yok canım benim benim dondurulmuşlarım yok sil baştan alacazinşallahh canımmm benim saolasınSende dondurulmuşlar için tedaviye başlayacaksın demi arkadaşımm
canım benim 4. gün transferiydi 10. gün akşam 140 çıktı ama sen moralini hemen bozma bekle bence 10. gün tekrarla en azından
canım neden erken verdin kanıkızlaar 7 . günüm an verdim sonuç 0.05
5.gün çok kaliteli 2 embryoydu fenayım erken mi yaptırdım dersiniz
aynı yaştayız canım benım bende 35 ağustos ayında 36 gün alacam ne güzel ama sen tecrubelisin bildiklerinide paylaşıyorsun
umudunu yıtırme canım belki geç tutunmuştur çıkmamıştır kandaarkadaşlaaaar haykırarak aglayasım var ama olmuyor donmuş gibiyim
kızlar transfer olmadan elim boş döndüm . Döllenen 3 yumurta 4 e bölündükten sonra bölünmeleri durmuş o yüzden transfer yapmadı cem bey . Bizle epey konuştu moral verdi ama elimde değil ağlamaktan kendimi alamıyorum. Allah kimsenin başına vermesin !
kızlar transfer olmadan elim boş döndüm . döllenen 3 yumurta 4 e bölündükten sonra bölünmeleri durmuş o yüzden transfer yapmadı cem bey . Bizle epey konuştu moral verdi ama elimde değil ağlamaktan kendimi alamıyorum. Allah kimsenin başına vermesin !
yok canım benim benim dondurulmuşlarım yok sil baştan alacaz
aminnnn canım cumlemize hepimiz seviniriz inşallahhh,
olsun canım üzülme hem taze embriyoların tutunma oranı daha yüksekmiş dondurulmuşlara nazaran doktorum funda hanım öyle demişti allah yardımcın olsun canımm inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın tatlımm bende adet olmayı bekliyorum dondurulmuşlar için ilaç kullanacakmışımm
kızlar transfer olmadan elim boş döndüm . döllenen 3 yumurta 4 e bölündükten sonra bölünmeleri durmuş o yüzden transfer yapmadı cem bey . Bizle epey konuştu moral verdi ama elimde değil ağlamaktan kendimi alamıyorum. Allah kimsenin başına vermesin !
Günaydınnn canlarımmmmmmmmm
KEYİFLER NASIL BAKALIMMMM
andac hayatım stres yapma bak olmazz öleeeherkesin bünyesi farklı üzme bebişii bekle test gününüüü
babyycimm duygucumm toanacım yeterim tüpbabym gökkuşağım esramm banucumm figerocumm istanbulumm herzaman seninlecim minacım dilekcimm ve tüm sayamadığım yol arkadaşlarım hepinizeee sağlık dolu bir günn dilerkennn test bekleyen transfer bekleyen tüm kızçelereedeee Rabbim hayırlısıylaaa tez vakitte güzelll haberler vermeyi nasip etsinn inşalllaaahh diyorummm
gunaydın herkese
aslında ne kadar gunum aydın orasını bılemem
cok psıkolojım bozuk cok agırım cok uzgunum cok beynım ve yuregım yorgun
cok umutlan baslamıstım bu yola
olacak dıordum benımlen olmasını cok ıstıyrdum
cok bırsey deıldıkı benım ıstedıgım sadece hayırlı bır evlattı
sadece bır nefesti
cok zor bır surec gecrdım ama sonucum ^^negatıf^^
cok mutlu haberlerlen donmek ısterdım olmadı olmadı olmadıı
aglamaktan baska bırsey gelmıor elımden
ınancımı vcdanımı merhametımı kaybetmekten ve hıc anne olamamaktan korkuyorum
yasayan bılır bunu bılıorum ve sıze o yuzden yazıorum
neye yanayım bılmıorum
umutlan bekleyıpte gelmeyen bebegımemı
yoksa bır daha yaptırma sansımın cok dusuk olmasınamı
yoksa gunlerdır sadece bombos bırseyı sevdıgımemı
kafamı toparlamam ıcın zamana ıhtıycaım vede sızın dualrınıza ıhtıyacm var
bana cok dua ettınız cok yardımcı oldunuz bu yuzden herkese
COK TSK EDERIMMMMM...kib
merhaba kizlar
bugun 9.gun olmasina ragmen gece biraz kahverengi kanamam olmus normalmi sizce tutunma kanamasi desem biraz gec deyilmi onun icin hayirlisi olsun
dun carsida gezdim ayy acaba ondanmi
canım benimde 10. gün olmuştu kanamam açık pembe 3 gün falan sürmüştü. şuan hamileyim. dr kanamanın olmasının aslında iyi bir belirti olduğunu söyledi. yerleşme kanamasıdır. inş sende güzel haber alırsın biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?