Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kuzum önce bir merkeze gideceksin oradan adet düzenleyici verecekler adet olcaksın başlarısn hemen

yeteercim allahim yuzunu guldursun hayatim neden son kez yaptirican ki durma bence insallah bu son dediyin tedavi sana bebisini getirir insallah kizz valla bukadar allahtan bebis dileyen herkese sana da banada versin versin versin rabbim insallahhhhh

canım sağol
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım biz 5 kez yaptırdık 6. deneyeceiz
artık yorulduk maddi ve manevi
son kez deneyip sonra bırakacağız
hep beraber

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

inş canım allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.Buarada ben esra bursada oturuyorum 23yaşındayım 5.5yıllık evliyim bebğimiz olmuyodu birsürü tedavi yumurta takıpleri 2.kez başarız aşılama vede sonunda çok kıorktuğum tüpbebkle başbaşa kaldım buay adetimi bekliyorum şuan vede çok korkuyorum eşimdede bende birsorun yok.Rapor çıkarmak için yşımı bekliyodum yaşımda dolunca doktorda dilekçe yazıcaktımki uludağ üni rapor vermeiyormuş ancak 4 5ayda çıkarmış çıksada uludağ üni.de yapılmasını istiyomuş benşim gitttiğim doktorda sağolsun buya hastalarına mağdur olmasınlar diye kampanya yapmış herşey dahil 3.5milyar bende denemeye karar verdim anlıcağınız dilerim alllahtan hepimize nasip ederde emeklerimiz boş çıkmaz...:)

hayırlı uğurlu olsun inşallahhh hamilesin bencedeeee ohh iyi haberler alalımda içimiz açılsın yaaaaaaaaaaa
günaydın kızlarrr
tünaydınnnnnnnnnn

inşallah arkadaşlar yarın kan testi yaptırim diyorum. çok silik olduğu için ikinci çizgi hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. belli belirsiz çünkü. seninde mi öyleydi.

canım benimde çok silikti hatta iki kere yaptım

canim tebrikler hadi gozun aydin cokk sevindim silikte olsa gormusun canim cift cizgiyi hemnen kan tahili yaptir kesin olsun optum

kızlar dr aradım müsait olmadığında hemşiresi ile görüştüm idrar yanıltıcı olabili biz çok güvenmiyoruz dedi sen test gününü bekle diyince ben yarın yaptıracağımı söyledim tamam dediler ama kafam karıştı acaba yanıldım mı erken mi sevndim....

herzaman seninle canim sen transferden kac gun sonra dus almistin
ayy korkuyorum yaa arastirmalarima gore 1 hafta yapmayin diye yaziyo nette naapcam ben optum tatlim

cnmm evet en uykucu ben ya çok uyutuyo bu bebek beni napim...buradada hava güneşli ama soğuğuda var....

canım merkezler idrar testine çok güvenmezler
ama silik çıkıp kanda gebelik olan çok arkadaşımız oldu sen takılma onlara yarına kadra kendini stres yapve testini kandan yaptır hatta bu gün bile yaptıra bilirsin bence HER ŞEY GÜZE OLCAK GÖRECEKSİN

ayy korkuyorum yaa arastirmalarima gore 1 hafta yapmayin diye yaziyo nette naapcam ben optum tatlim
canım bize merkezden 24 saat sonra ayakta ve çok sıcak olmayan suyla duş alabilirsiniz demişlerdi
tunaydinlarrrrrrr bunlar size

sağol bebem

ben 4 gün sonra yaptım cnm. dr bana bi gün sonra ılık su ile ayakda duş alabilirsin dedi ama ben de korktuğum için 4 gün bekledim sonra yaptım.

cnm 4 yada 5gün sonra duş aldım ben...

ben 4 gün sonra yaptım cnm. dr bana bi gün sonra ılık su ile ayakda duş alabilirsin dedi ama ben de korktuğum için 4 gün bekledim sonra yaptım.

cok sagolun canlarim
bugun yapiyim ozaman bende ohhh bi ferahlayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…