yeter cim nasılsın?eşinin tedavisinde inşallah en kısa zamanda olumlu sonuç alırsınız ve sizden güzel haberleri duyarız
canım demek hamişsin çok sevindim yaa?sizin yeni trasfer olmuştu demi?Allah tamamına erdirsin bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
sağol canım eşim yarık tekrar kan verecek
cuma günde mr çekilecek
inşş mr da bir sorun çıkmasın
dua ediyorum ne olur side dua edin
arkasıda güzel gelsinslm cnm...evet hamileyim tatlım şükürler olsun..
Allah herkese nasip etsin inş..
benim transfer 2 aralıkta olmuştu cnm...
canım geçmiş olsun Allah şifa versin güzelim...
boyle bir talebim olabilirmi varsa bilgin ltfen yardımcı olun banada ltfennnnbunun sgk ile ilgisi yok
bunu merkezinde dr konuşacaksın
derincim iyi olmayı çalışıyorum allah senden razı olsun inşallah güzel haberler sevinçli haberler alırsın bu seferGünaydınn kızlarrrrrrr
kızlar bugün merkezden aradılar herşey yolundaa bugün transferin yok dedilerrryarın tekrar arıycaklarrr geçenkinde cmt toplanıpp pzt transfer olmuştuuuu şimdii daha motive oldummmm Allah yardımcımız olsun
Yetercim eşine geçmişler olsuninşallah güsel haberler verirsin bize hemencikde tedavin start alırrr
banucum çok üzüldüümRabbim hakkında hayırlısını tez vakitte sağlıkla versinnn inşallah dualarım seninle
figerocum zeynebim dilekcimm minacımm herzaman seninlecim bebişler nasıl nasılsınız canlarımmm
dygcumm esracımm yeterim tupbabycimm toanam gökkuşağımmm banucum hepinizii sayamadığım tümm arkadaşlarımıda selamlaıyorummm
Topicimisiinn güzellikleri keyifler nasıllll
çok tşkler bilgilerin için çok degerli bir insansın çok geçmiş olsun umarım eşinizin testleri temiz çıkar sevinirsiniz çünkü hakediyorsunuz rabim korusun hastalık kötu birseybunun sgk ile ilgisi yok
bunu merkezinde dr konuşacaksın
çok tşkler bilgilerin için çok degerli bir insansın çok geçmiş olsun umarım eşinizin testleri temiz çıkar sevinirsiniz çünkü hakediyorsunuz rabim korusun hastalık kötu birsey
amin canım inşşşşşşşşşşşşşşşyetercim sğl cnm çok teşekkür ederim inş sorunsuz ilerler..
inş en kısa zamanda sanada nsip etsin Allah..
boyle bir talebim olabilirmi varsa bilgin ltfen yardımcı olun banada ltfennnn
yeter ben birsey sorcam ltfen cvplarsınıs sevinirim ssk dan 5 günün embriyosu??? oyle bir talebim olabilirmi????
bende yaş 36 geçenlerde 2 embriyo transfer edildi bu seferde ayni olacak amaa 5 günü embriyosu olsa bende umutlu olabilirdim 2 günü embriyosu tuttu ama düştu
son şansım benimde offffff kafayı yıtırmek yuzereyım çok zor allah yardımcımız olsun
bende yaş 36 geçenlerde 2 embriyo transfer edildi bu seferde ayni olacak amaa 5 günü embriyosu olsa bende umutlu olabilirdim 2 günü embriyosu tuttu ama düştu
örb arkadaşlar benimde ilk denemem ve 5. gün emriyosu transfer edildi yarın testim var inşallah hamileyimdir dua edin lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?