günaydın kızlar hayırlı cumalar allah hepimizin dualarını kabul etsin kızlar yeni birşey öğrendim sizinle paylaşmak istedim :
) evladı olmayanlar, 4 cuma üstüste (herbirinde 1000 defa) “yâ evvel” ism-i şerifini okuyarak dua ederlerse allah'ın izniyle dileklerine kavuşurlar diyordu bir sayfada aynen kopyaladım hadi bu cuma başlayın kızlar hayırlısı ile olur inşallah
sadece bukadarımı dua canım
birde cuma günü içindemi cuma saatindemi
canım sadece bu kadar yazıyordu ama tekrar bakayım herhalde cuma namazına kadar olan süreye kadardır
tamam bak bebişim
allah razı olsun
Segul canım hoşgeldin,umarım ilk ve son denemn olur.bende ilk kez deniyorum bakalım haftaya bitiyo benim her şey kısmetse tedavim.umarım hamiş kalırım dualarını eksik etme
günaydın kızlar hayırlı cumalar allah hepimizin dualarını kabul etsin kızlar yeni birşey öğrendim sizinle paylaşmak istedim :
) Evladı olmayanlar, 4 Cuma üstüste (herbirinde 1000 defa) “Yâ Evvel” ism-i şerifini okuyarak dua ederlerse Allah'ın izniyle dileklerine kavuşurlar diyordu bir sayfada aynen kopyaladım hadi bu cuma başlayın kızlar hayırlısı ile olur inşallah
KIZLAR
tüp bebekten önce progesterona baktıran var mı hiç aranızda?
benim 8.8 çıktı
düşük
canım sıkıldı biraz
canım bir arkadaşım yazıp vermişti bende yapacağım allah izin verirsecanım baktım sadece bu kadar yazıyor allah senden de razı olsun canım birde şunu biliyorum ben tedaviye başlamadan yapmıştımçocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "yâ musavvir, ya bari, ya halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
kızlar
Benim 8.8 çıktı
düşük
canım sıkıldı biraz
canım 8. gün erken değilmi 10, günü bekleseydin keşke
Ne biliyim ya verdim iyi kötü varsa çıkar heralde kalbim heryerim atıyor[/QUOT
Çıkar çıkarda cnm sonrada bu seferde 2 ye katlanacak mı onun stresi olurhayırlı haberlerle gelirsin inşş cnm
KIZLAR
benim 8.8 çıktı
düşük
canım sıkıldı biraz
Kızlar sonucumu aldım ne yazıkki negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?