canım yaaa ben ara verdim biraz çok yoruldum
mart gibi falan düşünüyorum
ama yine adanamı olucak bilmiyorum
zaten son kez yaptıracağız 5 kez yaptırdık
6, olacak kısmet artık ilaç bakıyordum formdlardan
onun içinde beklemdeyim
canım geçmiş olsunnn... Üzülme demek birşey ifade etmiyor biliyorum acınıda yaşa ama kendini yıpratmadan yeniye hazır ol canımm.. umarım en kısa sürede kavuşursun bebeğine..olmadı.
0,5 çıkmış değerim. ağladım ağladım ağladım...
gözlerim şişti.
bana 2 gün arayla 2 tane transfer yapılmıştı.
doktor 2. transfer için birkaçgün sonra tekrar tahlil yaptıralım dedi.
0,5 değerinin yükselmesi mümkün değil!
yine hüsran...
hadi hayırlısı canımmm çok güzel sonuçlar maşallahhhSlm kızlar
dün yumurtalarımı toplattım geldim
çok korkmuştum ama çok şükürki genel anestezi oldugu için bişey hissetmedim
ama uyanırken aglayarak uyanmışımm
sonuç olarak 14tane yumurtam toplandı ve bugün 5tanesinin saglıklı yumurta oldugunu ve beşininde döllendigini söylediler
pazar günü transferim var inşallah allahın izniyle bebeşimm tutunurr bana
allah herkese yardım etsinn
dışardan basit gibi gelsede çok zor biyoll....
yeterrrr sen erkek infertilitesi topiginde tanıdıgım yetersinn dimiiii??????????
dekopa cnm hiç bişi için stres yapma cnm herşey olacağına varır
unutmaki sen herşeyden daha değerlisin...
bebğim bizim kafalar hep karışık
canım canını sıkan ne bilmiyorum kafanı karıştıran
ama inşş geçer
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
allah sabır versin sozun bitti yer ne diyebilirimolmadı.
gözlerim şişti.
yine hüsran...
Canım artık merkez değiştircek vaktim yok ne yazıkki artık pazrtesi 2 tane yumoşu toplatıcaz artık inşallah döllensinler diye dua edicez.Benim tüm tahlillerim yapıldı hepsi normal sınırlarda neden böyle oldu anlamadım acaba göbekten yaptım yağlı olunca ulaşamadımı onuda nerden çıkardım doktor gördükten sonra kola çevirdi şimdi tümiğneler koldan oluyorum.canım kulandığın ilacın dozu ne yaşına nede klona göre ayarlanıyor fhs homonun ve e2 bakılarak ayarlanır
ama eğer kafana takılan bir şey varsa bence merkezini değiştir
Günaydınn Hayyyıırlıı cumalarrrrrr
Canlarım tüüüm tedavide ki arkadaşlarıımmmmm hepinize kolaylar gelsinnnhamişler bebeklere iyi bakın beklemedeki arkadaşlar bugünn biraz daha kendinize iyi davranınnnn
Banucum bence bunları düşünme doktorun ne öneriyorsa onu yap zaten ne olacaksa olacak.düşünüp stres oldukça daha negatife gider herşey emin olbence herşeyde bir hayır vardır de toplat yumoşları bize lazım gelen 1 yumooşş bi sperm tatlım
toanam gökkuşağımmm esracımm yeteriimm minacım figeroom zeynepppcimm craftttyymmm dyg cum hepinize ve sayamadığım tüm arkadaşa selamalar keyifler nasıl bakalımmmm
ben ssk da yaptırdım 1 denemem 7 tane yumurtam toplandı 2 embriyo transfer edildi kalanları dondurulacak kalıtede değildi 12 gün sonra adettimi bekliyorum adetten 3 gün önce gel dedi doktorum ........canım benim benimki 1 denemede tuttu düşürdum bio kimiyasal yaşadım .... gene kimiyasal olacak diye çokkkk korkuyorum çok yıprandım çunkü bazen diyorumki keske tutmasaydı tutmadı derdim belki olay biterdi amaaa yaşadıklarım çok zorrr bi sevindik bi üzülduk eşimi çok üzdüm onu boyle hiç görmemiştim ......beceremiyordu ama çok yardımcı oldu bana transferden sonra yemek temizlik bana çokkk destek oldu onu çokkk seviyorum .....ssk da bir denemem kaldı eşim bana çok moral veriyor diyorki tutmasada dışarda deneriz özelde ayıp soylenmesi şuan durumum yok eşim diyorki arabamı satarım yaparızz allahım kimsenin kucağı boş bırakma
canim bende seninle benzer durumu yasadim hemsire sadece 3 yumurta var toplamayabiliriz doktorla konusmam lazim dedi sonra devam etme karari aldilar ve tolama gunu 3 yumurta 6 yumurta oldu rabbimden umidi kesmemek lazim 6 yumjustan 3 tanesi dollendi rabbime sukurler olsun 1 tanesi transfer edildi 2 tanesindende haber bekliyorum insallah dondurmuslardir sende umudunu yitirme heran bir mucize olabilir sana lazim olan 1 yumos belki 2side dollencek ve insallahda sonc pozitif olacak rabbimden umidi kesmemek lazim optum
Canım sabret kardeşiminde 5.gün yapıldı oda bekliyor o embriyoların tutma olasılığı çok yüksekmiş rahat bırak kendini dinlemeamin canm inş olumlu sonuç alırım. dr da gerçi hiç bir belirti aramana gerek yok olur ya da olmaz diye birşey diyemeyiz dedi. kanama olabilirde olmayabilirde demesine rağmen ben adet olmatan çok korkuyorum. bu ilk denemem bir defa aşılama yaptırdım olmadı. bunda da negatf sonuç almak istemiyorum. 5. gün transferi 1. kalite ve tek emrio transferi yapıldı. herşey çok iyi gitti aslında ama beklemek çok sinirlerimi bozu çok zor. o kadar emek verdikten sonra insan olumlu birşeyler bekliyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun inş.
olmadı.
gözlerim şişti.
yine hüsran...
kızlar 10. gün değişimlerini benimle paylaşır mısınız? çok kafam karışık 11. gün idrar testi ile sonuç alan var mı? yarın sabah test yapsam mı. yardımcı olur musunuz? son 2 gün geçmek bilmiyor...
Bazen idrarda çıkabiliyormuş eğer çıkan pozitifse doğruluk payı yüksekmiş ama negatifse bazen yanılıyormuş istersen yarın bir dene hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kızlar 10. gün değişimlerini benimle paylaşır mısınız? çok kafam karışık 11. gün idrar testi ile sonuç alan var mı? yarın sabah test yapsam mı. yardımcı olur musunuz? son 2 gün geçmek bilmiyor...
gokkusagim tatliim benim bende pek girmiyorsun diye yazmiyordum sana ben iyiyim sen nasilsin nasil bebisin umarim tutunmustur sana,bende ayin 10 gidicem ilk ecom bakalim benim yumoslarin ne alemde oldugunu bilmiyorum umarim umut ettiyimiz gibi olur insallah,sen nelere dikkat ediyorsun ne yiyip ne iciyon anlat bakemmm:81::81:
10. gün kan testi yaptırabilirsin olmuşsa çıkar ben 10.gün yaptırmıştım çıktı.normaldede 6.günden sonra gebelik hormonu salgılanıyormuş. inşaallah sonucun pozitif olur cnm.
günaydın arkadaşlar,
bugün 11. günüm sabah idrarda baktım ve ikinci çizgiyi çok silik bir şekilde gördüm. acaba hamile miyim bugün ya da yarın kanda baktırsam mı. sevinemedim aslında silik olduğu için emin olamadım böyle birşey başına gelen var mı lütfen yardımcı olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?