Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canlarım merhabaaaaaa

Transfer günüm nasipseee perşembeee5. gün emriyosu olacak ama şunu çok iyi biliyorum ki Rabbim ol diyecek 3 ü 5 i yoksadece opudan sonra gaz ve wc sorunum var en azından o belki hafifler transfere kadar diye kendime şöllee iyi bi bakıorumm

gökkuşağımm geçecek...istesende istemesende geçecek...kolay olmayacak ama geriye dönüp baktığında küçücük kalacak bu dertler canım benimmm

toanammm perşembe transferönce senin güsel haberlerini alalımmm bozmak yok modumuzuuuaaksi idaa edilene kadarrrr bebişş ordaaa unutmaaa seninle tadını çıkarrr

Öyle canım insan ilk duyduğunda yıkılıyor inşallah en kısa zamanda toplanırım.İnşallah hepimiz güzel bir meleğe en kısa zamanda kavuşuruz.
slm kızlar 2.tüp bebek için tedaviye başlayacagım,aranızda benim gibi yumurta sayısı az ve kalitesiz olan varmı? neler yaptınız?
Canım benimde 1 tane yumurtam oldu döllendi ama tutmadı yumurta çok takma 1 2 tane olsun güzel olsun incir suyu ve yumurta ye
cnm iyidir tabikide...
ama ben güvenç beye hiç muayene olmadım hiçte görmedim ama adını duydum...
yum top işlemime o girmişti ama narkoz verdikleri için o zaman bile göremedim..
ama muhakkak iyidir..

Crafty canım hadi hayırlısı başlıyorsun senin için heyecanlandım inşallah güzel sonuçlar alırsın doktor iyi diye duydum zaten onlar ekip hastahane süper bende raporum olmasa orda yapardım.

canım son denemeni istanbuldamı yaptırdın yani tedavine nerde devam ediyorsun?

derinciğim hadi güzel güzel yavruşuna kavuş tutunun gelcem arkandan senin hee ona göree

canim insallah hersey daha guzel olacak

ohhh haberler guzel herseyin yolunda olmasina sevindim
canim rabbim yar ve yardimcin olsun

İyi akşamlar kızlar benim için dua edin yarın yumoşlarım toplanacak inşallah sağlıklıdırlar...bu işlemden sonra ağrı oluyo mu?ben biraz korkuyorumda:

Canım hayırlısı olsun inşallah sana sımsıkı tutunurlar.5. gün embriyosu olmasını sen mi istedin yoksa buna dr mu karar veriyo?benimde yarın toplanacak yumoşlar umarım herşey yolunda gider

İyi akşamlar kızlar benim için dua edin yarın yumoşlarım toplanacak inşallah sağlıklıdırlar...bu işlemden sonra ağrı oluyo mu?ben biraz korkuyorumda:

inşş her şey yolunda gitsin inşşşşşşşş
canım yok ben ağrı yaşamadım
inşş sende yaşamsın zaten ağrı kesiciverirler adet ağrısı gibi olabiliyormuş bazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…