Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

E2 ye göre karar veriyor sanırım değil mi

allah yardımcın olsun canım lütfen stres yapma sakin ol sen ne kadar sakin olursan herşey o kadar güzel geçer kendini kasma kasarsan çok ağrın olur bol bol dua et dualarım seninle yarın herşey çok güzel olacak iyi haberlerini bekliyorum:81:

figarom canim ya evveli cektim de 4cuma ALLAHIM KABUL EDERSE INSALLAH AMA ORUCU YAPMADIM INSALLAH BU SON OLURDA YAPMAMA GEREK KALMAZ AMA OLMAZSA YAPARIM TATLIM BENIM SAGOL

canım allah kabul etsin inşallah bebeğin seninledir seni sıkı sıkı tutsun inşallah

banu canım senin kaçıncı gün embriyosu ve kaç çıktı benim 2. gün transferiydi 8. gün 6.5 çıkmıştı düşün. çok düşüktü. lütfen umudunu kaybetme

inş. hepimiz güzel haberleri paylaşırız burdan seninde mi dondurulmuşlarla olacak kaçıncı denemn ve hangi gün olaak

hayır canım benim ilk tüpbebek denemem zaten haftaya pazartesi yada salı toplancak yumoşlarım şimdi hergün iğne vurunuyorum bitsin istiyorum artık.inşaallah son tedavimiz olur

hadi bakalım canım, umarım sağlıkl yumoşalrın vardır ve sana sıkı sıkı tutnurlar.2 hafta sonrada hamiş haberlerini alırız.

hoşbulduk canım...inşallah allahım senide bizleride güldürür ...tedavin iyi geçmiştir umarım ne aşamadasın ...kesinlikle dualarım hepimize ...birbirimiz için..hayırlı haberlerini bekliyorum..

canım ben şu an iğne vurunuyom hergün.haftaya toplanacak yumoşlar bakalım.bende ilk kez denediğim için forumdan bilgileniyorum.şimdilik bi problem yok,sanada kolay gelsin

banu canım senin kaçıncı gün embriyosu ve kaç çıktı benim 2. gün transferiydi 8. gün 6.5 çıkmıştı düşün. çok düşüktü. lütfen umudunu kaybetme

canım bişey sorcam transferden kaç gün sonra bakılıyo kanda gebelik? senin tedavi bitmiş sanırım,uamrım şimdi hamileliğin tadını çıkarıyorsundur.benimde haftaya toplanacak yumoşlarım ondan sonra kaç gün bekiycem transfer çin bilmiyorum.ama şubatın ikinci haftası belli olur sanırım herşey öyle değilmi?

sana şimdiden şans diliyorum umarım yumoşlarda sağlıklı bir şekilde toplanır..bölünür...sonra çarpılır:) ..
bebişin olur onuda sen dünyaya çıkartma yaparsın hayatın dört işlemi tamamlanır canım..
hayırlı haberlerle gelirsin yarına inşallah..dualarımız seninle

canım ben şu an iğne vurunuyom hergün.haftaya toplanacak yumoşlar bakalım.bende ilk kez denediğim için forumdan bilgileniyorum.şimdilik bi problem yok,sanada kolay gelsin

anladım canım inşallah yumoşların istediğin büyüklüğe ulaşır..ve istenilen kalitede olur ..sayıda önemli heralde bende formdan öğrendim...ve daha çok şey öğreneceğim eminim...problem olmamasına sevindim sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum...tabikide ümitle..

BANU !!!!
bu kadar erken neden sonuca baktın ki sen
stresten tutunacak bebek tutunmayacak !
AŞKOLSUN
8.gün bugün çıkar dedim muhakkak ama çıkmadı çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkkkkkk
Banucum cok erken yaptırdın hayatım bence bekleseydın bıraz daha ama hayırlısı tabıı:80:
Herkes iyi kötü çıkar dedi 2 çıktı sonuç
canım çok erken daha hcg kanda 7. 8. gün yüksrlmeye başlıyor ve çok çabuk katlanıyor hayırlısı olsun ama umudunu kaybetme bekle en erken 10. gün yap sadece çoğul gebelikte erken yüksek çıkıyor
Benim zaten 8.gündü ama çıkmadı artık hayırlısı

Canım benim 3.gün embriyosuydu 8.gün 2 çıktı yani pek umut yok 11.güne

canım çok üzüldüm yaaaaaaa

rabbim yardımcın olsunn
rahat olllll tamammıı
dualarımız seninleee

Kızlar sonucumu aldım ne yazıkki negatif
banuuuuu

kuzumm bidaha yapma 12.günü bekle

kendinide negatif diye koşullandırma

canım çok üzüldüm yaaaaaaa
Bende canımmmmm bende nasıl üzgünüm sorma eşimde yolda ona nasıl söyliycem biliyorsun babasını kaybetti.
rabbim yardımcın olsunn
rahat olllll tamammıı
dualarımız seninleee

banuuuuu

kuzumm bidaha yapma 12.günü bekle

kendinide negatif diye koşullandırma

Pazartesi yaptırıcam ama çıkıcanı sanmıyorum.

bende canımmmmm bende nasıl üzgünüm sorma eşimde yolda ona nasıl söyliycem biliyorsun babasını kaybetti.

Pazartesi yaptırıcam ama çıkıcanı sanmıyorum.

canım lütfen üzme kendini
ama erken yaptımışsın

slm canım baya oldu ben gırmeyelı pc bozuktu..sen opuya kadar gelmıssın bıle ınsallh hersey yolundadrır kasma kendını rahat ol ınsallh senın ıcın son olur bebgıne kavusursun Allah yardımcın olsun rabbım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallh...bızde 13. haftamıza gırdık teyzesı hepımız ıcın hayırlı seler olur ınsallh cok opuyorum Allaha emanet ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…