Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

teşekkür ederim allahım hepimizin yanında olur , herkesin bebişi tutar 2011 bizim yılımız olur inşallah..

örb arkadaşlar benimde ilk denemem ve 5. Gün emriyosu transfer edildi yarın testim var inşallah hamile yimdir dua edin lütfen....
inşşşşşşşşşşşşşşşş
selam
yardım kızlar en acilinden
elim kulağımda regl olacağım
ama fena ateş&grip geçiriorum
başlamazlar dimi bu ay bana

yaa zaten adet olmamışsın adetin 3. Günü falan başlanır
bence ertelemzler
zaten o zamna kadarda hafifler gribin

DERİN cim 9 yumurta çok güzel bence hayırlı tranferlerinle inşallah.....

YETER cim seninde eşine geçmiş olsun canım inşallah hiç bir sorun olmadan yola devam edersin canım...

ha bu arada ben de 5, gün yumurtası isteyim bari birşey daha öğrendim teşşekkürler kızlarrr ....

inşşşşşşşşşşşşşşş
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

selam kızlar bende aranıza yeni dahil oldum önümüzde ki ay ilk tüp bebek tedavimize başlamayı düşünüyoruz deneyimlerinizden faydalanmak isterim Allah herkes için hayırlısını nasip etsin inş.

11.gün sonuç koca bir negatifffffffffffffffffffffffffffffff olmadı

canım benim üzülme, Rabbim inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürür. kalbimiz seninle,hayırlısını dileyelim....

canım benimsabır diliorum

cnm çook geçmiş olsun...nasip kısmet buymuş inş en kısa zamanda pozitif sonucunu öğrenirsin cnm..

selam
yardım kızlar en acilinden
elim kulağımda regl olacağım
ama fena ateş&grip geçiriorum
başlamazlar dimi bu ay bana

Geçmiş olsun canım iptal olmaz merak etme.

Kızlar sağolun napalım kısmet inşallah birdahakine

kızlar benimde ayın 19 unda transferim gerçekleşti dondurulmuş embriyo ile bu 2.tedavim yalnız size sormak istediğim birşey var ya dün tuhaf bişey oldu sizlerede bir danışayım ben şimdi jel yerine iğne kullanıom progynex dün süt gibi akıntım çoktu fakat bir ara wc gittim sildiğimde topak şeklinde baya fazla jel kullanmışım gibi arko krem kıvamında yeşil beyaz gri gibi rengini tam çözemediğim akıntı geldi çok korktum neyin nesi acaba yaa bilenlerin acil cevabı lasım:) bugünde az az gelio silince
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahh cuma günü test günüm dualarınızda olmak dileğiyle

selam kızlar bende aranıza yeni dahil oldum önümüzde ki ay ilk tüp bebek tedavimize başlamayı düşünüyoruz deneyimlerinizden faydalanmak isterim allah herkes için hayırlısını nasip etsin inş.
hoş geldin

kuzum ben diğer tarfta senin jel kulandığını zannetiğim için cevap yazdım
bence dr ara sor için rahat etsin

banucum benim test gunum ayin 1 bakalim rabbim yuzumuzu guldursun insallah sende guzel haberler almissindir

toana canim insallah rabbim yuzunu guldursun canim insallah SIKISIKI tutunmuslardir annelerine canim ayin 1 gec deyilmi yaa 15 gun sonrami test yapacaksin ozaman kandami yapacaksin yoksa idrardami canim optum hayatim

sağol canım eşim yarık tekrar kan verecek
cuma günde mr çekilecek
inşş mr da bir sorun çıkmasın
dua ediyorum ne olur side dua edin

canim yaa cook gecmis olsun rabbim yardimciniz olsun insallah sonuclar temiz cikacak canim opuyorum

11.gün sonuç koca bir negatifffffffffffffffffffffffffffffff olmadı

canim cok uzuldum bu duygu bende yasadim halende etkisi uzerimde sanki boslukta gibiyim o negatifle benimde umutlarim soldu
rabbim yardimcin olsun insallah 2.de yuzumuzu guldursun

gecmis olsun tatlim
canim bebisle herseyin yolunda olmasina sevindim
insallahda rabbim saglikla kucagina aldigin gunlaride yasatsin

derin canim ayyyy cok sevindim
rabbim emeklrinin karsiligini versin insallah bebisine kavustursun seni canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…