korunmadım bu ay ama hamile oldumu sanmıyorum tşkler cvp içinhımmmmmmmm canım göğüslerin adet omadığın için hasaslaştığından dır
ama neden adet olmadın ki
bence bir dr gitmelisin bebişim özel olcak belki ama eşinle birlikte oldunmu yani geblik olabilirmi
eğer böyle birşey yoksa strestende olabilir
Allaaahhhh söylettiiiiiiiiitatlışım benim geçen cmt yumoşlar toplandı nasipse yarın transferim varrr bakarsın bi kaç gün arayla hamiş ahberi veririiisss
babyyyy canım benim startı verdiik maşallaaahhhh sanaaaanerelerdesin kız ceza verecem yoksun ortadaaaaaaaaa hergün tekmil verecen ona göreee özledik seni keyfin nasıl bakalım tatlım
arkadaşlar ben adet görmedim daha düşükten sonra 37 gün geçti üüüüffffff bir gelsede kurtulsammm ........kızlar benim goğuslerim şişti biraz çok değil ve yeşil damarcıklar var ucuna doğru neden acebaaa?????
Üzülme canım yola devammmmmmslm kızlar dün test günümdü hamile değilmişim ama doktorum iki gün sonra tekrar test yaptırmamı istedi sonucum 1.20 çıktı ama benim umudum kırıldı nasip değilmiş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.arkadaşlar 13.01'de transferim oldu . 11. gün 514 bhcg , 13. gün 1260 bhcg değerim var Rabbim'e şükürler olsun.
ilk deneme,mikroydu ve tuttuAllah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Evlat hasreti çeken herkesin dualarının kabul olmasını diliyorum , Rabbim herkesin kalbinden geçeni kucağına versin inşallah.
Canım hayırlı olsun haberlerini bekliyoruz.300 gonal f ile bugün başladım :)
dualarınızı ve deneyimlerinizi esirgemeyin kızlarrrrr
arkadaşlar ben adet görmedim daha düşükten sonra 37 gün geçti üüüüffffff bir gelsede kurtulsammm ........kızlar benim goğuslerim şişti biraz çok değil ve yeşil damarcıklar var ucuna doğru neden acebaaa?????
300 gonal f ile bugün başladım :)
dualarınızı ve deneyimlerinizi esirgemeyin kızlarrrrr
meraba kizlar bugun biraz lekem geliyo bakalim hayirlisi cok moralim bozuldu ya rabbim yardim etsin hepimize yuzumuze baksin bizi yanliz koymasinn
meraba kizlar bugun biraz lekem geliyo bakalim hayirlisi cok moralim bozuldu ya rabbim yardim etsin hepimize yuzumuze baksin bizi yanliz koymasinn
bende ilk çok heyecanlıydım ve çok inanmıştım çok şükür sonucum pozitif çıktı şimdide hayırlısıyla tamamına ermesini bekliyorumDarısı hepinizin başına inşallah
bennnnn gellldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmkızlarrrr aldımminişiimiii gellddiimmmmmm kızlar dualarınızııı bekliyorummmmmmmmmm 5 şubat test günümmm sizde ne var ne yok bakemmm
hayırlı olsun derıncımmmm 5 subatt benımde test gunummm banada dua ett bende edıcem sana
aaaaa cidiimisin canımm ne zaman olduu transferrr:)yaşasınn birlikte bekliycessssssssss:)))nerde yaptırdıın kaç hücrelii kaç tanee yaşşş vs:dtüm detaylarrııı istiyorummm süpermiş yaa yoldaş olucass hayırlı uğurlu olsuuunnnn transferiinnnn hayırlısıyla allah sağlıklı bir evlat nasip etsin cannıııııııııııımmmm
canım sakin ol dr ara ne diyecek bakalımmeraba kizlar bugun biraz lekem geliyo bakalim hayirlisi cok moralim bozuldu ya rabbim yardim etsin hepimize yuzumuze baksin bizi yanliz koymasinn
ewt canımmm anlatıyorumm hazırmısınnn?? Bu benımm ıkıncı denemem esım azoospermıı bende sorun yok ılkınde 25 yumurta toplandı ama anca 2. Gune gıdebıldı... Transfer yapıldı ama basarısız... Bunda ıse 30 yumurta toplandı bunda ise masallhhhhhhhhhhhh dıımm 5. Gunee 6 yumurtam gıttıı bırı tarnsfer edıldı dıgerlerı donduruldu.. Cumartesı transfer edıldı saat 16.00 da 2 gun yattım bugun 5. Gunumm ama test gunumm 5 subattSen anlat bakalımm ben senınn hıkayenııı bılmıyorumm bu ılk mı?
ewt canımmm anlatıyorumm hazırmısınnn?? Bu benımm ıkıncı denemem esım azoospermıı bende sorun yok ılkınde 25 yumurta toplandı ama anca 2. Gune gıdebıldı... Transfer yapıldı ama basarısız... Bunda ıse 30 yumurta toplandı bunda ise masallhhhhhhhhhhhh dıımm 5. Gunee 6 yumurtam gıttıı bırı tarnsfer edıldı dıgerlerı donduruldu.. Cumartesı transfer edıldı saat 16.00 da 2 gun yattım bugun 5. Gunumm ama test gunumm 5 subattSen anlat bakalımm ben senınn hıkayenııı bılmıyorumm bu ılk mı?
cınım benimde 2. Deneme bu eşimin sperm sayısı 1 milyon tek sorun bu geçen sefer 8 toplandı 4 döllendii 1 tanee 4 hüc.1 kalite 2. Gün embriyosu konuldu tutmadı.bu kes 9 toplandıı 8 döllendi bugü 5. Gün blast aşamada 1 tane transfer oldu.benim hikayede buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?