Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

derincim dualarımız seninle umarım herşey çok çok güzel olur...

figero canım ne güzel umarım hep böyle yi haberler verirsin. ben de cumartesi gideceğim bebeişi görmeye ama bu vajinal akıntım çok fazla.. doktor normal dedi ama kafama takıyorum...

Canımmmmm saol bebeğimm yaaaadualarıonızaa çoook ihtiyacım varrrrrtatlım takma kafana görümcemde de ooldu o akıntılar maşallahı var bak mayısa doğumuuugit gör için rahatlayacaaakkkkkk

zeynepcim benimde vajinal akıntım var normal dedi ilk 12 hfta ilaç vermiyorum dedi sende rahat ol inşallah rabbim kucağımıza almayı nasipp eder drum saç boyasına izin vermiyor ama araştırdım çoğu dr sakıncası yok diyor 12 haftayı geçireyim bnakıcam çaresine

Canımm hoş geldiiinnnnnninşalllaaahhh en kısa zamandaaaa hayırlısıyla güzel haberler verirsin bizlereeesorun ne tatlım sizde?

Sarı saçlarıma vedaaa ettim dünnnnnnnnnnnnn

Derin'cim galiba bizde tutmama değil yeteri kadar bölünmeme sorun, yani genetik test burada ne işe yarayacak onu anlamadım. çünkü bizim yumoşlardan 3.güne sadece 2tane kalmıştı onlarda 5H ve 7H idi (( şimdi iki soru var karşımda, şubatta mı haziran damı?
Mayıs sonunda kız kardeşimin düğünü var, ve 10 saat uzaklıkta farklı bir şehirde, acaba düğün telaşı geçtikten sonra mı denesek diyorumm.. bi yandan da hemen istiyorum...

Bence hemen yaptır canım, Bende tüp bebekle hamile kaldım ve başıma seninkine benzer bi olay gelmisti. Kuzenimin temmuzda dügünü vardı bende dügün telası gecsin öyle dedim bekledim neyse dügünden geldik ben tedaviye öyle basladım ve benim tranferimin oldugu gün yada 2-3 gün sonra yeni evlenen kuzenimin hamile oldugunu duydum, cok üzülmüştüm, kafamdan kaynar sular döküldü. Belkide ilk tedavimin tutmama sebebi odur keske dedim dügünden önce yaptırsaydım, pişman olmustum. Seninde buna benzer bi olay yaşamanı istemem. bunları yaşayan bilir arkadasım başkası anlamaz seni.... Herşey bi yana bu tedavi ertelemeye gelmiyo üzerine düseceksin bahanelere yer yok. İkinci tedavimi 3 ay sonra yaptırdım ve tuttu.

merhaba arkadaşlar pazartesi dondurulmuşlarla transferim var dualarınız bekliyorum bu 4. denemem olacak inş. bu defa hayırlısıyla yüzümüz gülecek.Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sagol fıgarocum napım beklemedeyım su cıv cıvlerım bır cıksaydı beklemek zor hayatım senı gulduren rabbım bızıde guldursun bebeyın nasıl ıyımı

Canımm hoş geldiiinnnnnninşalllaaahhh en kısa zamandaaaa hayırlısıyla güzel haberler verirsin bizlereeesorun ne tatlım sizde?

hoşbulduk derincim ..bizim sorun eşimin sperm hareketliliği ileri hızlı %11 çıktı sayıda problem yok ama hamilelik için bu kerataların hızlı koşması lazımmış:)
inşallah arka arkaya hamile haberleri duyarızda biz yeni başlayanlara dopink olur..Allahım herkesin gönlüne göre tek ikiz üçüz versin...aminnn

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Yeter'cim, genetik testin microya nasıl bir faydası var biliyor musun?

canım mikroya bir faydası yok ama eğer genetik bir sorun varsa tüp bebek bile çare değildir
kızlar bunları yeğenim gönderiyor:84::85::87:

iyi kuzumm sen nasılsın? tek ben varım sanırım

iyiyim canım yeğenim var kucağımda size yazmaya çalışıyorym :82::80::81::80::79:bunlarda yeğenimin

Son düzenleme:
oh ne güzel kokla sev işte bizde iş yerinde zaman dolduruyoz :)

canım hiç bir fırsatı kaçırmıyorum
size yazacağımda izin vermiyor
YADA KIŞLAYA (buradaki kızlar sz oluyorsunuz )GÜLEN ADAM GÖNDEYECEM diyor
sonrada yokardaki gibi saçma sapan şeyler gönderiyor
ama o ne yapsa çok tatlı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…