gökkuşağımm saol caanım öyle amaaaa yaaa atalım 3 ü 5 i 1 i ikiyiii nasibimizde varsa geli şamdan yemenden değilseee ne gelir eldennnnnn
Allah 3 evlat veriyor o ana baba gözünden sakınıyor yediriyor büyütüyor emek emekbi trafik kazası bir deprem bir sel alıyor götürüyor elde var sıfır 0.yabi biz kuluz eksiğiz bizim için hayırlısını bilemeyiz ancak Rabbimiz bilir biz ona sığınıcaaazz.Kızlar çok güzel bir dua var şu kadar okuyun bu kadarr okuyunu da yok haaaaa
ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE...AMİN...
haydii full enerji bugün kovuyoruzzz kötü düşünceleriii ya olmazsaşlarııı oldu ama ayyyy ya bişey olursalarııııı tadını çıkarıyoruz aldığımız her nefesiiinnnnnkocaman seviyoruz önce kendimiziiiii sonra herşeyiiii herkesiii bugünnn kendimiz için bişey yapalım,sonrada istediğimiz gönülden istediğimiz biri için minik bir iyilik,bir hediye, bi şiy işte herkes bilir neyin kini nasıl mutlu edeceğini o mutlu olduğunda nasıl hissedeceğiniii onu yapsın işteee hala hayattayız sağlıklıyızzz artıkkk eksikliğini hissettiğimiz canımızı acıtan şeyin bi kolumuz,bi bacağımız bi gözümüz olmadığını anlayalımmm bu günnn kimsesiz çocuklara bakalım,iki ayağı olmayan yanlız yaşlı teyzeye,gözleri görmeyen gencecik adamaa,elleri tutmayann kadınaa biz çok zor durumdamıyız gerçekten?nasıl görüyorsa kişi kendini öyledir aslında bugün atalım yumruğu hayatın gözüne gözüüneeee haydiiiiiii
slm kızlar dün test günümdü hamile değilmişim ama doktorum iki gün sonra tekrar test yaptırmamı istedi sonucum 1.20 çıktı ama benim umudum kırıldı nasip değilmiş
ben morarttım hayatın gözünü :)))))
slm kızlar dün test günümdü hamile değilmişim ama doktorum iki gün sonra tekrar test yaptırmamı istedi sonucum 1.20 çıktı ama benim umudum kırıldı nasip değilmiş
canım çok düşüncelisin
mutlaka ilğileneler olur
canimm malesef benimde ilk tedavim 2 hafta once negatifle sonuclandi simdi beklemedeyim
seninde tedavin hayirli olsun rabbim muradini versin
Canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için içim rahatladı biraz.kafama takılmıştı bu.bugün yumoşlarım toplandı yarın bilgi verecekler ona göre cuma yada cmtsi transfer işlemi gerçekleşecek.heyecanlıyın ve haftayı nasıl geçircem evde yatark bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı diyorum olacaksa hiçbirşey durduramaz onu diyorum.sen hamileydin dimi şimdi demi?daha önce sormuştum sanırım ama hatırlayamadımCanım benim bu ikinci denemem olacak.ilkinde 8 adet yumoşum oldu 4 ü döllendi 2. gün 3 tanesi 3 1 tanesi 4 hücreliydi hemen 2. gün 4 hücreli 1. kalite bir emriyo transfer edildi negatif aldım.şimdiki denememde ise cmt 9 yumoşum toplandı pzt aradılar salıya kadar takipteyiz diye salı aradılar perşembeye gidicez blasta kadar dediler.ben daha önce uzuuun uzuun bu konuyu drumla konuşmuştum.demişti ki önemli olan günü vs si diil.ilk durumu değerlendirirsek zaten en kalitelisi belli diğerleri beklenen gelişmede değil onu hemen anneyle buluşturmak en dorusu beklenildiğinde onu da kaybedebiliriz ki zaten anne onu daha iyi korur.ama çok sayıda yumoş döllenir ve gelişimleride beklenildiği gibi ise aralarından en iyisini seçmek için beklemekte yarar var.yani her durum kendi içinde değerlendirilmeli.doktorunuza güven tamsa bırakın kendinizi onaörnek vereyim sana burdan.zeynepela arkadaşım 2. gün embriyosu ile hamiş iken andac 5. gün emriyosu ile negatif aldı.yani önce şunu bilmek gerekir her bir tüp bebek tedavisi birer deneme.inancımız motivasyonumuz tam olacak,sıkıntılşı kolay olmayan tedaviler yılmıycazz ve inanıcaz,inanıcaz,inanıcaz.Rabbim zamanını bilir gelir bizee elbet evlatlarımız hayırlı olsun sağlıkla gelsin bak bi örnek fatih ürek 40 kurbanla doğmuş kızlarrrr hiç rtakılma yani tatlım gününe mününe sen rahat ol kendine iyi bak yeter
meraba gokkusagimm canim iyiyim cok sukur gun sayiyorummm ayoooolllsen nasilsin konustunmu doktorla
derinim ben hayata iki yumruk caktim ALLAHIM UCUNCUDEN KORUSUNNN INSALLLAH
300 gonal f ile bugün başladım :)
dualarınızı ve deneyimlerinizi esirgemeyin kızlarrrrr
craaaafftyyyyyyyyyyyyyy maşallahh canımmmmhaydii hayırlısıııı yaaa başlamak bitirmenin yarısıııı
Canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için içim rahatladı biraz.kafama takılmıştı bu.bugün yumoşlarım toplandı yarın bilgi verecekler ona göre cuma yada cmtsi transfer işlemi gerçekleşecek.heyecanlıyın ve haftayı nasıl geçircem evde yatark bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı diyorum olacaksa hiçbirşey durduramaz onu diyorum.sen hamileydin dimi şimdi demi?daha önce sormuştum sanırım ama hatırlayamadım
merhaba kızlaryeni geldim eve hastaneden sonra anneme uğradım neysee dondurulmuşlar için tedaviye başladık çok şükür şimdilik herşey güzel gidiyo ginera d.k. hapıyla vitamin bemiks-c ve folıc plusla başladım bugün 9 şubatta tekrar merkeze gidip Lucrin daily iğneye başlıcakmışım günde bir defa göbekten vurulcakmışım mart ayında da transferini yaparız dediler ama embriyolar çözüldükten sonra ölmezlerse eğer herşeyin hayırlısı tabi inşallahh bu sefer allah yüzümü güldürür
gökkuşağımm saol caanım öyle amaaaa yaaa atalım 3 ü 5 i 1 i ikiyiii nasibimizde varsa geli şamdan yemenden değilseee ne gelir eldennnnnn
Allah 3 evlat veriyor o ana baba gözünden sakınıyor yediriyor büyütüyor emek emekbi trafik kazası bir deprem bir sel alıyor götürüyor elde var sıfır 0.yabi biz kuluz eksiğiz bizim için hayırlısını bilemeyiz ancak Rabbimiz bilir biz ona sığınıcaaazz.Kızlar çok güzel bir dua var şu kadar okuyun bu kadarr okuyunu da yok haaaaa
ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE...AMİN...
haydii full enerji bugün kovuyoruzzz kötü düşünceleriii ya olmazsaşlarııı oldu ama ayyyy ya bişey olursalarııııı tadını çıkarıyoruz aldığımız her nefesiiinnnnnkocaman seviyoruz önce kendimiziiiii sonra herşeyiiii herkesiii bugünnn kendimiz için bişey yapalım,sonrada istediğimiz gönülden istediğimiz biri için minik bir iyilik,bir hediye, bi şiy işte herkes bilir neyin kini nasıl mutlu edeceğini o mutlu olduğunda nasıl hissedeceğiniii onu yapsın işteee hala hayattayız sağlıklıyızzz artıkkk eksikliğini hissettiğimiz canımızı acıtan şeyin bi kolumuz,bi bacağımız bi gözümüz olmadığını anlayalımmm bu günnn kimsesiz çocuklara bakalım,iki ayağı olmayan yanlız yaşlı teyzeye,gözleri görmeyen gencecik adamaa,elleri tutmayann kadınaa biz çok zor durumdamıyız gerçekten?nasıl görüyorsa kişi kendini öyledir aslında bugün atalım yumruğu hayatın gözüne gözüüneeee haydiiiiiii
saol derinimmmm
yarın için tüm kalbim&dualarım seninle
al meleğini gel ve hiç bırakma inşallahhhhhhh
ayyyy derinim yaaaa oyle valla cok sukur halimize
en onemlisi mutlu yuvalarimiz var dedigin gibi bir cok kisinin cocugu oluyor ama yuvalarinda mutluluk huzur olmuyor ayriliyorlar cocuklar perisan
ve dusun yani anne babada cocuklari istemiyor kendi hayatimizi yasayacagiz diye
rabbim herseyin hayirlisini versin ona siginiyoruz o herseyin en iyisini bilir gec olsunda guc olmasin
ayyyy hayata yumrugumu bende cakiyimmm
ohhhh beee rahatladim vallla mutluyum huzurluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?