Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar benimde bir sorum var sizlere ..biliyorsunus ben 3 hafta önce düşük yaptım bugün adettim 22 günüm 2 günden beri sancım var karnımın alt tarafı .... Sanki yumutlama günüm sancı o şekilde ..bilginiz varmı ???

kızlaar 7 . günüm an verdim sonuç 0.05
5.gün çok kaliteli 2 embryoydu fenayım erken mi yaptırdım dersiniz
canım neden erken verdin kanı
bekle 2 gün sonra tekrar yaptır

aynı yaştayız canım benım bende 35 ağustos ayında 36 gün alacam ne güzel ama sen tecrubelisin bildiklerinide paylaşıyorsun

canım akranız ohalde (bu annemin deyimi)

kızlar transfer olmadan elim boş döndüm . döllenen 3 yumurta 4 e bölündükten sonra bölünmeleri durmuş o yüzden transfer yapmadı cem bey . Bizle epey konuştu moral verdi ama elimde değil ağlamaktan kendimi alamıyorum. Allah kimsenin başına vermesin !

3 denemde bande yaşadım aynışeyi ne olduğunu iyi bilirim
en az negatif almak kadra acır insanın için belkidahda fazla
onunla 10 gün bile birlikte olmamamın acısı dır bu
ağlama demiyorum yoksa kalkamazsın altından içinden geldiği gibi ağla
içine atma
kendini toplayınca sebebini araştırısın
sonrasına sonra bakasın
allah yardımcımız olsun

canım ne desem boş hayırlısı olsun allah yardımcın olsun sıkıntını hafifletsin inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın

yok canım benim benim dondurulmuşlarım yok sil baştan alacaz

,
olsun canım üzülme hem taze embriyoların tutunma oranı daha yüksekmiş dondurulmuşlara nazaran doktorum funda hanım öyle demişti allah yardımcın olsun canımm inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın tatlımm bende adet olmayı bekliyorum dondurulmuşlar için ilaç kullanacakmışımm

aminnnn canım cumlemize hepimiz seviniriz inşallahhh

canım üzüldüm, geçmiş olsun. aynı şeyi banada demişti doktor transfer gününde hazırlıklı gel ama bölünmeleri durursa trasnfer edecek bişey kalmayabilir demişti. bölünmüşler 3.güne ama yine de olmadı. inan herşeyin hayırlısı, 10 gün seninle kalınca daha çok alışıyorsun, sanki olmuş gibi her hareketine dikkat ediyorsun.. ama megerse o hiç olmamış, yani benim minnoşum olmamışki...

,
iyiyimm derincimm sen nasılsın tatlımm ben telaş içindeyim walla dondurulmuşlar için ilaç tedavisine başlancak adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla bi taraftan da burun emeliyatım için parayı denkleştirmeye çalışıyorumm hep bi telaş içinde geçiyo günlerimm biran önce ilaç tedavisine başlamadan şu ameliyatımı olsam başka bişiy istemem allah yardımcım olsun :94::94::94::94:

kızlar nasılsınız :)

dün ikinci kan testimide yaptırdım transferin 15. günü bugün 64 ten 187 ye çıkmış. inşallah bir ayı sorunsuz geçiriim. yarın bi test daha istedi dr biraz tedbirli tekrar kan değerine bakıcak ne kadar arttığına sınrada keseyi görmek için çağıracakmış. inş yarın değerlerim çok daha artmış olur. şuan ne kadarlıktır bileniniz var mı? Rabbim isteyen herkese nasip eder bir an önce inş

sağ olun kızlar cevap veren herkese çok teşekkürler .Allaha sığınmaktan başka yapabileceğim hiç bir şey artık yaz tatilinde tekrar denemeyi düşünüyoruz tabi parayı denkleştirirsek ! İnş
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

merhaba kizlar

bugun 9.gun olmasina ragmen gece biraz kahverengi kanamam olmus normalmi sizce tutunma kanamasi desem biraz gec deyilmi onun icin hayirlisi olsun
dun carsida gezdim ayy acaba ondanmi

Son düzenleme:

esra canim nediyecegimi bilemiyorumm inan cok uzuldumm
rabbim yardimcin olsun canim ne olur kendini fazla yipratma rabbim bir kapiyi kapatirsa bir kapiyi acar ondan umidini kesme yasinin genc olmasi senin icin buyuk avantaj ne olur iyi yonlerinide dusun onunde daha koskocaman bir hayat var insallah tedaviye gerek kalmadan rabbim sana melegini gonderir canim

merhaba kizlar

bugun 9.gun olmasina ragmen gece biraz kahverengi kanamam olmus normalmi sizce tutunma kanamasi desem biraz gec deyilmi onun icin hayirlisi olsun
dun carsida gezdim ayy acaba ondanmi

canım benimde 10. gün olmuştu kanamam açık pembe 3 gün falan sürmüştü. şuan hamileyim. dr kanamanın olmasının aslında iyi bir belirti olduğunu söyledi. yerleşme kanamasıdır. inş sende güzel haber alırsın biran önce

insallah canim insallah
rahatlattin beni sagol tatlim
insallah rabbim sanada saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…