Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeter cim nasılsın?eşinin tedavisinde inşallah en kısa zamanda olumlu sonuç alırsınız ve sizden güzel haberleri duyarız

sağol canım eşim yarık tekrar kan verecek
cuma günde mr çekilecek
inşş mr da bir sorun çıkmasın
dua ediyorum ne olur side dua edin

derincim iyi olmayı çalışıyorum allah senden razı olsun inşallah güzel haberler sevinçli haberler alırsın bu sefer

bunun sgk ile ilgisi yok
bunu merkezinde dr konuşacaksın
çok tşkler bilgilerin için çok degerli bir insansın çok geçmiş olsun umarım eşinizin testleri temiz çıkar sevinirsiniz çünkü hakediyorsunuz rabim korusun hastalık kötu birsey

çok tşkler bilgilerin için çok degerli bir insansın çok geçmiş olsun umarım eşinizin testleri temiz çıkar sevinirsiniz çünkü hakediyorsunuz rabim korusun hastalık kötu birsey

teşekür edrim
canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim sğl cnm çok teşekkür ederim inş sorunsuz ilerler..
inş en kısa zamanda sanada nsip etsin Allah..
amin canım inşşşşşşşşşşşşşşş
boyle bir talebim olabilirmi varsa bilgin ltfen yardımcı olun banada ltfennnn

canım elbette gittiğin merkezde dr la konuşacaksın ben 5. gün transferi istiyorum diyeceksin bak öyle arkadaşlar varki ısrar edip merkeden 2 embiryo transferi ble yaptıyorlar
eğerki yeterli derece embyon varsa kaliteside iyiyse
mutlaka 5. günü bekletip transferini yaparlar

yeter ben birsey sorcam ltfen cvplarsınıs sevinirim ssk dan 5 günün embriyosu??? oyle bir talebim olabilirmi????

son şansım benimde offffff kafayı yıtırmek yuzereyım çok zor allah yardımcımız olsun

bende yaş 36 geçenlerde 2 embriyo transfer edildi bu seferde ayni olacak amaa 5 günü embriyosu olsa bende umutlu olabilirdim 2 günü embriyosu tuttu ama düştu

son şansım benimde offffff kafayı yıtırmek yuzereyım çok zor allah yardımcımız olsun

bende yaş 36 geçenlerde 2 embriyo transfer edildi bu seferde ayni olacak amaa 5 günü embriyosu olsa bende umutlu olabilirdim 2 günü embriyosu tuttu ama düştu

kuzum kısmet
bende 35 yaşımdayım ama ben 40 yaşında anne olanları gördüm
YETERKİ RABBİM OL DESİN

selam
yardım kızlar en acilinden
elim kulağımda regl olacağım
ama fena ateş&grip geçiriorum
başlamazlar dimi bu ay bana

örb arkadaşlar benimde ilk denemem ve 5. gün emriyosu transfer edildi yarın testim var inşallah hamileyimdir dua edin lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…