Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kızlar iyi geceler herkesee...
Bu aralar sık giremiyorum.. Tedavi malumm bayağıı masraflı... Ek iş buldum adetime kadar çalışacağımm... Bu sebepten sık giremiyorumm...ama kalbim sizlerle
negatif sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorummm.. üzüntülerini tüm kalbimle paylaşıyorummm.. Tüm arkadaşlarıma selam ederim herkese bol şans...

inşşşşşşşşşşşşş güzel haberler le gelirsin

insallah yeterim canim insallahhhh

dyg em canim bugun doktora gittim 15 tane buyuk yumurtam olusmus sukur cuma gunu yumoslarim aliniyo ve esimde tese olucak onun stereside var canim allahim yuzumuzu guldurur insallah

ohh masallahhh
insllahhh hepside dollenir canim rabbim yardimcin olsun
sana transferden sonra kullanman icin hangi ilaci erdiler canim benimki bugun son kullanicam bitti turkiyede birsuru ilac veriyorlar ve gebelik olussa bile devam ediyorlar benimki sadec 10 gun boyunca vajinal fitildi bugun son

ben bu aksam catlatma ignesini yapicam ama benimki karindan kizlar bu igneler farklimi acaba

canim benimkide gobektendi ovitrelle hic acimamisti
optummmm bebegimmm habersiz birakma yaz hep

cnm benim yaa ne kadar üzüldüm durumuna bilemezsin...zor bi durum ama ne olur kendini yıpratma...oysa ben bugün saat 12de sana dualar etmiştim hayırlısıyla gelsin die demek bebişler daha gelmek istemedi..pek naz yapıyolar ama yılmak yok cnm elbet gelecekler kendine dikkat et...
cnm benim oh oh ne güzel maşallah sana..son adet tarihinden hesapla ne kadarlık olduğunu...google yede yaz oradan bulabilirsin kolayca..
merhaba kizlar

bugun 9.gun olmasina ragmen gece biraz kahverengi kanamam olmus normalmi sizce tutunma kanamasi desem biraz gec deyilmi onun icin hayirlisi olsun
dun carsida gezdim ayy acaba ondanmi

cnm benim benimde 10.günümde olmuştu hafif 2 3 damla lekelenmem kafana takma çoğalırsa dr a git derim ben....

dyg em canim bugun doktora gittim 15 tane buyuk yumurtam olusmus sukur cuma gunu yumoslarim aliniyo ve esimde tese olucak onun stereside var canim allahim yuzumuzu guldurur insallah
maşallah maşallah allah yuzunu güldürsun inşallah güzel sonuçlar alırsın yemeklerin boşa gitmez

kızlar bunlar size pazar gününe kadar tatildeyım çok yıprandım biraz kafamı dinlemek istiyorum malum bende haftaya perşembe doktorda randevum var zor bir dönem beni bekliyor ....hepinizi öpuyorum k.i.bakın allaha emanet olun:79::79::79:

sağol canım....bugün 118 çıktı sonuç cuma tekrarlıycam..8 günümdeyim....bakalım cuma günü katlanıcakmı.:84:

burcuu cok sevindim canım ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH cok güzel bi haber bu ama deyerinn MAŞALLAH cok güzel 7. gün olmasına göre sana 2 tanemi koydular ikiz olabilir canım

günaydın kızlar burcuşafak çok sevindim allah tamamına erdirsin canım dekopa canım allah yardımcın olsun kolay gelsin:79: gökkuşağım canım inşallah bir daha leke gelmemiştir sen drunu aradın mı leke geldi diye canım benimde leke gelmişti drum tutunma lekesi demişti gerçektende tutunuyormuş bebeğim bence drunu ara hem lekeyi söyle hemde ilacım bitti tekrar kullanacakmıyım diye sor biz ilk 3 ay kullanıyoruz :79::79:derin,yeter,baby,toana,dyg,herzaman seninle zeynep,mina ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar ne haber kızlar nasılsınız? inşallah bugün hep mutlu haberler alırız ve günümüz çok güzel geçer:79::79:

Kızçelerrrrr günayyyyyyyyydınnnnnnnnnnnn

işallahh figerocummmkızlar sağlık dıolu bir gün diliyorumm hepinizeeeeehamişleri tebrik ederiimmmmm

güzeliklerrrrrrrrr

günaydın nasılsınız bakalım

burcuu cok sevindim canım ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH cok güzel bi haber bu ama deyerinn MAŞALLAH cok güzel 7. gün olmasına göre sana 2 tanemi koydular ikiz olabilir canım

canım evet 2 tane daha öncede denemelerim olduğu için.aleynacm tam seviniyimmi bilemedim cuma günü 2 katı olursa btamam diyceklermiş.çok heycanlıyım inşallah katlanır dua et benim için...sen ne durumdasın ateş bey 6 da görüştünüz dimi.
allah hepimizin dualarını kabul etsin bebekleriimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
cuma günü seni haberdar ederim zaten

canım çok sevindim
değerin çok güzel
inşş böyle katlamaya devam eder ve bebğini sağlıcakla kucaklarısın

çok sağol inşallah cuma günü değerim katlanır...bugün 9 günüm hafif kasık ağrım var inşallah normaldir.

yetercim inşallah rabbim hepimizi sevindirsin .....buarada banu145145 benim ablam oda transfere gitti birazdan giricekmiş ..

caınm ya onun tek embiryosu vardı
allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
hepimize bu yolda kolaylık versin

ne güzel inş yükselir benim teste bir gün kaldı bana iki tane 5.gün transfer edildi
idrarda kandan 1 gün önce hafif silik çizgiyi gördüm hemen kan verdim 7.gündü
pozitif çıkacagından o kadar emindim ki
0.05 diyince laborant dünyam karardı cmt teste gidesim bile yok
eşimin haberi yok testten yavas yavas alıştırmayı düşünüyorum
doktorlarım şok olacaklar embryolardan o kadar eminlerdi ki bundan daha iyisi ötesi yok diyolardı
bu işler belli degil kimse kaliteye falan takılmasın arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…