12. gün kan testim negatiffff malesef.
12. Gün kan testim negatiffff malesef.
çok üzüldüm canım yaa12. gün kan testim negatiffff malesef.
hadi bakalım kalite dölensin ler inşşşşşşşşşşşşCanlarrımmm merhabaaaa
yumoşlar toplandı 9 taneeİnşallah sağlıkla döllenirlerdeee Hakkımızda hayırlısı canlarıımmm hepinizii öpüyorummmmm
hayılı olsun tedavin (uzun protokol sanırım)
lukrin kulanırken adet olcaksın adetliykende kesmeden lukrini 2.3 gün dr gideceksin sana ne zaman başman erektiğin sana dr söyleyecek ve dozunu ayarlayacak
teşekkür ederim canım....evet uzun protokol ....aslında beni takip eden dr tedavime başladı ben başka şehirde olduğum için tüp bebek merkezinden çatlama iğnesi olunca bize söyle dediler ....bende aşılama gibi düşünüyorum adetin 3 günü menegon ve 7 gün sonra çatlama iğnesi gibi düşünüyorum doğrumu acaba ...başka şehirdeyim ist gidicem transfer için transfere kadar kaç gün geçiyo onu merak ettim
teşekkürlerrrrcanım adetin 21 günü lukrin kulanırsın sonra adet olup merkeze gideceksin vajinal muyeneden sonra kulancağın ilacaın dozo ayarlanır bu adetin 2. 3 günü gibi olur
ortalama 12 ila 15 gün arasında menegon kulanırsın (bu gün sayısı kişiden kişiye değişir)bu arada düzenl kntrolle yumurtayın çapına bakılır ve yeterli seviyey gelice çatlatma iğen yapılır
Canlarrımmm merhabaaaa
yumoşlar toplandı 9 taneeİnşallah sağlıkla döllenirlerdeee Hakkımızda hayırlısı canlarıımmm hepinizii öpüyorummmmm
canlarrımmm merhabaaaa
Yumoşlar toplandı 9 taneeinşallah sağlıkla döllenirlerdeee hakkımızda hayırlısı canlarıımmm hepinizii öpüyorummmmm
derin2 sen daha öncede denemişmiydin.........karşılaşmıymıydık başka topikte.........?????????????????
yetercim iyi geceler,sana bir şey sormak istiyorum tecrübelerine dayanarak cevap verirsen sevinirim.Benim 3,5 ay önce negatifle sonuçlanan bir tüp bebek denemem oldu,o zamandan beri doğal yolla adetim zamanında gelmiyor.10-15 gün geciktiğinde gebelik testi yapıp adet söktürücü ilaç kullanıyorum.Senin başına hiç böyle bir gecikme gelmiş miydi? Bir de 2.deneme için ne kadar beklemek ideal? Seni online yakalamışken sorayım dedim :18:şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?