örb arkadaşlar benimde ilk denemem ve 5. gün emriyosu transfer edildi yarın testim var inşallah hamileyimdir dua edin lütfen....
örb arkadaşlar benimde ilk denemem ve 5. gün emriyosu transfer edildi yarın testim var inşallah hamileyimdir dua edin lütfen....
selam
yardım kızlar en acilinden
elim kulağımda regl olacağım
ama fena ateş&grip geçiriorum
başlamazlar dimi bu ay bana
teşekkür ederim allahım hepimizin yanında olur , herkesin bebişi tutar 2011 bizim yılımız olur inşallah..
inşşşşşşşşşşşşşşşşörb arkadaşlar benimde ilk denemem ve 5. Gün emriyosu transfer edildi yarın testim var inşallah hamile yimdir dua edin lütfen....
selam
inşallahhhh..........benimde ilk dnemem ama 3 şubat tarih,m:44:
DERİN cim 9 yumurta çok güzel bence hayırlı tranferlerinle inşallah.....
YETER cim seninde eşine geçmiş olsun canım inşallah hiç bir sorun olmadan yola devam edersin canım...
ha bu arada ben de 5, gün yumurtası isteyim bari birşey daha öğrendim teşşekkürler kızlarrr ....
su sesi nasılsın canım nasıl gidiyor...
banucum benim test gunum ayin 1 bakalim rabbim yuzumuzu guldursunInsallah sende guzel haberler almissindir
11.gün sonuç koca bir negatifffffffffffffffffffffffffffffff olmadı
canım benim üzülme, Rabbim inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürür. kalbimiz seninle,hayırlısını dileyelim....
canım benim sabır diliorum
cnm çook geçmiş olsun...nasip kısmet buymuş inş en kısa zamanda pozitif sonucunu öğrenirsin cnm..
canım çok üzüldüm,ama inanki bu durumu sen ne ilkisin nede son olacaksın,Allah ne zaman ol derse o zaman olacaktır demekki zamanı var,umarım bu tedavilere ihtiyaç kalmadan ummadığın anda güzel sonuçlar alırsın
selam
hoş geldinselam kızlar bende aranıza yeni dahil oldum önümüzde ki ay ilk tüp bebek tedavimize başlamayı düşünüyoruz deneyimlerinizden faydalanmak isterim allah herkes için hayırlısını nasip etsin inş.
kızlar benimde ayın 19 unda transferim gerçekleşti dondurulmuş embriyo ile bu 2.tedavim yalnız size sormak istediğim birşey var ya dün tuhaf bişey oldu sizlerede bir danışayım ben şimdi jel yerine iğne kullanıom progynex dün süt gibi akıntım çoktu fakat bir ara wc gittim sildiğimde topak şeklinde baya fazla jel kullanmışım gibi arko krem kıvamında yeşil beyaz gri gibi rengini tam çözemediğim akıntı geldi çok korktum neyin nesi acaba yaa bilenlerin acil cevabı lasım:) bugünde az az gelio silince
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahh cuma günü test günüm dualarınızda olmak dileğiyle
banucum benim test gunum ayin 1 bakalim rabbim yuzumuzu guldursuninsallah sende guzel haberler almissindir
sağol canım eşim yarık tekrar kan verecek
cuma günde mr çekilecek
inşş mr da bir sorun çıkmasın
dua ediyorum ne olur side dua edin
11.gün sonuç koca bir negatifffffffffffffffffffffffffffffff olmadı
slm fıstıklaarr..
nasılsınızzz.
ben kaç günlerdir hiç yazamandım ama hep okudum yazdıklarınızı malum griptim ve yazacak hiç halim yoktu...
çok şükür biraz atlattım..
biz bebişimle iyiyiz en son cuma günü görmeye gittim onu ve gayet halinden memnundu kıpraşıyodu çook şükürler olsun...
sizler nasılsınız bakalım..
derincim inş en bu sefer herşey yolunda giderde pozitifi görürsün cnm benim...herşeyin hayırlısı ...
yeter kız sen ne yapıosun bugün yeğene gidecekmişin sanırım okudum...
Günaydınn kızlarrrrrrr
kızlar bugün merkezden aradılar herşey yolundaa bugün transferin yok dedilerrryarın tekrar arıycaklarrr geçenkinde cmt toplanıpp pzt transfer olmuştuuuu şimdii daha motive oldummmm Allah yardımcımız olsun
Yetercim eşine geçmişler olsuninşallah güsel haberler verirsin bize hemencikde tedavin start alırrr
banucum çok üzüldüümRabbim hakkında hayırlısını tez vakitte sağlıkla versinnn inşallah dualarım seninle
figerocum zeynebim dilekcimm minacımm herzaman seninlecim bebişler nasıl nasılsınız canlarımmm
dygcumm esracımm yeterim tupbabycimm toanam gökkuşağımmm banucum hepinizii sayamadığım tümm arkadaşlarımıda selamlaıyorummm
Topicimisiinn güzellikleri keyifler nasıllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?