Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canim tedavin hayirli olsun insallah rabbim bu tedavinde seni melegine kavustursun

slm kızlar dün test günümdü hamile değilmişim ama doktorum iki gün sonra tekrar test yaptırmamı istedi sonucum 1.20 çıktı ama benim umudum kırıldı nasip değilmiş

canim hayirlisi boyleymis cok uzuldum umudunu yitirme allah buyuk

insallah canim
tebrikler hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

canim tedavin hayirli olsun bebisini getrisin sana insalllah

canim cok sagol insallahhhhhhh

kızlar nasılsınız
herkes iyimi

slm kızlar bu benım ıkıncı denememm 5 subattaa test gunumm dua edınn benım bebişimde bana tutunsunn rabbımm kımsenınn dualarını boss cevırmesın

hayata yumruklari caktik vallla iyiyiz canim
sen nasilsin esinin durumu nasil
NE İSTİYORSUN HAYATN KIZ
canım eşim cuma gün mr çetirecek bir sorunu ağrısı faan yok ya sadec hormonlar çok yüksek çıktığı içn yapılıyor bu testler

cancağızıımm vallaaa 11 11 30 gibi kalibaaa gitmedendee gelincedeee hemencik yazarımmmm
her şey güzel olsun canım inşş
BİZİ HEBRSİZ BIRAKAMA

slm kızlar bu benım ıkıncı denememm 5 subattaa test gunumm dua edınn benım bebişimde bana tutunsunn rabbımm kımsenınn dualarını boss cevırmesın

rabbim yardımcın olsun inşşş

insallh bı gun hepımız bu sayfalara hamıleyımmmmmmmmmmmmm yazabılırızz rabbım bu mutlulugu bızede yasatsın ınsallh....

Canım hadi hayırlsı yarın hamiş döneceksin inşallah eve.bol bol dinlen 2 hafta sonra hamiş haberini duyarız inş.benimde cuma yada cmtsi transfer olcak inşallah bi sorun çıkmazsa.yarın bilgi verecekler.bize bugün embriyoları dondurmayı düşünüyormunuz diye sordular.bişey demedk bunun içn 750 lira istiyolar.ya hamile kalırsaktamı veriyoz bu parayı?siz ne yaptınız bukonuda herhastanede aynı işliyo prosedür?

baby hadi hayırlısı canım bu son tedavin olması dileğiyle.bebişine en kısa zamanda kavuşman dileğiyle

hayırlı olsun canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsında bu denemende yuzun güler inşallah

arkadaşlar ben adet görmedim daha düşükten sonra 37 gün geçti üüüüffffff bir gelsede kurtulsammm ........kızlar benim goğuslerim şişti biraz çok değil ve yeşil damarcıklar var ucuna doğru neden acebaaa?????

Son düzenleme:

hımmmmmmmm canım göğüslerin adet omadığın için hasaslaştığından dır
ama neden adet olmadın ki
bence bir dr gitmelisin bebişim özel olcak belki ama eşinle birlikte oldunmu yani geblik olabilirmi
eğer böyle birşey yoksa strestende olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…