Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

esracımm canımm ne diyeceğimi bilemiyorumm inan çokk üzüldümm tatlımm allah sabır versinn arkadaşımm seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadımm hayal kırıklığına uğramak çok acı canımm en kısa zamanda toparlanman dileğiyle hayat herşeye ragmen dvam ediyo canım allah büyüktür elbet bi kapı kapar öteki kapıyı açar canımm umudunu yitirmee belki böylesi daha hayırlıdırr belki kendiliğinden hamile kalırsın canım orası belli olmaz allahın işi işte kimin nasıl hamile kalacağını allah bilirr canımm allahtan sana tekrardan sabır diliyorumm ve en kısa zamanda bi mucizeyle bebeğin sana gelir ve bebek hasretin sona erer canımm k.i.b öpüyorumm lütfen kendini üzme

arkadaşlar bişey sorucam tüpbebk yarım kaldığındada parayı alıyolarmı yine

canım bizim gittiğimiz merkezde ücreti peşin almıyolar ilk başladığında 500 tl opu günü 1000 tl transferde 1000 tl olarak alıyorlar eğerki işlemyarım kalırsa zaten ödememiş oluyorsun
AMA BENİM ÖNCEKİ GİTTİĞİM MERKEZDE ÜCRETİ 3500 Tİ İDİ VE HEPSİNİ PEŞİN ALMIŞLARDI
TEDAVİ YAIM KALINCA ÜCRETİK KALAN KISMINI ÖDED,LER BİZE

yumurta toplandığı gün paranın tamamını alıyorlar eğer bir aksilik olursa paranın bir kısmını geri iade ediyoruz dediler sen yinede sorarsın canım

kızlar benim sorumu kimse cvplyamazmı hastayım karnımın alr farafı ve bellim arıyorr

canım benim inam çok üzüldüm ama lütfen umudunu yitirme neler duyuyoruz imkansız olanlar bile oluyor inan bana hiç ummadığın anda bakarsınki hamişşşşsiiinnnn kendine çoook iyi bak ve umutlu ol lütfen

kızlar benim sorumu kimse cvplyamazmı hastayım karnımın alr farafı ve bellim arıyorr

canım benim bilğim olmadığı için bir şey yazmak istemedim ama kız kardeşim düşün ve kürtajdan sonra ağrısı oduğunu söylemişti ama o hemen dr gitti
bence sende dr bir görün yada dr ara

canım benim bilğim olmadığı için bir şey yazmak istemedim ama kız kardeşim düşün ve kürtajdan sonra ağrısı oduğunu söylemişti ama o hemen dr gitti
bence sende dr bir görün yada dr ara
cvpladın için tşkler 3 hafta oldu düşük yapalı hiç sancım yoktu 2 oldu başlıyalı bel ve karnım alt tarafı yumurtalma ağrısı gibi ona benziyorda ne yumurtaması....adettim 22 günüm bugun

insallah canim insallah
rahatlattin beni sagol tatlim
insallah rabbim sanada saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin

inşallah cnm. ne zaman test yaptıracaksın. ben 11. gün sabah kalkınca evde bakmıştım ikinci silik çıkmıştı bi gün sonra kanda da çıktı. haber ver mutlaka

inşallah cnm. ne zaman test yaptıracaksın. ben 11. gün sabah kalkınca evde bakmıştım ikinci silik çıkmıştı bi gün sonra kanda da çıktı. haber ver mutlaka

canim benim cumartesi test gunum ama idrarda sabah kalkinca yapacam
burda kan tahlili yapmiyorlar idrarda yap dediler insallah guzel haberler veririm canim benim

canim benim cumartesi test gunum ama idrarda sabah kalkinca yapacam
burda kan tahlili yapmiyorlar idrarda yap dediler insallah guzel haberler veririm canim benim

inşşşşşşşşşşşşş güzel haberler le gelirsin

dyg em canim bugun doktora gittim 15 tane buyuk yumurtam olusmus sukur cuma gunu yumoslarim aliniyo ve esimde tese olucak onun stereside var canim allahim yuzumuzu guldurur insallah

esracim ALLAHIMIZ BUYUK NEDEN OYLE KONUSUYORSUN SON SANSIM DIYE CANIM BIR PROBLEMINMI VAR YOKSA MADDIYATTANMI OYLE DUSUNME DUALARIMIZ SENINLE KUVVETLI OL KENDINI BIRAKMA BAK BIZLERDE AYNI YOLDAYIZ AMA NAPALIM ALLAHIM UMUDUMUZU DUKETMESIN BEBEEM AGLAMA LUTF

Yeetercım oyle canım allahım mucızesını bızım ıcınde yaratsın getırsın mevla,canım arkadasının esının ne problemı vardı kafama takıldı kele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…