Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kan testi yanılmıştır bence
cumartesi hamileyim die bağıracağından çok eminim ben
bekle gör !!!

canım benimde 5 gün 2 embriyo. 7 gün silik gördüm 8 gün kan verdim seninde kan testinde çıkar inşllh teste gittiğimde idrara geçtiyse kanda çıkar dediler bence başka bi yerde yaptır kan testini.

canım bende anlamdım ya idrardan silite olsa iklinci çizgiği görüyorsun

ama kanda çıkmıyor
bir çelişki yokmu bu işte
tekrar idrardan baktın peki bu gün mesala
yine aynı silik çizgi varmı

andac ben evde 5 kere yaptım testi emin oldum sen kaç kere yaptım bugün ir bitane daha yap çıkarsa silikde olsa kanda allahın izniyle çıkar.

canım bende anlamdım ya idrardan silite olsa iklinci çizgiği görüyorsun

ama kanda çıkmıyor
bir çelişki yokmu bu işte
tekrar idrardan baktın peki bu gün mesala
yine aynı silik çizgi varmı

yaptığımız hcg var ya çatlatma iğnesi muhtemelen sililk çizgi o yüzden oluşmuştur
benim ki 4.6 çıkmıştı kanda ama sonuç negatifti
allah hayırlısını nasip etsin ..

kizlarr gunaydin, sagol figarocum iyiyim cok sukur ama dusuncelerdeyim yarin benim yumoslar alinacak esim tese olucak dusun dusun nolucak diye insallah allahim cumamizi hayir eder dua edin canlarim benim sagolun:79::79:

gokkusagim canim bana yumyurtalik alir almaz ilaca baslatiyorlar taki testten sonraya kadar devam ediyorlar senin fitili neden kisa kesmisler anlamadim o fittiller bebisin tutunmasi icinmis sen onu bir sor doktoruna canim,naptin buarada test oldunmu tatlim merak ettim yazmamissin umarim allah yuzunu guldurur bebeem,banada dua et kizz cok dusunuyorum en cokta teseyi off off ne zor surecler rabbim emeyimizi bos etme ltfen

kizlarr gunaydin, sagol figarocum iyiyim cok sukur ama dusuncelerdeyim yarin benim yumoslar alinacak esim tese olucak dusun dusun nolucak diye insallah allahim cumamizi hayir eder dua edin canlarim benim sagolun:79::79:

canım stres yapma herşey yolunda gider inşallah dualarım seninle:79::79:

transferden sonra sadece clexane coraspin estrofem progestan kullanıyorum

bende aynılarını kullanıyorum 7 gün çift çizgi 8 gün 118 değerim muhakkak tekrarla .bide 5 gün embriyosu seninki çatlatmanın etkisi kalmamaıştır diğerlerindede yani ilaçlarda bhcg yok inşallah güzel sonuçlar alırsın canım eczane uzakmı ya git al şu testi..clexane kullanmıyorum crinone gel kullanıyorum ben.

arkadaşlar 3. kan testi sonucumu da aldım 530 a yükselmiş dr çok iyi olduğunu söyledi.haftaya perşembe keseyigörmek için randevu verdi..İnşallah sizlerde en kısa zamanda böyle güzel haberler alırsınız.

bu arada ben yeşilköy international hastanesinde tedavi gördüm iyi bir dr arıyorsanız o hastaneyi ve orada Dr İlknur Çitili çok çok tavsiye ederim. fiyatlarda çok abartılı değildi

slm kızlaar nasılsınızz...
bakıyorumda topikte güzel hbrler var oh oh ne güzel değerler yükselmiş maşallah...
toana cnm hiç korkma stres yapma bebişin için katlanman gerek...
diğer arkadaşlarrr ne var ne yok...

gözün aydın canım çok sevindim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…