Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeterim gecmis olsun TABIKI ONCE SENIN VE ESININ SAGLIGI ONEMLI TATLIM ALLAH KORKTUGUMUZA HIC BIRIMIZI UGRATMASINN INSALLAH ACIL SIFALIK DILIYORUM

nursin canım sen adet gördunmu ben görmedim daha 34 günüm bugun düşükten sonra

düşük yapmadın yani inşallah düzelir herşey yolunda girer canım

düşük yapmadın yani inşallah düzelir herşey yolunda girer canım

Testti tekrarlamadan adet oldum bıtınce kontrole gıttım keseye benzer bışey goruldu adet olmayı beklıyorum gıtmezsse kurtaj olucam canım bı suru zaman gırrcek araya uzgunum ama napıyım hepsi allahtan boş gebelık gıbı oluyo sanırım benımkı bılmıyorumkı

ben raporumu çıkartım adetimi bekliyom 2 veya 3 günü tekrar başlıcaz ama adet gelmiyorrr:26::26::26:

allah sabır versin canım zor çok zor

adet gördunmu sen kaç gün???kanaman vardı galiba

Ocağın 1inde oldum adet hemde çok yogun bı şekılde temızlenmıştır bışey kalmamıştır dıodum ama kalmış işte bakalım ne zamn olcam adet boş gebelık belırtısı ne oluyo pek onuda bılmıyorum yanı kese ara kanama yapar demişti doktorum ara kanamda olmadı bakalım belirsiz bı durumdayım anlıyacağın

bende kanama 2 gün damla damla 3gün azar azar yoğun değildi korktum ben şimdi sen yoğun kanamada temizlenmediysen ben :26::26::26:

ben raporumu çıkartım adetimi bekliyom 2 veya 3 günü tekrar başlıcaz ama adet gelmiyorrr:26::26::26:

2.raporumu çıkardın nerde yaptırıyosun donmuş kalmamışmıydı senın öncekı kaçıncı gun embrıyosuydu 5.gunu dene bence bu sefer benım donmuşları ole yapcaklar yaşarlarsa tabı

canım benim ben sskda yaptırdım dondurulmuşlarım yok 7 tane yumurtam toplanmıştı 2 tane 1 kalite transfer edildi kalanı dondurulma durumları yoktu yani sil başta olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…