Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben morarttım hayatın gözünü :)))))

slm kızlar dün test günümdü hamile değilmişim ama doktorum iki gün sonra tekrar test yaptırmamı istedi sonucum 1.20 çıktı ama benim umudum kırıldı nasip değilmiş

üzüldüm tipitip ..inşallah 2 gün sonra değerler fırlar son ana kadar ümidini yitirme lütfen......

ben morarttım hayatın gözünü :)))))

İŞTEEE BUUUUUU

slm kızlar dün test günümdü hamile değilmişim ama doktorum iki gün sonra tekrar test yaptırmamı istedi sonucum 1.20 çıktı ama benim umudum kırıldı nasip değilmiş

Canım benim zo yaşayan bilir ne hissettiğini.ekimde ilk denememin negatifinin ilk günü herşey bitmişti.bitseydi keşke.herşey anlamsızdı.öle olsaydı keşke.ama inan hiçbir zaman hir bir üzüntü ya da mutluluk aynı kalmıyorne hüzünlerimiz nee mutluluklarımız aynı kalıyor.yani geçecek.ilk an ki sızı yerini başka şeylere bırakacakkkbiz hep burdaayız yanındayız duacınız.ne hissediyorsan yaz bize dök içini.inan bana olacak olacakolacak

arkadaşlar 13.01'de transferim oldu . 11. gün 514 bhcg , 13. gün 1260 bhcg değerim var Rabbim'e şükürler olsun.
ilk deneme,mikroydu ve tuttu Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Evlat hasreti çeken herkesin dualarının kabul olmasını diliyorum , Rabbim herkesin kalbinden geçeni kucağına versin inşallah.

canimm malesef benimde ilk tedavim 2 hafta once negatifle sonuclandi simdi beklemedeyim
seninde tedavin hayirli olsun rabbim muradini versin

Canım demek hayırlısı böyleymiş,Allah yardımcın olsun inşallah bekleme sürecinde sana süpriz bebek haberi gelir ilaçsız,iğnesiz.rabbim hepimiz hakkında hayırlsını versin.en kısa zamanda bebişlere kavuşmak dileğiyle

Canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için içim rahatladı biraz.kafama takılmıştı bu.bugün yumoşlarım toplandı yarın bilgi verecekler ona göre cuma yada cmtsi transfer işlemi gerçekleşecek.heyecanlıyın ve haftayı nasıl geçircem evde yatark bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı diyorum olacaksa hiçbirşey durduramaz onu diyorum.sen hamileydin dimi şimdi demi?daha önce sormuştum sanırım ama hatırlayamadım

Mrb kızlaaar!!Benm bugün yumoşlar toplandı yarın bilgi verecekler döllenme hakkında cuma yada cmrtesi sanırım trasfer olcak.şimdiden heycanla bekliycem test günü mü

merhaba kızlar yeni geldim eve hastaneden sonra anneme uğradım neysee dondurulmuşlar için tedaviye başladık çok şükür şimdilik herşey güzel gidiyo ginera d.k. hapıyla vitamin bemiks-c ve folıc plusla başladım bugün 9 şubatta tekrar merkeze gidip Lucrin daily iğneye başlıcakmışım günde bir defa göbekten vurulcakmışım mart ayında da transferini yaparız dediler ama embriyolar çözüldükten sonra ölmezlerse eğer herşeyin hayırlısı tabi inşallahh bu sefer allah yüzümü güldürür

300 gonal f ile bugün başladım :)
dualarınızı ve deneyimlerinizi esirgemeyin kızlarrrrr

meraba gokkusagimm canim iyiyim cok sukur gun sayiyorummm ayoooolllsen nasilsin konustunmu doktorla

toana bizim tedavi mayisa kaldi canim once andrologie ye gitmemiz lazimmis spermler az oldugu icin bekli sperm kalitesinin iyi olmasi icin ilac tedavisi uygulayabilirlermis yarin arayip randevu yapacam bakalim hayirlisi

derinim ben hayata iki yumruk caktim ALLAHIM UCUNCUDEN KORUSUNNN INSALLLAH

canımsııınnn aslansınn sennnnnneşenle dirayetinle hep itici güç oldun bizeee Rabbim önce senin güzel haberini almayı nasip etsiiinnnnn inşallahhh

Allaaahhhh söylettiiiiiiiiitatlışım benim geçen cmt yumoşlar toplandı nasipse yarın transferim varrrbakarsın bi kaç gün arayla hamiş ahberi veririiisss

babyyyy canım benim startı verdiik maşallaaahhhh sanaaaanerelerdesin kız ceza verecem yoksun ortadaaaaaaaaahergün tekmil verecen ona göreeeözledik seni keyfin nasıl bakalım tatlım

ayyyy derinim yaaaa oyle valla cok sukur halimize
en onemlisi mutlu yuvalarimiz var dedigin gibi bir cok kisinin cocugu oluyor ama yuvalarinda mutluluk huzur olmuyor ayriliyorlar cocuklar perisan
ve dusun yani anne babada cocuklari istemiyor kendi hayatimizi yasayacagiz diye
rabbim herseyin hayirlisini versin ona siginiyoruz o herseyin en iyisini bilir gec olsunda guc olmasin

ayyyy hayata yumrugumu bende cakiyimmm
ohhhh beee rahatladim vallla mutluyum huzurluyum

saol derinimmmm
yarın için tüm kalbim&dualarım seninle
al meleğini gel ve hiç bırakma inşallahhhhhhh

oy canım benim yaa işallah Allah razı olsunhepimize sağlıkla hayırlısını nasipp etsiiinnnn

oyy gökkuşağımm benimm rengarennnn arkadaşımmm harikasın sennn hayatın gözünee gözüneeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…