Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günde 3 defa estrofem 1 tane aspirin clexane vuruyorum karnımdan ilac bombası oldum allah emeklerimizi bosa çıkarmasın

allah devasız dert vermesin canım önemli olan sağlık bebek tedavin için de hayırlısı olsun canım herşey zamanla yoluna girer inşallah:79::79::79:

aminnnn canımmm allah herkese önce sağlık sıhhat versin herşeyin başı sağlık valla:94::94: dondurulmuşlar için tekrar tedavideyim inşallah bu sefer hamile kalırımm da yüzüm gülerr allah herkesin gönlündeki muradını versinn

günde 3 defa estrofem 1 tane aspirin clexane vuruyorum karnımdan ilac bombası oldum allah emeklerimizi bosa çıkarmasın

amin canım bende kulanmıştım clexane göbeğin mosmor oluyor
allahım yüzünü güldürsün

teetercim sen istanbuldasin deyilmi tatlim nerde tedavi gordun simdiye kadar acibadem diyolar orasi iyiyms hic gittinmi canim ,doktor nekadar sans veriyo sana birseydemiyolarmi sana tatlim insallah budefa olucak bebeeeennnn insallah

merhabaa arkadaşlar nasılsınızzz? ben kararımı verdim ameliyat olucamm ama önce kendimi ayarlamam lazım test gününü bekleyenler şekerler inşallah güzel haberlerinizi alıcazzz
derincimm, toana, figero, esra 8, istanbulcumm, dyg34, andac, tupbaby, yetercimm ,herzaman_seninle keyifler nasıll herzaman seninle canım bebişin büyüyo sağlıkla oh ne güzell allah kucağınada almayı nasip etsin darısı benim başımaa

kızlar bende memorial ataşehirden çok memnunum tavsiye ederim. Yarın transferim olacak kızlar hepinizden dua bekliyorum . 4 yumurtamdan üçü döllenmiş yarın doktorum daha ayrıntılı konuşacakmış Allahım inş kimsenin emeğini boşa çıkarmaz eve elim boş dönmem inşallaaaaah !

Yarın saat 12 de transferim olacak . O vakitlerde duanızı esirgemeyi kızlar !:18:

canım iyiim bende tşkler 1 haftam kaldı gün sayıyorum doktora gidicam bende ameliyatın iyi gecer inşallah cabuk toparlanırsın

Ahh cnm şu aksilikler yok mu :))) birşeyi çok istersen engel çıkarmış yaa doğru herhalde :)) bende tedaviye başlamak için gün sayarken laparoskopi olayım çıkmıştı.
Umarım ameliyatın başarılı geçer ve biran önce tedavine başlarsın

cnm ameliat konusunda en mantıklısına karar vermişsin...canıım amin tatlım en kısa zamanda sanada nasip etsin Allahım inşşş...

cnm hayırlısı olsun öncelikle...dualarımız seninle....

amiiin hiç umudum yok hiçbir belirti yok ama
canım öyle deme
inşş bebişn seninledir

çok şükür

hayrlı olsuncanım
inşş her şey iyi olsun bebişin seninle olsun

kızlar bugün 7 günüm idrar testim pozitif 2 kere yaptım inşallah cumartesi kan testimdede güzel sonuç alırım .....

çok sevindim yaaaaaa
gözün aydın canım sağıcakla
inşşşşşşşşşşşşşşşş:92::92::92::92::92::92::92:

sağ olun kızlar dularınızı eksik etmeyin. bende sürekli dua ediyorum inşallah tutunsun diyee !benim için birer tanede yasin okursanız çok sevinirim kızlar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…