Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sadece bukadarımı dua canım
birde cuma günü içindemi cuma saatindemi

tamam bak bebişim
allah razı olsun

canım baktım sadece bu kadar yazıyor allah senden de razı olsun canım birde şunu biliyorum ben tedaviye başlamadan yapmıştımÇocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

Segul canım hoşgeldin,umarım ilk ve son denemn olur.bende ilk kez deniyorum bakalım haftaya bitiyo benim her şey kısmetse tedavim.umarım hamiş kalırım dualarını eksik etme

hoşbulduk canım...inşallah allahım senide bizleride güldürür ...tedavin iyi geçmiştir umarım ne aşamadasın ...kesinlikle dualarım hepimize ...birbirimiz için..hayırlı haberlerini bekliyorum..

paylaşımın için sağol figerocum ...herşey dua üstüne ...bu cuma başlayanlardanım...

KIZLAR
tüp bebekten önce progesterona baktıran var mı hiç aranızda?
benim 8.8 çıktı
düşük
canım sıkıldı biraz

KIZLAR
benim 8.8 çıktı
düşük
canım sıkıldı biraz

hiç bir bilgim yok ama canım bu adetin 2.3. günü yapılan hormon tahlilindemi çıkıyor..ben yaptırmadım daha da..normalde kaç olması lazım..

canım bir arkadaşım yazıp vermişti bende yapacağım allah izin verirse

kızlar
Benim 8.8 çıktı
düşük
canım sıkıldı biraz

canım bize bakıldı ama sorun yoktu bizim merkezde sonuçları bize vermiyorlar dosyaya koyuyorlar

KIZLAR
benim 8.8 çıktı
düşük
canım sıkıldı biraz

benimde daha yeni çarşamba günü bakıldı progesteron 0,78 çıktı E2(ESTRADİOL) DA1566 çıktı doktorum iyi oldfuğunu söyledi ve pazartesi transfer olacak inş. 2 ay öncede yapılmıştı aynı tahliller progesteron 3.94 E2 DE1710 çıkmıştı ve doktorum tedaviyi iptal etmişti.

Hayırlıı cumalarrr kızlllaarrrrr

Yarın opum var sabah 9 daa gidicem yumoşlar toplencekkkk işallhh hayırlısıylaaadualarınıza talibimmmRabbim cümlemizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallahhhhhhh

figarom canim ya evveli cektim de 4cuma ALLAHIM KABUL EDERSE INSALLAH AMA ORUCU YAPMADIM INSALLAH BU SON OLURDA YAPMAMA GEREK KALMAZ AMA OLMAZSA YAPARIM TATLIM BENIM SAGOL

Derınım hayırlı cumalar olsun canım ınsallah en kalıtelı bır sekılde cıkar yumoslar ve bebıslerın gelır sana dualarımız senınle canımbenım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…