hayırlı geceler canım allaha emanet ol
canım benim sskda boyle bir tatepte bulunabilirmisin bilgim yok o yuzden soruyorum mesela diyebilirmisin ben 5 günün embriyosu istiyorum??
nıye dıyemıceksınkı 1.denemende tuttu ama yukselmedı 5. Gunun sansı daha yuksek dıorlar sen hangı ssk da yaptırıyosun ben zeynep kamilde yaptırsam dıebılıdım dıe duşunuyorum
yok be canım zanetmiyomki oyle bir şansımız olamaz..... Yumurtalar toplanıyor 2 sonra gel diyorlar bizim istedimiz gibi olsaherkes hamile kalırdı
evet raopr verirken biraz zorluyorlar ama ne yapacaksınya olan oldu zaten rapor çıktı birde çıkartırken soruyorlar burdamı yaptıracan?? Ewet dedim dönuşu yok dondurulmuşlarım olsaydı... Burdada donduruyorlar amaa kalan yumurtalarım kaliteli değildi demek
sağol canımyeterim gecmis olsun tabıkı once senın ve esının saglıgı onemlı tatlım allah korktugumuza hıc bırımızı ugratmasınn ınsallah acıl sıfalık dılıyorum
yetercim hayırdır kendi derdimden hiç bakamadım neyin var canım...
derıncıgım slm sana ve senı bekleyen bebısıne
kız bu seferdemı tek embrıo koyulacak
ay hade ınş son denemn olsun ınşşşşşşşş
11.gün sonuç koca bir negatifffffffffffffffffffffffffffffff olmadı
Günaydınn kızlarrrrrrr
kızlar bugün merkezden aradılar herşey yolundaa bugün transferin yok dedilerrryarın tekrar arıycaklarrr geçenkinde cmt toplanıpp pzt transfer olmuştuuuu şimdii daha motive oldummmm Allah yardımcımız olsun
Yetercim eşine geçmişler olsuninşallah güsel haberler verirsin bize hemencikde tedavin start alırrr
banucum çok üzüldüümRabbim hakkında hayırlısını tez vakitte sağlıkla versinnn inşallah dualarım seninle
figerocum zeynebim dilekcimm minacımm herzaman seninlecim bebişler nasıl nasılsınız canlarımmm
dygcumm esracımm yeterim tupbabycimm toanam gökkuşağımmm banucum hepinizii sayamadığım tümm arkadaşlarımıda selamlaıyorummm
Topicimisiinn güzellikleri keyifler nasıllll
slm fıstıklaarr..
nasılsınızzz.
ben kaç günlerdir hiç yazamandım ama hep okudum yazdıklarınızı malum griptim ve yazacak hiç halim yoktu...
çok şükür biraz atlattım..
biz bebişimle iyiyiz en son cuma günü görmeye gittim onu ve gayet halinden memnundu kıpraşıyodu çook şükürler olsun...
sizler nasılsınız bakalım..
derincim inş en bu sefer herşey yolunda giderde pozitifi görürsün cnm benim...herşeyin hayırlısı ...
yeter kız sen ne yapıosun bugün yeğene gidecekmişin sanırım okudum...
günaydın kızlar
canım demek hamişsin çok sevindim yaa?sizin yeni trasfer olmuştu demi?Allah tamamına erdirsin bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallahslm fıstıklaarr..
nasılsınızzz.
ben kaç günlerdir hiç yazamandım ama hep okudum yazdıklarınızı malum griptim ve yazacak hiç halim yoktu...
çok şükür biraz atlattım..
biz bebişimle iyiyiz en son cuma günü görmeye gittim onu ve gayet halinden memnundu kıpraşıyodu çook şükürler olsun...
sizler nasılsınız bakalım..
derincim inş en bu sefer herşey yolunda giderde pozitifi görürsün cnm benim...herşeyin hayırlısı ...
yeter kız sen ne yapıosun bugün yeğene gidecekmişin sanırım okudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?