canım ben hiç böyle bir şey yaşamdım yani tedaviden sonra adet düzensnliği
2. dene için 3 ay yeterli bir süre
inşş tedaviye gerek kalmadan bebşin gelir
Canlarrımmm merhabaaaa
yumoşlar toplandı 9 taneeİnşallah sağlıkla döllenirlerdeee Hakkımızda hayırlısı canlarıımmm hepinizii öpüyorummmmm
Bakalım pazartesi tekrarlıycam ama kayınpederin duasından sonra negatifse orda çok fena olurum çünkü.canım lütfen üzme kendini
ama erken yaptımışsın
Eve gelince söyledim dayanamadımeşinin yaptırdıgından haberi yoksa söyleme bekle 12.gün yaptırınca söylersinn
Canım kısmet bu işler bende 8. gün baktırdım negatif herkes erken diyo ama benimde hiç ümidim yok sakın çok ağlayıp yıpratma hiç birşey değişmiyor.12. gün kan testim negatiffff malesef.
İnşallah güzel güzel döllenip karnında bebeğe dönsünler.........Canlarrımmm merhabaaaa
yumoşlar toplandı 9 taneeİnşallah sağlıkla döllenirlerdeee Hakkımızda hayırlısı canlarıımmm hepinizii öpüyorummmmm
Toanacım inşallah sendende iyi haberler gelir.Kendi belirti arama bırak relaks ol kasık ağrısı iyidir diyolar kardeşiminde çok ağrıdı tuttu.İnşallah kuşum seninkide tutsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnesracim daha fest gunum ayin 1 nde canim bakalim hayirlisi ama iki gunden beri karnim agriyo ve goguslerim gergin agriyo nedendir bilemiyorum sen nasilsin tatlim senden ne haber
gunaydin kizlaarrrkimse yokmu ne huhu uyanin artikimmmm
günaydın kızlarrrrrrrr??? hepinize iyi pazarlar....
canım benim hg ne oldu uzun zaman yoktum düşüklemi sonuçlandı????çok merak ettim seni özelden mesaj yazmıştım bende raporumu çıkartım adetimi bekliyorum ama bugun 33 günüm halen belirti yokslm arkadaşlar ben adetımı beklıyorum
çok üzüldüm canım yaa
hadi bakalım kalite dölensin ler inşşşşşşşşşşşş
derincim gozun aydin umarim hepisi kalitelilerdir opuyorum canim kib
derincim geçmiş olsun canım ayrıcada hayırlısı olsun inşallah en sağlıklı bir şekilde ve kalitede döllenirler rabbim hayırlısını nasip etsin
hadibakalım hayırlı olsunnn
derin2 sen daha öncede denemişmiydin.........karşılaşmıymıydık başka topikte.........????????????????? geçmiş olsun güzel sonuç alırsın inş..
canım çok sevindim inşallah yumoşlar sağlıklı döllenir sonunda da sana bebiş olurlar dualarım seninle canım...
Canlarrımmm merhabaaaa
inşallah cnm ama hala normale dönememem yüzünden hazır değilim gibi hissediyorum.sizi devamlı takip ediyorum ama pek katılamıyorum,biraz kafamı dağıtmak istiyorum galiba.sen iyi misin?beklemedesin diye hatırlıyorum???
yetercim hayrola eşinin nesi var tabiki herşeyin başı sağlık. Benim bu konuda derdim çok. Rabbim şifa versin hep,mzie
canım aslında bizdemart gibi başlayalım diyorduk ama eşimde bazı sorunlar çıktı ve bizi korkutu şimdi mr çek,lecek
önce eşinin iyi olduğunu öğrenmek istiyorum tedavi sonra
çok geçmiş olsun,önemli olan eşinin ve senin sağlığın.siz iyi olduktan sonra rabbimin izniyle bebiş ummadığın anda gelir
canım prolakttin hormonu çokkkk yüksek çıktı
bende dr gittim sonuçlarla dr da beyinin arka kısmında kistler var onalr büyümüş olabilir dedi hormonlar o yüzden yükselmiş olabilir dedi
bende rica ettim sağolsun oda redetmedi(bizim burada dr lar pek hastanın söylediklerini önemsemezler )mr istedi birde kan talilerini yenileyelim dedi
cuma gün mr çekilecek
inşşşşşş sorun çıkmaz yaaaaaaaaa
ben mersin ilçedeyimyeterciğim.. çoook geçmiş olsun.. önce sağlık.. sen nerede yaşıyorsun.. umarım zararsız basıt hipofiz bezi kistleridir.
canım unutma burayı arasırakızlar bu ara biraz ara vereceğim... önce adet olmayı bekliyoruz.. ondan sonra eğer istedikleri hale gelirsem dondurulmuşlarla transfer olacak o zaman görüşürüz tabii ara ara girip size gelişmeleri aktaracağım.. mesela yarın arı sütü ve polene başlıyoruz umarım ilaçları etkilemezler.. sonuçları hep beraber göreceğiz.. hamiş olunca özellikle arı sütü düşüğü engelliyormuş bilgilerinize.. bu arada coraspin ve elevite devam.. ananasada..hadi bakalım hayırlısı...
sagol banum benim insallah tutsun sende moralini bozma ok herseyin hayirlisi tatlim biz bu yolda deneyerek birseyler kazanicaz insallah kader arkadasim napalim saglik olsun rabbim buyuk,senin ilk denemenmiydi canim sormusmuydum daha once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?