baby tatlim nediyi hayatim bu defa allahim kucaklarini dolu dolu etsinde kayinvalideninde dostumuzunda dusmanimizinda dilini keser insallah sana ediceyin en guzel duam budur canim bozma moralini elimizden gelen birsey yok aglasakta zirlasakta rabbimin elinde cani isterse vericek insallahyavrularimizii insallahhhh,zaten o milletin dili yokmu buzulesicellerrr
yeterim sen nasilsin bebeem yarinmi esinin mr i canim allah sifalik versin korktugunuza ugratmasin insallah
Çapadan çıkarmıştım şimdi ikinci için nasıl oluyor ne kadarda çıkıyor onu merak ediyorum.canım neyi merak ediyorsun raporla ilğili
meraba gokkusagim dun gece yazamadim benimde bugun kanamam oldu moralim bozuk anlatamam hicbirsey yapmak gelmiyo icimden budefada olmadi hakkimiza hayirli deyilmis demekk seninde hakkina hayirlisi tatlim ciktigimiz bu yol cok zor bir yol rabbim ugras veren herkesin hepimizin yuzune baksin kucagimizi doldursun rabbim
canımmmmmmmmmmaldım geldim yeğenini elimden geleni yapıorum ca nımcımmm sımsıkııı tuttum hooooooooop:82:ammaaa gerisi nasip bebeğimm dualarınızı bekliorummmmm
bilmem canım yaa ama sorarım gidinceeeama burda da şu var ki donmayacak kalanlarr kalibaa:26:
son ana kadarrr hepsini beklettilerr çünkü en iyi olanlar verilince yarın bi ararım bakim bi umut donacak mııı:44:geçen sefer 8 de 4 döllendi 4 de 1 tane 4 hücreli 1. kalite kalanlar 3 hücreliydi:44:geçenki kısa bu uzundu tek fark bu aslında tedavimde ki:82:
meraba gokkusagim dun gece yazamadim benimde bugun kanamam oldu moralim bozuk anlatamam hicbirsey yapmak gelmiyo icimden budefada olmadi hakkimiza hayirli deyilmis demekk seninde hakkina hayirlisi tatlim ciktigimiz bu yol cok zor bir yol rabbim ugras veren herkesin hepimizin yuzune baksin kucagimizi doldursun rabbim
canım benim sen canını sıkma ayni şeyler bende yaşıyorum eşimin aylesıyle bu ay ben çok sıkıntılı günler yaşadım düşük yaptım diye benim görumcelerim bana sahip destek olacaklarında bana dedikleri şey bu... olmadı işte senin bebeğin olsaydı dewamı gelirdi.....tapu gibi test sonuçlarım var 10 günü beta hcg 6.49 12 günü 16.49 14 günüm 38.2 15 günü 49da durdu ve düşük yaptım ...çok canımı yaktılar ....destek değil köstek oldular sen eşinle iyi ol canım fazla yansıtmaki o zaman oda iki arada kalır bi taraf eş bi taraf anne ...boş ver gitsin ......... hayat çok zor bazende çok acımasızsusesi, dyg34, gökkuşağımm, toana, derincimm canlarımm hepinize çok teşekkür ederim umarım hepimiz için hayırlısı olur inşallahh bu sefer hepimiz bebeklerimize kavuşuruzzkızlar siteye pek girmiyorum morallerim çok bozuk canım hiçbirşey yapmak istemiyo ameliyatımda kaldı doktorum artık ilaçlara başladık ameliyat olamazsın dedi keşke ilaçlara başlamadan önce olsaydınız dedi ama denk gelmedi işte nasip böyleymiş bunda da bi hayır vardır diyorumm ve allahtan bana sabır vermesini istiyorumm
canım benim sen canını sıkma ayni şeyler bende yaşıyorum eşimin aylesıyle bu ay ben çok sıkıntılı günler yaşadım düşük yaptım diye benim görumcelerim bana sahip destek olacaklarında bana dedikleri şey bu... olmadı işte senin bebeğin olsaydı dewamı gelirdi.....tapu gibi test sonuçlarım var 10 günü beta hcg 6.49 12 günü 16.49 14 günüm 38.2 15 günü 49da durdu ve düşük yaptım ...çok canımı yaktılar ....destek değil köstek oldular sen eşinle iyi ol canım fazla yansıtmaki o zaman oda iki arada kalır bi taraf eş bi taraf anne ...boş ver gitsin ......... hayat çok zor bazende çok acımasız
meraba kizlar bugun biraz lekem geliyo bakalim hayirlisi cok moralim bozuldu ya rabbim yardim etsin hepimize yuzumuze baksin bizi yanliz koymasinn
bennnnn gellldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmKızlarrrr aldımminişiimiii gellddiimmmmmm kızlar dualarınızııı bekliyorummmmmmmmmm 5 şubat test günümmm sizde ne var ne yok bakemmm
Çapadan çıkarmıştım şimdi ikinci için nasıl oluyor ne kadarda çıkıyor onu merak ediyorum.
Canım hala kanaman devam ediyormu kesildiyse sakın ümidini kaybetme belli olmaz sen genede test günü yaptır.Umarım güzel haberler alırsın.............
derinim allahim hayirli ugurlu etsin bebisin rabbim kucagina almayi nasip etsinn,sana siki siki sarilsin insallahhh
bebişim allahın izni ile annesine sımsıkı tutunacak
sen merak etme
HEM SÖYLEE O SIPAYA YETER ARTIKTUTNSUN SONRADA 9 AY ORADA KALSIN SONRADA GELSİN ÇOK ÖZLETMESİN KENDİNİ
Benımde uzun protokoldu10 tane toplandı 4 kaldı onun ıcın merak ettım canım sperm sayınız galıba duşuk ama maşallah guzel dollenmış bızımde 25 mılyon gıbı ama 4 tane kalmasına uzulmuştum ozamn bı eksıklıkmı var dıe aklımageldı bı dahıkı tecrubelerımıze faydası olması ıcın soruyorum canım
canım benim sen canını sıkma ayni şeyler bende yaşıyorum eşimin aylesıyle bu ay ben çok sıkıntılı günler yaşadım düşük yaptım diye benim görumcelerim bana sahip destek olacaklarında bana dedikleri şey bu... olmadı işte senin bebeğin olsaydı dewamı gelirdi.....tapu gibi test sonuçlarım var 10 günü beta hcg 6.49 12 günü 16.49 14 günüm 38.2 15 günü 49da durdu ve düşük yaptım ...çok canımı yaktılar ....destek değil köstek oldular sen eşinle iyi ol canım fazla yansıtmaki o zaman oda iki arada kalır bi taraf eş bi taraf anne ...boş ver gitsin ......... hayat çok zor bazende çok acımasız
canim yaaaa tutunmalekesidir insallah sabah hemen ev doktorunu ara ve kan tahlili yaptirmayi iste ben yapmadim cok pismanim belkide tutundu ama geri gitti cunki baksana turkiyede bir cok kisinin kanamasi oldugu halde tutnuyor ve doktor korumak icin ilac veriyor benimde 2 gun lekelenme olmustu ve 3. gun az kanama ve 4 .gun adet gordum normalde benim adetim baslar ve hemen gelirdi bende odan suphelendim ve keske arasaydim diye pisman oldum hemen yarin merkezi ara yada ev doktorunu bilgi al
en azindan kan tahlili yapilinca cikar vede ona gore icin daha rahat olur
canim hadi gozun aydin meleginin SIKISIKI tutunsun annesine ve 9 ay hic birakmasin insallahhhhhhhhhhhh rabbim yuzunu guldursun
günaydınnnnnnnnnnnn
HAYIRLI CUMALAR
RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİNNNNNNN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
günaydın şeker. Emaneti yolladım çok teşekkür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?