Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Esracım Rabbim yardımcın olsunyaşamayan bu acıyı bu sızıyı bilmz inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.dualarımız seninle

canım çok üzüldüm hayırlısı olsun rabbim sana sabır versin ama hiç bir zaman inancını kaybetme rabbim ol dedeikten sonra herşey olur inşallah hepimiz bir gün anne olacağız ama demekki daha vakti gelmemiş inşallah tedaviye gerek kalmadan olur sen dualarını eksik etme biliyorsun tedavi görüp olmayan daha sonra kendiliğinden olan bir sürü örnek var canım bu bizim sınavımız biliyorsun yılmak yok savaşmaya istemeye devam dualarım seninle allah en kısa zamanda gönlüne göre versin

Son düzenleme:

günaydın derincim çok pozitifsin valla süpersin maşallah allahım esirgesin bende çok pozitif kalktım ama esra ya çok üzüldüm rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda annelik duygusunu yaşatsın hayırlısı ile hepimiz bir gün anne olacagız

kızlar günaydın....bu bacaktan vurulacağımızyumurtanın çatlamasını engelleyen iğnenin ucu baya baya uzun...ben hepsini sokup yaptım, şimide de o bölgede biraz acı oldu...normalmı

günayadın canım bacağının yan tarafından mı yaptın bacaktan yapılan iğneler diğerlerine göre daha çok acır korkma birşey olmaz hafif yürüyüş yap dağılır canım

günayadın canım bacağının yan tarafından mı yaptın bacaktan yapılan iğneler diğerlerine göre daha çok acır korkma birşey olmaz hafif yürüyüş yap dağılır canım

yok canım üstünden yaptım

kızlar az önce erkek infertilitewsinde bir arkadaş vardı o yazmış
tüp bebkle ikizleri vardı bebişleri 7 aylık falan şimdi doğal yoldan hamileymiş
rabbim yeterki vermek istesin

Esra'cım, geçmiş olsun demek acını ne kadar azaltır, nekadar sana destek verir bilemiyorum ama inan yazdığın her satırı her kelimeyi hissederek okudum.. yüreğindeki acıyı beynindeki düşüncelerini kemiren fareyi anlıyorum, hepimizz için Allah'ın bizi yalnız bırakmayacağını dualarımıza bir gün cevap vereceğini inanarak dua ediyorum, senin içinde sabır diliyorum canım..

esra inan çok üzüldüm rabbim inşallah kendiliğinden nasip eder sen umudunu kesme yani tüp bebek deneyip sonra kendiliğinden hamile kalan çok var şimdi iğnelerin etkisi vücudunda olucak bence 3 ayı iyi değerlendir.bidaha deneme şansım yok demişsin ama istedimi insan herşeyi yapıyor gülüm inan bak ben maddi olarak çok sıkıntı çektim 4 yıl olcak evneleni eşim tüm takı vs.herşeyi iş kurdu batırdı bide borçla çıktı bu kadar sıkıntı içinde ben tedavimi bırakmadım asla bak şimdi mesela ablamdanA borç alıp yaptırcaktım denememi ama eşim yılbaşında kotasını tutturdu ve primini yüksek alcak belki gerek kalmıcak bunu anlatmamın sebebi sen iste niyetin olsun rabbim inan kolaylıklar veriyo yani ben bu kadar maddi sıkıntı içinde yaptırıyosam mutlaka inandığım ve istediğim için yaptırabiliyorum sakın vazgeçme olurmu bizlerin imtihanıda bu rabbim böle takdir etmişse elimizden bişey gelmez sadece dua ile ona sığınmalıyız.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.AMİNN...

evet sana katılıyorum
benim eşimde iflas etti halla çok ciddi borcumuz var ama ben bir yıl çalışıp paramı la tüp bebk yaprdım
sonrasında annemden aldım
vs
veee bazan allah öyle bir kapı açıyorki hiç anlamıyorsun
inşşş esrama ve hepimize rabbim kapılarını açsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canımm ben yeni okudum ve çook üzüldüm
yapma yaaa
negatifi görmek çok kötü bişi helede ilk tedavinse bende yaşadım bende ilkte negatifi gördüm
tüp bebeğe başlamanamı üzülesin yoksa devamında negatifi gördüğünemi tarif edilemez bi acı gerçekten...
inş Allahım sana bi kapı açarda 2.tedavinde benim gibi hamile kalırsın cnm
senin için o kadar çok inanmıştımki pozitifi göreceğine negatif olacağına ihtimal bile vermiyordum..
kendini yıpratma cnm kolay değil unutulmuyo acısı geçmiyo ama bi yandanda senin sağlıklı olman gerekiyo unutma...
dualarımız hep seninle cnm
kib...

Esracım inş yeni tedaviye başlamadan mucizen sana gelir. Olmadı diyelim kendini maddi manevi toparladığında tekrar denersin Allah sağlık verdiği sürece herşeyin üstesinden gelebiliriz

kızlaar 7 . günüm an verdim sonuç 0.05
5.gün çok kaliteli 2 embryoydu fenayım erken mi yaptırdım dersiniz

kızlaar 7 . günüm an verdim sonuç 0.05
5.gün çok kaliteli 2 embryoydu fenayım erken mi yaptırdım dersiniz

canım transfer gününü saymıyzorsun değil mi? ayrıca bence çok erken baktırmışsın en erken 10. gün baktırıyor dr lar stres yapma beklemeye devam ben 10. gün baktırmıştım

canım transfer gününü saymıyzorsun değil mi? ayrıca bence çok erken baktırmışsın en erken 10. gün baktırıyor dr lar stres yapma beklemeye devam ben 10. gün baktırmıştım

5 inde transfer edildi bugun 7. oluyor sanırım eşime nasıl sölücem:18::18::18:

esracım çok zor inan ..insan ne diyebilir bu durumda ...çok zor allah sabır versin en kısa zaman toparlanırsın inşallah bi mucize olurda bebeğin doğal yoldan gelir ne mucizeler okuduk burada

SAĞOL CANIM İYİ OLMAYI ÇALIŞIYORUM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN RABİM SANADA SAĞLIK VE BEBİŞ NASIP ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…