iyi akşamlar yetercim eşin mr çekildimi bugün çekilecekti sanırım.inşallah adet olmazsın ve hamişsindiryok kuzum yaaaaaaaaa
nerde gelemez bu eşşek sıpasıBen biliyorum 7senedir bekletiyo Beni gözlerim bozuldu onun yoluna bakmatan Ama insafa gelmedi sıpa
ınsallah gokkusagım ınsalllah allah bızı yanlız koymasın gurbet elde tatlımmm
merhaba kızlar ben izmirden katılıyorum aranıza,nasılsınız?
iyi akşamlar yetercim eşin mr çekildimi bugün çekilecekti sanırım.inşallah adet olmazsın ve hamişsindir
susesi benim 3 denemem ve test gunum ayin 1 canim sen ne asamadasin
canım son denemeni istanbuldamı yaptırdın yani tedavine nerde devam ediyorsun?
derinciğim hadi güzel güzel yavruşuna kavuş tutunun gelcem arkandan senin hee ona göree
ben yinede yazayım arkadaşlar ne zararı olabilirki.siz uygun bulduğunuz sayfalarda paylaşırsınız.belki ilgilenen olur.konu bu:
Ücretsiz Tüp Bebek Fırsatı
Akay Tüp Bebek Merkezi, iVillage Türkiye işbirliğiyle 2011 yılında çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için çok özel fırsatlar sunuyor.
Denemenize rağmen bebek sahibi olamıyorsanız çekilişimize katılın ve anneliğe bir adım daha yaklaşın!
Ücretsiz Tüp Bebek Tedavisi Kime Verilecek?
"ÜCRETSİZ TÜP BEBEK ÇEKİLİŞi"mize katılan 500. şanslı okurumuz, muayene hormon tahlili, sperm tahlili ve tüp bebek tedavisi kazanacaktır. Çekiliş, 22 Ocak-22 Şubat tarihleri arasında geçerlidir. Sonuçlar, 23 Şubat tarihinde açıklanacaktır.
ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!
Ücretsiz Tüp Bebek Fırsatı
mirandacigim sen nasilsin bir belirtin varmi tatlimm
Canım hayırlısı olsun inşallah sana sımsıkı tutunurlar.5. gün embriyosu olmasını sen mi istedin yoksa buna dr mu karar veriyo?benimde yarın toplanacak yumoşlar umarım herşey yolunda gider
toana ve gökkuşağı umarım en kısa zamanda güzel haberlerinizi okuruz burdan hangi süreçtesiniz bilmiyorum ama sağlıklı güzel dilerim
Canım benim bu ikinci denemem olacak.ilkinde 8 adet yumoşum oldu 4 ü döllendi 2. gün 3 tanesi 3 1 tanesi 4 hücreliydi hemen 2. gün 4 hücreli 1. kalite bir emriyo transfer edildi negatif aldım.şimdiki denememde ise cmt 9 yumoşum toplandı pzt aradılar salıya kadar takipteyiz diye salı aradılar perşembeye gidicez blasta kadar dediler.ben daha önce uzuuun uzuun bu konuyu drumla konuşmuştum.demişti ki önemli olan günü vs si diil.ilk durumu değerlendirirsek zaten en kalitelisi belli diğerleri beklenen gelişmede değil onu hemen anneyle buluşturmak en dorusu beklenildiğinde onu da kaybedebiliriz ki zaten anne onu daha iyi korur.ama çok sayıda yumoş döllenir ve gelişimleride beklenildiği gibi ise aralarından en iyisini seçmek için beklemekte yarar var.yani her durum kendi içinde değerlendirilmeli.doktorunuza güven tamsa bırakın kendinizi onaörnek vereyim sana burdan.zeynepela arkadaşım 2. gün embriyosu ile hamiş iken andac 5. gün emriyosu ile negatif aldı.yani önce şunu bilmek gerekir her bir tüp bebek tedavisi birer deneme.inancımız motivasyonumuz tam olacak,sıkıntılşı kolay olmayan tedaviler yılmıycazz ve inanıcaz,inanıcaz,inanıcaz.Rabbim zamanını bilir gelir bizee elbet evlatlarımız hayırlı olsun sağlıkla gelsin bak bi örnek fatih ürek 40 kurbanla doğmuş kızlarrrr hiç rtakılma yani tatlım gününe mününe sen rahat ol kendine iyi bak yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?