7. gün idrarda cıkıyomuuuyduuuu
Sağol canım 2 tane koydular ama onun ilk denemesi değildi çok şükür bu sefer geliyor bebişi inşallah canım hepimizeçok sevindim kardeşin ve senin için kardeşine aç tane transfer edildi darısı başima
Canım inşallah 11 senedir bekliyorum inşallahhhcnmm hem7.gün çook erken test için hemde idrar testi kanda pozitifi görsen bile 2 .çizgi çıkmadığı oluyo..bunu hep topiklerde okuyoruz...sakın morelini bozma bol dua et...
Canım herkesin farklı sakın gözükmemesi yok demek değil sakın üzülme
cnm hadi hayırlısı olsun bak meleğin döllenmiş sana gelmek için gün sayıyo..inş oda güzelce gelişir vee sonunda hamişler listesine sende eklenirsin ayy ne güzell
bu arada kardeşinide tebrik ederim...
Sağol valla bayram olur inşallahgözün aydın canım inş bebişinde sana smsıkı tutunur burada kardeşin içinde çok sevindim dilerim çifte mutluluk yaşarsınız aile boyu tatlım...
İnşşallah yetercimcanım yaaa çok sevindim
inşş bölünmeye devam eder ve sana sımsıkı tutunur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Canım ne güzel herkesi bilgilendiriyorsun ne güzel bu arada kaç yaşındasın ben 34 yaşındayımcanım BEN BURADAKİ KIZLARIN YAŞ OLARA BİR ÇOĞUNDAN BÜYÜĞÜM
VE BİR ÇOĞUNDAN ÇOK DENEME YAPTIM
AMA BÜTÜN BUNLARDAN ÖNEMLİSİ BEN İL TEDAVİYE BAŞLADIĞIMDA 2006 YILINDA BÜTÜN BUNALRI SORACAĞIM DERDİMİ ANLATACAĞIM BANADA YARDIM EDERMİSİN DİYECEĞİM KİMSE YOKTU HER ŞEYİ DR YADA HEMŞİREYE SORMAYA ÇALIŞIYORDUM
TÜP BBK DEDİĞİMDE BAA İNSANLARIN BAKIŞI NE TUHAFTI O NE DİYEREK
KONUŞMAK ANLATMAK CAVAP BULMAK ÇOK ZORDU
İŞTE BURADA SORUNAL SORULARA CEVAP VERİRKEN HEP BUNLAR VAR AKLIMDA
İNŞŞŞŞŞ VERDİĞİM CEVAPLAR ARKADAŞLARIMIN KARDEŞLERİMİİŞİNE YARIYORDUR
SEVİYORUM BEN SİZLERİ YAAA
Bana estorfem vermedi kardeşimle aynı doktora gittik ona verdi bana vermedigünde 3 defa estrofem 1 tane aspirin clexane vuruyorum karnımdan ilac bombası oldum allah emeklerimizi bosa çıkarmasın
Perşembe 11 de bolbol dua edin canlarımbanu145 adlı arkadaşım senin transferin ne zaman ?
kızlar bugün 7 günüm idrar testim pozitif 2 kere yaptım inşallah cumartesi kan testimdede güzel sonuç alırım .....
Sağol canım 2 tane koydular ama onun ilk denemesi değildi çok şükür bu sefer geliyor bebişi inşallah canım hepimize
Canım inşallah 11 senedir bekliyorum inşallahhh
Sağol valla bayram olur inşallah
İnşşallah yetercim
Canım ne güzel herkesi bilgilendiriyorsun ne güzel bu arada kaç yaşındasın ben 34 yaşındayım
Bana estorfem vermedi kardeşimle aynı doktora gittik ona verdi bana vermedi
Perşembe 11 de bolbol dua edin canlarım
Canım kardeşim inşallah geliyor yiğenlmmmmm yiycem onları yiycemmmmm:84::84:
kızlar günaydın....bu bacaktan vurulacağımızyumurtanın çatlamasını engelleyen iğnenin ucu baya baya uzun...ben hepsini sokup yaptım, şimide de o bölgede biraz acı oldu...normalmı
evet normal canım
kızlar günaydın....bu bacaktan vurulacağımızyumurtanın çatlamasını engelleyen iğnenin ucu baya baya uzun...ben hepsini sokup yaptım, şimide de o bölgede biraz acı oldu...normalmı
Günaydınnn canlarımmmmmmmmm
KEYİFLER NASIL BAKALIMMMM
andac hayatım stres yapma bak olmazz öleeeherkesin bünyesi farklı üzme bebişii bekle test gününüüü
babyycimm duygucumm toanacım yeterim tüpbabym gökkuşağım esramm banucumm figerocumm istanbulumm herzaman seninlecim minacım dilekcimm ve tüm sayamadığım yol arkadaşlarım hepinizeee sağlık dolu bir günn dilerkennn test bekleyen transfer bekleyen tüm kızçelereedeee Rabbim hayırlısıylaaa tez vakitte güzelll haberler vermeyi nasip etsinn inşalllaaahh diyorummm
günaydın derinnim sen ne kadar pozitif sin böyle
ana lucrin mi?????ucu ince onun yaw:96:ben koldan yapıyorum bazen yaparken acıyor ama sonrasında hiç acı sızı yok bendee
cetrodite 0,25 ben bacaktan yaptım, yani öyle dediler, şiş valla orası şu anda
canım benim yeter demiş ya olur diye bence hiç dokunma dağılır işallah.hassasiyet yapmıştır o bölgede dağılır merak etmebenimde ilk menagonun yeri şişti kalçada ama dağılır kaliba:)kaşınıyo bide ama kaşımıyorum
menegon ne için bacım...benim 6. günüm yarın kontrolüm var
günaydın kızlarrr
gunaydın herkese
aslında ne kadar gunum aydın orasını bılemem
cok psıkolojım bozuk cok agırım cok uzgunum cok beynım ve yuregım yorgun
cok umutlan baslamıstım bu yola
olacak dıordum benımlen olmasını cok ıstıyrdum
cok bırsey deıldıkı benım ıstedıgım sadece hayırlı bır evlattı
sadece bır nefesti
cok zor bır surec gecrdım ama sonucum ^^negatıf^^
cok mutlu haberlerlen donmek ısterdım olmadı olmadı olmadıı
aglamaktan baska bırsey gelmıor elımden
ınancımı vcdanımı merhametımı kaybetmekten ve hıc anne olamamaktan korkuyorum
yasayan bılır bunu bılıorum ve sıze o yuzden yazıorum
neye yanayım bılmıorum
umutlan bekleyıpte gelmeyen bebegımemı
yoksa bır daha yaptırma sansımın cok dusuk olmasınamı
yoksa gunlerdır sadece bombos bırseyı sevdıgımemı
kafamı toparlamam ıcın zamana ıhtıycaım vede sızın dualrınıza ıhtıyacm var
bana cok dua ettınız cok yardımcı oldunuz bu yuzden herkese
cok tsk ederımmmmm...kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?