Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

İnşallah tutunur canım dualarımız seninle
meraba kizlar bugun biraz lekem geliyo bakalim hayirlisi cok moralim bozuldu ya rabbim yardim etsin hepimize yuzumuze baksin bizi yanliz koymasinn
Doktoru ara muhakkak ama korkma olabiliyormuş....

efet canım yafff işallahh hamişş haberi verirrriiiss ikimizdecanım ümraniye erdemde yaptırdım ben bende çooook memnunum çok seviorum onlarıııııııııııhamiş kalıym daha çok seveceeemmmm

HADİ BAKALIM GAZAMIZ MUBAREK OLAAAAAAAAAAAAA BUNDAN SONRA HERGUN YAZARIZ BURDAN OKKKKK DUA EDELIMM BOL BOLL SANADA YOLLUYORUM BI DUA YAKALA... RABBI YESSIR VELA TUASSIR RABBI TEMMIM BIL HAYR.... RABBIM KUCAGIMIZI BOS BIRAKMASINNNNNN

bennnnn gellldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmKızlarrrr aldımminişiimiii gellddiimmmmmmkızlar dualarınızııı bekliyorummmmmmmmmm5 şubat test günümmm sizde ne var ne yok bakemmm

canım gözün aydın hadi hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunacak bu kez rabbim yüzünü güldürsün tatlımm inşallah 5 şubatta pozitif sonucu alırızz k.i.b

canım gözün aydın hadi hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunacak bu kez rabbim yüzünü güldürsün tatlımm inşallah 5 şubatta pozitif sonucu alırızz k.i.b

canımmsıınnn dualarınıı bekliyooorruuuummmmminşallahh bebkiimm beniimmmm

HADİ BAKALIM GAZAMIZ MUBAREK OLAAAAAAAAAAAAA BUNDAN SONRA HERGUN YAZARIZ BURDAN OKKKKK DUA EDELIMM BOL BOLL SANADA YOLLUYORUM BI DUA YAKALA... RABBI YESSIR VELA TUASSIR RABBI TEMMIM BIL HAYR.... RABBIM KUCAGIMIZI BOS BIRAKMASINNNNNN

mübarek günnnn bugünnn dualarımdasınn canım benimm hergün burdayısss

bennnnn gellldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmKızlarrrr aldımminişiimiii gellddiimmmmmmkızlar dualarınızııı bekliyorummmmmmmmmm5 şubat test günümmm sizde ne var ne yok bakemmm

Canım allah sonuna kadar daim etsin minişini dualarım sizinle

slm arkadaşlar benimde 5 şubat test günüm bu 4. denmem dondurulmuşlarla oldu 2 embriyo transfer edildi aynı gün sonuç alacak arkadşlar inş. hepimizde olumlu sonuç alırız dualarım sizinle kendinize dikkat edin

slm arkadaşlar benimde 5 şubat test günüm bu 4. denmem dondurulmuşlarla oldu 2 embriyo transfer edildi aynı gün sonuç alacak arkadşlar inş. hepimizde olumlu sonuç alırız dualarım sizinle kendinize dikkat edin

canım beniiiiimmm ohhh 5 şubat yolcusu kalmasıııııııııııınnnnnnnnnbenim narsudenin de 5 şubaaattmübarek gün bol duaaa hepimşzeee hepimize

Uuuu bebişini mi aldın annesi Ben inanıyorum annesini babasını üzmeyecek sıkı sıkı tutunacak ama annesi sende bebişimizi okşa,konuş kendini yalnız hissetmesin inşş 5 şubatta halayımızı çekicez pozitif arkadaşım

Hayırlı olsun allah pozıtıf sonuçlar nasip etsin ne guzel 9 yumrtadan 1 firen var nasıl oldu bu canım özel bı çalışmamı yapıldı

canımmmmmmmmmmaldım geldim yeğenini elimden geleni yapıorum canımcımmm sımsıkııı tuttum hooooooooop:82:ammaaa gerisi nasip bebeğimmdualarınızı bekliorummmmm

Hayırlı olsun allah pozıtıf sonuçlar nasip etsin ne guzel 9 yumrtadan 1 firen var nasıl oldu bu canım özel bı çalışmamı yapıldı

bilmem canım yaa ama sorarım gidinceeeama burda da şu var ki donmayacak kalanlarr kalibaa:26:
son ana kadarrr hepsini beklettilerr çünkü en iyi olanlar verilince yarın bi ararım bakim bi umut donacak mııı:44:geçen sefer 8 de 4 döllendi 4 de 1 tane 4 hücreli 1. kalite kalanlar 3 hücreliydi:44:geçenki kısa bu uzundu tek fark bu aslında tedavimde ki:82:

bebişim allahın izni ile annesine sımsıkı tutunacak
sen merak etme
HEM SÖYLEE O SIPAYA YETER ARTIK TUTNSUN SONRADA 9 AY ORADA KALSINSONRADA GELSİN ÇOK ÖZLETMESİN KENDİNİ

meraba gokkusagim dun gece yazamadim benimde bugun kanamam oldu moralim bozuk anlatamam hicbirsey yapmak gelmiyo icimden budefada olmadi hakkimiza hayirli deyilmis demekk seninde hakkina hayirlisi tatlim ciktigimiz bu yol cok zor bir yol rabbim ugras veren herkesin hepimizin yuzune baksin kucagimizi doldursun rabbim

derinim allahim hayirli ugurlu etsin bebisin rabbim kucagina almayi nasip etsinn,sana siki siki sarilsin insallahhh

baby tatlim nediyi hayatim bu defa allahim kucaklarini dolu dolu etsinde kayinvalideninde dostumuzunda dusmanimizinda dilini keser insallah sana ediceyin en guzel duam budur canim bozma moralini elimizden gelen birsey yok aglasakta zirlasakta rabbimin elinde cani isterse vericek insallah yavrularimizii insallahhhh,zaten o milletin dili yokmu buzulesicellerrr

amin insallh canımmmmmmmmmmmmm tutar senınkıdeee bızımkıdee dua edelım allhtan umut kesılmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…