merhaba kızlaryeni geldim eve hastaneden sonra anneme uğradım neysee dondurulmuşlar için tedaviye başladık çok şükür şimdilik herşey güzel gidiyo ginera d.k. hapıyla vitamin bemiks-c ve folıc plusla başladım bugün 9 şubatta tekrar merkeze gidip Lucrin daily iğneye başlıcakmışım günde bir defa göbekten vurulcakmışım mart ayında da transferini yaparız dediler ama embriyolar çözüldükten sonra ölmezlerse eğer herşeyin hayırlısı tabi inşallahh bu sefer allah yüzümü güldürür
slm kızlar dün test günümdü hamile değilmişim ama doktorum iki gün sonra tekrar test yaptırmamı istedi sonucum 1.20 çıktı ama benim umudum kırıldı nasip değilmiş
arkadaşlar 13.01'de transferim oldu . 11. gün 514 bhcg , 13. gün 1260 bhcg değerim var Rabbim'e şükürler olsun.
ilk deneme,mikroydu ve tuttuAllah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Evlat hasreti çeken herkesin dualarının kabul olmasını diliyorum , Rabbim herkesin kalbinden geçeni kucağına versin inşallah.
mrb lar kızlar ... nasıl gidiyorrr .benimde cuma raporum çıkacak cumartesi ilaçları alıp kullanmaya başlıyacağız hayırlısıyla ben uzun protokolum herhalde adetin 21, günü başlayacağım ilaçlara... bakalım.. aslında liste halinde yapsak kim ne durumda karşılarına yazsak merak ediyorum çalıştığım içinde geçmişi pek okuyamıyorumm ... :)
Canım demek hayırlısı böyleymiş,Allah yardımcın olsun inşallah bekleme sürecinde sana süpriz bebek haberi gelir ilaçsız,iğnesiz.rabbim hepimiz hakkında hayırlsını versin.en kısa zamanda bebişlere kavuşmak dileğiyle
kızlar nasılsınız
herkes iyimi
derin kacta gidiyorsun bebisleri almaya canim
cancağızıımm vallaaa 11 11 30 gibi kalibaaa gitmedendee gelincedeee hemencik yazarımmmm
slm kızlar bu benım ıkıncı denememm 5 subattaa test gunumm dua edınn benım bebişimde bana tutunsunn rabbımm kımsenınn dualarını boss cevırmesın
NE İSTİYORSUN HAYATN KIZhayata yumruklari caktik vallla iyiyiz canim
sen nasilsin esinin durumu nasil
her şey güzel olsun canım inşşcancağızıımm vallaaa 11 11 30 gibi kalibaaa gitmedendee gelincedeee hemencik yazarımmmm
slm kızlar bu benım ıkıncı denememm 5 subattaa test gunumm dua edınn benım bebişimde bana tutunsunn rabbımm kımsenınn dualarını boss cevırmesın
canim hayirli olsun insallahhhh SIKISIKI tutunmustur bebisin
insallh bı gun hepımız bu sayfalara hamıleyımmmmmmmmmmmmm yazabılırızz rabbım bu mutlulugu bızede yasatsın ınsallh....NE İSTİYORSUN HAYATN KIZ
canım eşim cuma gün mr çetirecek bir sorunu ağrısı faan yok ya sadec hormonlar çok yüksek çıktığı içn yapılıyor bu testler
her şey güzel olsun canım inşş
BİZİ HEBRSİZ BIRAKAMA
rabbim yardımcın olsun inşşş
insallh bı gun hepımız bu sayfalara hamıleyımmmmmmmmmmmmm yazabılırızz rabbım bu mutlulugu bızede yasatsın ınsallh....
yanıs yerden alıntı yapmısım yteerrr kusura bakma....
Canım hadi hayırlsı yarın hamiş döneceksin inşallah eve.bol bol dinlen 2 hafta sonra hamiş haberini duyarız inş.benimde cuma yada cmtsi transfer olcak inşallah bi sorun çıkmazsa.yarın bilgi verecekler.bize bugün embriyoları dondurmayı düşünüyormunuz diye sordular.bişey demedk bunun içn 750 lira istiyolar.ya hamile kalırsaktamı veriyoz bu parayı?siz ne yaptınız bukonuda herhastanede aynı işliyo prosedür?Allaaahhhh söylettiiiiiiiiitatlışım benim geçen cmt yumoşlar toplandı nasipse yarın transferim varrr bakarsın bi kaç gün arayla hamiş ahberi veririiisss
babyyyy canım benim startı verdiik maşallaaahhhh sanaaaanerelerdesin kız ceza verecem yoksun ortadaaaaaaaaa hergün tekmil verecen ona göreee özledik seni keyfin nasıl bakalım tatlım
merhaba kızlaryeni geldim eve hastaneden sonra anneme uğradım neysee dondurulmuşlar için tedaviye başladık çok şükür şimdilik herşey güzel gidiyo ginera d.k. hapıyla vitamin bemiks-c ve folıc plusla başladım bugün 9 şubatta tekrar merkeze gidip Lucrin daily iğneye başlıcakmışım günde bir defa göbekten vurulcakmışım mart ayında da transferini yaparız dediler ama embriyolar çözüldükten sonra ölmezlerse eğer herşeyin hayırlısı tabi inşallahh bu sefer allah yüzümü güldürür
hayırlı olsun canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsında bu denemende yuzun güler inşallahmerhaba kızlaryeni geldim eve hastaneden sonra anneme uğradım neysee dondurulmuşlar için tedaviye başladık çok şükür şimdilik herşey güzel gidiyo ginera d.k. hapıyla vitamin bemiks-c ve folıc plusla başladım bugün 9 şubatta tekrar merkeze gidip Lucrin daily iğneye başlıcakmışım günde bir defa göbekten vurulcakmışım mart ayında da transferini yaparız dediler ama embriyolar çözüldükten sonra ölmezlerse eğer herşeyin hayırlısı tabi inşallahh bu sefer allah yüzümü güldürür
canım benim... miniklerini git al ve onları çokkk çokkkkk iyi bakcancağızıımm vallaaa 11 11 30 gibi kalibaaa gitmedendee gelincedeee hemencik yazarımmmm
arkadaşlar ben adet görmedim daha düşükten sonra 37 gün geçti üüüüffffff bir gelsede kurtulsammm ........kızlar benim goğuslerim şişti biraz çok değil ve yeşil damarcıklar var ucuna doğru neden acebaaa?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?