ne güzel inş yükselir benim teste bir gün kaldı bana iki tane 5.gün transfer edildi
idrarda kandan 1 gün önce hafif silik çizgiyi gördüm hemen kan verdim 7.gündü
pozitif çıkacagından o kadar emindim ki
0.05 diyince laborant dünyam karardı cmt teste gidesim bile yok
eşimin haberi yok testten yavas yavas alıştırmayı düşünüyorum
doktorlarım şok olacaklar embryolardan o kadar eminlerdi ki bundan daha iyisi ötesi yok diyolardı
bu işler belli degil kimse kaliteye falan takılmasın arkadaslar
ne güzel inş yükselir benim teste bir gün kaldı bana iki tane 5.gün transfer edildi
doktorlarım şok olacaklar embryolardan o kadar eminlerdi ki bundan daha iyisi ötesi yok diyolardı
caınm ya onun tek embiryosu vardı
allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
hepimize bu yolda kolaylık versin
canım bende anlamdım ya idrardan silite olsa iklinci çizgiği görüyorsun
ama kanda çıkmıyor
bir çelişki yokmu bu işte
tekrar idrardan baktın peki bu gün mesala
yine aynı silik çizgi varmı
yaptığımız hcg var ya çatlatma iğnesi muhtemelen sililk çizgi o yüzden oluşmuştur
benim ki 4.6 çıkmıştı kanda ama sonuç negatifti
allah hayırlısını nasip etsin ..
yetercim inşallah rabbim hepimizi sevindirsin .....buarada banu145145 benim ablam oda transfere gitti birazdan giricekmiş ..
çatlatma iğnesinin etkisi kalsa kanda hcg o.o5 değilde en azından biraz yüksek olması gerekmezmiçatltma iğnesi olduktan 10 14 gün sonra vücuttan tamamen atılıyomuş.
çatlatma iğnesinin etkisi kalsa kanda hcg o.o5 değilde en azından biraz yüksek olması gerekmezmi
kizlarr gunaydin,sagol figarocum iyiyim cok sukur ama dusuncelerdeyim yarin benim yumoslar alinacak esim tese olucak dusun dusun nolucak diye insallah allahim cumamizi hayir eder dua edin canlarim benim sagolun:79::79:
sen transferden sonra çatlatma iğnesi oldunmu ben olmadım. 7 gün etkisi yoktur ..inan idrarda çizgi varsa kandada çıkar idrar testini tekrarlasana bugün
transferden sonra sadece clexane coraspin estrofem progestan kullanıyorum
arkadaşlar 3. kan testi sonucumu da aldım 530 a yükselmiş dr çok iyi olduğunu söyledi.haftaya perşembe keseyigörmek için randevu verdi..İnşallah sizlerde en kısa zamanda böyle güzel haberler alırsınız.
bu arada ben yeşilköy international hastanesinde tedavi gördüm iyi bir dr arıyorsanız o hastaneyi ve orada Dr İlknur Çitili çok çok tavsiye ederim. fiyatlarda çok abartılı değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?