Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canım arkadasım ınsallah bu 4 .denemende bebısın sana gelır tatlım kac yasındasın bır mahsuru yoksa rabbım bu defa yuzunu guldursun ınsallah benımde 3. Denemem bugun 4 gunum allahım hepımızın yardımcısı olsun

Sagol fıgarocum napım beklemedeyım su cıv cıvlerım bır cıksaydı beklemek zor hayatım senı gulduren rabbım bızıde guldursun bebeyın nasıl ıyımı

amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin kucağı boş kalmasın bebegim iyiymiş canım bugün kontrolümüz vardı çok şükür rabbime bir sıkıntımız yok inşallah rabbim sanada kısmet eder bu sefer bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar :81:

bugün 10. günümdü idrar testi yaptım büyük bir hevesle ama sonuç negatif cumartesi kan testim var bakalım sonuç ne olacak.
Takma ya inşallah kanda çıkar benimde 7.günüm bende yaptım çıkmadı

İnşallah canım öyledir dua ediyorum habire tuvalete gidip balıyorum kafayı yiycem valla...

inşallahhh rabbimmm ondann daha tatlıları sanada nasip etsin canım

inşallahhh rabbimmm ondann daha tatlıları sanada nasip etsin canım

aminnnnnnnnnn canım aminnnnnnnn
ben ona aşığım acaba birde kendimin olsa düşünemiyorum yaaaaaa

Son düzenleme:

İnşallah sana tutunurlar ve hamiş kalırsın.benimde haftaya olcak hepimiz hamile kalırız umarım

Segul canım hoşgeldin,umarım ilk ve son denemn olur.bende ilk kez deniyorum bakalım haftaya bitiyo benim her şey kısmetse tedavim.umarım hamiş kalırım dualarını eksik etme

inş. cnm sağol 30 yaşındayım Rabbim sanada banada tüm çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlısını nasip etsin inş. senin transferin olduda bu gün 4. günün mü anlayamadım tam.

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar bende tüp bebek yaptırdım ikinci denemde tuttu şuan 11 haftalık hamileyim ve kısmet olursa bir oğluşum olacak bebişlerim iki tane idi ama 3 haftalık iken kanama geçirdim bir tanesi gitti rabbime şükürler olsun ki birini bana bağışladı inşallah doğduğu günüde görürüm hayırlısıyla. rabbim isteyen herkesciklere annelik duygusunu tattırsın inşallah...

AMİNNNNNNNNNN CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
RABBİM SAÜLICAKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN SANDA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın arkadaşlar.. dün doktorum ikisinide dondurmaya karar verdi progesteronum istedikleri düzeyden yüksek çıkmış. ilaçlarım kesildi.. bu gün de çağırdılar.. bakalım bizi neler bekliyor.. 3. gün kaç hücreli olmaları gerekiyor ben 8 olarak biliyorum .. benimkiler biri 7 diğeri 6 hücreli imiş...

canım hatırlısı
hücreye takılma kalitesi önemli olan

günaydın kızlar hayırlı cumalar allah hepimizin dualarını kabul etsin kızlar yeni birşey öğrendim sizinle paylaşmak istedim :

) Evladı olmayanlar, 4 Cuma üstüste (herbirinde 1000 defa) “Yâ Evvel” ism-i şerifini okuyarak dua ederlerse Allah'ın izniyle dileklerine kavuşurlar diyordu bir sayfada aynen kopyaladım hadi bu cuma başlayın kızlar hayırlısı ile olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…