Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

tatlım senın kanaman oldu ama test yapmadın dımı belkı tutunma kanamasıdır dur bakalımm yaaa

yeterim sen nasilsin bebeem yarinmi esinin mr i canim allah sifalik versin korktugunuza ugratmasin insallah

evet canım yarın akşam 22 de
inşşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşş

canım neyi merak ediyorsun raporla ilğili
Çapadan çıkarmıştım şimdi ikinci için nasıl oluyor ne kadarda çıkıyor onu merak ediyorum.

Canım hala kanaman devam ediyormu kesildiyse sakın ümidini kaybetme belli olmaz sen genede test günü yaptır.Umarım güzel haberler alırsın.............

Benımde uzun protokoldu10 tane toplandı 4 kaldı onun ıcın merak ettım canım sperm sayınız galıba duşuk ama maşallah guzel dollenmış bızımde 25 mılyon gıbı ama 4 tane kalmasına uzulmuştum ozamn bı eksıklıkmı var dıe aklımageldı bı dahıkı tecrubelerımıze faydası olması ıcın soruyorum canım

canım kacıncı gunun bugun lutfen stres yapma hıc bellı olmuyo bu ışler çok tuhaf bugun bı hıkaye okudum adet oluyo negatıf çıkıyo merkezı 2.testı yapmasını ıstıo orada pozıtıf çıkıyor ama duşuk yapacağını soyluyor tekrar adet oluyor bıtınce muayneye gıdıyor ve bebegın kalp atışlarını duyuyor allah ol deyınce olur bır kılın ucundan donerbılır dua et tatlım ben bızelere hep dua edıyorum

İstanbuldaKİ ArkadaşlaR merkezlerınızde donmuş transfer ucretlerını bılıyorsanız paylaşırmısınız bırde kurtaj ucretını bılenlerden rıca edıyorum lutfen

htcyldz canim meraba senin de uc denemen basarizimi oldu canim benimde ucuncu bugun husranla bitti neyazikki boyle sen hangi sehirdesin biraz bahsedermisin kendinden sikayetiniz neydi mahsuru yoksa tatlimm mademki burdayiz birbirimize testek verelim canim beniminsallah bu dorduncude yuzun guler insallah hepimizinn

narsude canim yavas yavas cogaliyo hep boyle oluyo ilk denememdede oldu ya bakalim hayirlisi canim rabbim bize guc kuvvet versin bu yolda galip olalim maglup olmayalim insallahhhh,senin de bebislerin sana siki siki sarilsin insallahhh

Tam 7 yıl olmuştu evleneli.İlk 1 yıl henüz yeni evliyiz nasıl olsa olur diye korunmuştuk. Nereden bilebilirdik ki yıllarca evlat sahibi olamayacağımızı.Yeni ümitler,yeni heyecanlar yeni arayışlar içinde iyi denen her doktora gittik. Yapılan onca testten sonra nedeni bilinmeyen infertilite olduğumuz söylendi.İlk bakışta hiç korkmuyordum "nedeni bilinmeyenden" demek ki sorun yoktu demek ki olacaktı bebeğim.Yıllar geçtikçe sonuçsuz kalan tedavilerin ardından korkmaya başladım.Ya olmazsa ya hep kurduğum annelik hayallerim gerçekleşmezse.Ne eşime nede kendime anlatamadığım duygular içerisindeydim.hani derler ya tarifi mümkün olmayan.Sonuçsuz kalan her tedavinin ardından kalbimdeki acı biraz daha büyüyor boğazıma sarılan el daha da sıkılaşıyordu.Tam 9 aşılama uygulandı hepsi negatif.En sonunda Tüp bebek yapılmasına karar verildi.Tedavim başladı her gün iğnelerimi vurdum, kontrollerime gittim.Yumurta toplama gününün karar verilmesi için gittiğim son ultrason kontrolümde doktorum yeterli yumurta olmadığı için tedavimi yarıda kesti.

Günlerce kulaklarımda anlamsız bir çınlama hiç bir şey duymadan hiçbir şey görmeden geçti zamanım.Hep bir ümit ama bir o kadar da acı içinde.2 Ay sonra ikinci tüp bebek tedavime başlandı her şey yolunda gitti.yumurta toplandı 4'ü döllendi ve 2'si transfer edildi.Ve başladık beklemeye.Tedaviyle onca yıl geçirmiştik ama sonuç tahlilini beklediğimiz zaman geçmek bilmemişti.Ne yazık ki tahlil gününden önceki gece reglim geldi.Eşimde bende sabaha kadar tek kelime konuşmadan öyle oturduk.Sabah sonucu merak eden bir arkadaşım sayesinde tedavi gördüğüm hastaneyi arayıp reglimin geldiğini ve tahlil için gelmemize gerek olup olmadığını sorduğumda siz yinede gelin dediler.Eşimle hazırlanıp çıktık hastaneye gittik.Ben gidip kanımı verdim."Sonuç belliydi tutmamıştı işte niye illa test yapıyorlar niye bizi burada bekletiyorlardı ki bence hiç gereği yoktu "Yapmaları gerekiyormuş.Eşimle her zaman gittiğimiz küçük çay ocağına oturduk.1 saat sona bizi arayıp gelmemizi istediler. Hastaneye girdik bizi dr.muzun odasına yönlendirdiler.Hiç unutmuyorum doktorum elinde dosyam "Hayırlı olsun hamilesin" dedi.Eşimde bende şoktaydık bir eşim bir ben sırayla doktora eminmisiniz diyip duruyorduk.Kendimize geldiğimizde ben kanamam olduğunu söyledim.Muayene edildim.Transfer edilen iki embriyonunda tuttuğunu ama birini düşürdüğümü söyledi.Diğer bebeğinde çok fazla kanamam olduğu için kesin düşeceğini boşuna ümitlenmemizi söyledi.Yok ya böyle bir şey olamazdı tüm bu olanlar bir şakaydı.Hamileydim daha ona inanmaya çalışırken bebeğimin düşeceği söyleniyordu üstelik kesin bir tavırla.Dr'um kendimi üzmemem ve çok fazla ağır iş yapmamam konusunda beni uyarıp odadan çıktı.Biz yine eşimle eve döndük.Yine başladık beklemeye bu sefer bebeğimin düşmesini bekledik.Bir kaç gün kanamam devam etti.Sonra kesildi.Yeniden hastaneye drmuzla görüştük bana bir kaç soru sorup yeniden kan tahlili istedi sonucu alıp yanına gittik ve bebeğimin düşmediğini aksine bana sıkı sıkı bağlandığını öğrendik. Şimdi sadece kalp atışlarını görmeye gelmişti sıra.Bir kaç gün sonra ultrasonda ilk defa bebeğimizi gördük.Eşim gözyaşlarını tutamamış bana göstermemek için dışarı kaçmıştı.Allah'ım öyle güzeldi ki.Çok güzel ve sorunsuz bir hamilelikten sonra Canımın içi Minik sevdam Hamza Berkay'ıma kavuştum.Çok şükür 21.03.2007 de sağlıkla Rabbim kucağımıza almayı nasip etti.36 yaşında acemi bir anneydim artık.Derken Oğlum 10 aylıkken ikinci bebeğime doğal yollarla hamile kaldığımı öğrendim.21.10.2008 de ikinci oğlum Mustafa Kerem'im dünyaya geldi. Bir gün sizinde olacak ben inanıyorum. Sizde asla inancınızı kaybetmeyin.
Sevgiyle hamile Kalın....

Toana once sana ve butun arkadaşlarımıza umıt olur ınşallah tabıkı banada

canım benim sen canını sıkma ayni şeyler bende yaşıyorum eşimin aylesıyle bu ay ben çok sıkıntılı günler yaşadım düşük yaptım diye benim görumcelerim bana sahip destek olacaklarında bana dedikleri şey bu... olmadı işte senin bebeğin olsaydı dewamı gelirdi.....tapu gibi test sonuçlarım var 10 günü beta hcg 6.49 12 günü 16.49 14 günüm 38.2 15 günü 49da durdu ve düşük yaptım ...çok canımı yaktılar ....destek değil köstek oldular sen eşinle iyi ol canım fazla yansıtmaki o zaman oda iki arada kalır bi taraf eş bi taraf anne ...boş ver gitsin ......... hayat çok zor bazende çok acımasız

Kımseye hesap vermemek ıcın kımseye soylemeyın arkadaşlar ben çozumu bole buldum tabı bı gun bunların acısıı cıkacak

aynen canım benim ben rapor için gittim hiç kimseye haber vermedim vermemde bu sefer sadece ben ve eşim biliyom

nursincim ben bu ara hastalandım 6 saat oldu geleli ben bu sefer çok yoğun birsey bekliyordum 6 saat oldu daha yarım damla gördum sancide fazla değil ...hayırlısı yarın bende doktora gidicam muayene olacam.....sonunda bir sorunum yoksa yarın tedavie başlarım önce d.kontol hapı ...uzun protokol olur herhalde

meraba kizlar bugun biraz lekem geliyo bakalim hayirlisi cok moralim bozuldu ya rabbim yardim etsin hepimize yuzumuze baksin bizi yanliz koymasinn

canim yaaaa tutunmalekesidir insallah sabah hemen ev doktorunu ara ve kan tahlili yaptirmayi iste ben yapmadim cok pismanim belkide tutundu ama geri gitti cunki baksana turkiyede bir cok kisinin kanamasi oldugu halde tutnuyor ve doktor korumak icin ilac veriyor benimde 2 gun lekelenme olmustu ve 3. gun az kanama ve 4 .gun adet gordum normalde benim adetim baslar ve hemen gelirdi bende odan suphelendim ve keske arasaydim diye pisman oldum hemen yarin merkezi ara yada ev doktorunu bilgi al
en azindan kan tahlili yapilinca cikar vede ona gore icin daha rahat olur

bennnnn gellldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmKızlarrrr aldımminişiimiii gellddiimmmmmmkızlar dualarınızııı bekliyorummmmmmmmmm5 şubat test günümmm sizde ne var ne yok bakemmm

canim hadi gozun aydin meleginin SIKISIKI tutunsun annesine ve 9 ay hic birakmasin insallahhhhhhhhhhhh rabbim yuzunu guldursun

günaydınnnnnnnnnnnn
HAYIRLI CUMALAR
RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİNNNNNNN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım çapayı bi,lmem bizim burada eski parorunu alı gidiyorsun onllar istedikleri yeni bir şey varsa ekliyor şu gün gel al diyorlar
bence orada raprla ilğilenen kişiyi ara sor
en sağlıklı bilgiyi o verecektir

derinim allahim hayirli ugurlu etsin bebisin rabbim kucagina almayi nasip etsinn,sana siki siki sarilsin insallahhh

hayatımm benimm güsel arkadaşımm dirayetlii meleğim...Allah bin kere razı olsun canım benim hayırlısı ise olsun diyorum Rabbime dua ediyorum

hayatım burda limon çiçeği adlı bi arkdaş vardı.4. denemesi kanaması başladı.hatırlayan varsa bilir.diiiiliim hamilee hep böle oldu zaten dedi.zorladık inanın bizim yüzümüzden gittigeldiğinde hamileyim yazdı bize göz yaşlarıylanolur test yapana dek üzme kendini

bebişim allahın izni ile annesine sımsıkı tutunacak
sen merak etme
HEM SÖYLEE O SIPAYA YETER ARTIK TUTNSUN SONRADA 9 AY ORADA KALSINSONRADA GELSİN ÇOK ÖZLETMESİN KENDİNİ

Yettterriiim kalsın vallaaaa hayırlıısıysaaaRabbime yalvarıyorum hayılı ssağlıklı olacaksa bekletme Rabbimmm diyeeecümlemizin kucakları dolsun işallahhheşin için dua ediyorum canım işallah hiçbişiyciğiiimizz yokmuşşşş diyceksiiinnn

canım benim yumurtayı dölleyen 1 sperm döllenense bir yumurtaabir milyon sperm sıkmıyorlar ki 1 yumurtaya sayı mühim olsunönemli olanın yumurta ve sperm kalitesi olduğunu duymuştum.yumoş yeterince olgun ve sağlıklı bir spermde varsa dölleniyor.tüp bebekte 3 spermde 3 binde 3 yüz binde 300 milyonda aynı hiçbi farkı yok yan sayısın.hatta hareketin bile.çünkü kendi kendine spermin yumoşa girmesini beklemiolar.onlar enjekte ediolar

dyg ah be yawrum alma mazlumun ahınıııı....senin canını yaktılar Rabbim gördü artık korksunlar bence...sabrını veriyor ya Rabbim mükafatını da versinnn cümlemize inşallahhhseni çoook iyi anlıyorum burda ki herkez buna benzer durumlar yaşamıştı muhakkak.ben diyorum ki'etme,edenden de korkma!'Rabbim görüyor Allah bize sabır versin....

oyyyy gökkuşağımm benimm Allahh razı olsunn sendennnİnşallah tatlım inşallah hayırlısı sağlıkla gelecekse annişi bekliyoorrr:26:

günaydın şeker. Emaneti yolladım çok teşekkür

canım ben TEŞEKÜR EDERİM zira insanlar var ellerine kalıyor ve kimseyle paylaşmıyorlar skt geçiyor veeeeeeeeee çöpe
inşş şanslı kişinin işene yarasın anladın dimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…