Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yok kuzum yaaaaaaaaa
nerde gelemez bu eşşek sıpası Ben biliyorum 7senedir bekletiyo Beni gözlerim bozuldu onun yoluna bakmatan Ama insafa gelmedi sıpa
iyi akşamlar yetercim eşin mr çekildimi bugün çekilecekti sanırım.inşallah adet olmazsın ve hamişsindir

iyi akşamlar yetercim eşin mr çekildimi bugün çekilecekti sanırım.inşallah adet olmazsın ve hamişsindir

canımm eşim cuma gün çekilecek mr
yok kız zaten ayın 4adet günü ama hiç sanmıyorum

selamm kızlar nabersiniz? beklenen reglim geldi dün gece yarın sabah randevum var merkezle ilaçlara başlancak büyük ihtimal dondurulmuşlar için bakalım rahim ne alemde neler kullanıcam bu sefer eve döndüğümde gelişmeleri yazarım size hepiniz kocaman öpüldünüzzzzzz

arkadaşlar merhaba.ben tamamen konuyla alakasızım ,bekarım daha doğrusu.ama buraya özellikle geldim.bi kmapanya duydumdaücretsiz tüp bebek fırsatı diye.belki dedim yardım olur insanlara.linki versem olurmu acaba??onaylarsanız vericemde.

ben yinede yazayım arkadaşlar ne zararı olabilirki.siz uygun bulduğunuz sayfalarda paylaşırsınız.belki ilgilenen olur.konu bu:
Ücretsiz Tüp Bebek Fırsatı
Akay Tüp Bebek Merkezi, iVillage Türkiye işbirliğiyle 2011 yılında çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için çok özel fırsatlar sunuyor.

Denemenize rağmen bebek sahibi olamıyorsanız çekilişimize katılın ve anneliğe bir adım daha yaklaşın!

Ücretsiz Tüp Bebek Tedavisi Kime Verilecek?

"ÜCRETSİZ TÜP BEBEK ÇEKİLİŞi"mize katılan 500. şanslı okurumuz, muayene hormon tahlili, sperm tahlili ve tüp bebek tedavisi kazanacaktır. Çekiliş, 22 Ocak-22 Şubat tarihleri arasında geçerlidir. Sonuçlar, 23 Şubat tarihinde açıklanacaktır.

ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!

Ücretsiz Tüp Bebek Fırsatı

canım çok düşüncelisin
mutlaka ilğileneler olur

mirandacigim sen nasilsin bir belirtin varmi tatlimm

İyiyim canım allaha şükürler olsun herhangi bir belirtim yok kendimi dinlememeye çalışıyorum yatıyorum dinleniyorum sadece cuma test günüm hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Canım hayırlısı olsun inşallah sana sımsıkı tutunurlar.5. gün embriyosu olmasını sen mi istedin yoksa buna dr mu karar veriyo?benimde yarın toplanacak yumoşlar umarım herşey yolunda gider

Canım benim bu ikinci denemem olacak.ilkinde 8 adet yumoşum oldu 4 ü döllendi 2. gün 3 tanesi 3 1 tanesi 4 hücreliydi hemen 2. gün 4 hücreli 1. kalite bir emriyo transfer edildi negatif aldım.şimdiki denememde ise cmt 9 yumoşum toplandı pzt aradılar salıya kadar takipteyiz diye salı aradılar perşembeye gidicez blasta kadar dediler.ben daha önce uzuuun uzuun bu konuyu drumla konuşmuştum.demişti ki önemli olan günü vs si diil.ilk durumu değerlendirirsek zaten en kalitelisi belli diğerleri beklenen gelişmede değil onu hemen anneyle buluşturmak en dorusu beklenildiğinde onu da kaybedebiliriz ki zaten anne onu daha iyi korur.ama çok sayıda yumoş döllenir ve gelişimleride beklenildiği gibi ise aralarından en iyisini seçmek için beklemekte yarar var.yani her durum kendi içinde değerlendirilmeli.doktorunuza güven tamsa bırakın kendinizi onaörnek vereyim sana burdan.zeynepela arkadaşım 2. gün embriyosu ile hamiş iken andac 5. gün emriyosu ile negatif aldı.yani önce şunu bilmek gerekir her bir tüp bebek tedavisi birer deneme.inancımız motivasyonumuz tam olacak,sıkıntılşı kolay olmayan tedaviler yılmıycazzve inanıcaz,inanıcaz,inanıcaz.Rabbim zamanını bilir gelir bizee elbet evlatlarımız hayırlı olsun sağlıkla gelsinbak bi örnek fatih ürek 40 kurbanla doğmuş kızlarrrrhiç rtakılma yani tatlım gününe mününe sen rahat ol kendine iyi bak yeter

toana ve gökkuşağı umarım en kısa zamanda güzel haberlerinizi okuruz burdan hangi süreçtesiniz bilmiyorum ama sağlıklı güzel dilerim

canimm malesef benimde ilk tedavim 2 hafta once negatifle sonuclandi simdi beklemedeyim
seninde tedavin hayirli olsun rabbim muradini versin

canim yaaaaaaaa ne guzel yazmisin dogru herseyin hayirlisini dilemek lazim

gökkuşağımm saol caanım öyle amaaaa yaaa atalım 3 ü 5 i 1 i ikiyiii nasibimizde varsa geli şamdan yemenden değilseee ne gelir eldennnnnn

Allah 3 evlat veriyor o ana baba gözünden sakınıyor yediriyor büyütüyor emek emekbi trafik kazası bir deprem bir sel alıyor götürüyor elde var sıfır 0.yabi biz kuluz eksiğiz bizim için hayırlısını bilemeyiz ancak Rabbimiz bilir biz ona sığınıcaaazz.Kızlar çok güzel bir dua var şu kadar okuyun bu kadarr okuyunu da yok haaaaa

ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE...AMİN...

haydii full enerji bugün kovuyoruzzz kötü düşünceleriii ya olmazsaşlarııı oldu ama ayyyy ya bişey olursalarııııı tadını çıkarıyoruz aldığımız her nefesiiinnnnnkocaman seviyoruz önce kendimiziiiii sonra herşeyiiii herkesiiibugünnn kendimiz için bişey yapalım,sonrada istediğimiz gönülden istediğimiz biri için minik bir iyilik,bir hediye, bi şiy işte herkes bilir neyin kini nasıl mutlu edeceğini o mutlu olduğunda nasıl hissedeceğiniii onu yapsın işteeehala hayattayız sağlıklıyızzz artıkkk eksikliğini hissettiğimiz canımızı acıtan şeyin bi kolumuz,bi bacağımız bi gözümüz olmadığını anlayalımmm bu günnnkimsesiz çocuklara bakalım,iki ayağı olmayan yanlız yaşlı teyzeye,gözleri görmeyen gencecik adamaa,elleri tutmayann kadınaa biz çok zor durumdamıyız gerçekten?nasıl görüyorsa kişi kendini öyledir aslındabugün atalım yumruğu hayatın gözüne gözüüneeee haydiiiiiii

mrb lar kızlar ... nasıl gidiyorrr .benimde cuma raporum çıkacak cumartesi ilaçları alıp kullanmaya başlıyacağız hayırlısıyla ben uzun protokolum herhalde adetin 21, günü başlayacağım ilaçlara... bakalım.. aslında liste halinde yapsak kim ne durumda karşılarına yazsak merak ediyorum çalıştığım içinde geçmişi pek okuyamıyorumm ... :)

slm kızlar dün test günümdü hamile değilmişim ama doktorum iki gün sonra tekrar test yaptırmamı istedi sonucum 1.20 çıktı ama benim umudum kırıldı nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…