çok ağrı yok ama ucları kaşınıyor birazda şişkinlik var. yarın sabah evde test yapsam acaba çıkar mı adet olmaktan çok korkuyorum. yerleşme kanaması genelde hangi gün olur 10. gün çok geç değilmi bana yardımcı olun lütfen :)
canım hayırı olsun
inşş bebişin seninledir
ve sana sımsıkı tutunmuştur
bence evde test yapma kandan baktır daha kesin olur
birde yerleme kanması herkesde olmaz olanlarda şu gün bu gün diye birşey yoktur
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLÜDRSÜN
amin canm inş olumlu sonuç alırım. dr da gerçi hiç bir belirti aramana gerek yok olur ya da olmaz diye birşey diyemeyiz dedi. kanama olabilirde olmayabilirde demesine rağmen ben adet olmatan çok korkuyorum. bu ilk denemem bir defa aşılama yaptırdım olmadı. bunda da negatf sonuç almak istemiyorum. 5. gün transferi 1. kalite ve tek emrio transferi yapıldı. herşey çok iyi gitti aslında ama beklemek çok sinirlerimi bozu çok zor. o kadar emek verdikten sonra insan olumlu birşeyler bekliyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun inş.
evet ben o yeterim[sıze="2"]slm kızlar
dün yumurtalarımı toplattım geldim
çok korkmuştum ama çok şükürki genel anestezi oldugu için bişey hissetmedim
ama uyanırken aglayarak uyanmışımm
sonuç olarak 14tane yumurtam toplandı ve bugün 5tanesinin saglıklı yumurta oldugunu ve beşininde döllendigini söylediler
pazar günü transferim var inşallah allahın izniyle bebeşimm tutunurr bana
allah herkese yardım etsinn
dışardan basit gibi gelsede çok zor biyoll....
Yeterrrr sen erkek infertilitesi topiginde tanıdıgım yetersinn dimiiii??????????[/sıze]
evet ben o yeterim
Kuzum hayırlı uğurlu olsun
inşş he rşey yolunda gitsin ve pazar gün seninle olsun mucizen
canım yaaa ben ara verdim biraz çok yoruldumherkese bıkmadan usanmadan cvp yazmandan tanıdım seni
Canım sen şuan ne aşamadasın
simerayy
allahım nasip etmeyince hiç birşey olmuyor
üzülme aglama diyemem
çok zorr tahmin edebilirimmm
ama herşeyinn hayırlısııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?