Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım benim sskda boyle bir tatepte bulunabilirmisin bilgim yok o yuzden soruyorum mesela diyebilirmisin ben 5 günün embriyosu istiyorum??

bunun sgk ile ilgisi yok
bunu merkezinde dr konuşacaksın

nıye dıyemıceksınkı 1.denemende tuttu ama yukselmedı 5. Gunun sansı daha yuksek dıorlar sen hangı ssk da yaptırıyosun ben zeynep kamilde yaptırsam dıebılıdım dıe duşunuyorum

yok be canım zanetmiyomki oyle bir şansımız olamaz..... Yumurtalar toplanıyor 2 sonra gel diyorlar bizim istedimiz gibi olsaherkes hamile kalırdı

ya olan oldu zaten rapor çıktı birde çıkartırken soruyorlar burdamı yaptıracan?? Ewet dedim dönuşu yok dondurulmuşlarım olsaydı... Burdada donduruyorlar amaa kalan yumurtalarım kaliteli değildi demek
evet raopr verirken biraz zorluyorlar ama ne yapacaksın
ilaçlrın bir kısmını ve has ücretinin bir kısmını ödüyorlar

kılar 5. Gün embiryosu için siz has görüşürsünüz talebinizi söylersiniz eğerki yeterli sayıda ve kalitede embiryonuz varsa 5. Gün bekletlir eğer kaliteleri 2, kalite ve sayı azssa riske atmamak için 2 veya 3. Gün transferi yapılır

yeterim gecmis olsun tabıkı once senın ve esının saglıgı onemlı tatlım allah korktugumuza hıc bırımızı ugratmasınn ınsallah acıl sıfalık dılıyorum
sağol canım
yetercim hayırdır kendi derdimden hiç bakamadım neyin var canım...

benim değil canım eşimin mr çekilecek
inşş bir şey çıkmaz

slm arkadaşlar
bişey sorucam ebriyo kalitesi:6/2 ne dedmek
başarısız oldu zaten ama merak ettim adana başkentte yaptırmıştım

Günaydınn kızlarrrrrrr

kızlar bugün merkezden aradılar herşey yolundaa bugün transferin yok dedilerrryarın tekrar arıycaklarrrgeçenkinde cmt toplanıpp pzt transfer olmuştuuuuşimdii daha motive oldummmm Allah yardımcımız olsun

Yetercim eşine geçmişler olsun inşallah güsel haberler verirsin bize hemencikde tedavin start alırrr

banucum çok üzüldüümRabbim hakkında hayırlısını tez vakitte sağlıkla versinnn inşallah dualarım seninle

figerocum zeynebim dilekcimm minacımm herzaman seninlecim bebişler nasıl nasılsınız canlarımmm

dygcumm esracımm yeterim tupbabycimm toanam gökkuşağımmm banucum hepinizii sayamadığım tümm arkadaşlarımıda selamlaıyorummm

Topicimisiinn güzellikleri keyifler nasıllll

derıncıgım slm sana ve senı bekleyen bebısıne
kız bu seferdemı tek embrıo koyulacak
ay hade ınş son denemn olsun ınşşşşşşşş

derıncıgım slm sana ve senı bekleyen bebısıne
kız bu seferdemı tek embrıo koyulacak
ay hade ınş son denemn olsun ınşşşşşşşş

tek olcek kaliba canımm bakalımda hayırlısı artık sen nasıılsın bakalım neler yapıosunnn özlediiikkkk

sağol canım
inşşşşşş bir sorun yoktur
inşş

slm fıstıklaarr..
nasılsınızzz.
ben kaç günlerdir hiç yazamandım ama hep okudum yazdıklarınızı malum griptim ve yazacak hiç halim yoktu...
çok şükür biraz atlattım..
biz bebişimle iyiyiz en son cuma günü görmeye gittim onu ve gayet halinden memnundu kıpraşıyodu çook şükürler olsun...
sizler nasılsınız bakalım..
derincim inş en bu sefer herşey yolunda giderde pozitifi görürsün cnm benim...herşeyin hayırlısı ...
yeter kız sen ne yapıosun bugün yeğene gidecekmişin sanırım okudum...

iyilik kuzum ya
yeğene öğeye kadar bakıyorum sonra annesi geliyor

11.gün sonuç koca bir negatifffffffffffffffffffffffffffffff olmadı

canım çok üzüldüm,ama inanki bu durumu sen ne ilkisin nede son olacaksın,Allah ne zaman ol derse o zaman olacaktır demekki zamanı var,umarım bu tedavilere ihtiyaç kalmadan ummadığın anda güzel sonuçlar alırsın

canım demek hamişsin çok sevindim yaa?sizin yeni trasfer olmuştu demi?Allah tamamına erdirsin bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…