Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

BABY SAGOL CANIM BENIM INSALLAH HAYIRLISIYLA AMALIYATINI OLDA ONDAN SONRADA BASL BAKALIM HAYIRLISIYLA TUPE GELSIN BEBISLERR INSALLAHH:79:

çok sevindim kardeşin ve senin için kardeşine aç tane transfer edildi darısı başima
Sağol canım 2 tane koydular ama onun ilk denemesi değildi çok şükür bu sefer geliyor bebişi inşallah canım hepimize
Canım inşallah 11 senedir bekliyorum inşallahhh
gözün aydın canım inş bebişinde sana smsıkı tutunur burada kardeşin içinde çok sevindim dilerim çifte mutluluk yaşarsınız aile boyu tatlım...
Sağol valla bayram olur inşallah
canım yaaa çok sevindim
inşş bölünmeye devam eder ve sana sımsıkı tutunur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
İnşşallah yetercim
Canım ne güzel herkesi bilgilendiriyorsun ne güzel bu arada kaç yaşındasın ben 34 yaşındayım

günde 3 defa estrofem 1 tane aspirin clexane vuruyorum karnımdan ilac bombası oldum allah emeklerimizi bosa çıkarmasın
Bana estorfem vermedi kardeşimle aynı doktora gittik ona verdi bana vermedi
banu145 adlı arkadaşım senin transferin ne zaman ?
Perşembe 11 de bolbol dua edin canlarım
kızlar bugün 7 günüm idrar testim pozitif 2 kere yaptım inşallah cumartesi kan testimdede güzel sonuç alırım .....

Canım kardeşim inşallah geliyor yiğenlmmmmm yiycem onları yiycemmmmm:84::84:

elimden geldiği kadar canım
ben 35 yaşımdayım canım :26::26:

kızlar günaydın....bu bacaktan vurulacağımızyumurtanın çatlamasını engelleyen iğnenin ucu baya baya uzun...ben hepsini sokup yaptım, şimide de o bölgede biraz acı oldu...normalmı

Günaydınnn canlarımmmmmmmmm

KEYİFLER NASIL BAKALIMMMM

andac hayatım stres yapma bak olmazz öleeeherkesin bünyesi farklı üzme bebişii bekle test gününüüü

babyycimm duygucumm toanacım yeterim tüpbabym gökkuşağım esramm banucumm figerocumm istanbulumm herzaman seninlecim minacım dilekcimm ve tüm sayamadığım yol arkadaşlarım hepinizeee sağlık dolu bir günn dilerkennn test bekleyen transfer bekleyen tüm kızçelereedeee Rabbim hayırlısıylaaa tez vakitte güzelll haberler vermeyi nasip etsinn inşalllaaahh diyorummm

kızlar günaydın....bu bacaktan vurulacağımızyumurtanın çatlamasını engelleyen iğnenin ucu baya baya uzun...ben hepsini sokup yaptım, şimide de o bölgede biraz acı oldu...normalmı

evet normal canım

ana lucrin mi?????ucu ince onun yaw:96:ben koldan yapıyorum bazen yaparken acıyor ama sonrasında hiç acı sızı yok bendee

günaydın derinnim sen ne kadar pozitif sin böyle

ana lucrin mi?????ucu ince onun yaw:96:ben koldan yapıyorum bazen yaparken acıyor ama sonrasında hiç acı sızı yok bendee

cetrodite 0,25 ben bacaktan yaptım, yani öyle dediler, şiş valla orası şu anda

cetrodite 0,25 ben bacaktan yaptım, yani öyle dediler, şiş valla orası şu anda

canım benim yeter demiş ya olur diye bence hiç dokunma dağılır işallah.hassasiyet yapmıştır o bölgede dağılır merak etmebenimde ilk menagonun yeri şişti kalçada ama dağılır kaliba:)kaşınıyo bide ama kaşımıyorum

menegon ne için bacım...benim 6. günüm yarın kontrolüm var

gunaydın herkese
aslında ne kadar gunum aydın orasını bılemem
cok psıkolojım bozuk cok agırım cok uzgunum cok beynım ve yuregım yorgun
cok umutlan baslamıstım bu yola
olacak dıordum benımlen olmasını cok ıstıyrdum
cok bırsey deıldıkı benım ıstedıgım sadece hayırlı bır evlattı
sadece bır nefesti
cok zor bır surec gecrdım ama sonucum ^^negatıf^^
cok mutlu haberlerlen donmek ısterdım olmadı olmadı olmadıı
aglamaktan baska bırsey gelmıor elımden
ınancımı vcdanımı merhametımı kaybetmekten ve hıc anne olamamaktan korkuyorum
yasayan bılır bunu bılıorum ve sıze o yuzden yazıorum
neye yanayım bılmıorum
umutlan bekleyıpte gelmeyen bebegımemı
yoksa bır daha yaptırma sansımın cok dusuk olmasınamı
yoksa gunlerdır sadece bombos bırseyı sevdıgımemı
kafamı toparlamam ıcın zamana ıhtıycaım vede sızın dualrınıza ıhtıyacm var
bana cok dua ettınız cok yardımcı oldunuz bu yuzden herkese
COK TSK EDERIMMMMM...kib

menegon ne için bacım...benim 6. günüm yarın kontrolüm var

canım menegonda yumurta büyütmek için ilaç
kıalar bendede akşıntı kızarıklık ağrı vs oluşuyordu dr sordum olur normal sonuçtan dışardana bir medde giriyor
normal dedimişti

canım ne söylesem ne desem boş şunda biliyorum
ama dün öğrendim ve çok üzüldüm
tekrar yaptıramayacak olmana üzülme rabbim bir kolaylık veriri
iniii şimdi başka hiç bir şey düşünme sadce toparlan kalnı sonraki düşünlür
canımsın kendine dikkat et
dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…