ınsallah gokkusagım ınsalllah allah bızı yanlız koymasın gurbet elde tatlımmm
Öyle canım insan ilk duyduğunda yıkılıyor inşallah en kısa zamanda toplanırım.İnşallah hepimiz güzel bir meleğe en kısa zamanda kavuşuruz.toana canim insallah rabbim yuzunu guldursun canim insallah SIKISIKI tutunmuslardir annelerine canim ayin 1 gec deyilmi yaa 15 gun sonrami test yapacaksin ozaman kandami yapacaksin yoksa idrardami canim optum hayatim
canim yaa cook gecmis olsun rabbim yardimciniz olsun insallah sonuclar temiz cikacak canim opuyorum
canim cok uzuldum bu duygu bende yasadim halende etkisi uzerimde sanki boslukta gibiyim o negatifle benimde umutlarim soldu
rabbim yardimcin olsun insallah 2.de yuzumuzu guldursun
gecmis olsun tatlim
canim bebisle herseyin yolunda olmasina sevindim
insallahda rabbim saglikla kucagina aldigin gunlaride yasatsin
derin canim ayyyy cok sevindim
rabbim emeklrinin karsiligini versin insallah bebisine kavustursun seni canim
Canım benimde 1 tane yumurtam oldu döllendi ama tutmadı yumurta çok takma 1 2 tane olsun güzel olsun incir suyu ve yumurta yeslm kızlar 2.tüp bebek için tedaviye başlayacagım,aranızda benim gibi yumurta sayısı az ve kalitesiz olan varmı? neler yaptınız?
cnm iyidir tabikide...
ama ben güvenç beye hiç muayene olmadım hiçte görmedim ama adını duydum...
yum top işlemime o girmişti ama narkoz verdikleri için o zaman bile göremedim..
ama muhakkak iyidir..
güüüüünaaaaaaydıııııınnnnn Arkadaşlar geçmişi biraz okudum sabah sabah
Kızlar takılmışsınız 5. güne falan ama kesinlikle takılmayın benim 3. denememdi negatifle döndüm maalesef
ilk iki denemem kayseride sonuncu da istanbulda oldu.
İlk iki denemem 3. gün embryosuydu hücre sayısını bilmem ama mükemmel denilmişti her üçünde de iki embriyo verilmişti. ilk ikisi kimyasal gebelik kanda sonucum 124 e kadar yükselebildi. 10. gün kahve kanamayla başlayıp devamında kan değerleri düşdü.
Üçüncü blast ve mükemmeldi yine yani 5. gün embriyosu ama üçüncü kimyasal bile göremedi..
Ben PCOS'um yumurta rezervim çok yüksekmiş. Sonuncu da 29 adet yumurta toplandı . 24 tanesi olgun sağlıklı idi. 18 tanesi döllendi. 8 tanesi 5. güne gidebildi. Bunlardan ikisi verildi. Şu an 6 tane 5. gün embriyom var ama neye yararyok. .
Yani anlayacağınız Rabbim ol demeyince beşinci üçüncü farketmez olmuyor.
Eşimden ve benden genetik testler istendi. Verdik cuma günü kanları (hoş daha önce yapılmıştı normaldi ama)
Bana da histereskopi yapılacakmış 2007 de o da yapılmıştı normaldi ama doktorum yapışıklıktan ve polipten şüpheleniyor. Mutlaka tutar diye düşünmüştüm diyoooo . Her neyse özetle durum bu martın sonu gibi dondurulmuş embriyolarımla buluşucam kısmetse bakalım nolceeeek
Canlarım merhabaaaaaa
Transfer günüm nasipseee perşembeee5. gün emriyosu olacak ama şunu çok iyi biliyorum ki Rabbim ol diyecek 3 ü 5 i yok sadece opudan sonra gaz ve wc sorunum var en azından o belki hafifler transfere kadar diye kendime şöllee iyi bi bakıorumm
gökkuşağımm geçecek...istesende istemesende geçecek...kolay olmayacak ama geriye dönüp baktığında küçücük kalacak bu dertler canım benimmm
toanammm perşembe transferönce senin güsel haberlerini alalımmm bozmak yok modumuzuuu aaksi idaa edilene kadarrrr bebişş ordaaa unutmaaa seninle tadını çıkarrr
merhaba kızlar ben izmirden katılıyorum aranıza,nasılsınız?
yeetercim gokkusagim sizede merabalaaarrrr
merhaba toanaaa
yeterrrrrr nasilsin
Canlarım merhabaaaaaa
Transfer günüm nasipseee perşembeee5. gün emriyosu olacak ama şunu çok iyi biliyorum ki Rabbim ol diyecek 3 ü 5 i yok sadece opudan sonra gaz ve wc sorunum var en azından o belki hafifler transfere kadar diye kendime şöllee iyi bi bakıorumm
gökkuşağımm geçecek...istesende istemesende geçecek...kolay olmayacak ama geriye dönüp baktığında küçücük kalacak bu dertler canım benimmm
toanammm perşembe transferönce senin güsel haberlerini alalımmm bozmak yok modumuzuuu aaksi idaa edilene kadarrrr bebişş ordaaa unutmaaa seninle tadını çıkarrr
kızlar sağolun iyim
ama karınmda ağrım var ayın 4 de adet olcağım ama bir haftadır ağrım oldu
belimdede var anlamadım gitti yaaaaaaaaaa
ne olabilirki canımda hiç drgitmak istemiyor
insallahhhh bebis olsun insallahhhhhhh
Canım hayırlısı olsun inşallah sana sımsıkı tutunurlar.5. gün embriyosu olmasını sen mi istedin yoksa buna dr mu karar veriyo?benimde yarın toplanacak yumoşlar umarım herşey yolunda giderCanlarım merhabaaaaaa
İyi akşamlar kızlar benim için dua edin yarın yumoşlarım toplanacak inşallah sağlıklıdırlar...bu işlemden sonra ağrı oluyo mu?ben biraz korkuyorumda:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?