canım biz çift olarak yaptıdık
zaten genetikte sorun çıkma ihtilamli%1 gibi birşey demişti dr bize
Yeter'cim, genetik testin microya nasıl bir faydası var biliyor musun?
derincim dualarımız seninle umarım herşey çok çok güzel olur...
figero canım ne güzel umarım hep böyle yi haberler verirsin. ben de cumartesi gideceğim bebeişi görmeye ama bu vajinal akıntım çok fazla.. doktor normal dedi ama kafama takıyorum...
derincim dualarımız seninle umarım herşey çok çok güzel olur...
figero canım ne güzel umarım hep böyle yi haberler verirsin. ben de cumartesi gideceğim bebeişi görmeye ama bu vajinal akıntım çok fazla.. doktor normal dedi ama kafama takıyorum...
herkeze mrblar ..günaydınlar..
bu uğraş sürecinde allahım kimsenin umudunu boşa çıkarmasın..bende 2 defa aşılama sonrası (1 yılgeçti) tüp bebek dediler. devlet karşılayacağı içn rapor çıkartma aşamasındayım.pazartesi onları vereceğim.bu ay tüp bebek deneyimlerimle ,sizin inşallah olumlu sonuçlarınızla burdayımm..
hepinize sevgilerrr...
zeynepcim benimde vajinal akıntım var normal dedi ilk 12 hfta ilaç vermiyorum dedi sende rahat ol inşallah rabbim kucağımıza almayı nasipp eder drum saç boyasına izin vermiyor ama araştırdım çoğu dr sakıncası yok diyor 12 haftayı geçireyim bnakıcam çaresine
Sarı saçlarıma vedaaa ettim dünnnnnnnnnnnnn
Derin'cim galiba bizde tutmama değil yeteri kadar bölünmeme sorun, yani genetik test burada ne işe yarayacak onu anlamadım. çünkü bizim yumoşlardan 3.güne sadece 2tane kalmıştı onlarda 5H ve 7H idi(( şimdi iki soru var karşımda, şubatta mı haziran damı?
Mayıs sonunda kız kardeşimin düğünü var, ve 10 saat uzaklıkta farklı bir şehirde, acaba düğün telaşı geçtikten sonra mı denesek diyorumm.. bi yandan da hemen istiyorum...
Canımm hoş geldiiinnnnnninşalllaaahhh en kısa zamandaaaa hayırlısıyla güzel haberler verirsin bizlereee sorun ne tatlım sizde?
Yeter'cim, genetik testin microya nasıl bir faydası var biliyor musun?
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
iyi kuzumm sen nasılsın? tek ben varım sanırım
iyiyim canım yeğenim var kucağımda size yazmaya çalışıyorym:82::80::81::80::79:
oh ne güzel kokla sev işte bizde iş yerinde zaman dolduruyoz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?