slm kizlarr bisey sorcam sizlere
adet duzensizligi olup tedaviye ne zaman baslicaklari belli olmayanlar nasil yapiyor
yada adet duzensizligi olu yurtdisindan tedaviye gidenler nasil yaptilar
bilgisi olan varsa paylasirmi
benimki duzensiz ,ben yurt disindan gitcem ,ilk olarak memelekete sonra istanbula gecicem ama adet gunumu bilemiyorum, ve muayene olmam gerekli oncesinde
ne yapsam etsem icinden cikamadim ,memeleketten erken ciksak ,bende gec adet gorsem bosuna istanbulda beklicez
ofki off ,surda bir hafta kaldi turkiyeye gelmemize
yeteercim allahim yuzunu guldursun hayatim neden son kez yaptirican ki durma bence insallah bu son dediyin tedavi sana bebisini getirir insallah kizz valla bukadar allahtan bebis dileyen herkese sana da banada versin versin versin rabbim insallahhhhh
Mıranda hayırlı olsun canım allah yuzunu guldursun ınsallah
Allah razı olsun canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
günaydın arkadaşlar,
bugün 11. günüm sabah idrarda baktım ve ikinci çizgiyi çok silik bir şekilde gördüm. acaba hamile miyim bugün ya da yarın kanda baktırsam mı. sevinemedim aslında silik olduğu için emin olamadım böyle birşey başına gelen var mı lütfen yardımcı olun :)
tünaydınnnnnnnnnngünaydın kızlarrr
hayırlı uğurlu olsun inşallahhh hamilesin bencedeeee ohh iyi haberler alalımda içimiz açılsın yaaaaaaaaaaa :21
inşallah ya. çok silik olsada hamile olabilir miyim acaba. yarın test yaptırıcam yazarım hemen size. öyleyse çok güzel bi duygu inşallah Rabbim isteyen herkese biran önce nasip eder. ilk denemem di ve tek emrio ile yapıldığından dr çok umutlu olsada ben biraz umutsuzdum ama kısmet tabi.
inşallah arkadaşlar yarın kan testi yaptırim diyorum. çok silik olduğu için ikinci çizgi hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. belli belirsiz çünkü. seninde mi öyleydi.
hayırlı uğurlu olsun inşallahhh hamilesin bencedeeee ohh iyi haberler alalımda içimiz açılsın yaaaaaaaaaaa :21
inşallah ya. çok silik olsada hamile olabilir miyim acaba. yarın test yaptırıcam yazarım hemen size. öyleyse çok güzel bi duygu inşallah Rabbim isteyen herkese biran önce nasip eder. ilk denemem di ve tek emrio ile yapıldığından dr çok umutlu olsada ben biraz umutsuzdum ama kısmet tabi.
CANIM BENCEDE HAMİŞSİN
AMA YARIN KANDAN GÖR
İNŞŞ YARIN BURADAN GÜZEL HABERLER VERİRSİN
CANIM BENCEDE HAMİŞSİN
AMA YARIN KANDAN GÖR
İNŞŞ YARIN BURADAN GÜZEL HABERLER VERİRSİN
inşallah yarın size güzel haberleri vericem. çok kasık ağrım var bugün belkide yeni yerleşiyodur. :))
inşallah yarın size güzel haberleri vericem. çok kasık ağrım var bugün belkide yeni yerleşiyodur. :))
İNŞŞ GÜZEL HEBRLER VERİRSİN
AMA ARTIK KENDİNİ DİNLEME VE OLUMSUZ ŞEYLER DÜŞÜNME
HER ŞEY GÜZEL OLCAK İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
günaydın arkadaşlar,
bugün 11. günüm sabah idrarda baktım ve ikinci çizgiyi çok silik bir şekilde gördüm. acaba hamile miyim bugün ya da yarın kanda baktırsam mı. sevinemedim aslında silik olduğu için emin olamadım böyle birşey başına gelen var mı lütfen yardımcı olun :)
cnmm evet en uykucu ben ya çok uyutuyo bu bebek beni napim...buradada hava güneşli ama soğuğuda var....günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir gün bizi bekliyor hadi kalkın uykucular en uykucumuz herzaman seninle hava burda çok güzel insanın kendini dışarı atası geliyor birde deniz olsaydı ne güzel olurdu kendinize iyi bakın kızlr görüşürüz:79::79::79:
cnmm hamilesindir kesin bende kanda öğrendikten sonra idrardada yapmıştım silik çıkmıştı...ne bekliyosun yarını bugün yaptırabilirsin kan testi...
canım merkezler idrar testine çok güvenmezlerkızlar dr aradım müsait olmadığında hemşiresi ile görüştüm idrar yanıltıcı olabili biz çok güvenmiyoruz dedi sen test gününü bekle diyince ben yarın yaptıracağımı söyledim tamam dediler ama kafam karıştı acaba yanıldım mı erken mi sevndim....
canım bize merkezden 24 saat sonra ayakta ve çok sıcak olmayan suyla duş alabilirsiniz demişlerdiherzaman seninle canim sen transferden kac gun sonra dus almistin
ayy korkuyorum yaa arastirmalarima gore 1 hafta yapmayin diye yaziyo nette naapcam ben optum tatlim
tunaydinlarrrrrrr bunlar size
herzaman seninle canim sen transferden kac gun sonra dus almistin
ayy korkuyorum yaa arastirmalarima gore 1 hafta yapmayin diye yaziyo nette naapcam ben optum tatlim
herzaman seninle canim sen transferden kac gun sonra dus almistin
canım merkezler idrar testine çok güvenmezler
ama silik çıkıp kanda gebelik olan çok arkadaşımız oldu sen takılma onlara yarına kadra kendini stres yapve testini kandan yaptır hatta bu gün bile yaptıra bilirsin bence HER ŞEY GÜZE OLCAK GÖRECEKSİN
canım bize merkezden 24 saat sonra ayakta ve çok sıcak olmayan suyla duş alabilirsiniz demişlerdi
sağol bebem
cnm 4 yada 5gün sonra duş aldım ben...
ben 4 gün sonra yaptım cnm. dr bana bi gün sonra ılık su ile ayakda duş alabilirsin dedi ama ben de korktuğum için 4 gün bekledim sonra yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?