Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

imkanın varsa farklı bir merkez herzaman için iyidir
senin yorgunlugunu tahmin edebilirimm
inan bu yola başlamayan anlayamaz
çok zormuş gerçekten canım hem maddi hem manevi anlamda
allahım tekrar tekrar yaşatmasınn
senin ve tüm isteyenerin yüzünü güldürsün inşallahh

canım geçmiş olsunnn... Üzülme demek birşey ifade etmiyor biliyorum acınıda yaşa ama kendini yıpratmadan yeniye hazır ol canımm.. umarım en kısa sürede kavuşursun bebeğine..
hadi hayırlısı canımmm çok güzel sonuçlar maşallahhh hayırlı haberlerini bekliyoruz.
dekopa cnm hiç bişi için stres yapma cnm herşey olacağına varır
unutmaki sen herşeyden daha değerlisin...

bebğim bizim kafalar hep karışık
canım canını sıkan ne bilmiyorum kafanı karıştıran
ama inşş geçer
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

canlrım teşekkürlerrr. malum bu tedavi süreçleri hepimizi yıpratıyorr... rabbim yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
allah sabır versin sozun bitti yer ne diyebilirim

kızlar 10. gün değişimlerini benimle paylaşır mısınız? çok kafam karışık 11. gün idrar testi ile sonuç alan var mı? yarın sabah test yapsam mı. yardımcı olur musunuz? son 2 gün geçmek bilmiyor...

10 günü kanda baktırabilirsin idrarda çıkmıyabilir moralini bozmaa önce kanda baktır

canım kulandığın ilacın dozu ne yaşına nede klona göre ayarlanıyor fhs homonun ve e2 bakılarak ayarlanır
ama eğer kafana takılan bir şey varsa bence merkezini değiştir
Canım artık merkez değiştircek vaktim yok ne yazıkki artık pazrtesi 2 tane yumoşu toplatıcaz artık inşallah döllensinler diye dua edicez.Benim tüm tahlillerim yapıldı hepsi normal sınırlarda neden böyle oldu anlamadım acaba göbekten yaptım yağlı olunca ulaşamadımı onuda nerden çıkardım doktor gördükten sonra kola çevirdi şimdi tümiğneler koldan oluyorum.

Öyle canım artık pazartesi Allahın izniyle toplanıcak hepinizin dualarını bekliyorum bugün bende öyle karar verdim herşeyin hayırlısı

Canım bende raporla yaptırdım inşallah seninde bu sefer yüzün güler ben çapadan dış heyet raporu çıkardım sen neden ssk da yaptırdın.Ne güzel benim eşimde aynı seninki gibi napalım herşey bebek değil 2.raporu hemen alabiliyormusun merak ettim

İnşallah canım benimde fazlası çıkar inşallahda döllenir şimdi doğal olarak korkuyorum hayallerim param herşeyim gidicek.İnşallah dondurulur canım dua edelim hepimiz birbirimize
Canım sabret kardeşiminde 5.gün yapıldı oda bekliyor o embriyoların tutma olasılığı çok yüksekmiş rahat bırak kendini dinleme

Canım napıcan kısmet değilmiş napalım inşallah bir dahaki sefere Ağlama demek yalan olur olsun sen yine tekrarla Allahtan ümit kesilmez......

Bazen idrarda çıkabiliyormuş eğer çıkan pozitifse doğruluk payı yüksekmiş ama negatifse bazen yanılıyormuş istersen yarın bir dene hayırlı haberlerini bekliyoruz.

rapor 3 günde çıkıyor orda yaptırıyorum ya 2 denememide çabuk veriyorlar

Bazen idrarda çıkabiliyormuş eğer çıkan pozitifse doğruluk payı yüksekmiş ama negatifse bazen yanılıyormuş istersen yarın bir dene hayırlı haberlerini bekliyoruz.

banucum idrar da kesin olmadığını ben de duydum kanda baktırmak istemiyorum. idrar negatif çıkarsa eğer kanda çıkar diye kendimi avuturum belki sabah yazarım sonucu inşallah güzel haberler verebilirim size. şimdiye kadar o kadar çok test yaptım ki hep tek çizgi görmekten sanki hiç çift çizgi göremeyecekmişim gibi

simeray cnm ağla tatlım ağla akıt içindeki üzüntüyü ama ne olur kendini çok fazla yıpratma negatif çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın cnm bi sonraki tedavinde bebişin gelir inş cnm...

gokkusagim tatliim benim bende pek girmiyorsun diye yazmiyordum sana ben iyiyim sen nasilsin nasil bebisin umarim tutunmustur sana ,bende ayin 10 gidicem ilk ecom bakalim benim yumoslarin ne alemde oldugunu bilmiyorum umarim umut ettiyimiz gibi olur insallah,sen nelere dikkat ediyorsun ne yiyip ne iciyon anlat bakemmm:81::81:

yeteercim allahim yuzunu guldursun hayatim neden son kez yaptirican ki durma bence insallah bu son dediyin tedavi sana bebisini getirir insallah kizz valla bukadar allahtan bebis dileyen herkese sana da banada versin versin versin rabbim insallahhhhh

10. gün kan testi yaptırabilirsin olmuşsa çıkar ben 10.gün yaptırmıştım çıktı.normaldede 6.günden sonra gebelik hormonu salgılanıyormuş. inşaallah sonucun pozitif olur cnm.

canim insallah tutunmustur bebsim bu aksam hastanedende haber aldim malesef benim kalan 2 yumos dondurulamamis hayirlisi olsun rabbim herseyin en iyisini bilir insallah benimle olan bebisim benmle birlikte yola devam eder rabbimin izniyle bende iyiim bekliyorum bakalim valla aslinda pekte dikat etmiyorum normal evin icinde dolasiyorum yanlizca ani hareket yapmamaya calisiyorum guya ama hepte unutuyorum sonra geri amannn rabbim zaten dilerse verrir kismetimizde varsa olur diye kendime teselli veriyorum canim normal herzamanki gibi besleniyorum sadece yumurtayla pek aram yoktu ama simdi artik hergun 1 tane yumurta ek olarak belki bebis olursa diye

canim iyi seninde az kalmis insallah hersey gonlunce olsun canim benim rabbim seni ikiz bebislere kavustursun issallahhhhh

toana tatlim senin doktorunda transfeden sonra test icin idara tahlilimi yap dedi yoksa kanmi
benimki idrarda yapacaksin dedi ne tuhaf yaaa neyse sonuc iyi olsunda insallah optum seker

slm kizlarr bisey sorcam sizlere
adet duzensizligi olup tedaviye ne zaman baslicaklari belli olmayanlar nasil yapiyor
yada adet duzensizligi olu yurtdisindan tedaviye gidenler nasil yaptilar

bilgisi olan varsa paylasirmi

benimki duzensiz ,ben yurt disindan gitcem ,ilk olarak memelekete sonra istanbula gecicem ama adet gunumu bilemiyorum, ve muayene olmam gerekli oncesinde
ne yapsam etsem icinden cikamadim ,memeleketten erken ciksak ,bende gec adet gorsem bosuna istanbulda beklicez
ofki off ,surda bir hafta kaldi turkiyeye gelmemize

10. gün kan testi yaptırabilirsin olmuşsa çıkar ben 10.gün yaptırmıştım çıktı.normaldede 6.günden sonra gebelik hormonu salgılanıyormuş. inşaallah sonucun pozitif olur cnm.

günaydın arkadaşlar,

bugün 11. günüm sabah idrarda baktım ve ikinci çizgiyi çok silik bir şekilde gördüm. acaba hamile miyim bugün ya da yarın kanda baktırsam mı. sevinemedim aslında silik olduğu için emin olamadım böyle birşey başına gelen var mı lütfen yardımcı olun :)

Hayatım bu güsel haberr işteeebence kalk git hemen kan testini yaptııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

akdebr bence de hamilesin hayırlı olsun bende yapmıştım benimde çok silik çıkmıştı kanda baktırdığımda pozitifti tebrikler canım :92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir gün bizi bekliyor hadi kalkın uykucular en uykucumuz herzaman seninle hava burda çok güzel insanın kendini dışarı atası geliyor birde deniz olsaydı ne güzel olurdu kendinize iyi bakın kızlr görüşürüz:79::79::79:

inşallah arkadaşlar yarın kan testi yaptırim diyorum. çok silik olduğu için ikinci çizgi hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. belli belirsiz çünkü. seninde mi öyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…