Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

inşşşşşşşşşşşşşş kaalcak canım inşşşşşşşşş
sapol canım dualrın için

Herkese günaydınnn hayırlı cumalar..bugün dileklerinizin kabul olmasını diliyorum.
DERİN canım hadi hayırlı olsun 5 şubatı bekliyorum dörtgözle müjdeli haber vermeni diliyorum.Benimde yarın transferim olcak inşallahh.
Yetercim eşim bugün çekilecekti sanırım mr.inşallah sorunsus atlatırsınız.dualarım sizlerle kızlar hayırlı günler

kız suuuuuuuuuuuuuu yarın mıııııhaydi bakalımm yaaa çokkk heyecanlıııııııııııııııııbekleyen bi sürü anniş adayı olcass burdaaaa

canım ben TEŞEKÜR EDERİM zira insanlar var ellerine kalıyor ve kimseyle paylaşmıyorlar skt geçiyor veeeeeeeeee çöpe
inşş şanslı kişinin işene yarasın anladın dimi

tabiside hayatım ben çok üzüldüm zaten elimde kalacak israf olacak diye. inşallah birilerinin işine yarar maddi durumu ister kötü olsun ister iyi olsun yeter ki çöpe gitmesin öpüyorum seni siz bugün hastaneye gidecektiniz sanırım ne oldu?

Son düzenleme:

amin canım seninde duaların kabul olsun inşallah... su sen nerdesin ve merkezinin adı ne ?

Son düzenleme:
canlarım yaaa 6. günümmmm bellı belırtılerı olan varmı? ben adetolacakmısım gıbı bı his var içimde.... insallh hamıleyımdır...... korkuyorumm yıne olmassa hadiiii:18::18: yıne mı elveda dıyecegım bebegıme melegıme..

harika bir günnn bu günnnnnher şey de yıolunda kovvv bakimmm kötü düşünceleriiiiiiiiiiiinaptın kız sennn ne olmazsasıııı aaaaaaolumsuz düşünmek yok.bırak tadını çıkar vakti gelince negatifse bile bugünden kaygılanmak ne kazandıreacak hayatım?bide senin transfer ne zaman oldu cmt mi?5. gün emriyosu ya niye uzun bekliosun tatlımbenim düün oldu senle aynı test günnnüü aklım karıştı:44:

kızlar hayırlı cumalar hepinize benim sizlere sorum olacak benim bugün adetimin 12.günü yarın 13. günü dr gidicem şimdi 3. gün gonalle başladım dün gonali bıraktım merional 75 vuruldum benim size sorum şimdi ben önceki denemede 13.gün toplanmıştı ama şimdi dün boyutları 16 -15-14-9 mm de farklı boyutlarda yumurtalar geç büyüdü sanırım sizlerin kaçıncı gün toplandı gerçi dr gayet güzel diyo ama benim aklıma takıldı.malum geri gelişimli emriyo dan sonra korkuyorum.

ewt bende farkettım 5 subat 14. gunum oluyo benımm bılmıyorumm ölee dedılerrr ben doktoruma cokkk guvendıgım içinn neden nıye dıye hiç sormadımm bı bıldıgı vardır.. hem benım için daha ıyıı olduu varsaa zaten varr yoksa da yokk ne bılımm canımyaaa kafam karısık.... cok ıstıyorumm bebısımııııı

canım herkesınkı cok farklıoluyoooo... doktorun en ıyısını bılıodur cunkıo takıp edıo seniiii

Derincim yumurtaya enjekte edildiğinde mikroenjeksiyon oluyo dıe bılıyorum onunda sperm sayısı az olduğunda yapıldığını duymuştum ama bıze o şekıl olmadı sanırım kendılıgınden dollenmesı beklendı galıba of ne karısık işler allah yardımcımız olsun

hayatım bütüm merkezler mikro yapıyor artık.sayı ile ilgisi yok.en gelişmiş yöntem olduğundan yapılıyor.ben ilk görüşmemde dedim micromu olacak vs.doktorum güldü yapmayan yer var mı diye?yani ekstra bişi diil ki bu bence merkezinle bu konuyu datylı görüş.burda 90 milyon sayısı olan sebepsiz inf. olan arkadaşın bile mikro oldu.yani sadece sorunlarda yapılmıyor.

seni çok iyi anlıyorumm canımm ama gerçekten şuan zor durumdayımm kendi ailem bana çocuğu olmuyorsa bırakk diyolar ben seni onlar tüp bebekle çocuk sahibi olsunlar diye vermedim sen deneme tahtası değilsin diyo annem aslında doğru söylüyor beni el üstünde tutacakları yerde kaynanamın söyledği laflar çok ağır iyiki bi masrafları karşıladı diye paramm boşa gitti senin yüzünden diyo bana sanki sorun bende sorunn oğlundan kaynaklanıyoo ama yinede bana saldırıyoo eee annemde bunları bildiği için daha fazla çekme mart ayında da transfer yaptırma diyo ne yapıcağımı bilmiyorumm benim bünyem çok hassas narkoz almamam gerekiyo küçükken geçirdiğim hastalık yüzünden annem daha fazla hırpalanmamı istemiyoo (gerçekleri sakladığım için bana çok kızdı çünkü anneme hep yalan söylemiştim ama gerçekleri öğrendi)sen benim bitanecik kızımsım sana bişiy olursa ben yaşayamam diyo annem ya sana adam akıllı davranırlar yada seni oradan çekip alırım dedi annemm kızlarrr ne yapacağımı bilmiyorummm yardımm edinnnnn:84::84::84:

kızlarrrr bana yardımm edin kafam çok karışıkkk eşimden ayrılmayıı düşünüyorummmm daha fazla dayanamıycammm cadalozzz kaynanam ve geri zekalı kayınpederimmi artık çekemiyorumm hem annem herşeyi öğrendii artık ben seni onlar sana eziyet etsinler diye vermedim diyo kendi oğullarının sorununu sana yükleyip seni el üstünde tutup evde nasıl tutarız diye düşünceklerine sürekli laflarla senin psikolojini bozmaya çalışıyorlar diyo ben seni sokaktan bulmadım diyo annem bu arada annem bana hamile kalabilmek için sürekli tedavi görmüş iğne vurulmuş bana zor sahip olmuşlar o yüzden seni kaybedemem diyo annem sizce neyapmalıyımm kızlarrr dünden beri sürekli annem aynı şeyleri söylüyoo

evet canım biz 270 milyon spermle sebepsiz interfelite bizim de ve mikro oldu ve herkese bu yapılıyor diye biliyorumzaten gerekli olan tek sperm

canım bence annenin lafıyla ya da başkalarına kızarak hareket etme eşini seviyorsan beraber çözüm arayın bence.başkalarınıuzak tutun ilişkinizden. böyle mutlu olursunuz acelecei olma öfkeyle kalkan öfkeyle iş yapar sakın böyle yapma bence

canımmm eşimmle sorunları çözebilsek iş buraya kadar gelmezdi ama bana sürekli dediği dünyada ne kaynanalar ver onların yanında benim annemin sana yaptıkları melek gibi kalır diyerek herşeyi görmezden geliyoo eşimi tanıyamıyorumm değişti çünküü bana çok düşkündü ama artık değil çektiğim acıları bile umursamıyorr:84::84:

bu zamana kadar annemden hep saklamıştımm düzelir diyerek hep sabretmiştimm ama ne düzeleceği nede çenelerini kapatacakları var mart ayına kadar sabredicemm eğer hamile kalmazsam daha fazla uzatmıcam bu işi kızlarr çeken bilir walla

Babbyy hayatımmmm dur bakalım.öfkeyle oturan zararla kalkaaryapma nolur.aileler işin içine girdiğinde çok fena oluyor.annene en azından sana yaptıklarından bahsetmeseydin bekleseydin.annende tedaviyle seni yapmış sonuçta yani tadaviye soğuk bakmamalıbir de eşin ne diyor?annesi babasının durumuna mühim olanı buuuuuu.nolur hayatım bak herşey çok sıcakken bi hareket yapma.bak gelip geçecek bu zor günler nolursen ne kadar korkuyordun iğneden neler yaşadın niye?eşini sevmesen katlanırmıydın.bence otur herşeyi anlat konuş açık açık eşinle.evde diil ama çık dışarı.sonra ne yapacağınıza birlikte karar verin.anne baba sonra ki mesele konuşur çözersin.aman bebeğim nolur.

kızlar sağolun
eşim bu gün kan verdi az önce sonucunu aldım
aam melesef hala çok yüksek prolaktini
akşama mr var
allahım neden böyle oldu anlamıyorum
rabbim beterinden koru

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…