İnşallah tutunur canım dualarımız seninle
cınım benimde 2. deneme bu eşimin sperm sayısı 1 milyon tek sorun bu geçen sefer 8 toplandı 4 döllendii 1 tanee 4 hüc.1 kalite 2. gün embriyosu konuldu tutmadı.bu kes 9 toplandıı 8 döllendi bugü 5. gün blast aşamada 1 tane transfer oldu.benim hikayede buuu
Doktoru ara muhakkak ama korkma olabiliyormuş....meraba kizlar bugun biraz lekem geliyo bakalim hayirlisi cok moralim bozuldu ya rabbim yardim etsin hepimize yuzumuze baksin bizi yanliz koymasinn
yani ikimizinde 5. Gun hadi bakalımm hıkayelerımız aynı gıbı... ınsallh sımdıde kımız hamılee haberii verırızzz bu arada yasım 21 ve gazieurofertılde yaptırdım doç. Dr.ruşen atmaca cok memnunumm merkezden de doktorumdan da ıkısınıde burada yaptırdımmmm canımm sen nerede yaptırdın?
efet canım yafff işallahh hamişş haberi verirrriiiss ikimizdecanım ümraniye erdemde yaptırdım ben bende çooook memnunum çok seviorum onlarııııııııııı hamiş kalıym daha çok seveceeemmmm
bennnnn gellldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmKızlarrrr aldımminişiimiii gellddiimmmmmm kızlar dualarınızııı bekliyorummmmmmmmmm 5 şubat test günümmm sizde ne var ne yok bakemmm
canım gözün aydınhadi hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunacak bu kez rabbim yüzünü güldürsün tatlımm inşallah 5 şubatta pozitif sonucu alırızz k.i.b
HADİ BAKALIM GAZAMIZ MUBAREK OLAAAAAAAAAAAAA BUNDAN SONRA HERGUN YAZARIZ BURDAN OKKKKK DUA EDELIMM BOL BOLL SANADA YOLLUYORUM BI DUA YAKALA... RABBI YESSIR VELA TUASSIR RABBI TEMMIM BIL HAYR.... RABBIM KUCAGIMIZI BOS BIRAKMASINNNNNN
Kızlar raporla ilgili bilgisi olan yokmu ya ikinci çapadan nasıl çıkıcak acaba...
bennnnn gellldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmKızlarrrr aldımminişiimiii gellddiimmmmmm kızlar dualarınızııı bekliyorummmmmmmmmm 5 şubat test günümmm sizde ne var ne yok bakemmm
Canım allah sonuna kadar daim etsin minişini dualarım sizinle
slm arkadaşlar benimde 5 şubat test günüm bu 4. denmem dondurulmuşlarla oldu 2 embriyo transfer edildi aynı gün sonuç alacak arkadşlar inş. hepimizde olumlu sonuç alırız dualarım sizinle kendinize dikkat edin
Uuuu bebişini mi aldın annesi Ben inanıyorum annesini babasını üzmeyecek sıkı sıkı tutunacak ama annesi sende bebişimizi okşa,konuş kendini yalnız hissetmesin inşş 5 şubatta halayımızı çekicez pozitif arkadaşım
Hayırlı olsun allah pozıtıf sonuçlar nasip etsin ne guzel 9 yumrtadan 1 firen var nasıl oldu bu canım özel bı çalışmamı yapıldı
canımmmmmmmmmmaldım geldim yeğenini elimden geleni yapıorum ca nımcımmm sımsıkııı tuttum hooooooooop:82:ammaaa gerisi nasip bebeğimm dualarınızı bekliorummmmm
bilmem canım yaa ama sorarım gidinceeeama burda da şu var ki donmayacak kalanlarr kalibaa:26:
son ana kadarrr hepsini beklettilerr çünkü en iyi olanlar verilince yarın bi ararım bakim bi umut donacak mııı:44:geçen sefer 8 de 4 döllendi 4 de 1 tane 4 hücreli 1. kalite kalanlar 3 hücreliydi:44:geçenki kısa bu uzundu tek fark bu aslında tedavimde ki:82:
slm arkadaşlar benimde 5 şubat test günüm bu 4. denmem dondurulmuşlarla oldu 2 embriyo transfer edildi aynı gün sonuç alacak arkadşlar inş. hepimizde olumlu sonuç alırız dualarım sizinle kendinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?