benimde daha yeni çarşamba günü bakıldı progesteron 0,78 çıktı E2(ESTRADİOL) DA1566 çıktı doktorum iyi oldfuğunu söyledi ve pazartesi transfer olacak inş. 2 ay öncede yapılmıştı aynı tahliller progesteron 3.94 E2 DE1710 çıkmıştı ve doktorum tedaviyi iptal etmişti.
Hayırlıı cumalarrr kızlllaarrrrr
Yarın opum var sabah 9 daa gidicem yumoşlar toplencekkkk işallhh hayırlısıylaaadualarınıza talibimmm Rabbim cümlemizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallahhhhhhh
Kızlar sonucumu aldım ne yazıkki negatif
figarom canim ya evveli cektim de 4cuma ALLAHIM KABUL EDERSE INSALLAH AMA ORUCU YAPMADIM INSALLAH BU SON OLURDA YAPMAMA GEREK KALMAZ AMA OLMAZSA YAPARIM TATLIM BENIM SAGOL
inş. hepimiz güzel haberleri paylaşırız burdan seninde mi dondurulmuşlarla olacak kaçıncı denemn ve hangi gün olaak
Yarın opum var sabah 9 daa gidicem yumoşlar toplencekkkk işallhh hayırlısıylaaadualarınıza talibimmm Rabbim cümlemizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallahhhhhhh
hoşbulduk canım...inşallah allahım senide bizleride güldürür ...tedavin iyi geçmiştir umarım ne aşamadasın ...kesinlikle dualarım hepimize ...birbirimiz için..hayırlı haberlerini bekliyorum..
banu canım senin kaçıncı gün embriyosu ve kaç çıktı benim 2. gün transferiydi 8. gün 6.5 çıkmıştı düşün. çok düşüktü. lütfen umudunu kaybetme
canım ben şu an iğne vurunuyom hergün.haftaya toplanacak yumoşlar bakalım.bende ilk kez denediğim için forumdan bilgileniyorum.şimdilik bi problem yok,sanada kolay gelsin
8.gün bugün çıkar dedim muhakkak ama çıkmadı çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkkkkkkBANU !!!!
bu kadar erken neden sonuca baktın ki sen
stresten tutunacak bebek tutunmayacak !
AŞKOLSUN
Herkes iyi kötü çıkar dedi 2 çıktı sonuçBanucum cok erken yaptırdın hayatım bence bekleseydın bıraz daha ama hayırlısı tabıı:80:
Benim zaten 8.gündü ama çıkmadı artık hayırlısıcanım çok erken daha hcg kanda 7. 8. gün yüksrlmeye başlıyor ve çok çabuk katlanıyor hayırlısı olsun ama umudunu kaybetme bekle en erken 10. gün yap sadece çoğul gebelikte erken yüksek çıkıyor
banu canım senin kaçıncı gün embriyosu ve kaç çıktı benim 2. gün transferiydi 8. gün 6.5 çıkmıştı düşün. çok düşüktü. lütfen umudunu kaybetme
8.gün bugün çıkar dedim muhakkak ama çıkmadı çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkkkkkk
herkes iyi kötü çıkar dedi 2 çıktı sonuç
benim zaten 8.gündü ama çıkmadı artık hayırlısı
canım benim 3.gün embriyosuydu 8.gün 2 çıktı yani pek umut yok 11.güne
banuuuuuKızlar sonucumu aldım ne yazıkki negatif
Bende canımmmmm bende nasıl üzgünüm sorma eşimde yolda ona nasıl söyliycem biliyorsun babasını kaybetti.canım çok üzüldüm yaaaaaaa
rabbim yardımcın olsunn
rahat olllll tamammıı
dualarımız seninleee
banuuuuu
kuzumm bidaha yapma 12.günü bekle
kendinide negatif diye koşullandırma
bende canımmmmm bende nasıl üzgünüm sorma eşimde yolda ona nasıl söyliycem biliyorsun babasını kaybetti.
Pazartesi yaptırıcam ama çıkıcanı sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?