Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım benim ben sskda yaptırdım dondurulmuşlarım yok 7 tane yumurtam toplanmıştı 2 tane 1 kalite transfer edildi kalanı dondurulma durumları yoktu yani sil başta olacak

Ben zeynep kamilden çıkardım raporu orda donduruyolar hayırlısı olsun bu inşallah son olur sorun neydı sızde yaşın kaçtı sakıncası yoksa tabi

ben doktorumle 2 kez göruştum muayene etmedi amaa ben ona dedimki doktor bey ben adet gördum oda dediki o tam adet değil ilaçları kes adet görecan parça şeklinde gelmesi gerek ...ilaçı kestim adettimde kesildi ne parça nede doğru dürüst adet gördum

ben inanki atlatamadım 2 deneme için az zamanım kaldı hiç harız değilim ne umudum var ne cesaretim kaldı ılk denememde çok umutluydum kalmadı ama inan gitmekte istemiyorum o haldeyım

inşallah.... madı guçde önemli canım bu arada bizim sebepsiz infetilite

ben inanki atlatamadım 2 deneme için az zamanım kaldı hiç harız değilim ne umudum var ne cesaretim kaldı ılk denememde çok umutluydum kalmadı ama inan gitmekte istemiyorum o haldeyım

Umudunu kaybetme bak yumurta sayında ıyı çıkıyo hersey guzel allhın ıznıyle olacak dıe duşun bu sefer ben çok sıktım kendımı hıç rahat olmadım yattım hep ıkıncıde raht olcam çıkacam gezıcem kafamdan çıkarcam inşallah o zamana gelebılırsem

çok zor çokkkkkk

Tabıkı onemlı raporlu yaptırdığımız halde bı suru para ıkıncı ınşallah olacak ama 5.gune beklemenı onerırım benle aynı gun transferı olan bı arkadaş ıkızlere hamıle şu an 5.gundu onun emrıyolar benım 3.gundu 1. kalıteydı ama olmadı işte

canım benim sskda boyle bir tatepte bulunabilirmisin bilgim yok o yuzden soruyorum mesela diyebilirmisin ben 5 günün embriyosu istiyorum??

canım benim sskda boyle bir tatepte bulunabilirmisin bilgim yok o yuzden soruyorum mesela diyebilirmisin ben 5 günün embriyosu istiyorum??

nıye dıyemıceksınkı 1.denemende tuttu ama yukselmedı 5. gunun sansı daha yuksek dıorlar sen hangı ssk da yaptırıyosun ben zeynep kamilde yaptırsam dıebılıdım dıe duşunuyorum

yok be canım zanetmiyomki oyle bir şansımız olamaz..... yumurtalar toplanıyor 2 sonra gel diyorlar bizim istedimiz gibi olsaherkes hamile kalırdı

Son düzenleme:
ya olan oldu zaten rapor çıktı birde çıkartırken soruyorlar burdamı yaptıracan?? ewet dedim dönuşu yok dondurulmuşlarım olsaydı... burdada donduruyorlar amaa kalan yumurtalarım kaliteli değildi demek

ya olan oldu zaten rapor çıktı birde çıkartırken soruyorlar burdamı yaptıracan?? ewet dedim dönuşu yok dondurulmuşlarım olsaydı... burdada donduruyorlar amaa kalan yumurtalarım kaliteli değildi demek

Hım sen dondurmadılar deyınce ben orda yok sandım hayırlısı artık inşallah bu sefer hersey guzel olur şu adetler bı gelsın bakalım benım belirti var ama duzen değişiyo bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…