vuavv bu süper bir hbr yaaa yuppiii
fıstık ya madem pozitifi gördün gitsene bakalım kan tahlili için ctesiye kadar bekleme bence....
inşşşşşşşşşşşşş güzel haberler le gelirsin
dyg em canim bugun doktora gittim 15 tane buyuk yumurtam olusmus sukur cuma gunu yumoslarim aliniyo ve esimde tese olucak onun stereside var canim allahim yuzumuzu guldurur insallah
ben bu aksam catlatma ignesini yapicam ama benimki karindan kizlar bu igneler farklimi acaba
sağol canım....bugün 118 çıktı sonuç cuma tekrarlıycam..8 günümdeyim....bakalım cuma günü katlanıcakmı.:84:
cnm benim yaa ne kadar üzüldüm durumuna bilemezsin...zor bi durum ama ne olur kendini yıpratma...oysa ben bugün saat 12de sana dualar etmiştim hayırlısıyla gelsin die demek bebişler daha gelmek istemedi..pek naz yapıyolar ama yılmak yok cnm elbet gelecekler kendine dikkat et...kızlar transfer olmadan elim boş döndüm . döllenen 3 yumurta 4 e bölündükten sonra bölünmeleri durmuş o yüzden transfer yapmadı cem bey . Bizle epey konuştu moral verdi ama elimde değil ağlamaktan kendimi alamıyorum. Allah kimsenin başına vermesin !
cnm benim oh oh ne güzel maşallah sana..son adet tarihinden hesapla ne kadarlık olduğunu...google yede yaz oradan bulabilirsin kolayca..kızlar nasılsınız :)
dün ikinci kan testimide yaptırdım transferin 15. günü bugün 64 ten 187 ye çıkmış. inşallah bir ayı sorunsuz geçiriim. yarın bi test daha istedi dr biraz tedbirli tekrar kan değerine bakıcak ne kadar arttığına sınrada keseyi görmek için çağıracakmış. inş yarın değerlerim çok daha artmış olur. şuan ne kadarlıktır bileniniz var mı? Rabbim isteyen herkese nasip eder bir an önce inş
merhaba kizlar
bugun 9.gun olmasina ragmen gece biraz kahverengi kanamam olmus normalmi sizce tutunma kanamasi desem biraz gec deyilmi onun icin hayirlisi olsun
dun carsida gezdim ayy acaba ondanmi
dyg em canim bugun doktora gittim 15 tane buyuk yumurtam olusmus sukur cuma gunu yumoslarim aliniyo ve esimde tese olucak onun stereside var canim allahim yuzumuzu guldurur insallah
sağol canım....bugün 118 çıktı sonuç cuma tekrarlıycam..8 günümdeyim....bakalım cuma günü katlanıcakmı.:84:
burcuu cok sevindim canım ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH cok güzel bi haber bu ama deyerinn MAŞALLAH cok güzel 7. gün olmasına göre sana 2 tanemi koydular ikiz olabilir canım
canım evet 2 tane daha öncede denemelerim olduğu için.aleynacm tam seviniyimmi bilemedim cuma günü 2 katı olursa btamam diyceklermiş.çok heycanlıyım inşallah katlanır dua et benim için...sen ne durumdasın ateş bey 6 da görüştünüz dimi.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin bebekleriimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Cuma günü seni haberdar ederim zaten
günaydın kızlar burcuşafak çok sevindim allah tamamına erdirsincanım dekopa canım allah yardımcın olsun kolay gelsin:79: gökkuşağım canım inşallah bir daha leke gelmemiştir sen drunu aradın mı leke geldi diye canım benimde leke gelmişti drum tutunma lekesi demişti gerçektende tutunuyormuş bebeğim bence drunu ara hem lekeyi söyle hemde ilacım bitti tekrar kullanacakmıyım diye sor biz ilk 3 ay kullanıyoruz :79::79:derin,yeter,baby,toana,dyg,herzaman seninle zeynep,mina ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar ne haber kızlar nasılsınız? inşallah bugün hep mutlu haberler alırız ve günümüz çok güzel geçer:79::79:
canim tebrikler hayirli olsun
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
canım çok sevindim
değerin çok güzel
inşş böyle katlamaya devam eder ve bebğini sağlıcakla kucaklarısın
yetercim inşallah rabbim hepimizi sevindirsin .....buarada banu145145 benim ablam oda transfere gitti birazdan giricekmiş ..
amin hepimizin.ne zor bi süreç dimi önce kaç yumurtam olucak kaçı döllenicek yok tutucakmı değer yükselicekmi bebekler gözükücekmi...allah yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?