Sagol fıgarocum napım beklemedeyım su cıv cıvlerım bır cıksaydı beklemek zor hayatım senı gulduren rabbım bızıde guldursun bebeyın nasıl ıyımı
kızzz yeeeterım sesın nıye cıkmıyo beebeem nasılsın
Takma ya inşallah kanda çıkar benimde 7.günüm bende yaptım çıkmadıbugün 10. günümdü idrar testi yaptım büyük bir hevesle ama sonuç negatif cumartesi kan testim var bakalım sonuç ne olacak.
günaydın kızlar nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür
banu canım leke inşallah tutunma kanamasıdır benimde transferin 6ve 7. günü olmuştu
derin canım ben ve bebişim iyi bugün kontrolümüz vardı drum gayet iyi dedi bazı tetkiklerim eksikti onu yaptırdık inşallah onlarda normal çıkar sen nasılsın yumoşlar büyüyor mu opu nezaman canım?:79:
toana canım sen nasılsın nasıl gidiyor kuluçka dönemin ben bu bekleme aşamasına kuluçka dönemi diyorum inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur canım :79::79:
yeter senden ne haber canım?:81:
gökkuşagım,baby,crafty,tlvyz,zambak zeynep herzaman seninle ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız?:79:
minik kuş canım inşallah embriyolar güzelce gelişmiştir bugün transfer haberini alırız inşallah
öznur canım idrar testine güven me inşallah 12. gün kanda pozitif sonuç alırsın :79:
canım hiç bir fırsatı kaçırmıyorum
size yazacağımda izin vermiyor
YADA KIŞLAYA (buradaki kızlar sz oluyorsunuz)GÜLEN ADAM GÖNDEYECEM diyor
sonrada yokardaki gibi saçma sapan şeyler gönderiyor
ama o ne yapsa çok tatlı
inşallahhh rabbimmm ondann daha tatlıları sanada nasip etsin canım
merhaba arkadaşlar pazartesi dondurulmuşlarla transferim var dualarınız bekliyorum bu 4. denemem olacak inş. bu defa hayırlısıyla yüzümüz gülecek.Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin Allah hepimizin yardımcısı olsun.
herkeze mrblar ..günaydınlar..
bu uğraş sürecinde allahım kimsenin umudunu boşa çıkarmasın..bende 2 defa aşılama sonrası (1 yılgeçti) tüp bebek dediler. devlet karşılayacağı içn rapor çıkartma aşamasındayım.pazartesi onları vereceğim.bu ay tüp bebek deneyimlerimle ,sizin inşallah olumlu sonuçlarınızla burdayımm..
hepinize sevgilerrr...
Canım arkadasım ınsallah bu 4 .denemende bebısın sana gelır tatlım kac yasındasın bır mahsuru yoksa rabbım bu defa yuzunu guldursun ınsallah benımde 3. Denemem bugun 4 gunum allahım hepımızın yardımcısı olsun
İnşallah sana tutunurlar ve hamiş kalırsın.benimde haftaya olcak hepimiz hamile kalırız umarım
Kızlar yarın kan vericem bakalım ne çıkacak yarın 8.gün varsa muhakkak çıkar dimi?
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar bende tüp bebek yaptırdım ikinci denemde tuttu şuan 11 haftalık hamileyim ve kısmet olursa bir oğluşum olacak bebişlerim iki tane idi ama 3 haftalık iken kanama geçirdim bir tanesi gitti rabbime şükürler olsun ki birini bana bağışladı inşallah doğduğu günüde görürüm hayırlısıyla. rabbim isteyen herkesciklere annelik duygusunu tattırsın inşallah...
günaydın arkadaşlar.. Dün doktorum ikisinide dondurmaya karar verdi progesteronum istedikleri düzeyden yüksek çıkmış. Ilaçlarım kesildi.. Bu gün de çağırdılar.. Bakalım bizi neler bekliyor.. 3. Gün kaç hücreli olmaları gerekiyor ben 8 olarak biliyorum .. Benimkiler biri 7 diğeri 6 hücreli imiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?