Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sağol canımmmmmmmmmm

craft
cnm benim ilk denememde bende griptim hep halsizliğim ve tıkamıklığım vardı dr o grip konusunu dikkate bile almadı başlamıştık tedaviye...

craft
cnm benim ilk denememde bende griptim hep halsizliğim ve tıkamıklığım vardı dr o grip konusunu dikkate bile almadı başlamıştık tedaviye...

:)
antibiyotik yazdı dr almadım sormadan
regl oldum gibi sanki devamı gelirse
çarşamba 4 de güvenç bey ile randevum var
yarın arayıp soracağım ona göre alıp almamaya karar vereceğim ilacı
saol cnm cevabın için
Derya 76
cnm günde 2 havuç ve 2-3 incir ye yumurtalara ii gelio die duydum :)

Son düzenleme:

güvenç beylemi devam ediyosun cnmhayırlısı olsun...benim yumurat toplama işlemime o girmişti..sağolsun...

günaydın kılzarrrrrrrrrrrr
nasıllız bu gün
rabbim güzeliklerle dolu bir gün nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın kılzarrrrrrrrrrrr
nasıllız bu gün
rabbim güzeliklerle dolu bir gün nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

güüüüünaaaaaaydıııııınnnnn Arkadaşlar geçmişi biraz okudum sabah sabah
Kızlar takılmışsınız 5. güne falan ama kesinlikle takılmayın benim 3. denememdi negatifle döndüm maalesef
ilk iki denemem kayseride sonuncu da istanbulda oldu.
İlk iki denemem 3. gün embryosuydu hücre sayısını bilmem ama mükemmel denilmişti her üçünde de iki embriyo verilmişti. ilk ikisi kimyasal gebelik kanda sonucum 124 e kadar yükselebildi. 10. gün kahve kanamayla başlayıp devamında kan değerleri düşdü.
Üçüncü blast ve mükemmeldi yine yani 5. gün embriyosu ama üçüncü kimyasal bile göremedi..
Ben PCOS'um yumurta rezervim çok yüksekmiş. Sonuncu da 29 adet yumurta toplandı . 24 tanesi olgun sağlıklı idi. 18 tanesi döllendi. 8 tanesi 5. güne gidebildi. Bunlardan ikisi verildi. Şu an 6 tane 5. gün embriyom var ama neye yarar yok. .
Yani anlayacağınız Rabbim ol demeyince beşinci üçüncü farketmez olmuyor.
Eşimden ve benden genetik testler istendi. Verdik cuma günü kanları (hoş daha önce yapılmıştı normaldi ama)
Bana da histereskopi yapılacakmış 2007 de o da yapılmıştı normaldi ama doktorum yapışıklıktan ve polipten şüpheleniyor. Mutlaka tutar diye düşünmüştüm diyoooo . Her neyse özetle durum bu martın sonu gibi dondurulmuş embriyolarımla buluşucam kısmetse bakalım nolceeeek

hoş geldim kuuzm
5, gün embiryosunun şansı biraz daha fazla hepsi
bu ama bu demek değilki 3 embiyosu tutmayacak
dr gelince hep biz çok umutluyduık diyorlar ama tıp budurumu açıklayamıyorda diyorlar ben anlamdım bu işi evet allahım ol demezsse 10. Gün ebiryosu olsun neye yarar
canım inşş martın sonunisanın başı tek gidip çift döndüğün zamana denk gerlir

derincim iyi olmayı çalışıyorum allah senden razı olsun inşallah güzel haberler sevinçli haberler alırsın bu sefer

canım benim inşallahhhhhhen kısa zamanda inşallahh hayırlı haberlerini bekliyoruuzzz

SAOLL BEBEĞİMMMM:))))özledik seniii bırakma biziiiineler yapıosun bakalımmmm

yetercim evet artık kaliteye falan takılmıyorum nasip olacak önce
inşallah bu üç denememin birinde başarır tutunmayı bebişler hem beni hem eşimi sevindirirler
o da yıkılmış durumda şuan toparlanmaya çalışıyor
biz burda içimizi döküyoruz sağolun sizlerle paylaşıyoruz ama erkeklerin durumu daha zor oluyor
inşallah en yakın zamanda seninde benimde ve diğer tüm istiyen arkadaşların kucaklarını doldurur Rabbim Çok öpüyorum seni sonuçlarının iyi çıkması için duacıyım

gokkusagim tatlim nerelerdeydin canim benim bugun 9 gunum transfer gununu sayarsam bencede gec 1

gokkusagim canim nasilsin gorusmeyeli,canim benim 9 gunum sayilir transfer gununu sayarsam bakalim hayirlisi goguslerim belim karnim agriyo bencede ayin 1 gec idrarda yapicam canim burda kan demmiyolar bazen icime guzel seyler doguyo bazen karamsar dusunuyorum bu defa olsun cok istiyorum tatlimm senden nehaber bebbeem

herzaman seninle
selam cnm
ilacı kullan dedi güvenç bey
yarın 14:30 ilk randevu regl oldum bugün :)
ii dir değil mi güvenç bey toplama işlemini o yaptı sanırım :)

herzaman seninle
selam cnm
ilacı kullan dedi güvenç bey
yarın 14:30 ilk randevu regl oldum bugün :)
ii dir değil mi güvenç bey toplama işlemini o yaptı sanırım :)

cnm iyidir tabikide...
ama ben güvenç beye hiç muayene olmadım hiçte görmedim ama adını duydum...
yum top işlemime o girmişti ama narkoz verdikleri için o zaman bile göremedim..
ama muhakkak iyidir..

SAOLL BEBEĞİMMMM:))))özledik seniii bırakma biziiiineler yapıosun bakalımmmm

derinim ben hala bunalimlardayim
beynim olumsuz dusuncelerle dolu onceden hayaller kurup mutlu oluyordum
simdi umutsuzluga dustum
ikinciye baslamaktan korkuyorum

canim haber varmi nezaman transfer
bebisler bekliyordur annalerini al gel hemen opuyorum canim

canim benim suan hic karamsar olma lutfen hep pozitif ol bebisleri uzmee
insallah agrilarin iyiye isarettir canimhic korkma insalah SIKISIKI tutunmuslardir annalerine

canim bende iste iyi deyim iyi olayim
olumsuzluklari uzerimden atmaya calisiyorum
yarin tel acacaklar hastaneden guya aradim randevu icin once tel randvusu verdiler ayyyy iste yani daha ikinciye baslayayim desen simdiden insanin umitlerini kiriyorlar telde ne anlatacaksa bana yuz yuze gorusmek onlara nekadar zor geliyor neyse rabbim yardimcimiz olsun bu gurbet ellerde optum

ben her zaman söylüyorum biz ağlıruz zırlıyoruz knuşuyoruz stresimizi atyoruz onlar hiç bir şey yapamıyorlar
derincim transfer nezamann,yeeteercim senden nehaber

valla canım bilmiyorum iyi olcağım inşşşşşşşş

andac canim benim uzuldum benimde 3 .denemem bakalim nolucak bu defa rabbim hepimizin evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahh zor surecler bunlarr ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN BIZI YANLIZ KOYMASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…